tzivas31 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 HorseMAGEDDON_Final_Odex Εγκατασταση με το γνωστο τροπο ( ολα τα wipes και format system ) ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΔΩ ... http://www.mediafire.com/download.php?8et3ifd9abmtyuw δοκιμαστε τη οπωσδηποτε ... :cool: ENJOY edit για διαφορες μεταξυ odex με deodex , εδω ... http://www.talkandroid.com/guides/misc/what-do-odex-and-deodex-mean-the-all-inclusive-explanation/ στο τηλεφωνο μας ειναι εμφανης η διαφορα στη ταχυτητα των εφαρμογων , εκτος αν καποιος θελει να κανει theming , θα δυσκολευτει . κλυτερα δοκιμαστε το και κρινετσι μονοι σας μιλώντας εκ μερους των noob συγκαταλεγοντας σε αυτους και τον εαυτο μου διαβασα το λινκ που δινεις και περισσοτερο μπερδευτικα παρα καταλαβα,η προηγουμενη ηταν decodex και αυτη odex? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Pika βλέπω έβγαλες version για την 4.1. Μπορώ να την περάσω πάνω από του Ivan χωρίς wipe system ή μπα; Έχω φάει μια μέρα να κάνω setup όπως θέλω το τηλέφωνο (nova με τα πάντα σε folders, αρκετά apps frozen με το Titanium κτλ). Αν όχι παίζει να βγάλεις flashable fix για τα κινέζικα στο notification bar; Μόνο αυτό με χαλάει κάπως στου Ivan, αν μπορούσα να το βγάλω θα περίμενα καμιά βδομάδα πριν ξαναπεράσω rom από την αρχή (ή όποτε έχουν βγει 1-2 εκδόσεις ακόμα τέλος πάντων). Δοκιμασε χωρις wipe data μονο cache και davlik... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815568 [4.1 Rom Release] [AROMA]FrozenPika10_v1.1 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 gkalen ή και γενικα οποιος φοραει froyo αυτη τη στιγμη, μπορειτε μηπως να τσεκαρετε οταν ανοιγετε το κινητο χωρις μπαταρια(μονο με το usb) αν θα ανοιξουν το wifi και το bluetooth ή αν θα σας βγαλει error? Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Επίσης άλλο μεγάλο πρόβλημα που μου έχει φάει πολύ κάρτα είναι όταν εγκαθιστούμε καινούριο ΡΟΜ , η επιλογή DATA(Mobile internet δηλ) είναι ενεργοποιημένη και έτσι μπαίνει ίντερνετ πριν προλάβεις να το σβησεις . Φανταστείτε ότι για να το αποφύγω αυτό, κατεβάζω τη μπάρα γρήγορα και απενεργοποιώ την επιλογή data και όμως αυτό έχει προλάβει να μπει ίντερνετ και με χρεώνει... Αυτό συμβαίνει και στις official δεν φταίει μόνο η συγκεκριμένη. Γενικά όταν περνάς μια νέα rom ακόμα και αν κάνεις factory reset καλό είναι κατα την ενεργοποίηση να μην έχεις sim μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 @Moihack Το δοκίμασα. Το wifi έδινε σφάλμα κ το bluetooth δε συνδεόταν. Εϊμαι με τη rom του gkalen :respect: Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 @Moihack Το δοκίμασα. Το wifi έδινε σφάλμα κ το bluetooth δε συνδεόταν. Εϊμαι με τη rom του gkalen :respect: Ωραιος! Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση :) @tzivas31 Δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα στην αποδοση του κινητου με τα odexed και deodexed .apk Το κινητο με το που φλασαρεις μια odexed rom, απλα θα bootαρει την πρωτη φορα πιο γρηγορα απ'οτι αν η rom ηταν deodexed Επισης αν κανεις wipe την dalvik cache το κινητο με την odexed rom θα την ξαναχτισει γρηγοροτερα Με deodexed rom επισης μπορεις να φτιαξεις πιο ευκολα themes Αυτες μονο ειναι οι διαφορες. Ουσιαστικα στην επιδοση σχεδον ανυπαρκτη αν και θεωρειται οτι η odexed ειναι γρηγοροτερη. Στην ηδη γρηγορη horse rom ομως η διαφορα δεν πιστευω οτι θα υπαρξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Pika παίζει να βάλεις option στο Aroma να μην περνάει το Supercharger; Θέλω να κρατήσω τον Nova Launcher Prime επειδή είναι ο μόνος πέρα από τον Go που μπορεί να κάνει folders μέσα στο app drawer. Διάβασα που είπες ότι δεν παίζουν καλά μαζί και αν πρέπει να διαλέξω θα ήθελα τον Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Ωραιος! Ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση :) @tzivas31 Δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα στην αποδοση του κινητου με τα odexed και deodexed .apk Το κινητο με το που φλασαρεις μια odexed rom, απλα θα bootαρει την πρωτη φορα πιο γρηγορα απ'οτι αν η rom ηταν deodexed Επισης αν κανεις wipe την dalvik cache το κινητο με την odexed rom θα την ξαναχτισει γρηγοροτερα Με deodexed rom επισης μπορεις να φτιαξεις πιο ευκολα themes Αυτες μονο ειναι οι διαφορες. Ουσιαστικα στην επιδοση σχεδον ανυπαρκτη αν και θεωρειται οτι η odexed ειναι γρηγοροτερη. Στην ηδη γρηγορη horse rom ομως η διαφορα δεν πιστευω οτι θα υπαρξει. ευχαριστω moihack για την απαντηση γιατι καλο το λινκ που εδωσε και ο γκαλεν αλλα αν δεν ξερεις την ορολογια στησιματος android οσο καλα αγγλικα και να ξερεις δυσκολα βγάζεις ακρη Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 μπορει να μου καποιος ποσο κραταει η μπαταρια μονο με μερικα τηλεφωνα σε rom pica @ pica μην απαντησεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) εχει δει κανεις διαφορα με v6supercharger σε σχεση με ram manager pro (σε setting πχ hard gaming) η το αναλογο script?κανω κατι δοκιμες αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο δουλευει καλυτερα το τηλ με supercharger και δεν δημιουργει αλλα κολληματα..Επισης οταν βγαινεις απο τον script manager αφου κανεις τις ρυθμισεις του supercharger με ποιον τροπο βγαινεις για να κρατησει το script να τρεχει στο background? ειμαι με cm7.2 final . Επισης για αυτην την rom ποια ειναι τα καλυτερα settings στο setcpu για 3d games? (σε σχεση με governor και scheduler) Edited October 25, 2012 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Pika παίζει να βάλεις option στο Aroma να μην περνάει το Supercharger; Θέλω να κρατήσω τον Nova Launcher Prime επειδή είναι ο μόνος πέρα από τον Go που μπορεί να κάνει folders μέσα στο app drawer. Διάβασα που είπες ότι δεν παίζουν καλά μαζί και αν πρέπει να διαλέξω θα ήθελα τον Nova. Ηταν λαθος του script παιζει κανονικα με nova μην ανησυχεις!! μπορει να μου καποιος ποσο κραταει η μπαταρια μονο με μερικα τηλεφωνα σε rom pica @ pica μην απαντησεις:p Akalos αφου ξερεις θα απαντησω!!αχαχα!!Δεν εχω γνωμη γιατι το κινητο δεν μενει ησυχο για πανω απο 5 λεπτα κοντα με 3ωρες ομιλεια τη μερα και καμια 20αρια reboot που χανει 5-10%/reboot κραταει οσο μου κραταγαν ολες...καπου στης 12 ωρες...το καλο ειναι οτι ειναι η πρωτη ρομ που βλεπω το wifi να κλεινει κανονικα στο deepsleep εχει ενα θεματακι με την μπαταρια αλλα ειναι καλα για την ωρα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Ηταν λαθος του script παιζει κανονικα με nova μην ανησυχεις!! Akalos αφου ξερεις θα απαντησω!!αχαχα!!Δεν εχω γνωμη γιατι το κινητο δεν μενει ησυχο για πανω απο 5 λεπτα κοντα με 3ωρες ομιλεια τη μερα και καμια 20αρια reboot που χανει 5-10%/reboot κραταει οσο μου κραταγαν ολες...καπου στης 12 ωρες...το καλο ειναι οτι ειναι η πρωτη ρομ που βλεπω το wifi να κλεινει κανονικα στο deepsleep εχει ενα θεματακι με την μπαταρια αλλα ειναι καλα για την ωρα!! μην χασεις!λολ used ram ποση εχεις; με kalo εχω 87mb και πεταει λεμε το τηλεφωνο επισης εχει επιλογη για voicemail για οσους το θελουν Edited October 25, 2012 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 μην χασεις!λολ used ram ποση εχεις; με kalo εχω 87mb και πεταει λεμε το τηλεφωνο Πειραματιζομαι με το supercharger να βρω με ποια oom παει καλυτερα δεν εχω βρει ακομα παιζω απο 150-80ΜΒ Καποιος με vodafone και frozenpika10 ας δοκιμασει λιγο το 3g του να μου πει αν δουλευει γιατι οι ιταλοι εχουν ενα θεμα!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Pika τα σπάει η ρομ, πολύ γρήγορη και αν ρυθμίσεις την ταχύτητα των animation στο 0,5 γίνονται ολα ακαριαία. Εχω πρόβλημα με τα δεδομένα δικτύου ομως, δεν δουλεύει ούτε το 3g ουτε το 2g. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα ή να ξαναφλασαρω? Οπα με προλαβες.. cosmote εχω ομως. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Ο πιο γρηγορος τροπος ειναι να ριξεις μια ματια στις προηγουμενες 15-20 σελιδες να βρεις οδηγιες για αλλαγη rom,καθως το μισο φορουμ απανταει σε αυτην την ερωτηση..ψαξιμο=1.γνωση για σενα 2.καθαρο forum ;) ευχαριστω πολυ,περασα την νεα ρομ τωρα χρειαζεται και να την φλασαρο αν το λεω σωστα?? Όταν το έψαχνα ήμουν μεταξύ αυτών των 2 http://www.ebay.com/itm/280839366214?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 http://www.ebay.com/itm/170909019737?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 σε ευχαριστω! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 25, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 ευχαριστω πολυ,περασα την νεα ρομ τωρα χρειαζεται και να την φλασαρο αν το λεω σωστα?? Το να φλασαρεις τη ρομ ειναι το "περασμα" μεσα απο το cwm!! :P αρα αφου τη περασες την εχεις φλασαρει ηδη!! ;) Pika τα σπάει η ρομ, πολύ γρήγορη και αν ρυθμίσεις την ταχύτητα των animation στο 0,5 γίνονται ολα ακαριαία. Εχω πρόβλημα με τα δεδομένα δικτύου ομως, δεν δουλεύει ούτε το 3g ουτε το 2g. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα ή να ξαναφλασαρω? Οπα με προλαβες.. cosmote εχω ομως. Δεν εχω ρε σοφο ειμαι με whats up και δεν εχω mobile internet να το δοκιμάσω..χανεις το σημα η ειναι σαν να μην εχεις Internet στο κιν?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio350D Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Pika τα σπάει η ρομ, πολύ γρήγορη και αν ρυθμίσεις την ταχύτητα των animation στο 0,5 γίνονται ολα ακαριαία. Εχω πρόβλημα με τα δεδομένα δικτύου ομως, δεν δουλεύει ούτε το 3g ουτε το 2g. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα ή να ξαναφλασαρω? Οπα με προλαβες.. cosmote εχω ομως. Και γω έχω το ιδιο πρόβλημα...ποιανει σε ελάχιστα μέρη αν κινηθώ αλλά σχεδόν καθολου. Δεν είχα ποτε πρόβλημα με άλλη ρομ..Ειμαι με WIND. Πάντως αν και ξαναφλάσαρα τη ρομ πάνω από ICS πάλι τα ίδια..... Παράθεση www.olafree.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το να φλασαρεις τη ρομ ειναι το "περασμα" μεσα απο το cwm!! :P αρα αφου τη περασες την εχεις φλασαρει ηδη!! ;) Δεν εχω ρε σοφο ειμαι με whats up και δεν εχω mobile internet να το δοκιμάσω..χανεις το σημα η ειναι σαν να μην εχεις Internet στο κιν?? θελω να πω πρεπει να περασω και την horse absulute η δεν χρειαζεται?? ευχαριστω και παλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 θελω να πω πρεπει να περασω και την horse absulute η δεν χρειαζεται?? ευχαριστω και παλ! Καινουργιος ε??η Horse ειναι 2.2 πως θα περασεις την 4αρα πανω απο 2.2 χωρις να κανεις update πρωτα στην official ics?? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Για οποιον εχει ορεξη..!good stuff! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908269 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Για οποιον εχει ορεξη..!good stuff! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1908269 τπτ ιδιαιτερο...τα περισοτερα τα εχει το supercharger και τα υπολοιπα δεν δουλευουν κανονικα στο κιν!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 τπτ ιδιαιτερο...τα περισοτερα τα εχει το supercharger και τα υπολοιπα δεν δουλευουν κανονικα στο κιν!! Για το supercharger εχω τις αμφιβολιες μου γενικοτερα..!Ισως φτιαχνει καποια πραγματα αλλα χαλαει αλλα.Και το πιο σπαστικο για μενα ειναι οταν θες να αλλαξεις oom values..μανουρα!Και μου ειναι απαραιτητο αυτο να γινεται γρηγορα γιατι αλλαζω αρκετες φορες την ημερα οταν θελω να παιξω κανα απαιτητικο 3d παιχνιδι και μετα παλι πισω.Γι αυτο βολευει πολυ το rmp.Μαλλον θα το ξαναβγαλω και θα περιμενω ποτε και αν θα το βγαλει ο τυπος σε app οπως λεει,το script ειναι εντελως user unfriendly! Παντως αυτο το Pimp my rom ειναι πολυ καλο και βαζεις και τα tweak ενα ενα με πολυ απλο τροπο και σου εξηγει και τι κανει το καθενα.Και το uninstall ειναι πανευκολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι κανω λαθος και δεν φλασαρετε μην του δοσω μια και φυγει απεναντη 3ωρες τωρα?? ui_print("FrozenPika10v1.2-OTA"); run_program("/sbin/busybox", "mount", "/system"); delete("/system/lib/egl/libGLES_android.so"); package_extract_dir("system", "/system"); run_program("/sbin/busybox", "umount", "/system"); run_program("/sbin/busybox", "mount", "/data"); package_extract_dir("data", "/data"); package_extract_dir("app", "/system/app"); run_program("/sbin/busybox", "umount", "/system"); Οκ για ενα άγνωστο λογο το βρηκα!! :Ρ Edited October 25, 2012 by Pikachukaki Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Αν λετε το greek wpa finder , δεν υπαρχει πια στο μαρκετ. Εγω το εχω ομως και θεωρω οτι ειναι κορυφη , σπαει εργοστασιακους κωδικους απο , thomson, hol netfaster , cyta , pirelli και ΔΕΝ χρειαζεται να πατησεις σε καμμια διαφημηση για να δουλεψει ( εχω ξεκλειδωσει πανω απο 20 rooter μεχρι τωρα ) Απλα ενεργοποιεις το internet ( χωρις να εισαι συνδεδεμενος σε καποιο ροοτερ , ανοιγεις την εφαρμογη , πατας scan , σου βγαζει τα ροοτερ που μπορει να ξεκλειδωσει ( τικαρισμενα), πατας αυτο που θες , πατας , get password και περιμενεις λιγο να σου δωσει κωδικους , πατας στον κωδικο και τον κανεις επικολληση και γεια σας , χαχα , ουτε διαφημησεις ουτε τιποτα. Καλησπερα :) που μπορω να βρω την συκεκιμενη εφαρμογη,γιατι στο play store δεν υπαρχει. thanks :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλησπερα :) που μπορω να βρω την συκεκιμενη εφαρμογη,γιατι στο play store δεν υπαρχει. thanks :rolleyes: greek wpa finder , εδω ... http://www.mediafire.com/download.php?fb5t076v7x2u6v4 Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts