stendor Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Και μια απορία που έχω κι εγώ... 2 μαύροι κύκλοι που είναι διπλα από το ακουστικό στη μπροστά όψη και μοιάζουν με κάμερα, τι δουλεια κάνουν ακριβως?Είναι ο αισθητήρας για την ρύθμιση της φωτεινότητας και ο αισθητήρας εγγύτητας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Έβαλα μέσω navifirm το τελευταίο σχεδόν firmware αυστραλίας,αλλά ζητάει pin για τη sim.Ξέρει κανείς αν φταίει επειδή είναι διαφορετικά τα δίκτυα στην Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Να περιμένω κι άλλο για την αναβάθμιση ή να πάω σε μια NOKIA?To τηλέφωνό μου είναι Ελληνικό με code 059N3 cosmote που η microsoft δίνει available την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Και μερικές απορίες για τον internet explorer. Μπορώ να ταξινομισω διαφορετικά τα favorites? Τώρα ταξινομούνται αλφαβητικά by default. Υπαρχει τροπος να ανεβαίνω στην κορυφή ενός site αμέσως, χωρίς να κανω συνεχεια scroll με το δάχτυλο? Στα μεγάλα site είναι πολύ εκνευριστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 Έβαλα μέσω navifirm το τελευταίο σχεδόν firmware αυστραλίας,αλλά ζητάει pin για τη sim.Ξέρει κανείς αν φταίει επειδή είναι διαφορετικά τα δίκτυα στην Ευρώπη? ειναι locked προφανώς απο τον δικτυο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 ΟΚ μου το ξεκλείδωσε το μαγαζί που το πήρα.Καμιά εφαρμογή data usage υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Από όσο ξέρω δεν υπάρχει γιατί η Microsoft δε δίνει τέτοιες πληροφορίες στους developers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flash_sparrow Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 παιδια καλησπερα.. αγορασα μια θηκη για το κινητο μου και παρατηρησα οτι οσο την ειχα πανω, οταν μιλουσα στο τηλεφωνο ο αλλος ακουγε τη φωνη του σαν αντηλαλο..εχει συμβει και σε κανεναν αλλον αυτο? εχει κανεις καποια θηκη που να μην παρουσιαζει αυτο το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Εγώ έχω μια πλαστική, που την πήρα από ebay και δεν έχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flash_sparrow Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Εγώ έχω μια πλαστική, που την πήρα από ebay και δεν έχω κανένα πρόβλημα... μπορεις να μου πεις ποια? και γενικα αν καποιος εχει αγορασει καποια θηκη και δεν εχει το προβλημα αυτο θα ηταν μεγαλη βοηθεια να μου πει ποια θηκη εχει αγορασει.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/USA-2ND-WORLD-WAR-US-AIR-FORCE-INSIGNIA-CASE-NOKIA-LUMIA-710-/200768896585?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2ebec23e49#ht_2436wt_1139 Μια παρόμοια πηρα, έχει πολλά σχέδια αυτός ο τύπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280834760121&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123 Εγω πήρα αυτή σε μαυρή και είναι αψογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Eχει την δυνατότητα το exel που έχει το Lumia 710 της κάτω δεξιας γωνίας του κελιού που έχει ένα κανονικό exel σε pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Παιδια καποιες ερωτησεις.. Σκεφτομαι να το αγορασω απο το skroutz με 189€ ευρω περιπου.. Αυτες οι τιμες ειναι κανονηκες ομως? παιζει για κλειδωμενη σιμ απο παραεισαγωγης κινητα νοκια? μπορει να ειναι απο εξωτερικο και να μην εχει Ελληνικα? κι αν ειναι απο εξωτερικο αλλα ολα καλα με την γλωσσα...η εγγυηση θα ισχυει Ελλαδα? επισεις θα παρει την αναβαθμηση σε wp8? Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδια καποιες ερωτησεις.. Σκεφτομαι να το αγορασω απο το skroutz με 189€ ευρω περιπου.. Αυτες οι τιμες ειναι κανονηκες ομως? παιζει για κλειδωμενη σιμ απο παραεισαγωγης κινητα νοκια? μπορει να ειναι απο εξωτερικο και να μην εχει Ελληνικα? κι αν ειναι απο εξωτερικο αλλα ολα καλα με την γλωσσα...η εγγυηση θα ισχυει Ελλαδα? επισεις θα παρει την αναβαθμηση σε wp8? Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που σου εμφανίζει και ανάλογα και με το πώς θα σου απαντάνε, θα καταλάβεις. ;) Ελληνικά έχουν όλες οι συσκευές με WP, άσχετα από τη χωρα προέλευσής τους. Με την εγγύηση, αν δεν προορίζεται για Αμερική ή Κίνα η συσκευή, δε νομίζω ότι θα έχεις θέμα. Δε θα αναβαθμιστεί σε WP8, αλλά θα πάρει μια μικρή αναβάθμιση σε WP7.8. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barbas2012 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παιδια καποιες ερωτησεις.. Σκεφτομαι να το αγορασω απο το skroutz με 189€ ευρω περιπου.. Αυτες οι τιμες ειναι κανονηκες ομως? παιζει για κλειδωμενη σιμ απο παραεισαγωγης κινητα νοκια? μπορει να ειναι απο εξωτερικο και να μην εχει Ελληνικα? κι αν ειναι απο εξωτερικο αλλα ολα καλα με την γλωσσα...η εγγυηση θα ισχυει Ελλαδα? επισεις θα παρει την αναβαθμηση σε wp8? Εγώ πήρα τον περασμένο μήνα από κατάστημα μέσω Skroutz. Το κινητό είναι παραεισαγωγή (προοριζόταν για Νορβηγία) χωρίς να είναι κλειδωμένη η sim - για το συγκεκριμένο θα πρέπει να σου απαντήσει το κατάστημα που θα το πάρεις. Με τα Ελληνικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως παλία με τα symbian της Nokia. Απλά, για τις αναβαθμίσεις θα περιμένεις να ανοίξει η αναβάθμιση της χώρας που προορίζεται το κινητό - σε μένα η Νορβηγία για πχ. Η εγγύηση μου είπαν ότι ισχύει κανονικά από τη στιγμή που αγοράστηκε στην Ελλάδα - ελπίζω να μην χρειαστεί να το επιβεβαιώσω... Όσο για την αναβάθμιση σε WP8 απ'ότι φαίνεται θα πάρει μια υβριδική αναβάθμιση σε WP7.8 με κάποιες εμφανισιακές παρεμβάσεις κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flash_sparrow Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 και εγω απο το skroutz το πηρα παραεισαγωγη και δεν ειχα κανενα προβλημα..γενικα και τα προηγουμενα κινητα που ειχα βρει ετσι τα ειχα παρει και κανενα δεν ειχε καποιο προβλημα.. οσον αφορα το προβλημα με τον αντιλαλο που ειχα αναφερει, ξερει κανεις πως να "πειραξω" τη θηκη μηπως και λυθει το προβλημα; γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω βρει λυση:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 επειδη μεσα στις επομενες μερες θα το εχω στα χερια μου για πειτε παιδες εντυπωσεις κ τι να προσεξω ?? Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ελληνικο ηταν τελικα παιδια, με εχει εντυπωσιασει τρομερα,ως χρηστης ios,android και παλαιωτερων windows mob. Και symbian μπορω να πω οτι ειναι απο τα ενδιαφερων και γρηγορα λογισμικα, με αρκετα σημεια που θελουν βελτιωση αλλα παρολο αυτα ειμαι προθυμως να ακολουθησω πιστα την nokia και τα win.phone. Που απενταντη στα διπυρινα κινητα μου και tablet το προσφατο αυτο OS της microsoft εκανε το 710 να μοιαζει με τετραπυρινο.. Πραγματικα ολα ειναι απροβληματιστα. Το αρνητικο ειναι οπως και το android ειναι λαιμαργο στην μπαταριας..που με τρομαζει! Σαν το optimus 2x που εχω παραλληλα σε χρηση αυτο τον καιρο τα φορτιζω καθημερινα να μην με αφησουν ¨α-κινητο¨! ! ! Μπραβο ομως η νοκια με κερδησε παλι σε μια τυχαια πειραματικη αγορα που εκανα. Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motifnick Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Περιπου.. Πολλες συναρτησεις και υπολογισμοι, οχι με ανατριχιαστικη λεπτομερια και χρωματακια στα κελια και πολλα πολλα..σιγουρα οτι χρειαστεις να κανεις υπολογιστικο φυλλο και ακρος απαρετητο. Παράθεση iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 βρηκα ενα μεταχειρισμενο 710 όπου αυτος που το πουλα το πηρε απο τη vodafone.gr Γνωριζουμε αν μπορω να το χρησιμοποιησω μιας και εχω cosmote συνδεση? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μια χαρά μπορείς Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Μια χαρά μπορείς thanks! για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alitaria Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου το lumia 710, κ τολμω να ομολογησω, πως για τη χρηση που θελω ενα κινητο τηλεφωνο, ειναι αψογο.. εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τα windows, και την τιμη του τηλεφωνου. μηπως γνωριζει κανενας που φαινεται η συνολικη διαρκεια των κλησεων, και των δεδομενων? για να μπορει καποιος να γνωριζει τι μιλαει ανα μηνα? Edited September 10, 2012 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου το lumia 710, κ τολμω να ομολογησω, πως για τη χρηση που θελω ενα κινητο τηλεφωνο, ειναι αψογο.. εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τα windows, και την τιμη του τηλεφωνου. μηπως γνωριζει κανενας που φαινεται η συνολικη διαρκεια των κλησεων, και των δεδομενων? για να μπορει καποιος να γνωριζει τι μιλαει ανα μηνα? εχει εφαρμογη η νοκια κατεβασετην απο το μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts