skydiver Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Άλλοι δεν το εμπιστεύονται, εγώ ψωνίζω από εκεί παραπάνω από 4 χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Thanks evansarmor! Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδιά πιστεύετε αξίζει να αγοράσω το Galaxy tab pro 8.4 ...? Αξίζει δηλαδή να δώσω 220 ευρώ για το συγκεκριμένο tablet? Μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση και έχει κάποια χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν πολύ.... Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Παιδιά πιστεύετε αξίζει να αγοράσω το Galaxy tab pro 8.4 ...? Αξίζει δηλαδή να δώσω 220 ευρώ για το συγκεκριμένο tablet? Μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση και έχει κάποια χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν πολύ.... Να προσθέσω και εγώ στο ερώτημα του φίλου το LG G Pad 8,3" που είναι στην ίδια κατηγορία. Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για αυτά σε σχέση με ένα δυνατό κινέζικο όπως για παράδειγμα, τα τελευταία Teclast; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) μια προταση για 8 ιντσες κοντα στα 100 ευρω υπαρχει; σκεφτομαι κατι σε onda π.χ. http://www.tinydeal.com/onda-v819i-8-ips-android-422-intel-64bit-quad-core-tablet-p-126393.html http://www.tinydeal.com/onda-v820-quad-core-version-8-android-42-a31s-4k-tablet-p-133764.html σκεφτεστε τιποτα καλυτερο;;; υπαρχει δυνατοτητα αγορας με paypal και απο aliexpress.αν εχετε κανα τσεκαρισμενο μαγαζι ευπροσδεκτο ευχαριστω Edited September 25, 2014 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γειά στη παρέα... Θέλω να πάρω ένα tablet 7αρι λόγω φορητότητας και έχει 3g ή και 4g αν είναι δυνατόν. Μπορώ να διαθέσω μέχρι 200 ευρώ. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς. Δεκτό και κινέζικο αν είναι αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ψαχνω tablet, 7, το πολύ 8 ιντσες, οπωσδήποτε λειτουργικό Android. Κύριες χρήσεις του, είναι διάβασμα e-books, πολύ skype, πολύ wifi / browsing. Ιδανικά, θέλω ΠΟΛΥ δυνατή μπαταρία, καλή δευτερεύουσα κάμερα (για skype, να βλέπω τα παιδιά μου τουλάχιστον μέσα από εκεί) και δυνατό wi-fi. Θέλω να σηκώνει κάρτα 32αρα τουλάχιστον, και να υπάρχουν θήκες, όπως αυτές που το στερεώνεις σε τραπέζι, και μαγνητική ταυτόχρονα. Από εκεί και πέρα, ταχύτητα απόκρισης, και οθόνη, παίζουν σημαντικό ρόλο μεν,αλλά όχι κυρίαρχο... Τώρα για λεφτά, δεν έχω ιδέα. Θα ήθελα να είναι το πολύ στα 150-200, αλλά δεν ξέρω αν παίζει κάτι σοβαρό σε αυτό το range. ΥΓ: Εχω το nexus 2012 το 7αρι. Πολύ καλό τάμπλετ, αλλά η μπαταρία του, πέφτει αισθητά με τη χρήση...Το μόνο που με στεναχωρεί σε αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου. Tablet (7άρι - 8αρι κατά πάσα πιθανότητα), από Ελλάδα, έως 100E-110Ε. Είναι για παιδί γνωστού μου. Για να μην κουράζω με χαρακτηριστικά, το μόνο ίσως που θα ήθελα είναι η ποιότητα της οθόνης κυρίως ως προς την απόκριση. Να μην έχει κολληματάκια. Ποιο είναι πιο αξιόπιστο? (Από Κίνα μεριά ευπρόσδεκτες οι προτάσεις για εγκυκλοπεδική ενημέρωση). Ευχαριστώ.... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs73 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καλημέρα παιδιά. Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου. Tablet (7άρι - 8αρι κατά πάσα πιθανότητα), από Ελλάδα, έως 100E-110Ε. Είναι για παιδί γνωστού μου. Για να μην κουράζω με χαρακτηριστικά, το μόνο ίσως που θα ήθελα είναι η ποιότητα της οθόνης κυρίως ως προς την απόκριση. Να μην έχει κολληματάκια. Ποιο είναι πιο αξιόπιστο? (Από Κίνα μεριά ευπρόσδεκτες οι προτάσεις για εγκυκλοπεδική ενημέρωση). Ευχαριστώ.... http://www.geekbuying.com/item/iFive-Mini-4-RK3288-Quad-Core-1-8GHz-7-9-inch-Tablet-PC-Android-4-4-Retina-2048-1536-Touch-Screen-2GB-16GB-328854.html Λίγο πιο ακριβό από το budget σου, αλλά εξαιρετικό, το έχω εδώ και 10 μέρες. Θα με θυμηθεί ο φίλος σου. ;) Παράθεση Significant tags: achievement, dreams, failure, fear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδιά για τούμπανο τάμπλετ από κίνα, μέχρι 250€ σε τι να κοιτάξω? Το βασικό είναι να είναι απροβλημάτιστο και όσο πιο γρήγορο γίνεται εννοείται, για γενική χρήση (κυρίως παιχνίδια και ίντερνετ). Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis24 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παιδιά για τούμπανο τάμπλετ από κίνα, μέχρι 250€ σε τι να κοιτάξω? Το βασικό είναι να είναι απροβλημάτιστο και όσο πιο γρήγορο γίνεται εννοείται, για γενική χρήση (κυρίως παιχνίδια και ίντερνετ). Παναγιώτης Ρίξε μια ματιά στο MiPad. Τρομερό από δυνατότητες και τρέχει και MIUI 6 πλέον. :happy: Παράθεση “Bitcoin is Cash with Wings” - Charlie Shrem :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Παιδιά θέλω ένα tablet 9"-10" για χρήση μόνο internet και να διαθέτει wifi ,3G και GPS . Εύρος τιμής μεταξύ 140-200ευρώ . Καλό βράδυ Edited October 4, 2014 by OAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Παιδιά γεια σας. Ψάχνω για Android 10" τούμπανο τάμπλετ από Κίνα, 300€+ τι μου προτείνετε? Σημαντικό: να είναι απροβλημάτιστο καλή και ανθεκτική κατασκευή πολύ γρήγορο για όλες τις χρήσεις θα αντικαταστήσει laptop. Δεν απαιτείται να είναι 3G. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Παιδιά θέλω ένα tablet 9"-10" για χρήση μόνο internet και να διαθέτει wifi ,3G και GPS . Εύρος τιμής μεταξύ 140-200ευρώ . Καλό βράδυ Χθες παρελαβα αυτο http://www.1949deal.com/cube-u59gt-talk97-mtk8382-quad-core-1-3ghz-android-4-2-phablet-1gb-ram-8gb-rom-9-7-inch-ips-screen-grey.html κι εχω την εντυπωση οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά γεια σας. Ψάχνω για Android 10" τούμπανο τάμπλετ από Κίνα, 300€+ τι μου προτείνετε? Σημαντικό: να είναι απροβλημάτιστο καλή και ανθεκτική κατασκευή πολύ γρήγορο για όλες τις χρήσεις θα αντικαταστήσει laptop. Δεν απαιτείται να είναι 3G. Μιχάλης Χθες παρελαβα αυτο http://www.1949deal.com/cube-u59gt-talk97-mtk8382-quad-core-1-3ghz-android-4-2-phablet-1gb-ram-8gb-rom-9-7-inch-ips-screen-grey.html κι εχω την εντυπωση οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο Edited October 4, 2014 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Χθες παρελαβα αυτο http://www.1949deal.com/cube-u59gt-talk97-mtk8382-quad-core-1-3ghz-android-4-2-phablet-1gb-ram-8gb-rom-9-7-inch-ips-screen-grey.html κι εχω την εντυπωση οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χθες παρελαβα αυτο http://www.1949deal.com/cu...reen-grey.html κι εχω την εντυπωση οτι για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο Το link δεν ανοίγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Το link δεν ανοίγει Δοκιμασε αυτό εδω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Δοκιμασε αυτό εδω από το συγκεκριμένο κατάστημα το αγόρασες? ρωτάω γιατί δεν το έχω ξαναδεί κάπου για να δω κατα πόσο είναι αξιόπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) από το συγκεκριμένο κατάστημα το αγόρασες? ρωτάω γιατί δεν το έχω ξαναδεί κάπου για να δω κατα πόσο είναι αξιόπιστο. Ναι απο εκει το αγορασα. Ουτε εγω το ειχα ξαναδει το καταστημα, αλλα το ρίσκο μου βγηκε ... τωρα κατα πόσο ειναι αξιοπιστο δεν ξερω, ξερω μονο οτι με εμενα ηταν ενταξει ..... Edited October 6, 2014 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μια βοήθεια θα ήθελα παιδιά... είμαι ανάμεσα στο samsung galaxy tab pro 8.4 ή σε κάποιο κινέζικο σα το cube talk 9x.. Επειδή θα είναι το πρώτο μου tablet μπορεί κάποιος να μου πεί τις διαφορές πέρα απο τα προφανή ? (samsung μικρότερη οθόνη αλλά ανώτερη ποιότητα/εγγύηση). Επι της ουσίας είναι και τα δύο εντώς του budget μου και θα ήθελα απο κάποιους πιο έμπειρους να μου δώσουν μια εικόνα ώστε να κάνω τη σωστή επιλογή. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis24 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μια βοήθεια θα ήθελα παιδιά... είμαι ανάμεσα στο samsung galaxy tab pro 8.4 ή σε κάποιο κινέζικο σα το cube talk 9x.. Επειδή θα είναι το πρώτο μου tablet μπορεί κάποιος να μου πεί τις διαφορές πέρα απο τα προφανή ? (samsung μικρότερη οθόνη αλλά ανώτερη ποιότητα/εγγύηση). Επι της ουσίας είναι και τα δύο εντώς του budget μου και θα ήθελα απο κάποιους πιο έμπειρους να μου δώσουν μια εικόνα ώστε να κάνω τη σωστή επιλογή. Ευχαριστώ! Μιας και είσαι πρωτάρης, πήγαινε στα σίγουρα - Samsung και θα έχεις το κεφάλι σου ύσηχο. Άνετο tablet, δυνατό και με καλές επιδόσεις. Παράθεση “Bitcoin is Cash with Wings” - Charlie Shrem :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLOOFLIS Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μιας και είσαι πρωτάρης, πήγαινε στα σίγουρα - Samsung και θα έχεις το κεφάλι σου ύσηχο. Άνετο tablet, δυνατό και με καλές επιδόσεις. Δώσε όμως και επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά τις διαφορές :). Tablet δεν είχα ως τώρα αλλά ασχολούμαι πολύ με τεχνολογία και pc και δεν είμαι άμπαλος :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Ψάχνω ένα καλό tablet και οικονομικό tablet με οθόνη τουλάχιστον 10'. Θα το χρησιμοποιώ κυρίως για προβολή video και παρουσιάσεων. Τι να κοιτάξω και τι μάρκες μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexd11 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 αυτο αξιζει?? http://www.e-shop.gr/innovator-tablet-1001-101-quad-core-12ghz-16gb-wifi-bt-android-42-black-p-PER.902485 γενικα ψαχνω για 10 inches.Δε με ενδιαφερει τοσο τα παιχνιδια,αν και θα παιζω που και που.με ενδιαφερει να μην εχει καθολου lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Θελω να παρω δωρο ενα ταμπλετ. Στα 60 τι επιλογες εχω? Απο εξωτερικο καλυτερα 8αρι 4πυρηνο 1γβ ραμ Καλη αναλυση Και οτι αλλο υπαρχει καλοδεχουμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praktoras Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπερα ψαχνω για 10 αρι τουμπανο ταμπλετ με λειτουργικο android απο ελλαδα ειδα το galaxy note 10.1 και το sony Z2 εχει κανεις να προτεινει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Ψάχνω ένα καλό tablet και οικονομικό tablet με οθόνη τουλάχιστον 10'. Θα το χρησιμοποιώ κυρίως για προβολή video και παρουσιάσεων. Τι να κοιτάξω και τι μάρκες μου προτείνετε? Φίλε μου κοίτα τα Onda 975m και Cube talk 9x U65gt. ΤΑ έχω φέρει για φίλους και τα δύο. Άψογα και ταχύτατα. Το ΟΝΤΑ το έχει παράλληλα και πατέρας και γιος (με ότι συνεπάγεται αυτό) και είναι απλά σκυλί μαύρο. Δεν μασάνε τίποτα. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts