snowdecoy Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Καλησπερα. Απεκτησε την συσκευη η κοπελα μου και θελω να της περασω τις επαφες απο το nokia 6300 στο 710. Ο πιο ευκολος τροπος ποιος ειναι; Τελος επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με τα WP και φοβαμαι τυχον χρεωσεις μεχρι να εξοικιωθουμε, που πρεπει να παω στις ρυθμισεις ουτως ωστε οι εφαρμογες που απαιτουν προσβαση σε ιντερνετ (drive, maps, games, email) να συνδεονται μονο αν υπαρχει wifi και ποτέ να μην χρησιμοποιουν την cosmote για δεδομενα; Ευχαριστω. :) Υ.γ. υπαρχει καποιο thread συγκεκριμενα για windows phone ασχετως συσκευης που να λυνει ολες τις αποριες; Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Καλησπερα. Απεκτησε την συσκευη η κοπελα μου και θελω να της περασω τις επαφες απο το nokia 6300 στο 710. Ο πιο ευκολος τροπος ποιος ειναι; Τελος επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με τα WP και φοβαμαι τυχον χρεωσεις μεχρι να εξοικιωθουμε, που πρεπει να παω στις ρυθμισεις ουτως ωστε οι εφαρμογες που απαιτουν προσβαση σε ιντερνετ (drive, maps, games, email) να συνδεονται μονο αν υπαρχει wifi και ποτέ να μην χρησιμοποιουν την cosmote για δεδομενα; Ευχαριστω. :) Υ.γ. υπαρχει καποιο thread συγκεκριμενα για windows phone ασχετως συσκευης που να λυνει ολες τις αποριες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Υ.γ. υπαρχει καποιο thread συγκεκριμενα για windows phone ασχετως συσκευης που να λυνει ολες τις αποριες; Οτιδήποτε αφορά το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile, καθώς και το λογισμικό, που μπορεί να εγκατασταθεί σε αυτό: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=136 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowdecoy Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 jg_sot δυστυχως το δοκιμασα ηδη αυτο αλλα δεν βγαζει error οτι δεν υποστηριζει το 6300 αυτη την λειτουργια, γι αυτο ρωτησα για κατι εναλλακτικο. Johny ευχαριστω για το λινκ, θα το τσεκαρω. Παράθεση LG G8s Black Νικόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctg Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) jg_sot δυστυχως το δοκιμασα ηδη αυτο αλλα δεν βγαζει error οτι δεν υποστηριζει το 6300 αυτη την λειτουργια, γι αυτο ρωτησα για κατι εναλλακτικο. Johny ευχαριστω για το λινκ, θα το τσεκαρω. Πέρασε τις επαφές σου σε άλλο τηλέφωνο και ξαναπροσπάθησε με το 710. Επίσης πέρασε στη micro sim ένα ανταπτορακι,τοποθέτησε την στο 6300 και περνα τις επαφές σου στη micro sim και μετά πάλι πίσω στο 710. Edited March 3, 2012 by Ctg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Αυριο θα παραλάβω το 710.Ξέρετε πως μπορώ να μεταφέρω το περιεχόμενο του Χ6 επαφες,ημερολόγιο,μηνύματα,mass menomy στο 710??Backup του έχω πάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Κάθε φορά που μπαίνω στο nokia οδήγηση συδέτετε στο internet.Απενεργοποιητε κάπως αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 για την ώρα όχι, στο επόμενο update δεν θα μπαίνει. Μην αγχώνεσαι είναι ελάχιστα kb Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Λίγα μπορεί να είναι αλλα με χρεώνει 1 ευρώ την ημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 δυστυχώς smartphone με κάρτα δεν λέει. και εγώ έτσι έχω το trophy wp7 αλλά αν θέλω το drive δίνω από το άλλο κινητό λίγα δεδομένα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 δυστυχώς smartphone με κάρτα δεν λέει. και εγώ έτσι έχω το trophy wp7 αλλά αν θέλω το drive δίνω από το άλλο κινητό λίγα δεδομένα Καλημέρα! :) Συγνώμη που θα ρωτήσω, είμαι άσχετος από WP, αλλά πόσα δεδομένα χρειάζεται κάθε φορά το Drive; :worry: Γιατί στο Symbian χρειάζεται ελάχιστα, κάτι kb μόνο. Πιστεύω, αφού κι αυτό είναι Nokia, ότι δε θα τρώει και τόσα πολλά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Καλημέρα! :) Συγνώμη που θα ρωτήσω, είμαι άσχετος από WP, αλλά πόσα δεδομένα χρειάζεται κάθε φορά το Drive; :worry: Γιατί στο Symbian χρειάζεται ελάχιστα, κάτι kb μόνο. Πιστεύω, αφού κι αυτό είναι Nokia, ότι δε θα τρώει και τόσα πολλά. Το πρόβλημα δεν είναι τα λιγα kb αλλά οι εταιρείες κινητής που βρήκαν τον τρόπο να μας τα "παίρνουν". Σε χρεώνουν 1 Ευρώ την ημέρα από το πρώτο byte. Και μπορεί με 30kB (ένα την ημέρα) να πληρώσεις 30 Ευρώ. Είναι σχεδόν υποχρεωτικό πια για smartphone να έχεις κάποιο data plan. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasT13 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Καλημέρα και από μένα. Το σκέφτομαι. Έχω το nokia navigator 6710 και αναρωτιέμαι αν το 710 έχει αντίστοιχη λειτουργία navigation ή λόγω του ότι πλέον είναι windows phone δεν έχει τα ovi maps κλπ της Νοκια και θα πρέπει να εγκαταστήσω επιπλέον apps για να λειτουργεί μέσω άλλων χαρτών (google πχ) και άρα να καταναλώνω τα ΜΒ του προγράμματος. Κοινώς ήρθε η ώρα της (long over-due) επιδότησης και πρέπει να αποφασίσω αν θα το πάω σε καινούρια συσκευή ή να πάρω καμιά έκπτωση. Δεν τρελαίνομαι με τα gadgetophones, θα προτιμούσα να παραμείνω στην Νόκια που έχω εδώ και πάνω από 10 χρόνια και η χρήση που κάνω είναι απλή: ως τηλέφωνο, emails, ξυπνητήρι, mp3 player και άντε καμιά φωτογραφία για πλάκα. Το 6710 είναι πολύ χρήσιμο για να μην κουβαλάω και navigator σε ταξίδια οπότε δεν βλέπω τον λόγω να αλλάξω συσκευή αν δεν είναι το ίδιο χρήσιμη η καινούρια. Έχει κάνει κανείς δοκιμή σε navigator του 710? Θενκς εκ τω προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 (edited) Καλημέρα και από μένα. Το σκέφτομαι. Έχω το nokia navigator 6710 και αναρωτιέμαι αν το 710 έχει αντίστοιχη λειτουργία navigation ή λόγω του ότι πλέον είναι windows phone δεν έχει τα ovi maps κλπ της Νοκια και θα πρέπει να εγκαταστήσω επιπλέον apps για να λειτουργεί μέσω άλλων χαρτών (google πχ) και άρα να καταναλώνω τα ΜΒ του προγράμματος. Κοινώς ήρθε η ώρα της (long over-due) επιδότησης και πρέπει να αποφασίσω αν θα το πάω σε καινούρια συσκευή ή να πάρω καμιά έκπτωση. Δεν τρελαίνομαι με τα gadgetophones, θα προτιμούσα να παραμείνω στην Νόκια που έχω εδώ και πάνω από 10 χρόνια και η χρήση που κάνω είναι απλή: ως τηλέφωνο, emails, ξυπνητήρι, mp3 player και άντε καμιά φωτογραφία για πλάκα. Το 6710 είναι πολύ χρήσιμο για να μην κουβαλάω και navigator σε ταξίδια οπότε δεν βλέπω τον λόγω να αλλάξω συσκευή αν δεν είναι το ίδιο χρήσιμη η καινούρια. Έχει κάνει κανείς δοκιμή σε navigator του 710? Θενκς εκ τω προτέρων! Καλησπέρα! :) Αν δείς και παλαιότερα posts, θα δείς ότι τα Nokia WP εγκατεστημένους τους Nokia ( =Ovi ) Maps. Το μόνο αρνητικό τους, που ισχύει μέχρι τώρα, είναι πώς για να λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια της πορείας σου, χρειάζονται κάποια ελάχιστα δεδομένα, δε λειτουργούν offline. Offine μπορείς να φτιάξεις κάποια διαδρομή και να "παίξεις" με τους χάρτες, εκτός από το να τους χρησιμοποιήσεις στην πορεία σου, όπως έγραψα και πιο πάνω. Όποιος ξέρει καλύτερα, είναι ευπρόσδεκτος να με διορθώσει. :) @Tsaglis, ε, δηλαδή πρέπει να βάζεις το ελάχιστο data plan που υπάρχει, δηλαδή 3€. Από το να χάνεις 30€, καλύτερα 3€. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην χάναμε κάποιο ευρώ, αλλά είναι από τα πράγματα με τα οποία θα πρέπει να συμφιλιωθεί κανείς. :worry: Edited March 9, 2012 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 έτσι είναι θέλει δεδομένα μέχρι να υπολογίσει την διαδρομη(ελάχιστα kb) και μετά δουλεύει και χωρίς δεδομένα. από την νέα έκδοση που αναμένεται όπου να είναι καθώς είναι beta θα είναι τελείως offline. για την χρήση που του κάνεις παρουσίαση είναι πολύ καλή συσκευή και απίστευτα γρήγορη και εύκολη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 @Tsaglis, ε, δηλαδή πρέπει να βάζεις το ελάχιστο data plan που υπάρχει, δηλαδή 3€. Από το να χάνεις 30€, καλύτερα 3€. Βέβαια, καλό θα ήταν να μην χάναμε κάποιο ευρώ, αλλά είναι από τα πράγματα με τα οποία θα πρέπει να συμφιλιωθεί κανείς. :worry: Εδώ που τα λέμε, smartphone χωρίς data είναι λειψό. Στο δικό μου έχω 300ΜΒ, που για την χρήση που κάνω είναι υπέρ αρκετά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Εδώ που τα λέμε, smartphone χωρίς data είναι λειψό. Στο δικό μου έχω 300ΜΒ, που για την χρήση που κάνω είναι υπέρ αρκετά. Καλησπέρα! :) Ναί, χωρίς data δεν γίνεται. Βέβαια, οι τιμές που έχουν οι ¨καλοί¨ πάροχοί μας έρχονται σε αντίθεση με τα smartphones που πωλούν. :rolleyes: Και μια γενική ερώτηση... Ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορεί να βρεί κάποιος να βρεί τη συγκεκριμένη συσκευή ( Nokia 710 ); Και για παραεισαγωγή δεν έχω πρόβλημα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 Με μία αναζήτηση στο skroutz το βρίσκεις στα 273€. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Με μία αναζήτηση στο skroutz το βρίσκεις στα 273€. ;) Thanks για την απάντησή σου! :) Μια χαρά... Μόλις πέσει λίγο σε 250, κάτι θα κάνουμε.. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Με μία αναζήτηση στο skroutz το βρίσκεις στα 273€. ;) το πηρε χθες κολλητος μου σε πολυ καλη τιμη (280 με μεταφορικα). το κινητο ειναι πολυυυυυ καλο για τα λεφτα του. η συσκευη απο κοντα δειχνει πιο ομορφη σε σχεση με τις εικονες. Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλημέρα με 2 ερωτησούλες.Οταν αποσυνδέω το κινητό απο τη φορτηση μου λέει στην μπαταρία "υπολειπόμενος χρόνος 20 ώρες".Ετσι λένε όλα ή έχω πρόβλημα με την μπαταρία?? Υπαρχει κάποιο πρόγραμμα ηχογράφησης κλήσης γιατί είναι κάτι απαρέτητο για την δουλεία μου???Ας κάνει και μπιπ δεν με ενδιαφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Έρχεται Nokia drive 2 την άλλη βδομάδα με FULL offline GPS navigation Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Έρχεται Nokia drive 2 την άλλη βδομάδα με FULL offline GPS navigation Ας ελπίσουμε να μπορείς κ να κάνεις sync τα αγαπημένα σου pois που έχουμε στους Nokia maps απ τα symbian κάτι που με το lumia που είχα δε γινόταν! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 το είδα από κοντά γιατί έψαχνα για δεύτερο κινητό ,σίγουρα πιο όμορφο από κοντά αλλά αυτα τα πλήκτρα δεν μου άρεσαν με τίποτα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldcarskickass Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 (edited) Καλησπέρα, παλιός χρήστης νόκια (once a nokia user always a nokia user). ήρθε στα χέρια μου το 710 λόγω σπόντας. (βασικά ανικανότητας του κληροδότη πατέρα μου να μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε touch screen χωρίς γυαλιά:lol:) Φοβερό κινητό και φοβερές ταχύτητες, αυτό που με ξενίζει είναι η αρκετά μικρή διάρκεια μπαταρίας (1,5 - 2 μέρες max, χρήση τηλεφωνίας κυρίως και κανά παιχνίδι, max 20mins) και ειδικά σε σχέση με το παλιό μου (5800 ΧΜ). Υπάρχει περίπτωση αναβάθμισης του λογισμικού για καλύτερη διαχείριση; Μπορούμε με κάποιο τρόπο να τραβήξουμε τα αγαπημένα μέρη (pois) από το 5800 στο καινούριο; Η δόνηση πρέπει να απο-/ενεργοποιηθεί μόνο μέσα από τις ρυθμίσεις; ΥΓ: συγνώμη προκαταβολικά, αλλά τις απαντήσεις των παραπάνω δεν τις βρήκα στο παρών νήμα, και είμαι λίγο out of date όσον αφορά τα κινητά. ΕDIT: Πρώτο θέμα που παρουσιάστηκε μόλις πριν μισή ώρα. Βάζοντας το hands free ακούγεται ένας μικρός θόρυβος (ένα μπιπ), σα να δίνεις ρεύμα απότομα σε ένα ενισχυτή, όταν πάω να κάνω κλήση ο συνομιλητής δεν με ακούει σχεδόν καθόλου και εγώ ακούω τίγκα παράσιτο. Το hands free δουλεύει άψογα (δοκιμασμένο σε ένα iPhone 3g που έχω), και τα ακουστικά και το μικρόφωνο και το κουμπάκι. Edited April 6, 2012 by oldcarskickass Παράθεση Nokia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts