Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου καταστρεφει τα mh1 μου!δεν εχουν καθολου μπασα κατι που φημιζονται ιδιαιτερα

παιχνιδια δεν παιζω αρα δεν ξερω

in call ειναι καλος,θαρρω πως βασικα οτι εχει να κανει με μουσικη και αμμα βαλω ηχο ειδοποιησης κλησης εκτος το pyxis μαυρα χαλια η ενταση του

και θαρρω πως τα δοικιμασα ολα τα ringtones ενα-ενα,ακομα και το digital ειναι πολυ χαμηλα η ενταση του

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

μου καταστρεφει τα mh1 μου!δεν εχουν καθολου μπασα κατι που φημιζονται ιδιαιτερα

παιχνιδια δεν παιζω αρα δεν ξερω

in call ειναι καλος,θαρρω πως βασικα οτι εχει να κανει με μουσικη και αμμα βαλω ηχο ειδοποιησης κλησης εκτος το pyxis μαυρα χαλια η ενταση του

και θαρρω πως τα δοικιμασα ολα τα ringtones ενα-ενα,ακομα και το digital ειναι πολυ χαμηλα η ενταση του

κατσε λιγο...ολα αυτα που λες γινονται με το .zip που ανεβασα ή με το πως ειναι ηδη η cm11? με μπερδεψες :p

δεν το φλασαρα ακομα το zip,εννοω η rom οπως ειναι!

θα το δοκιμασω αργοτερα και θα αναφερω αποτελεσματα

edit:βασικα με ics νομιζεις οτι εχεις αλλο τηλεφωνο τοσο μεγαλη διαφορα ηχου εχω με οσες rom εχω βαλει στο κινητο μεχρι τωρα

και δεν ειναι και λιγες ε?αλλα αυτο ισως να ισχυει μονο σε μενα γιατι ακουω οτι η huawei εβαζε και διαφορετικο hardwear πολλες φορες.

φαντασου οτι με ics ακουγα στο τερμα τα mh1 και ο ηχος ηταν κρυσταλο,δοκιμαστικα βεβαια,για να τα τεσταρω.

Edited by akalos

Video Recording delay fixed in KitKat :D

Τωρα το video ξεκιναει με τη μια (οκ νταξει λαγκαρει σχεδον μισο δευτερολεπτο - που αν θυμαμαι καλα μεχρι και στη gb γινοτανε αυτο)

Εννοειται δεν το κανα μονος μου αλλα με βοηθεια απο εναν dev του Desire HD.

Τελικα ηταν θεμα κερνελ για οποιον τον ενδιαφερει

περιμενουμε να ανεβασεις rom..!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν το φλασαρα ακομα το zip,εννοω η rom οπως ειναι!

θα το δοκιμασω αργοτερα και θα αναφερω αποτελεσματα

edit:βασικα με ics νομιζεις οτι εχεις αλλο τηλεφωνο τοσο μεγαλη διαφορα ηχου εχω με οσες rom εχω βαλει στο κινητο μεχρι τωρα

και δεν ειναι και λιγες ε?αλλα αυτο ισως να ισχυει μονο σε μενα γιατι ακουω οτι η huawei εβαζε και διαφορετικο hardwear πολλες φορες.

φαντασου οτι με ics ακουγα στο τερμα τα mh1 και ο ηχος ηταν κρυσταλο,δοκιμαστικα βεβαια,για να τα τεσταρω.

αυτο που λες με τον ηχο ηταν ιδιος και στην kk του xda και στην kk του gkalen?

Δεν εχω αλλαξει τιποτα στο ρομ, εβαλα μονο gapps για πιο ευκολο φλασαρισμα, τιποτε αλλο.

Οποτε τα ιδια προβληματα θα εχουν και η δικια μου και αυτη στο xda.

Λοιπον με xblast tools δεν χρειαζεσαι το gravity box που δημιουργει και κολληματα. Μπορεσα στα πλακιδια να αλλαξω χρωματα και μπορω να επιλεξω σε μια γραμμη ποσα μπορω να βαλω. Επισης το ρολοι το εβαλα στο κεντρο στο status bar και το αλλαξα και χρωμα. Ακομα δεν βρηκα επιλογη αν θελω να βαλω και αλλα πλακιδια με αλλες δυνατοτητες περα απο αυτα που δινει η ρομ. Αλλά γενικως το xblast tools δινει πολλες στυλιστικες επιλογες για χρωματα και αλλα. Οι αλλαγες ομως να ξερετε φαινονται αφου το κανετε reboot καθε φορα που αλλαζετε κατι.

ο ηχος κλησης ειναι καλος,πολυ πιο δυνατος τωρα,καμια σχεση με πριν,τωρα μπορω να βαλω και αλλα ringtones ανετα

και στα mh1 ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα

ευχαριστω για την ωρα σου!

κανε και μια rom να τα βαλεις ολα μεσα!:p

εκανα ενα hotspot στο pc αλλα

η πλακα ειναι οτι το greek wpa μου το βρισκει μια χαρα αλλα φυσικα δεν μπορει να συνδεθει

το wifi οχι, του κινητου,εχω και μια MAC-address: 90:00:00:00:00:00...............

ειναι λογικο αυτο?

Edited by akalos

amoyda.apk:P

https://blogs.ncl.ac.uk/isg/?p=437

οποιος ψαχνει βρισκει

ΕΧΩ WIFI απο το στικακι του laptop!!!!!

παει και αυτο!next please

Να σας πω ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω στην kit kat τον τροπο απαντησης κλησης απο το κυκλακι που πολλες φορες δεν πιανει και χανω κλησεις να το κανουμε σαν την miui που απλως εσερνα τη μπαρα προς τα κατω και απανταω την κληση?

να βαλεις miui ?!:P

καλο βρε εκτος του να ξανακατεβω καμια καλυτερη ιδεα?

Και μια ακομα ερωτηση μια συναδελφος εχει το huawei u8650 sonic ξερετε μηπως ξερει κανεις αν αυτο παιρνει δικες μας ρομ?Και official για να βαλουμε σαν baseband και custom?

καλο βρε εκτος του να ξανακατεβω καμια καλυτερη ιδεα?

Και μια ακομα ερωτηση μια συναδελφος εχει το huawei u8650 sonic ξερετε μηπως ξερει κανεις αν αυτο παιρνει δικες μας ρομ?Και official για να βαλουμε σαν baseband και custom?

υπαρχει εφαρμογη Miui lockscreen την ειχα παλια, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.home .Οσο για τη δευτερη ερωτηση..αν ηταν τοσο απλο δεν θα βαζαμε και μεις απλα rom απο αλλα κινητα?!

Edited by azuli

υπαρχει εφαρμογη Miui lockscreen την ειχα παλια, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.home .Οσο για τη δευτερη ερωτηση..αν ηταν τοσο απλο δεν θα βαζαμε και μεις απλα rom απο αλλα κινητα?!

Το δοκιμασα αυτο αλλα δεν με δινει την επιλογη για οταν με καλουνε να το σηκωνω σερνοντας την οθονη προς τα κατω αλλα παρα μονο με το κυκλακι που το πας στο τηλεφωνο και δεν πιανει συνηθως.

Το δοκιμασα αυτο αλλα δεν με δινει την επιλογη για οταν με καλουνε να το σηκωνω σερνοντας την οθονη προς τα κατω αλλα παρα μονο με το κυκλακι που το πας στο τηλεφωνο και δεν πιανει συνηθως.

την ειχα βαλει πολυ παλια αλλα ειχε σιγουρα επιλογη για να το κανεις να ανοιγει οπως στην miui.Το δειχνει αλλωστε και στα screenshots στην σελιδα του Play store.Eιναι themable η εφαρμογη,σε καθε theme ξεκλειδωνει με διαφορετικο τροπο.Μαλλον πρεπει να βρεις το theme που χρειαζεσαι.Παντως σε rom εκτος απο miui δεν νομιζω να υπαρχει για το τηλ μας αυτη η επιλογη.Βεβαια εκτος απο την εφαρμογη που σου πα υπαρχουν αρκετες εφαρμογες παρομοιες που παιζει να τον εχουν αυτον τον τροπο ξεκλειδωματος μεσα

την ειχα βαλει πολυ παλια αλλα ειχε σιγουρα επιλογη για να το κανεις να ανοιγει οπως στην miui.Το δειχνει αλλωστε και στα screenshots στην σελιδα του Play store.Eιναι themable η εφαρμογη,σε καθε theme ξεκλειδωνει με διαφορετικο τροπο.Μαλλον πρεπει να βρεις το theme που χρειαζεσαι.Παντως σε rom εκτος απο miui δεν νομιζω να υπαρχει για το τηλ μας αυτη η επιλογη.Βεβαια εκτος απο την εφαρμογη που σου πα υπαρχουν αρκετες εφαρμογες παρομοιες που παιζει να τον εχουν αυτον τον τροπο ξεκλειδωματος μεσα

Ελπιζω να βρω το τροπο να δουλεψει γιατι με εχει σπασει τα νευρα και εχω χασει πολλες κλησεις. Μιλησα και σε xda για το προβλημα αυτο με το desalesouche και με ειπε ισως να ειναι θεμα κερνελ και ειπε σε λιγο θα βγαλει και νεο release μπας και διορθωθει

Edit Τελικα με οσα διαφορετικα θεματα και απο mi locker και αν εβαλα μονο οταν ξεκλειδωνει η οθονη με επιτρεπει με διαφορετικους τροπους οταν με καλουν βγαζει παλι το ενοχλητικο κυκλακι δυστυχως

Edited by tzivas31

Ελπιζω να βρω το τροπο να δουλεψει γιατι με εχει σπασει τα νευρα και εχω χασει πολλες κλησεις. Μιλησα και σε xda για το προβλημα αυτο με το desalesouche και με ειπε ισως να ειναι θεμα κερνελ και ειπε σε λιγο θα βγαλει και νεο release μπας και διορθωθει

Edit Τελικα με οσα διαφορετικα θεματα και απο mi locker και αν εβαλα μονο οταν ξεκλειδωνει η οθονη με επιτρεπει με διαφορετικους τροπους οταν με καλουν βγαζει παλι το ενοχλητικο κυκλακι δυστυχως

μονο στο ξεκλειδωμα το αλλαζει,στην απαντηση της κλησης μπορεις να βαλεις μονο οτι σου επιτρεπει ο default dialer και δεν νομιζω αυτο να αλλαζει ευκολα.Ισως με κανα module για το xposed framework μονο αλλα και παλι δυσκολα,πρεπει να βρεις καποιο που να δουλευει σε cm kitkat αν υπαρχει.H μπορει να υπαρχει και κανενα theme για cm11 που εχει τετοιο ξεκλειδωμα κλησης

Edited by azuli

Καλημερα σε ολους.Εχουμε καμια καινουρια βερσιον για κκ με φουλ καμερα,η τιποτα ακομα?Σ αυτη του mokee παντως δεν δουλευει

Ελπιζω να βρω το τροπο να δουλεψει γιατι με εχει σπασει τα νευρα και εχω χασει πολλες κλησεις.

περασε ex-dialer και δες

η rom θελει καποιος να ασχοληθει εκτενεστερα και να φτιαξει ορισμενα πραγματακια που κολανε σε μερικους

ειναι λιγο περιεργη και δεν θελει πολλα πειραγματα

εγω πεταξα xposed και μπουρδες εξω και παει ρολοι

Edited by akalos

ΧΤΕΣ προσπάθησα να αναβαθμίσω το τηλέφωνο σε μια unofficial εκδοση που βρηκα στο XDA DEV thn 4.4 kit kat κατέβασα όλα τα άρχεια που χρειαζόντουσαν αλλα εκανα μια τεραστια βλακεια έσβησα από την μνήμη του κινητου όλα τα αρχεια που μου εμφανιζε με αποτέλεσμα τώρα το κινητο να μην Bootarei ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ όταν το ανοιγω ενώ όταν παταω το power kai vol + την κλασικη ροζ οθονη.

στην ροζ οθονη το βλεπει το κομπιουτερ μου σαν αποθηκευτικο μεσο αλλα δεν υπαρχει κανενα αρχειο πια μεσα..εχω ψαξει σε ολο το ιντερνετ αλλα δεν μπορω να καταφερω κατι...

Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω?? ωστε να το επαναφερω παλι στην κανονικη του μορφή? εξαψα και στην σελιδα της Huaweι αλλα δεν βρηκα ένα recovery η εστω ένα τοολ που να επαναφερει το κινητο στην πρωτη του κατασταση.

ΧΤΕΣ προσπάθησα να αναβαθμίσω το τηλέφωνο σε μια unofficial εκδοση που βρηκα στο XDA DEV thn 4.4 kit kat κατέβασα όλα τα άρχεια που χρειαζόντουσαν αλλα εκανα μια τεραστια βλακεια έσβησα από την μνήμη του κινητου όλα τα αρχεια που μου εμφανιζε με αποτέλεσμα τώρα το κινητο να μην Bootarei ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ όταν το ανοιγω ενώ όταν παταω το power kai vol + την κλασικη ροζ οθονη.

στην ροζ οθονη το βλεπει το κομπιουτερ μου σαν αποθηκευτικο μεσο αλλα δεν υπαρχει κανενα αρχειο πια μεσα..εχω ψαξει σε ολο το ιντερνετ αλλα δεν μπορω να καταφερω κατι...

Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω?? ωστε να το επαναφερω παλι στην κανονικη του μορφή? εξαψα και στην σελιδα της Huaweι αλλα δεν βρηκα ένα recovery η εστω ένα τοολ που να επαναφερει το κινητο στην πρωτη του κατασταση.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343712