akalos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) πως μπορειτε και βολευεστε με spirit?εχετε κανει κατι εκτος απο αυτα στα xda?εγω προσπαθησα και με αλλες ρυθμισεις,αλλα δεν ...μονο reboot επαιρνα σε μενα ακυρωνει ακομα και τα ringtones που εχω βαλει για π.χ ειδοποιηση sms,και μαλιστα μου βγαζει ενα αριθμο!! στο αντιστοιχο πεδιο επιλογης ακομα και με reboot δεν φτιαχνει το BT δεν εχει καμια σχεση με ics που για μενα ηταν η ταχυτερη μεταφορα αρχειων που εχω δει ακομα και σε gb,αλλα νταξξξ..δεν τα χαλασουμε για αυτο τα mh1 δεν δουλευουν σωστα,λειπουν τα μπασα,λειπει ενταση,βασικα δυσλειτουργουν εχει βεβαια και τα θετικα της που ηδη εχουν αναφερθει βεβαια,δεν ξερω ,σκεφτομαι να γυρισω σε ics,αλλα και εκει με ενοχλει το smoothness αμα δεν δουλευει κατι out of the box... edit:το TWRP σιγουρα κανει format system αυτοματα? @ da δεν χρειαζετε να λεμε τα ιδια καθε φορα edit:tip wifi πηγαινα να δω την μπαταρια και εβλεπα να γινεται χρηση wifi,βρε αμαν αφου ειναι κλειστο!! πατηστε λοιπον αριστερα στο wifi θα ανοιξει μια καινουρια καρτελα,πατηστε κατω δεξια στις ρυθμισεις, επιλεξτε τα συνθετα και κανετε τις καταλληλες ρυθμισεις σαρωση παντα διαθεσιμη:untick οι εφαρμογες τωρα απο μονες τους δεν θα σκαναρουν για wifi edit:δοκιμασα igo και κλειδωνει αψογα και μεσα στο σπιτι σε δευτερα Edited March 29, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 ερωτηση igo:εχω ακομα το παλιο igo 2+ χρονων και θελω να βαλω το τελευταιο,ξερει κανεις ποιο αρχειο ειναι τα favorites γιατι εχω σωσει παρα πολλες διαδρομες.Και αν γινεται να το αντικαταστησω και να το δεχτει η νεα version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 βιαστηκα και σου εστειλα pm,νομιζα οτι δεν το εχεις το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 TUPAC περασα το xposed framework και gravity box συμφωνα με τις οδηγιες σου ναι πλεον εχω τις πολλες επιλογες μιας cm αλλα στα πλακιδια δεν δεχεται αυτα που βαζω μεσω gravity box απο τα quick settings για να αλλαξω τα πλακιδια της kit kat εχεις μηπως κατι κατα νου? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 TUPAC περασα το xposed framework και gravity box συμφωνα με τις οδηγιες σου ναι πλεον εχω τις πολλες επιλογες μιας cm αλλα στα πλακιδια δεν δεχεται αυτα που βαζω μεσω gravity box απο τα quick settings για να αλλαξω τα πλακιδια της kit kat εχεις μηπως κατι κατα νου? Καταρχας οι αλλαγες θα γινουν εμφανεις μετα απο reboot. Επισης επιδη εχει πολλα μενου, δες μηπως ξεχασες να τικαρεις ή να ξετικαρεις κατι. Ή μπορει να εχεις ενεργους δυο τροπους εμφανισης των settings. Τελος μπορει απλα να μην ειναι συμβατη αυτη η λειτουργια του gravity box με την cm. Μπορεις να δοκιμασεις αλλο module. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Καταρχας οι αλλαγες θα γινουν εμφανεις μετα απο reboot. Επισης επιδη εχει πολλα μενου, δες μηπως ξεχασες να τικαρεις ή να ξετικαρεις κατι. Ή μπορει να εχεις ενεργους δυο τροπους εμφανισης των settings. Τελος μπορει απλα να μην ειναι συμβατη αυτη η λειτουργια του gravity box με την cm. Μπορεις να δοκιμασεις αλλο module. To δοκιμασα να κανω reboot ήδη αρκετες φορες αλλα δεν. Τσεκαρα ολες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα ενω αλλα πραγματα οπως θεση ρολογιου και χρωμα στη status bar τα εκανε τις αλλαγες που ηθελα. Απλα ηθελα στα πλακιδια στο κουρτινακι να προσθεσω και το φακο που ειχε σαν επιλογη ενω η κιτ κατ απο μονη της δεν το εχει αλλα δυστυχως δεν αλλαζει καθολου τα πλακιδια και επειδη εσυ ειχες προτεινει το gravity box ειπα να σε ρωτησω μηπως και ειχες βρει λυση σε αυτο edit ισως η λαλακια να ειναι δικια μου αλλα μολις προσεξα στη λιστα που μας δινεις εχει ενα garvity box απλο και ενα συγκεκριμενα για kit kat και εγω ειχα περασει το απλο δοκιμαζω τωρα αυτο που ειναι για κιτ κατ και ξαναμιλαμε edit 2 μπα δυστυχως και με αυτο τα ιδια Edited March 29, 2014 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Μπορει καποιος να δωσει λινκ την τελευταια kit kat απο xda μαζι με το καταλληλο recovery που δουλευει?Εχω μπερδευτει λιγο.Και επισης την φοραμε με το kernel που εχει πανω η βαζουμε κανα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 edit:το TWRP σιγουρα κανει format system αυτοματα? Οχι δεν κανει, κανει μονο wipe data factory reset, μετα το φλασαρισμα κανεις wipe cache και dalvik cache ( σου δινει την επιλογη αυτοματα μετα το φλασαρισμα του ρομ ). Για να κανεις το format system, πας στα wipes και επιλεγεις advanced wipes ( αν θυμαμαι καλα ) και τικαρεις το "system" για να κανεις και το format ( wipe ) system. @ tubano Για το V975, εκανα και restore και δουλεψε κανονικα, οποτε απο recovery ειμαστε οκ ( εκανα το restore με full wipes και format system και πηγαν ολα ρολοι ). Φλασαρα και το ρομ αλλα εδω εχω προβληματα, πρεπει να βρω το mount point για το boot.img, να το βαλω στο updater script γιατι παιρνω λαθος ( status 0 ) , θελω λιγο χρονο ακομα να βρω τα mount points για το updater script, ελπιζω σημερα να τα βρω και να τελειωνουμε , αλλιως θα καθυστερησω λιγο ακομα. Ειναι φασαριοζικα τα τηλ.. με mediatek μαμωτο μου, αντε να δουμε. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Tupac επειδη ψαχνω για κανενα module να μπορεσω να παραμετροποιησω τα πλακιδια στο κουρτινακι αν βρεις ή εχεις δει ήδη καποιο σφυρα το απο εδω πλευρα γιατι προς το παρον το μονο που ποτεινουν ειναι το gravity box που δεν το κανει αυτο. Ρωταω εσενα γιατι με ειχες πει ειχες καει ενα βραδυ να δοκιμασεις τα περισσοτερα. Thanks Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Tupac επειδη ψαχνω για κανενα module να μπορεσω να παραμετροποιησω τα πλακιδια στο κουρτινακι αν βρεις ή εχεις δει ήδη καποιο σφυρα το απο εδω πλευρα γιατι προς το παρον το μονο που ποτεινουν ειναι το gravity box που δεν το κανει αυτο. Ρωταω εσενα γιατι με ειχες πει ειχες καει ενα βραδυ να δοκιμασεις τα περισσοτερα. Thanks Δεν ετυχε να χρειαστω κατι τετοιο οποτε δεν εχω ετοιμη απαντηση. Το gravity box που ειναι super και το κανει σιγουρα, αποδεικνιεται οτι η επιλογη αυτη δεν ειναι συμβατη με τη CM. Θα ψαξω να βρω τιποτα. Προς το παρον ψαξε εδω μπας και βρεις τιποτα σε quick settings, notification panel, toggle tiles,... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541 Οτι ειχα καει ενα βραδυ, ειχα καει. Αλλα με το αλλο κινητο που τα modules δεν ειναι ολα συμβατα. Τί θες ειπαμε; Να βαλεις πλακιδιο το φλας; Αλλιως αμα θες απλη ανακαταταξη και προσθαφαιρεση πλακιδιων γινεται απο μονο του. Edited March 29, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Οχι δεν κανει, κανει μονο wipe data factory reset, μετα το φλασαρισμα κανεις wipe cache και dalvik cache ( σου δινει την επιλογη αυτοματα μετα το φλασαρισμα του ρομ ). Για να κανεις το format system, πας στα wipes και επιλεγεις advanced wipes ( αν θυμαμαι καλα ) και τικαρεις το "system" για να κανεις και το format ( wipe ) system. φτου!!!!καλα το υποψιαστηκα,sheettt!! @ azuli ψαξε για την KKu8800pro εδω του gkalen και βαλτην οπως ειναι εδω εισαι http://d-h.st/Zey Edited March 29, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Δεν ετυχε να χρειαστω κατι τετοιο οποτε δεν εχω ετοιμη απαντηση. Το gravity box που ειναι super και το κανει σιγουρα, αποδεικνιεται οτι η επιλογη αυτη δεν ειναι συμβατη με τη CM. Θα ψαξω να βρω τιποτα. Προς το παρον ψαξε εδω μπας και βρεις τιποτα σε quick settings, notification panel, toggle tiles,... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327541 Οτι ειχα καει ενα βραδυ, ειχα καει. Αλλα με το αλλο κινητο που τα modules δεν ειναι ολα συμβατα. Τί θες ειπαμε; Να βαλεις πλακιδιο το φλας; Αλλιως αμα θες απλη ανακαταταξη και προσθαφαιρεση πλακιδιων γινεται απο μονο του. Ναι σε αυτη τη λιστα κοιταξα λιγο στα γρηγορα. Αυτο που θελω ειναι ειναι να προσθεσω στα πλακιδια το φακο που δεν το δινει απο μονη της η cm11 και θα ηθελα να το εχω στα πλακιδια για πιο γρηγορη προσβαση επειδη το χρησιμοποιω συχνα οταν επισκευαζω laptop και σταθερους που θελω πολυ φως σε δυσκολα σημεια. Και θα ηθελα αν μπορω να αλλαξω τα χρωματα των πλακιδιων και των κουμπιων επανω τους. Για ανακαταταξη και προσθαφαιρεση ναι το ξερω το εχω ηδη κανει μεσω της ρομ. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) τι GravityBox ρε παιδια,θα τα κανουμε σαλατα στο τελος GravityBox [KK] - SHOULD NOT be used with custom ROMs like CM, AOSPA, RootBox, SlimBean and others - it makes no sense since the most of the features are already in the ROM (may cause conflicts and unexpected behaviour) edit:τεσπα εγω βρηκα ενα module που δουλευει με σβηστη οθονη και με τα κουμπακια του ηχου ανοιγει κλεινει τον φακο μια χαρα το βρισκω Edited March 29, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Το XposedAdditions λες εσυ. Πολυ καλο ειναι. Για το GravityBox το ξερουμε οτι δεν ειναι συβατες ολες του οι επιλογες για μη AOSP ROMs. Εγω το πρωτεινα στον Τζιβα γιατι ειναι το πρωτο αξιοπιστο και ολοκληρωμενο module που ερχεται στο μυαλο σου για τη δουλεια που ηθελε. Κριμα ομως γιατι τα tiles ειναι μια επιλογη που δεν παιζει στις CΜ οπως αποδειχτηκε. Τζιβα αν θες γρηγορη προσβαση στον φακο ή κανε μια συντομευση στην homescreen ή δοκιμασε το module που λεει ο akalos. Εγω εχω βαλει το συνεχωμενο πατημα του vol+ να ανοιγει την καμερα και το συνεχωμενο πατημα του vol- να ανοιγει την ηχογραφηση. Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα αλλο καλο module που ενεργοποιουσες τον φακο αν εκανες διπλο ταπ στο λουκετακι στην οθονη ξεκλειδωματος..... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 τι GravityBox ρε παιδια,θα τα κανουμε σαλατα στο τελος GravityBox [KK] - SHOULD NOT be used with custom ROMs like CM, AOSPA, RootBox, SlimBean and others - it makes no sense since the most of the features are already in the ROM (may cause conflicts and unexpected behaviour) edit:τεσπα εγω βρηκα ενα module που δουλευει με σβηστη οθονη και με τα κουμπακια του ηχου ανοιγει κλεινει τον φακο μια χαρα το βρισκω Το XposedAdditions λες εσυ. Πολυ καλο ειναι. Για το GravityBox το ξερουμε οτι δεν ειναι συβατες ολες του οι επιλογες για μη AOSP ROMs. Εγω το πρωτεινα στον Τζιβα γιατι ειναι το πρωτο αξιοπιστο και ολοκληρωμενο module που ερχεται στο μυαλο σου για τη δουλεια που ηθελε. Κριμα ομως γιατι τα tiles ειναι μια επιλογη που δεν παιζει στις CΜ οπως αποδειχτηκε. Τζιβα αν θες γρηγορη προσβαση στον φακο ή κανε μια συντομευση στην homescreen ή δοκιμασε το module που λεει ο akalos. Εγω εχω βαλει το συνεχωμενο πατημα του vol+ να ανοιγει την καμερα και το συνεχωμενο πατημα του vol- να ανοιγει την ηχογραφηση. Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα αλλο καλο module που ενεργοποιουσες τον φακο αν εκανες διπλο ταπ στο λουκετακι στην οθονη ξεκλειδωματος..... Παιδια ευχαριστω και τους 2 για την βοηθεια θα τα τσεκαρω απο αυριο και θα σας πω πως πηγε. Τωρα εχω μια νυστα που με το ζορι γραφω και αυτο...zzzzzzzzzzzzzz Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) Το XposedAdditions λες εσυ. Πολυ καλο ειναι. οχι κυριε!:p μπορει να κανει το ιδιο αλλα δεν το ξερω το Xposed Torch: Physical buttons ειναι http://dl-count.xposed.info/modules/ma.wanam.torch_v176_126b15.apk εχει και remove ads Edited March 30, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 οχι κυριε!:p μπορει να κανει το ιδιο αλλα δεν το ξερω το Xposed Torch: Physical buttons ειναι http://dl-count.xposed.info/modules/ma.wanam.torch_v176_126b15.apk εχει και remove ads Α, μαλιστα! Τσεκαρε και αυτο που λεω. Μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εφαρμογη σε οποιοδηποτε κουμπι και πως να λειτουργησει αυτο αν το πατημα ειναι παρατεταμενο ή στιγμιαιο και αν εισαι screen off ή screen on. Δηλαδη καθε κουμπι μπορει να κανει μεχρι και 4 πραματα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) ελπιζω να ειναι επισημο, το Xposed Module Repository που κατεβαζω, μονο να μην εχουμε κανενα παρατραγουδο http://repo.xposed.info/ οκ, ακυρον το επισημο ειναι του XDA Edited March 30, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Μετα απο 10 περιπου ημερες χρησης της KitKat του galen, παρατηρω τα εξης: - Υπερβολικη καταναλωση μπαταριας. Η μπαταρια αδειαζει με πολυ γρηγορο ρυθμο, κυριως οταν χρησιμοποιω δεδομενα. Μιλαμε οτι με δοδομενα ανοιχτα αλλα χωρις ιδιαιτερη κινηση, η μπαταρια δε κραταει ουτε μερα. Εχω ελεγξει και εχω αφαιρεσει τυχον υποπτες εφαρμογες, αλλα παλι τα ιδια. Δε ξερω αν ταχει φτυσει η μπαταρια, η φταει η ρομ. - Σε εισερχομενη κληση, η αναγνωριση (δηλαδη η εμφανιση του ονοματος) λειτουργει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα, και ειναι ενοχλητικο γιατι καθυστερω να δω ποιος με καλει. Εχει κανεις παρομοια προβληματα; Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Video Recording delay fixed in KitKat :D Τωρα το video ξεκιναει με τη μια (οκ νταξει λαγκαρει σχεδον μισο δευτερολεπτο - που αν θυμαμαι καλα μεχρι και στη gb γινοτανε αυτο) Εννοειται δεν το κανα μονος μου αλλα με βοηθεια απο εναν dev του Desire HD. Τελικα ηταν θεμα κερνελ για οποιον τον ενδιαφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Video Recording delay fixed in KitKat :D Τωρα το video ξεκιναει με τη μια (οκ νταξει λαγκαρει σχεδον μισο δευτερολεπτο - που αν θυμαμαι καλα μεχρι και στη gb γινοτανε αυτο) Εννοειται δεν το κανα μονος μου αλλα με βοηθεια απο εναν dev του Desire HD. Τελικα ηταν θεμα κερνελ για οποιον τον ενδιαφερει δεν του λες να φτιαξετε και τον ηχο,γιατι εκει μεσα ειναι και αυτο!:)στον kernel εμενα παλι αρχισε να με ταλαιπωρει το the process com.android.process.media has stopped:mad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Tupac και akalos τσεκαρετε αυτο το βαζω και εγω σε λιγο αλλα απο οσα σχολια εχω διαβασει μεχρι στιγμης ειναι οτι καλυτερο για custom roms και cm11. @Tupac απο οταν μιλησες για xposed μας εχεις καψει.....:p:p:p Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 δεν του λες να φτιαξετε και τον ηχο,γιατι εκει μεσα ειναι και αυτο!:)στον kernel αμαν ρε γυναικα γκρινιαρα :P κοιτα, εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα το κιν. σαν τηλεφωνο οποτε δεν ξερω ποιο ειναι το θεμα του με τον ηχο για να μπορεσω να το αποδωσω καλα στον τυπα στο xda. Αμα μπορεις να δωσεις ετσι ενα αναλυτικο feedback θα ηταν καλο αυτο. Τωρα εγω αυτο που θελω να φτιαξω ακομα (εκτος του ηχου ισως) ειναι να κανει πιο σωστο κ smooth animate η οθονη οταν σβηνει με το electron beam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 (edited) - Υπερβολικη καταναλωση μπαταριας. Η μπαταρια αδειαζει με πολυ γρηγορο ρυθμο, κυριως οταν χρησιμοποιω δεδομενα. Μιλαμε οτι με δοδομενα ανοιχτα αλλα χωρις ιδιαιτερη κινηση, η μπαταρια δε κραταει ουτε μερα. - Σε εισερχομενη κληση, η αναγνωριση (δηλαδη η εμφανιση του ονοματος) λειτουργει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα, και ειναι ενοχλητικο γιατι καθυστερω να δω ποιος με καλει. Εχει κανεις παρομοια προβληματα; το πρωτο ισχυει αλλα δεν εχω και σημα καλο εδω που ειμαι 3g και ελεγα οτι φταιει αυτο το δευτερο οχι βασικα βεβαια σαν rom εχει θεματακια... δεν ειναι out of box Αμα μπορεις να δωσεις ετσι ενα αναλυτικο feedback θα ηταν καλο αυτο. δεν ειναι ics ο ηχος..πιο αναλυτικα δεν γινεται Edited March 30, 2014 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 δεν ειναι ics ο ηχος..πιο αναλυτικα δεν γινεται Ναι...το θεμα ειναι οτι τα παιδια απο το Desire HD δεν εχουνε το κινητο μας και επομενως δεν μπορω να τους πω απλα αυτο. Εγω προσωπικα επειδη δεν εκατσα ποτε πολυ σε στοκ ics δεν μπορω να κανω καλη συγκριση. Anyway, δοκιμαστε οσοι θελετε λιγο το παρακατω .zip (απλα το flashαρετε απο recovery). Ουτε wipe ουτε τπτ δεν κανετε. Απλα flash και πειτε μου αν καταλαβαινετε καποια διαφορα στον ηχο κτλ . Btw οταν λετε για τον ηχο οτι εχει προβλημα, μιλαμε μονο για in-call ή γενικα (δλδ μουσικη,παιχνιδια κτλ) ; link: https://mega.co.nz/#!21xVSaIY!k9PadgupPO-NjRM59NYO-jRql_bah26ipMJ7-Wu26ho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts