Jump to content

Αγορά tablet, τι να προτιμήσω;

giandamo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελεια τα κινεζικα ταβλετ αλλα δεν βρισκεις ακρη.

Αν σου κατσει η ζημια τελος , μενεις 1 μηνα τουλαχιστον εκτος.

Αλλου διαβαζα ενας του εχουν αλλαξει 3φορες απο κινα σε DOA,

αρα μιλαμε για 60ευρω κοστος μεταφορικα περιπου.

Ασε που ψαχνω μονο με windows 10 και πλεον δυσκολα βρισκεις, Μονο dual os εχουν.

Επειδη δεν σκεφτομαι να το αλλαξω αν το παρω αμμεσα, χρηση απλη surf εμαιλ word ammyy teamviewer

λεω να παρω κατι απο Ελλαδα για αμεσοτητα σε εγγυηση Η το πολυ απο Ευρωπη.

Για αρχη σκεφτομαι το παραπανω , δεν θελω να φυγω πανω απο 250ευρω

(δεν το αγοραζω αμεσσα, θα το περιμενω)

Οτι αποψη ο καθενας αποδεκτη

Τελεια τα κινεζικα ταβλετ αλλα δεν βρισκεις ακρη.

Αν σου κατσει η ζημια τελος , μενεις 1 μηνα τουλαχιστον εκτος.

Αλλου διαβαζα ενας του εχουν αλλαξει 3φορες απο κινα σε DOA,

αρα μιλαμε για 60ευρω κοστος μεταφορικα περιπου.

Ασε που ψαχνω μονο με windows 10 και πλεον δυσκολα βρισκεις, Μονο dual os εχουν.

Επειδη δεν σκεφτομαι να το αλλαξω αν το παρω αμμεσα, χρηση απλη surf εμαιλ word ammyy teamviewer

λεω να παρω κατι απο Ελλαδα για αμεσοτητα σε εγγυηση Η το πολυ απο Ευρωπη.

Για αρχη σκεφτομαι το παραπανω , δεν θελω να φυγω πανω απο 250ευρω

(δεν το αγοραζω αμεσσα, θα το περιμενω)

Οτι αποψη ο καθενας αποδεκτη

Πρώτον τα μεταφορικά τα καλύπτει το paypal, δεύτερον εμένα μου χάλασε λάπτοπ Λενόβο στις 5 ημέρες, δεν το αντικατέστησαν, και περίμενα 1 μήνα περίπου να μου το επισκευάσουν ..

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Πρώτον τα μεταφορικά τα καλύπτει το paypal, δεύτερον εμένα μου χάλασε λάπτοπ Λενόβο στις 5 ημέρες, δεν το αντικατέστησαν, και περίμενα 1 μήνα περίπου να μου το επισκευάσουν ..

πως τα καλυπτει το paypal?

Θυμαμαι και εγω ενα κινητο που ειχα παρει και μετα απο 9μηνες χαλασε, πληρωσα και το εστειλα.

ενα κινεζικο ταβλετ χωρις ανδροιδ?

πως τα καλυπτει το paypal?

Θυμαμαι και εγω ενα κινητο που ειχα παρει και μετα απο 9μηνες χαλασε, πληρωσα και το εστειλα.

https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

ευχαριστω , το ενεργοποιησα,

αρα doa 14ημερων μετα που θα το παραλαβω , και μεχρι 12 επιστροφες (ανα χρονο)???

ενα κινεζικο ταβλετ χωρις ανδροιδ?

ευχαριστω για την αμεση απαντηση,ψαχνω σε 7-8'' και από ελλαδα,το θελω για το αμαξι,ετοιμαζω ένα project,με καμερα οπισθοπορειας,κι να συνεργαστεί με το υπαρχων,ηχοσυστημα...:happy:

όταν ετοιμάσεις το project με ενδιαφέρει και εμένα να έχω ένα τάμπλετ με οθόνη σαν το κέντρο του ηχοσυστηματος και να του συνδέσω πάνω και τον αποκωδικοποιητή για κανάλια digea που έχω!

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια ψάχνω ένα ταβλετ κατά προτίμηση 10 ίντσες με Καλή οθόνη με 2 g ram και να είναι 4g κάποιος που το έχει να είναι δοκιμασμένο ή εάν ξέρετε κάποιο σίγουρα Καλό μέχρι 250 ευρω

• 2 weeks later...

Καλησπέρα κι από μένα

ψάχνω για τη γυναίκα ενός φίλου ένα οκταροεννιάρι ταμπλετάκι. Δίνει μέχρι 130€. Μαξ 150€

καλό και αξιόπιστο... Βρήκα στο geekbuying το Onda V80 SE... Θυμάμαι ότι ήταν καλή μάρκα...

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Βλεπω καλες τιμες και δυνατοτητες, σε κατι υβριδικα tablets με στανταρντ πληκτρολογιο και win 10, ονοματι prestigio.

Ειναι καλη αυτη η μαρκα, γνωριζει κανεις;

Βλεπω καλες τιμες και δυνατοτητες, σε κατι υβριδικα tablets με στανταρντ πληκτρολογιο και win 10, ονοματι prestigio.

Ειναι καλη αυτη η μαρκα, γνωριζει κανεις;

Γιατί δεν δίνεις ένα λινκ να τα δούμε και εμείς και να σου πούμε;

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παντός στα ταμπλετ πολύ μουδιασμενα τα βλέπω τα πράγματα. Θέλω ένα καλό ταμπλετ και βλέπω ότι τα καλύτερα είναι στην μισή απόδοση των κινητών...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα κι από μένα

ψάχνω για τη γυναίκα ενός φίλου ένα οκταροεννιάρι ταμπλετάκι. Δίνει μέχρι 130€. Μαξ 150€

καλό και αξιόπιστο... Βρήκα στο geekbuying το Onda V80 SE... Θυμάμαι ότι ήταν καλή μάρκα...

Καλημέρα και πάλι... Έχετε καμιά γνώμη τελικά?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε 2 επιλογές για tablet

α)https://www.skroutz.gr/s/9211082/Samsung-Galaxy-Tab-A-2016-10-1-WiFi-16GB.html?from=favorites_popup

και

β) https://www.skroutz.gr/s/9626945/Huawei-MediaPad-T2-10-0-Pro-WiFi-16GB.html?from=favorites_popup

ποιά είναι η άποψη σας και αν εχετε κάτι να προτείνετε σε αυτα τα χαρακτηριστικά και σε αυτά τα λεφτά.

Ευχαριστώ

Είναι 2 ταμπλετ στην ίδια κατηγορία με εφάμιλλα χαρακτηριστικά. Αυτό που μπορώ να σου πω για τα Samsung που είχα πάρα πολλά είναι ότι η διαχείριση μπαταρίας δεν είναι τόσο καλή χωρίς βεβαίως να σε απασχολεί αυτό εάν το φορτίζεις κάθε βράδυ. Το HUAWEI από την άλλη που έχω μια λίγο καλύτερη συσκευή έχουν πολύ καλή διαχείριση μπαταρία και θα σε βγάλει με μέτρια χρήση 2 μέρες. Από εκεί και πέρα και οι 2 εγκαταλείπουν τις συσκευές χωρίς μελλοντικές αναβάθμισεις. Προσωπικά θα επέλεγα Huawei.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα το βλέπω λίγο "πεσμένο", τι έγινε, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τάμπλετ ή απλώς όλα είναι καλά πλέον;

Θέλω για τον πατέρα μου ένα τάμπλετ για να μπαίνει στα ειδησεογραφικά σάιτ και να διαβάζει τις ειδήσεις. Μερικά από αυτά τα σάιτ (όπως το Πρώτο Θέμα) είναι πολύ φορτωμένα και θα ήθελα ένα τάμπλετ που να μπορεί να τα φορτώνει απροβλημάτιστα.

Ζητούμενα: η καλή οθόνη, και σε ανάλυση και σε ποιότητα (τώρα έχει ένα Nook color 4ετίας το οποίο έχει πολύ καλή οθόνη), διαθέτουμε έως 150 ευρώ περίπου (και φτηνότερο δεν μας χαλάει), αγορά από Ελλάδα, απροβλημάτιστη εγγύηση.

Δεν μας ενδιαφέρουν τόσο οι ίντσες, ο χώρος αποθήκευσης, οι θύρες, ο ήχος, η μπαταρία, οι αλλαγές rom, οι αναβαθμίσεις (στους μεγάλους ανθρώπους κάθε αλλαγή ακόμα και προς το καλύτερο προκαλεί χάος :p).

Για λειτουργικό, μάλλον Android.

Για να μην πάω στα κουτουρού στο Πλαίσιο, πέστε καμιά ιδέα! Κανένα MLS, Lenovo, τι άλλο υπάρχει για αγορά από Ελλάδα;

Edit:

Με μια 5λεπτη αναζήτηση είμαι έτοιμη να πάρω αυτό

https://www.skroutz.gr/s/10066741/Lenovo-Tab-3-A8-50-8-WiFi-16GB.html#reviews

99 ευρώ.

Γιατί όχι;

Edited by tseapis

Τρέχει μια προσφορά στο Γερμανό 8΄ ZTE 4G στα 79€

Τσέκαρε το!

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Τρέχει μια προσφορά στο Γερμανό 8΄ ZTE 4G στα 79€

Τσέκαρε το!

Ευχαριστώ, το έβαλα στο πρόγραμμα να πάω μέχρι τον Γερμανό!

Προς νέους γονείς...έχετε ιδέα κανένα ταμπλετ για παιδί ηλικίας 3 ετών; Έχω ένα βαφτιστηρι και έχει φαγωθεί η μάνα του να μου λέει να του πάρω ταμπλετ !!! Κοριτσάκι είναι...έχετε τπτ στα υπόψην σας. Πάντα μιλάμε εντός Ελλάδας αφού οι μέρες των εορτών έχουν φτάσει πλέον.. ευχαριστώ για κάθε απάντηση και βοήθεια !!!

Έχοντας δύο παιδιά δεν βρίσκω κανέναν απολύτως σοβαρό λόγο ένα παιδί 3 ετών να έχει δικό του ταμπλετ. Εκτός αν το θέλει ο γονιός και μπορεί με πολύ αυστηρό μετρό να του το δίνει κάποιες συγκεκριμένες ώρες το σκ.. Δεν υπάρχει λόγος να αποχαυνωνουμε τα παιδιά μας από τόσο μικρά καλύτερα να ασχολούνται με πιο δημιουργικά πράγματα.

Sent from my MX5 using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Έχοντας δύο παιδιά δεν βρίσκω κανέναν απολύτως σοβαρό λόγο ένα παιδί 3 ετών να έχει δικό του ταμπλετ. Εκτός αν το θέλει ο γονιός και μπορεί με πολύ αυστηρό μετρό να του το δίνει κάποιες συγκεκριμένες ώρες το σκ.. Δεν υπάρχει λόγος να αποχαυνωνουμε τα παιδιά μας από τόσο μικρά καλύτερα να ασχολούνται με πιο δημιουργικά πράγματα.

Sent from my MX5 using Tapatalk

Θα συμφωνήσω, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει σε σχέση με όταν ήμασταν εμείς παιδιά. Κάποια πράγματα πλέον είναι δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οτι μπορεί ένα τάμπλετ να χρησιμοποιηθεί για εκπαιδευτικό χαρακτήρα, έστω και για ένα παιδί 3 ετων, αρκεί να υπάρχει έλεγχος.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend