sakarkas1 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Μα τα αναφέρω παραπάνω. Μέσα στο zip του θέματος που κατέβασες υπάρχουν τα αρχεία που αναφέρω παραπάνω. Αυτά τα αρχεία έχουν εγκατασταθεί(και αντικαταστήσει) τα /system/app/launcher2.apk, /system/framework/framework-res.apk και /system/framework/services.jar Στο αρχείο zip της ρομ σου(υποθέτω ότι το έχεις) υπάρχουν επίσης αυτά τα αρχεία. Τα εξάγεις λοιπόν απο το zip κάπου στο pc και μετά με τη βοήθεια του Android Commander τα αντιγράφεις στους αντίστοιχους φακέλους στη συσκευή(στο Android Commander, στην αριστερή καρτέλα βρίσκονται οι φάκελοι και τα αρχεία του pc, ενώ στη δεξία καρτέλα τα αρχεία και οι φάκελοι της συσκευής. Οκ.Το ψαχνω. Παω να κανω την αντιγραφη των αρχειων αλλα μου λεει οτι πρεπει να ειμαι root. Κριμα τα βλεπω τα αρχεια στο κινητο εχω και τα κανονικα και δεν μπορω να τα αντικαταστησω γιατι δεν ειμαι root.Μολις παω να κανω την αντιγραφη στο κινητο των αρχειων μου λεει οτι πρεπει να ειμαι root για να γινει η ενεργεια.:( Σορρυ για το συνεχομενο post αλλα ψιλοζαλιστικα τοση ωρα!! Edited November 15, 2011 by navi55 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Αν δεν είσαι ροοτ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Μπορείς να δοκιμάσεις να γίνεις ροοτ με μια εφαρμογή από το pc όπως το SuperOneClick(είναι πολύ πιθανόν να πετύχει παρότι δεν μπαίνεις στο γραφικό περιβάλλον) ή διαφορετικά θα πρέπει να κάνεις wipe data factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Αν δεν είσαι ροοτ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Μπορείς να δοκιμάσεις να γίνεις ροοτ με μια εφαρμογή από το pc όπως το SuperOneClick(είναι πολύ πιθανόν να πετύχει παρότι δεν μπαίνεις στο γραφικό περιβάλλον) ή διαφορετικά θα πρέπει να κάνεις wipe data factory reset. Καλημερα.Δυστυχως με κανενα τροπο δεν μπορω να αλλαξω τα αρχεια! Παντως σε ευχαριστω για το κοπο που εκανες. Σημερα φευγει για service.Δεν ξερω,υπαρχει service για Huawei στην Αθηνα?Θα το στειλω μεσω WIND απο δω.Τωρα απο την αλλη εγω υποτιθεται οτι ξερω το προβλημα και τι πρεπει να γινει αλλα δεν ξερω το πως,στην συσκευη.Εχει γουστο να μου πουνε περι Ανεμων και "Υδατων"εννοω οσον αφορα το προβλημα της συσκευης,απο το service:!: Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) υπαρχει service για Huawei στην Αθηνα? Athens arvato services S.A. Telcommunications Services & Equipment 226 Athinon Ave. & Kifissou GR-10442 Athen Fon: +30 210 5197-500 Fax: +30 210 5197-529 Email: info-athens@teleservice.com Edited November 16, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να χρειάζεται να πάει για service. Θα μπεις σε μια διαδικασία τόσο χρονοβόρα και θα μείνεις χωρίς συσκευή για κάτι που λύνεται με μια απλή επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Αφού μπορείς να μπεις σε recovery και σε bootloader mode, μπορείς να την επαναφέρεις. Η recovery δεν έχει επιλογή για wipe data? Άσε που μπορεις και να βάλεις την επίσημη 2.3 αν δε γίνεται αυτό. Οι παραπάνω ενέργειες που σου είπα να κάνεις, ήταν για να αποφύγεις να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να μη χάσεις τα δεδομένα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 (edited) Το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να χρειάζεται να πάει για service. Θα μπεις σε μια διαδικασία τόσο χρονοβόρα και θα μείνεις χωρίς συσκευή για κάτι που λύνεται με μια απλή επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις? Αφού μπορείς να μπεις σε recovery και σε bootloader mode, μπορείς να την επαναφέρεις. Η recovery δεν έχει επιλογή για wipe data? Άσε που μπορεις και να βάλεις την επίσημη 2.3 αν δε γίνεται αυτό. Οι παραπάνω ενέργειες που σου είπα να κάνεις, ήταν για να αποφύγεις να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να μη χάσεις τα δεδομένα σου. Καλημερα..τα εκανα ολα αυτα και wipe data και factory reset και προσπαθησα να ξαναπερασω την 2.3 την επισημη,μα τιποτα,οτι περνουσε απο το χερι μου και με βασει οσα ξερω και οσα μου ειπες.Αλλα σπασανε τα νευρα μου χθες τοσες ωρες!!Δεν πειραζει,να μαθω να μη σκαλιζω κατι αν δεν ειμαι σιγουρος πρωτα!!Και δεν φτανει οτι ταλαιπωρουμαι εγω...ταλαιπωρω και εσας που ψαχνετε για λυση.Σημερα το εστειλα με courier κατευθειαν στο service αφου πρωτα τους πηρα τηλεφωνο..αυριο θα το εχουν. Του κουνησα και ασπρο μαντηλι!! ============================================================================================================ ΣΗΜ:Η Διευθυνση του Service εχει αλλαξει και ειναι η παρακατω: Αχρειαστη να σας ειναι ARVATO S.E Λεωφορος Κηφισου 38α Κτιριο ΚΤΕΛ--Τριτος Οροφος Τ.Κ 12133 Περιστερι ΑΘΗΝΑ Τηλ:2105197500 ============================================================================================================ Edited November 16, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ARVATO S.E Λεωφορος Κηφισου 38α Κτιριο ΚΤΕΛ--Τριτος Οροφος Τ.Κ 12133 Περιστερι ΑΘΗΝΑ Τηλ:2105197500 να ενημερωσουν και την http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 να ενημερωσουν και την http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php Δικιο εχεις,τους εστειλα email.;) Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις... εγώ προσωπικά έχω το απλό το ideos x5 και σήμερα θα περάσω την 2.3.5 σ 'εναν φίλο μου που έχει το pro. Ξεκινώ με το να βάλω τους 2 φακέλους (step 1, step 2) μέσα στην sd card με ονομασία dload (UPDATE.APP απο step 1 και UPDATE_g.APP (που θα ειναι το μετονομασμενο UPDATE.APP απο step 2). Επειδή όμως δεν θέλω να το πειράξω παραπάνω με root και CWM, κατέβασα την 2.2.2 απ' το xda (thanks to akalos). Η απορία μου είναι η εξής και ελπίζω να μην ακουστεί χαζό! Πες ότι κάνω την αναβάθμιση όλα όκ, κανένα πρόβλημα και κάποια στιγμή χτύπα ξύλο θέλει να το πάει service. Θα πρέπει να κάνω downgrade στην 2.2.2? Ή όλα θα ναι οκ; επειδή θα ρθει στην Ελλάδα σε λίγο διάστημα η 2.3.5? Πες ότι κάτι μου πάει στραβά και θέλω να επανέλθω στην 2.2.2 πως το κάνω; Θα πρέπει αναγκαστικά να βάλω CWM για να κάνω back up? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) δυσκολο ερωτημα που δεν εχει απαντηθει ακομα. ολα ειναι με NOTE: No responsibility BRING everything you do and DO your own risk! Edited November 18, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) δυσκολο ερωτημα που δεν εχει απαντηθει ακομα. ολα ειναι με NOTE: No responsibility BRING everything you do and DO your own risk! εάν θέλω να βάλω πίσω την 2.2.2 πρέπει να βάλω το CWM Recovery; μόνο έτσι θα μπει η προηγούμενη rom? λογικά μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει... anyway thanks για την απάντηση akalos Εγω το εχω ηδη στο service και εχω 2.3.5 επανω...περιμενω να δω τι θα μου πουν απο βδομαδα οσον αφορα την αναβαθμιση σε 2.3.5 που εκανα. όταν μάθεις σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας! Edited November 18, 2011 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 εάν θέλω να βάλω πίσω την 2.2.2 πρέπει να βάλω το CWM Recovery; μόνο έτσι θα μπει η προηγούμενη rom? λογικά μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει... anyway thanks για την απάντηση akalos με nandroid νομιζω αλλα δεν ξερω,θα το μαθουμε αμα χρειαστει,τι να κανουμε φτου-φτου μακρυα απο εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις... εγώ προσωπικά έχω το απλό το ideos x5 και σήμερα θα περάσω την 2.3.5 σ 'εναν φίλο μου που έχει το pro. Ξεκινώ με το να βάλω τους 2 φακέλους (step 1, step 2) μέσα στην sd card με ονομασία dload (UPDATE.APP απο step 1 και UPDATE_g.APP (που θα ειναι το μετονομασμενο UPDATE.APP απο step 2). Επειδή όμως δεν θέλω να το πειράξω παραπάνω με root και CWM, κατέβασα την 2.2.2 απ' το xda (thanks to akalos). Η απορία μου είναι η εξής και ελπίζω να μην ακουστεί χαζό! Πες ότι κάνω την αναβάθμιση όλα όκ, κανένα πρόβλημα και κάποια στιγμή χτύπα ξύλο θέλει να το πάει service. Θα πρέπει να κάνω downgrade στην 2.2.2? Ή όλα θα ναι οκ; επειδή θα ρθει στην Ελλάδα σε λίγο διάστημα η 2.3.5? Πες ότι κάτι μου πάει στραβά και θέλω να επανέλθω στην 2.2.2 πως το κάνω; Θα πρέπει αναγκαστικά να βάλω CWM για να κάνω back up? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Εγω το εχω ηδη στο service και εχω 2.3.5 επανω...περιμενω να δω τι θα μου πουν απο βδομαδα οσον αφορα την αναβαθμιση σε 2.3.5 που εκανα. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση? Εχω το ideos x5 το απλο και θα ηθελα να μου πειτε μπορω να κανω το menu οπως του pro? Δηλαδη με αυτα τα νεα εικονιδια και γενικα την νεα εμφανιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Παιδια να σας κανω μια ερωτηση? Εχω το ideos x5 το απλο και θα ηθελα να μου πειτε μπορω να κανω το menu οπως του pro? Δηλαδη με αυτα τα νεα εικονιδια και γενικα την νεα εμφανιση? Απ' ότι ξέρω δεν γίνεται... έχω διαβάσει ότι τέλος Νοεμβρίου εάν δεν κάνω λάθος θα έρθει και σε εμάς η αναβάθμιση 2.3.5. Εάν θέλεις να αλλάξεις λίγο το μενού χρησιμοποίησε το go launcher που υπάρχει στο market δωρεάν ή επί πληρωμή. Και έχει πολλές εφαρμογές και μπορείς μέσα στο μενού να αλλάξεις τα εικονίδια σου ή να τα βάλεις σε φακέλους. Με πολλά και ωραία effects. Για μένα είναι ο καλύτερος αυτή την στιγμή και θα δεις ότι θα γίνει και πιο smooth το κινητό σου. υ.γ. Μπορείς να μπεις στην υποκατηγορία που είναι για το δικό μας κινητό (Huawei ideos x5) για τυχόν απορίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300837 και εδώ εάν θες να αλλάξεις ρομ ή ότι έχει να κάνει με modding: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360 Συγνώμη για το off topic απλά μια μικρή, μικρή διευκρίνηση: Σχετικά με το απλό το X5.. συνέχεια στα θέματα που αναφέρει ( η ) zaf_4. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited November 18, 2011 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση? Εχω το ideos x5 το απλο και θα ηθελα να μου πειτε μπορω να κανω το menu οπως του pro? Δηλαδη με αυτα τα νεα εικονιδια και γενικα την νεα εμφανιση? Δε γνωρίζω αν υπάρχουν περισσότερες διαφορές στο interface εκτός από τον launcher, τον τελευταίο όμως μπορείς να τον βάλεις. Εγώ τον δοκίμασα στη συσκευή μου με κανονική εγκατάσταση και φαίνεται να λειτουργεί κανονικά(μου έκανε 2-3 επανεκκινήσεις η εφαρμογή βέβαια αλλά μπορεί να φταίει και η custom rom που έχω ή κάτι άλλο) http://www.mediafire.com/download.php?wnev14t800hpnrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Σχετικά με το απλό το X5.. συνέχεια στα θέματα που αναφέρει ο zaf_4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Καλησπερα , Το CWM απο τον rom manager διαλεγοντας το U8800 δεν δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Καλησπερα , Το CWM απο τον rom manager διαλεγοντας το U8800 δεν δουλευει? εδω ειναι pro,και φυσικα δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 επειδη δεν ειμαι σιγουρος τελικα το step 3 το κανουμε ή οχι?εχω κανει τα παντα backup με το titanium backup.μετα την αναβαθμιση τα επαναφερω και ολα τρεχουν μια χαρα ή πρεπει να ξαναπερασω ολα τα προγραμματα απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) 【Kernel】u8800pro-2.6.32--overclock-kernel Max 2Ghz overclock add smartass2 governor add BFQ IO other mod αεροπλανο λεμε :respect::respect: που ειναι το link οεο;και Froyo ROM? αν να μου χαθεις,αδικα την πηρα:(:p 【rom】u8800pro-cm7-111117[unoffical] working: sensor / GPS / backlight / Bluetooth / 3D display /audio /RIL signal / WIFI / wifi hotspot / Camera / USB tether / Video not working: FM / TV-OUT Issue: Lockscreen show no sim την δοκιμασε καποιος; Edited November 20, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 filrφιλε μηπως μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο που ρωτησα 2 post πιο πανω?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) filrφιλε μηπως μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο που ρωτησα 2 post πιο πανω?ευχαριστω βαλτο το step 3 να σου πω την αληθεια εγω τις εβαλα μια-μια απο την αρχη αφου πηρα back-up τις εφαρμογες μου(τα apk δηλ) και τις επαφες μου στην sd. δεν ειναι τιποτα χρονοβορο εκτος πια και εχεις τοσες πολλες. titanium backup δεν χρησιμοποιω,τον stock. θελω καθαρα πραγματα. ==================================================================================================== on monday they will tell us the timeline of release the 35 kernel sources αντε να δουμε... Edited November 20, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 on monday they will tell us the timeline of release the 35 kernel sources αντε να δουμε... Ωπααα, τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα? Για να δουμε, θα πεταει το κινητο... Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Ωπααα, τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα? Για να δουμε, θα πεταει το κινητο... στα 3000Mhz ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ να σταματησω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts