Jump to content

alitaria

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alitaria

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

alitaria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παιδια, εγω εδω και καμια βδομαδα εχω αναβαθμιστει σε 7.8. Πολυ πιο ομορφα και ευχρηστα τα μικρα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας. Δε δοκιμασα ακομα το bluetooth, και ουτε προκειται απ'οτι μου φαινεται!! Φιλος με WP8, μου ειπε οτι μεταφερει αρχεια στο κινητο του με drag & Drop... οπως οι παλαιοτερες εκδοσεις (βλ. symbian) και χωρις το zune. Ξερετε τι παιζει πανω σε αυτο?????
  2. Δε χρειαζεται να παρεις αλλη sim. Μπορουν να σου κοψουν επι τοπου το δικο σου simaki, κ κρατας το γυρω γυρω σαν πλαισιο, ωστε να το κουμπωσεις σε αλλο κινητο!!! Τουλαχιστον στη wind μου το εκαναν ετσι, σε χρονο μηδεν!!! :cool:
  3. Ναι, το εχω προσεξει. Μεγαλη κουταμαρα ετσι οπως το εκαναν!!! Μου εχει σπασει παντως λιγο τα νευρα ειναι η αληθεια μεχρι να το συνηθισω... Ειχα προηγουμενως το Samsung S8000 και τωρα μπαινω σε αλλη φαση. Με το θεμα των γενεθλιων τι γινεται?? Οταν καποιος εχει γενεθλια πχ στις 21 Σεπτεμβριου, μου το εμφανιζει στις 20 (μια μερα νωριτερα). Ενω σε αλλες επαφες, μου το εχει στην ιδια μερα.. Και τελος, οταν προσθετω νεα γενεθλια, δε μου τα εμφανιζει καν στο ημερολογιο.........!!!!!! Ειναι θεμα συγχρονισμου??
  4. Απο χτες προσπαθω να αλλαξω ηχο κλησης, μεταφεροντας ενα αρχειο μουσικης μεσω bluetooth ή μεσω Zune. Τιποτα.. Απ'οτι διαβασα στο ιντερνετ, ορισμενες επιλογες ειναι κλειδωμενες. Καμια ιδεα για ξεκλειδωμα, ελευθερη ή επι πληρωμη??? Η 1η επιλογη θα εκτιμηθει....:lol::lol:
  5. την βρηκα ηδη!! "μετρητες" λεγεται!! Να 'σαι καλα!!!
  6. πριν λιγες μερες επεσε στα χερια μου το lumia 710, κ τολμω να ομολογησω, πως για τη χρηση που θελω ενα κινητο τηλεφωνο, ειναι αψογο.. εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τα windows, και την τιμη του τηλεφωνου. μηπως γνωριζει κανενας που φαινεται η συνολικη διαρκεια των κλησεων, και των δεδομενων? για να μπορει καποιος να γνωριζει τι μιλαει ανα μηνα?
×
×
  • Create New...