zenix Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ασυζητητι το teclast. Τα πηρα και τα δυο και επεστρεψα το πρωτο λογω καμενης οθονης. Καμμια σχεση το δευτερο σε ταχυτητα, οθονη και το κυριοτερο μπαταρια που κραταει πολλεεεες ωρες. Sent from my iPad Air using Tapatalk Επειδη εμενα δεν με ενδιαφερουν τα win, ποσο giga μενουν για το android? Ποσες ωρες sot βγαζεις? ΟΤΑ αναβαθμισεις εχει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλημέρα σας, Ψάχνω για tablet από Κίνα γύρω στις 10'' στα ~ 130 € για λογαριασμό ξαδερφούλας μου, η οποία δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις (μαθήτρια Α' Λυκείου). με μια γρήγορη ματιά είδα αυτο (Cube i10 androind 4,4) http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232120.html?wid=1 Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα? Δεν έχω ιδέα από μάρκες (διαβάζω για Cube, Teclast, Pipo, Xiaomi κλπ).. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxatzis Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Κάτω απο 100ε απο Ελλάδα ?? Σάββατο σαλπάρει για διακοπές (αμήν) . Κάτι που θα μπορούσε να πάρει σκάλισμα θα ηταν ιδανικό αν και για την ωρα θα παει στην σύζηγό. Το δικο μου είναι ενα amazon kindle 7 με CM ....for info :) Sent from my KFFOWI using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά ψάχνω tablet έως 9,7'', τουλάχιστον 2GB RAM, γύρω στα $ 150 από Κίνα.. Οι γνωρίζοντες ποιο μοντέλο προτείνουν?? Ποια θεωρείται πιο αξιόπιστη μάρκα από τις CUBE, ONDA & TECLAST που διαβάζω συνέχεια??? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά ψάχνω tablet έως 9,7'', τουλάχιστον 2GB RAM, γύρω στα $ 150 από Κίνα.. Οι γνωρίζοντες ποιο μοντέλο προτείνουν?? Ποια θεωρείται πιο αξιόπιστη μάρκα από τις CUBE, ONDA & TECLAST που διαβάζω συνέχεια??? Με τη σειρα: Teclast, Cube, onda Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μόλις είδα αυτό το promo (Cube iwork8 στα € 73!!) http://www.techgear.gr/cube-iwork8-air-promo-110058/?utm_source=Contra&utm_medium=footer_article&utm_campaign=24MediaWidget Επίσςη, είδα στο Gearbest το Teclast X98 Plus II στα € 135! http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_363113.html Αξίζουν??? Το Cube πως το βλέπετε?Το προορίζω για δώρο σε κοπέλα Λυκείου, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά ψάχνω tablet έως 9,7'', τουλάχιστον 2GB RAM, γύρω στα $ 150 από Κίνα.. Οι γνωρίζοντες ποιο μοντέλο προτείνουν?? Ποια θεωρείται πιο αξιόπιστη μάρκα από τις CUBE, ONDA & TECLAST που διαβάζω συνέχεια??? Εξαρτάται το μοντέλο της κάθε εταιρίας που θα επιλέξεις. Σε μερικά μπορεί να υπερέχει η teclast, σε άλλα η onda, σε άλλα η cube. Έχουν βγάλει διαμάντια αλλά και πολλά μπρικια όλες τους. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μια προταση για ταμπλετ απο κινα στα 250$, να μην θελει σκαλισμα και αμα ειναι σκετο ανδροιτ, χωρις παραθυρα, ακομα καλυτερα Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά είμαι ανάμεσα στο nvidia shield tablet k1, samsung tab s2 και xiaomi mi pad 2, πάνω κάτω έχουν τα ίδια λεφτά,είμαι power user χρήστης με πολλά games, ταινίες και browsing,τι προτείνετε? Ευχαριστω Για αυτά που ζητάς νομίζω το nvidia είναι το καλύτερο, γιατί είναι ένα tablet προσανατολισμένο κυρίως σε games. Όσο για browsing και ταινίες όλα τα μοντέλα που ανέφερες τα πάνε πολύ καλά Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 android 9αρι 10αρι απο Ελλάδα επώνυμο με καλη οθόνη και χωρο για εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλημέρα σας, Ψάχνω για tablet από Κίνα γύρω στις 10'' στα ~ 130 € για λογαριασμό ξαδερφούλας μου, η οποία δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις (μαθήτρια Α' Λυκείου). με μια γρήγορη ματιά είδα αυτο (Cube i10 androind 4,4) http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232120.html?wid=1 Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα? Δεν έχω ιδέα από μάρκες (διαβάζω για Cube, Teclast, Pipo, Xiaomi κλπ).. Στα 153 μου βγήκε το teclast tbook 10 που έχει και windows και γενικά φαίνεται πολυ καλο και γρήγορο και αργότερα αν θέλει με άλλα 45 ευρω περνάει και το πληκτρολόγιο και το κάνει οπότε θέλει και netbook συν ότι συνεργάζεται η μπαταρία τους και περναει τα 10000ma Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μια προταση για ταμπλετ απο κινα στα 250$, να μην θελει σκαλισμα και αμα ειναι σκετο ανδροιτ, χωρις παραθυρα, ακομα καλυτερα Sent from my m2 note using Tapatalk Πάρε CHUWI, αλλά δύσκολα θα βρείς σκέτο android ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Παιδια θελω ενα ταμπλετ για να διαβαζω pdf και να βλεπω καμια σειρα...μονο αυτα...εχετε κανενα υποψιν μεχρι 100 ευρω απο σκρουτζ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Πάρε CHUWI, αλλά δύσκολα θα βρείς σκέτο android ... αυτο το βλεπω για καλο http://www.banggood.com/Original-Box-Chuwi-Hi12-Intel-Z8300-Quad-Core-1_84GHz-12-Inch-Windows-10-Tablet-p-1042065.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 αυτο το βλεπω για καλο http://www.banggood.com/Original-Box-Chuwi-Hi12-Intel-Z8300-Quad-Core-1_84GHz-12-Inch-Windows-10-Tablet-p-1042065.html Αυτό εννοούσα ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 αλλη προταση γυρω στις 10 ιντζες με αντροιντ μονο, 2ραμ και ως 120 εκτος του teclast x16 plus2 που τσεκαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Με ενδιαφέρει ένα ταμπλετ 10ιντσο για ανάγνωση βιβλίων, Το βασικό να έχει καλή και ξεκούραστη οθόνη και στο ασπρόμαυρο. Μια αρχική επιλογή είναι το Tab E 10, υπάρχει κάτι καλύτερο σε οθόνη σε αυτη την κατηγορία τιμής; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παίδες καλημέρα! Θελω να κάνω ένα tablet δώρο στη γυναίκα μου, (αρχιτέκτονα) Αν γίνεται να εχει τα παρακάτω 3G και wifi, σκετο android αν γινεται, 10 inches οθονη και 2gb ram τουλαχιστον. Το θέλω για εργαλείο δουλειάς, λιγο autocad, να διαβαζει pdf, office, σερφαρισμα κλπ τιμή εως 150 ευρώ αν ειναι εφικτό. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Παίδες καλημέρα! Θελω να κάνω ένα tablet δώρο στη γυναίκα μου, (αρχιτέκτονα) Αν γίνεται να εχει τα παρακάτω 3G και wifi, σκετο android αν γινεται, 10 inches οθονη και 2gb ram τουλαχιστον. Το θέλω για εργαλείο δουλειάς, λιγο autocad, να διαβαζει pdf, office, σερφαρισμα κλπ τιμή εως 150 ευρώ αν ειναι εφικτό. Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας! Αυτό σου κάνει; στα 140€ edit: Ωπα δεν το πρόσεξα ότι θέλεις και 3G Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsubae Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Αυτό σου κάνει; στα 140€ edit: Ωπα δεν το πρόσεξα ότι θέλεις και 3G Θα μου έκανε εάν είχε και 3G! Αλλιώς θα πρέπει να είναι με wifi hot spot το κινητό και από δίπλα το tablet με wifi ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 εχω την απορια σε ενα ταμπλετ που θα εχει μονο αντροιτ ποιος επεπεξεργαστης θα ειναι ποιο γρηγορος της ιντελ η οι αλλες μαρκες (MTK και αλλες ) που χρησημοποιουνται στα τηλεφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αξιζει για αγορα το DELL VENUE 11 PRO 5130???? http://www.e-shop.gr/tablet-dell-venue-11-pro-5130-108-quad-core-32gb-wi-fi-bt-windows-81-black-p-PER.903548?utm_campaign=newsletter160622&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=1-tablets&utm_content=1.2-tablet+dell+venue+11+pro+5130+108+quad+core+32gb+wi+fi+bt+windows+81+black εσω λινκ απο εμαιλ μου το δειχνει στα 189ε μεσω το λινκ που σας εβαλα δειχνει 399 Εγω ρωταω αν αξιζει στα 189ευρω χρηση surfing, email γενικα απλη , microsoft outlook, word excel , ammyy, teamviewer Το μονο πρόβλημα είναι ότι θέλω Microsoft outlook και τα υπάρχουν εμαιλ έχουν χώρο 10 γιγα. Ακούω προτάσεις ,αγορά απο παντού,αλλά αν υπάρχει συμφέρον αγορά απο αμαζον η Ελλάδα δεν έχω πρόβλημα,για να εχω εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 αλησπερα σε ολους. εχει κανεις αποψη για αυτο; λεει τιποτα; http://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-pixi-3-8-grey-quad-core-1-3-ghz-16gb-8070x-1172258.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ρε παιδια λεει τιποτα αυτο http://www.dx.com/p/teclast-x16-plus-android-5-1-tablet-w-2gb-ram-32gb-rom-white-436211 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Χαίρετε. Έχω ένα Onda V975m το οποίο έχω σχεδόν παροπλίσει μιας και με εκνευρίζει αφάνταστα η αυτονομία του. Το φορτίζω στάνταρ κάθε μέρα ενώ με μέτρια χρήση (browsing μέσω wifi) τελειώνει η μπαταρία σε ~6 ώρες. Μου θυμίζει τις εποχές που είχα ένα iPhone 4S και έψαχνα να βρω φορτιστή στα πιο απίθανα μέρη μιας και δεν έβγαζα μέρα με τίποτε. Επειδή εδώ και 1 χρόνο έχω βρει την υγειά μου με ένα Lumia 640XL που με μέτρια χρήση (ίδια με του 4S) θέλει φόρτιση κάθε 3 μέρες (!), αναζητώ ένα αντίστοιχα καλής αυτονομίας τάμπλετ μεγαλύτερο από 10 ίντσες (ενθουσιάστηκα μόλις είδα το 12άρι iPad σήμερα), με wifi, για βασική χρήση browsing, office, ebanking άντε και κανένα youtube στα μεγάλα κέφια. Δεν είναι απαραίτητο το 3G μιας και θα μοιράζω ίντερνετ από το κινητό αν χρειαστεί. Λειτουργικό Android ή δευτερευόντως Windows (μιας και τα iOS είναι πανάκριβα), ενώ δεν έχω πρόβλημα με κάτι από Κίνα αρκεί να είναι αξιόπιστο και να έχει καλή υποστήριξη από την κοινότητα για να μην μου βγάλει την πίστη με τις ρομ και τα bugs (όπως το Onda). Για μπάτζετ μέχρι 250 ευρώ υπάρχει κάτι ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts