alexgp16V Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 δηλαδη απο οπου και να το αγορασουμε ειναι το ιδιο? αξιζει η αγορα του αυτη την εποχη? θα παρει τα windows 8? σκεφτομαι να δωσω το 4s και να παρω αυτο και να μου μεινει και κανα φραγκο δυσκολες εποχες!!!! Αν το τηλέφωνο είναι ευρωπαϊκό θα έχεις κανονικά εγγύηση και αν δεν είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο τότε θα λειτουργεί κανονικά με όλες τις sim απ'όσο ξέρω. Αν αξίζει η αγορά του αυτή την εποχή δεν ξέρω γιάτι η τιμή του έχει πέσει μεν αλλά δεν θα πάρει wp8 αλλά τα 7.8. Κάποιος που έχει το τηλέφωνο ίσως να μπορούσε να σε βοηθήσει περρισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Viber me ηχο μονο για ΝΟκια http://wmpoweruser.com/exclusive-viber-with-free-hd-voices-for-nokia-lumia-now-available/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Και τα symbian αλλα και τα wp εχουν viber με κλησεις Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Viber me ηχο μονο για ΝΟκια http://wmpoweruser.com/exclusive-viber-with-free-hd-voices-for-nokia-lumia-now-available/ Άντε και κανένα Instagram και Draw Something! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Και τα symbian αλλα και τα wp εχουν viber με κλησεις Περιεργο...μονο σε εμενα δεν ειχε κλησεις; :P Οχι φιλε μου στα wp7.5 δεν ειχει κλησεις το Viber :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 μπορεί να μου πεις κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή του στυλ blacklist για το τηλ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 έχει βγάλει η νοκια viber που επιτρέπει κλησεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 έχει βγάλει η νοκια viber που επιτρέπει κλησεις:) τι εννοεις??ενα δεν ειναι το viber? σε ρωταω γιατι ο μονος λογος που με κολλαει ειναι το swype πλεον που με βολευει απιστευτα (σχεδον τυφλο συστημα,αλλα θα με ενδιεφερε να ξερω ποσο καλα παιζει αυτο γιατι στο Ν8 ειναι αχρηστο.τουλαχιστον στο δικο μου. Επισης μια απορια ακομα,το πηρα για εναν φιλο και του το εστηνα λιγο σημερα και ειδα οτι παιρνει μικρο σιμ! αν λοιπον για καποιο λογο θελω να τη βαλω αυτη τη σιμ σε αλλο κινητο,υπαρχει ανταπτορας? το αντιθετο φανταζομαι δε γινεται! (δηλαδη με καποιο ανταπτορα να βαζω μια κανονικη σιμ (πχ ο ανταπτορασ να μπαινει μεσα κ να προεξεχει απο πανω η σιμ -για εκτακτες καταστασεις- ) και μια ακομα. θελαμε να δοκιμασουμε τα ακουστικα του,και τα συνεδεσα στο Ν8 και μου ελεγε μη συμβατο αξεσουαρ! τα κλασικα εχουν την κλασσικη ακιδα, γιατι μου το ελεγε αυτο???το αντιθετο,δηλαφη τα ακουστηκα του Ν8 θα παιζουν στο 800?? (δε δοκιμασαμε γιατι δεν ειχαμε σιμ αποψε..) με ενδιαφερει πολυ και αυτο γιατι του 800 μου φανηκαν τελειως απλα και εχω συνηθισει τα αλλα (και απο τα SE εδω και χρονια) και θελω καλη ποιοητα στη μουσικη μου. ευχαριστω! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Περιεργο...μονο σε εμενα δεν ειχε κλησεις; :P Οχι φιλε μου στα wp7.5 δεν ειχει κλησεις το Viber :) Έμενα είναι κολλημένο στο 7,10 δεν δουλεύει το viber, αναβάθμιση θα πάρει ποτέ?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 ειδα οτι παιρνει μικρο σιμ! αν λοιπον για καποιο λογο θελω να τη βαλω αυτη τη σιμ σε αλλο κινητο,υπαρχει ανταπτορας? το αντιθετο φανταζομαι δε γινεται! (δηλαδη με καποιο ανταπτορα να βαζω μια κανονικη σιμ (πχ ο ανταπτορασ να μπαινει μεσα κ να προεξεχει απο πανω η σιμ -για εκτακτες καταστασεις- ) Γεια σας παιδια σκευτομαι να παρω και εγω το 800 τωρα που επεσε η τιμη με προβληματιζει το παραπανω ζητημα ποου εγραψε και ο νικος καθως θα παω στρατο και για ενα μηνα θελω τηλ. χωρις καμερα...μην κοβω σιμ και μετα γιοκ...:p ξερει κανεις αν υπαρχει ανταπτορας? Επισης ξερουμε ποτε θα κυκλωφορησουν τα 820/920 μηπως πεσει λιγακι η τιμη? ή θα ειναι μικρη η πτωση και δεν θα αξιζει η αναμονη? ευχαριστω Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Γεια σας παιδια σκευτομαι να παρω και εγω το 800 τωρα που επεσε η τιμη με προβληματιζει το παραπανω ζητημα ποου εγραψε και ο νικος καθως θα παω στρατο και για ενα μηνα θελω τηλ. χωρις καμερα...μην κοβω σιμ και μετα γιοκ...:p ξερει κανεις αν υπαρχει ανταπτορας? Επισης ξερουμε ποτε θα κυκλωφορησουν τα 820/920 μηπως πεσει λιγακι η τιμη? ή θα ειναι μικρη η πτωση και δεν θα αξιζει η αναμονη? ευχαριστω η τιμη καταρχην ανεβηκε 15 ευρω στο birdphone. επειδη δεν θα παρουν την 8 εκδοση και γενικα εχουν ελλειψεις θα περιμενω να πεσει εγω. απο εκει και περα,για τη σιμ, η κοσμοτε που ρωτησα δινει 2 σιμ με το ιδιο νουμερο.ετσι,βαζεις την μικρη στο 800αρι και αν θελησεις να χρησιμοποιησεις αλλη συσκευη βαζεις την αλλη σιμ! το εκανε σημερα ενας φιλος που πηρε το 800αρι. Επισης καλη θητεια! και μη μασας,παρτο μαζι αλλα στην τσεπη,τον φορτιστη επισης τσεπη,και παρουσιαζεις το αλλο με την αλλη σιμ στην εισοδο...μια χαρα θα το χρησιμοποιεις μεσα,και αν σε πιασουν στο 1ο επισκεπτηριο το παιρνεις πισω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Καλησπέρα παιδιά, σημερα παρελαβα το lumia 800 260 ευρώ. Αγγλική συσκευή απ ότι φαίνεται... νομίζω ότι έχεο όμως κάποιο προβληματάκι. το ανοιξα (χωρίσ σιμ) να το δοκιμάσω και όταν ειναι στην φορτιση κολλάει ι lockscreen... σας έχει τύχει? να κολλάει, φταίει το ότι δεν έχω σιμ και ότι δεν έχει μπαταρία και φορτίζει? η είναι προβληματικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steeve1 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Γεια σας παιδια σκευτομαι να παρω και εγω το 800 τωρα που επεσε η τιμη με προβληματιζει το παραπανω ζητημα ποου εγραψε και ο νικος καθως θα παω στρατο και για ενα μηνα θελω τηλ. χωρις καμερα...μην κοβω σιμ και μετα γιοκ...:p ξερει κανεις αν υπαρχει ανταπτορας? Επισης ξερουμε ποτε θα κυκλωφορησουν τα 820/920 μηπως πεσει λιγακι η τιμη? ή θα ειναι μικρη η πτωση και δεν θα αξιζει η αναμονη? ευχαριστω Υπάρχει αντάπτορας και κοστίζει ελάχιστα, h vodafone τον έχει 1 €..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 παιδες, επειδη τωρα σεταρουμε ενος φιλου που το πηρε προχθες, υπαρχει τροπος να μικρυνουν τα γραμματα της οθονης? εκτος οτι ειναι για τυφλους,δεν μπορει να δουλεψει το mail του καθολου.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoumprakis Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Για να βάλουμε τα πράματα σε μια σειρά... 1. Το Viber στα wp7.5 μέχρι πρότινος ήταν μόνο για ανταλλαγή μηνυμάτων. Πρόσφατα, η Νοκια ανέβασε στο marketplace νέο Viber, το οποίο υποστηρίζει και φωνή και δουλεύει κανονικότατα. @manolis: μπες στο marketplace kai ψαξ'το 2. Υπάρχει αντάπτορας για micro-sim σε κανονική. Τον πήρα 5 ευρώ από oteshop αν και είμαι βέβαιος ότι υπάρχει αλλού φθηνότερος, ένα απλό πλαστικό είναι 3. Το lumia 800 δε θα πάρει WP8. Επίσημα. Αντ' αυτού, θα κυκλοφορήσει για μας μια ενδιάμεση έκδοση που θα λέγεται WP7.8 και θα είναι ίδια εμφανισιακά, αλλά θα στερείται κάποιον δυνατοτήτων (NFC, υποστήριξη δύο πυρήνων κλπ) 4. Τα ακουστικά της συσκευασίας όντως φαίνονται λίγο φτηνά, αλλά είναι μια χαρά. Επίσης, δεν είχα κανένα πρόβλημα με άλλα ακουστικά που έχω συνδέσει κατά καιρούς. 5. Όσο για τις άλλες εφαρμογές που ανέφερε ο @Nikos_Mpl, swype δεν υπάρχει, Nimbuzz υπάρχει αλλά δεν το δουλεύω (χρησιμοποιώ το ΙΜ+ που κάνει ακριβώς τα ίδια), ραδιόφωνο υπάρχει, ανταλλαγή αρχείων με Bluetooth το περιμένουμε, σπορτστράκερ και ρανκήπερ δε ξέρω καν τι είναι :p Γενικά είναι πολύ καλό τηλέφωνο, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο πρόβλημα είναι ότι το marketplace είναι πολύ φτωχό σε σχέση με iStore και Google Play. Σε όλα τ'άλλα θα σε ικανοποιήσει. για ότι άλλες απορίες, εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Για να βάλουμε τα πράματα σε μια σειρά... 1. Το Viber στα wp7.5 μέχρι πρότινος ήταν μόνο για ανταλλαγή μηνυμάτων. Πρόσφατα, η Νοκια ανέβασε στο marketplace νέο Viber, το οποίο υποστηρίζει και φωνή και δουλεύει κανονικότατα. @manolis: μπες στο marketplace kai ψαξ'το 2. Υπάρχει αντάπτορας για micro-sim σε κανονική. Τον πήρα 5 ευρώ από oteshop αν και είμαι βέβαιος ότι υπάρχει αλλού φθηνότερος, ένα απλό πλαστικό είναι 3. Το lumia 800 δε θα πάρει WP8. Επίσημα. Αντ' αυτού, θα κυκλοφορήσει για μας μια ενδιάμεση έκδοση που θα λέγεται WP7.8 και θα είναι ίδια εμφανισιακά, αλλά θα στερείται κάποιον δυνατοτήτων (NFC, υποστήριξη δύο πυρήνων κλπ) 4. Τα ακουστικά της συσκευασίας όντως φαίνονται λίγο φτηνά, αλλά είναι μια χαρά. Επίσης, δεν είχα κανένα πρόβλημα με άλλα ακουστικά που έχω συνδέσει κατά καιρούς. 5. Όσο για τις άλλες εφαρμογές που ανέφερε ο @Nikos_Mpl, swype δεν υπάρχει, Nimbuzz υπάρχει αλλά δεν το δουλεύω (χρησιμοποιώ το ΙΜ+ που κάνει ακριβώς τα ίδια), ραδιόφωνο υπάρχει, ανταλλαγή αρχείων με Bluetooth το περιμένουμε, σπορτστράκερ και ρανκήπερ δε ξέρω καν τι είναι :p Γενικά είναι πολύ καλό τηλέφωνο, προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο πρόβλημα είναι ότι το marketplace είναι πολύ φτωχό σε σχέση με iStore και Google Play. Σε όλα τ'άλλα θα σε ικανοποιήσει. για ότι άλλες απορίες, εδώ είμαστε. φιλε μου,επειδη ειχα σκοπο να το παρω,αλλα εν τω μεταξυ το πηρε ενας φιλος που με ρωτουσε τι κινητο να παρει,και τον επεισα για αυτο,κυριως επειδη ηθελε ναναι ωραιο το μελλοντικο κινητο του, εκατσα και το δουλεψα λιγο χθες, εχω να πω λοιπον τα εξης: 1ον το viber που κατεβασαμε χθες δεν κανει κλησεις,τωρα αν υπαρχει αλλο viber δεν προσεξα,εγω ενα βρηκα με το γνωστο συμβολο.. 2ον το θεμα σιμ λυνεται και με τον τροπο που ειπα και νομιζω οτι συμφερει περισσοτερο,5-10 ευρω και σου βγαζουν 2 σιμ,μια μικρη και μια κανονικη και αναλογα το κινητο καθε φορα βαζεις και την αντιστοιχη.ουτε ανταπτορες ουτε τιποτα (αν θες νασαι με σκετη σιμ παντα) 3ον για εφαρμογες τυπου sports tracker κτλ,υπαρχουν καποιες,το ebuddy με βολευε γιατι εχω 2 μσν.. που με το nimbuz δεν ανοιγουν ταυτοχρονα. απο εκει και περα ομως,εχω να πω το εξης: μου εκανε πολυ κακη εντυπωση που οταν ηθελα να διορθωσω μια λεξη,ενα γραμμα της, δεν μπορουσα να βαλω την γραμουλα σε εκεινο το γραμμα αλλα επρεπε να τη σβησω ολοκληρη!δεν καταφερα να το πετυχω και δε νομιζω ναμαι τοσο χαζος,εχω συμπιαν και ανροιδ και γινεται πανευκολα! με το συμπιαν ναναι ιδανικο αφου με τα βελακια πας αμεσως εκει που θες χωρις να ταλαιπωρεισαι οπως με το αλλο. 2ον ειχε πολυ μεγαλα γραμματα στα μαιλ (βαλαμε τον gmail λογαριασμο του ) και δεν βολευε τοσο να δεις πολλα μαζι, με αποτελεσμα οταν εχεις 120 εισερχομενα να πρεπει να ψαχνεις μια ωρα..απλα αν μπορουσες να τα μικρυνεις θα βολευε να βλεπεις πιο πολλα ταυτοχρονα (και να μη βλεπουν οι αλλοι γυρω σου τι κανεις :P ) τελος το swype μου εχει γινει απαραιτητο τοσο στο Ν8 που με qwerty δεν μπορω να γραψω αλλιως οσο και στο arc s αφου γραφεις σχεδον τυφλα..οποτε θα ηταν πολυ χρησιμο ή ελπιδοφορο αν ξεραμε εστω οτι υπαρχει πιθανοτητα οτι θα βγει για αυτη τη συσκευη! κατα ταλλα μαρεσε πολυ και αν πεσει η τιμη του ισως το παρω και εγω ετσι για αλλαγη,μιας και ειναι πανεμορφο.. α! επισης,οταν κρατας το κουμπι του μενου πατημενο στα συμπιαν σου δειχνει ποιες εφαρμογες τρεχουν και τις κλεινεις, εδω κατι αντιστοιχο πως γινεται? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 φιλε μου,επειδη ειχα σκοπο να το παρω,αλλα εν τω μεταξυ το πηρε ενας φιλος που με ρωτουσε τι κινητο να παρει,και τον επεισα για αυτο,κυριως επειδη ηθελε ναναι ωραιο το μελλοντικο κινητο του, εκατσα και το δουλεψα λιγο χθες, εχω να πω λοιπον τα εξης: 1ον το viber που κατεβασαμε χθες δεν κανει κλησεις,τωρα αν υπαρχει αλλο viber δεν προσεξα,εγω ενα βρηκα με το γνωστο συμβολο.. 2ον το θεμα σιμ λυνεται και με τον τροπο που ειπα και νομιζω οτι συμφερει περισσοτερο,5-10 ευρω και σου βγαζουν 2 σιμ,μια μικρη και μια κανονικη και αναλογα το κινητο καθε φορα βαζεις και την αντιστοιχη.ουτε ανταπτορες ουτε τιποτα (αν θες νασαι με σκετη σιμ παντα) 3ον για εφαρμογες τυπου sports tracker κτλ,υπαρχουν καποιες,το ebuddy με βολευε γιατι εχω 2 μσν.. που με το nimbuz δεν ανοιγουν ταυτοχρονα. απο εκει και περα ομως,εχω να πω το εξης: μου εκανε πολυ κακη εντυπωση που οταν ηθελα να διορθωσω μια λεξη,ενα γραμμα της, δεν μπορουσα να βαλω την γραμουλα σε εκεινο το γραμμα αλλα επρεπε να τη σβησω ολοκληρη!δεν καταφερα να το πετυχω και δε νομιζω ναμαι τοσο χαζος,εχω συμπιαν και ανροιδ και γινεται πανευκολα! με το συμπιαν ναναι ιδανικο αφου με τα βελακια πας αμεσως εκει που θες χωρις να ταλαιπωρεισαι οπως με το αλλο. 2ον ειχε πολυ μεγαλα γραμματα στα μαιλ (βαλαμε τον gmail λογαριασμο του ) και δεν βολευε τοσο να δεις πολλα μαζι, με αποτελεσμα οταν εχεις 120 εισερχομενα να πρεπει να ψαχνεις μια ωρα..απλα αν μπορουσες να τα μικρυνεις θα βολευε να βλεπεις πιο πολλα ταυτοχρονα (και να μη βλεπουν οι αλλοι γυρω σου τι κανεις :P ) τελος το swype μου εχει γινει απαραιτητο τοσο στο Ν8 που με qwerty δεν μπορω να γραψω αλλιως οσο και στο arc s αφου γραφεις σχεδον τυφλα..οποτε θα ηταν πολυ χρησιμο ή ελπιδοφορο αν ξεραμε εστω οτι υπαρχει πιθανοτητα οτι θα βγει για αυτη τη συσκευη! κατα ταλλα μαρεσε πολυ και αν πεσει η τιμη του ισως το παρω και εγω ετσι για αλλαγη,μιας και ειναι πανεμορφο.. α! επισης,οταν κρατας το κουμπι του μενου πατημενο στα συμπιαν σου δειχνει ποιες εφαρμογες τρεχουν και τις κλεινεις, εδω κατι αντιστοιχο πως γινεται? Φιλε μου viber με κλησεις για ΝΟΚΙΑ μόνο υπαρχει ή μαλλον υπηρχε μέχρι προχθες. αλλα το απεσηραν λογω προβληματων. Και λεω οτι υπαρχει γιατι το εχω και μαλιστα με HD voice. Το σπορτστρακερ υπαρχει και μαλιστα δωρεαν. Το να διορθωσεις καποιο γραμμα συμφωνω ειναι λιγο ποιο δυσκολο απο το android. Αλλα οχι και τοσο. θελει συνηεθια. Απλα πατας το χερι σου πανω στη λεξη το κρατας μεχρι να εμφανιστει ο κερσορας και χωρις να αφησεις το δαχτυλο σου τον μετακινεις οπου θες. Για να δεις ποιες εφαρμογες εχεις ανοιχτες πατας και κρατας το κουμπι back. Για τα αλλα ειναι οπως τα λες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Φιλε μου viber με κλησεις για ΝΟΚΙΑ μόνο υπαρχει ή μαλλον υπηρχε μέχρι προχθες. αλλα το απεσηραν λογω προβληματων. Και λεω οτι υπαρχει γιατι το εχω και μαλιστα με HD voice. Το σπορτστρακερ υπαρχει και μαλιστα δωρεαν. Το να διορθωσεις καποιο γραμμα συμφωνω ειναι λιγο ποιο δυσκολο απο το android. Αλλα οχι και τοσο. θελει συνηεθια. Απλα πατας το χερι σου πανω στη λεξη το κρατας μεχρι να εμφανιστει ο κερσορας και χωρις να αφησεις το δαχτυλο σου τον μετακινεις οπου θες. Για να δεις ποιες εφαρμογες εχεις ανοιχτες πατας και κρατας το κουμπι back. Για τα αλλα ειναι οπως τα λες :) επομενως μπορεις να κανεις διορθωση σε ενα γραμμα μονο στη μεση μιας λεξης?απλα θελει περισσοτερη ωρα.. γιατι χθες οσο κα να πατουσα στο κεντρο,αυτο επελεγε ολη τη λεξη ή καθοταν στην ακρη της λεξης!και απορησα,λεω δε μπορει να μην γινεται! οσο για τα ενεργα προγραμματα δεν προλαβα χθες να το δω και επειδη ο φιλος ειναι ασχετος του ειπα να δει με το κουμπι του μενου,μου ειπε οτι δεν κανει τιποτα και γιαυτο ρωτησα..επομενως παει και αυτο! οσο για το viber, προσωπικα με νοιαζουν τα μηνυματα, κλησεις κανεις και με το tango! και μαλιστα βιντεο κλησεις (του το εβαλα αλλα δεν το ειδα πως δουλευει) ομοιως και το sports tracker, το ειδα αλλα δεν το δοκιμασα,απλα εχει μαπα site και προτιμω το runkeeper.. τελος παντων,ηθελα να το ψαξω οσο καλυτερα γινεται γιατι θα το παρω δωρο στην κοπελα μου αλλα θα το ανταλλασουμε με το arc S που εχω εγω ετσι για να μη βαριομαστε.οποτε θελω να ξερω αν αξιζει! σε χρηστικοτητα πραγματικα προτιμω το SE U, ειναι οντως vfm αλλα δε μαρεσει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) επομενως μπορεις να κανεις διορθωση σε ενα γραμμα μονο στη μεση μιας λεξης?απλα θελει περισσοτερη ωρα.. γιατι χθες οσο κα να πατουσα στο κεντρο,αυτο επελεγε ολη τη λεξη ή καθοταν στην ακρη της λεξης!και απορησα,λεω δε μπορει να μην γινεται! οσο για τα ενεργα προγραμματα δεν προλαβα χθες να το δω και επειδη ο φιλος ειναι ασχετος του ειπα να δει με το κουμπι του μενου,μου ειπε οτι δεν κανει τιποτα και γιαυτο ρωτησα..επομενως παει και αυτο! οσο για το viber, προσωπικα με νοιαζουν τα μηνυματα, κλησεις κανεις και με το tango! και μαλιστα βιντεο κλησεις (του το εβαλα αλλα δεν το ειδα πως δουλευει) ομοιως και το sports tracker, το ειδα αλλα δεν το δοκιμασα,απλα εχει μαπα site και προτιμω το runkeeper.. τελος παντων,ηθελα να το ψαξω οσο καλυτερα γινεται γιατι θα το παρω δωρο στην κοπελα μου αλλα θα το ανταλλασουμε με το arc S που εχω εγω ετσι για να μη βαριομαστε.οποτε θελω να ξερω αν αξιζει! σε χρηστικοτητα πραγματικα προτιμω το SE U, ειναι οντως vfm αλλα δε μαρεσει.. Μπορεις να κανεις διορθωση κανονικα στη λεξη σε οποιοδηποτε γραμμα οπως και στα αλλα λειτουργικα ναι. το περισσοτερη ωρα..δεν ξερω.. ισως :) εξαρταται τις θες απο το κινητο σου. Κανει λιγα σε σχεση με το android απλα τα κανει καλυτερα. Καλυτερη εμπειρα χρησης που λενε. Προσωπικη μου γνωμη. Αν θες παραπανω υπαρχουν και οι custom roms Που εκει πλεον απο οσο ξερω κανεις τα παντα. από file manager, εγκατασταση εφαρμογης απο τον browser, usb video κλπ Edited September 27, 2012 by mixail72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Μπορεις να κανεις διορθωση κανονικα στη λεξη σε οποιοδηποτε γραμμα οπως και στα αλλα λειτουργικα ναι. το περισσοτερη ωρα..δεν ξερω.. ισως :) εξαρταται τις θες απο το κινητο σου. Κανει λιγα σε σχεση με το android απλα τα κανει καλυτερα. Καλυτερη εμπειρα χρησης που λενε. Προσωπικη μου γνωμη. Αν θες παραπανω υπαρχουν και οι custom roms Που εκει πλεον απο οσο ξερω κανεις τα παντα. από file manager, εγκατασταση εφαρμογης απο τον browser, usb video κλπ τοσο στο ανροιδ οσο και στο συμπιαν δεν κρατας πατημενο το δαχτυλο πανω στη λεξη,αν το βαλεις στη μεση της λεξης σε παει κατευθειαν εκει για να διορθωσεις..μπορει ακουγεται βλακεια ολο αυτο αλλα αν μιλας συχνα με μηνυματα χανεις χρονο σε τυχον διορθωσεις.. οσο για το τι κανει,ειδα οτι ειναι πολυ γρηγορο,πολυ φινετσατο,οι εφαρμογες που δοκιμασα ετρεχαν αψογα και γενικα ναι,θα μου αρεσε και εμενα (αν ειχε swype δε θα το εψαχνα αλλο!) με φλασαρισματα κτλ δεν ασχολουμαι οποτε οχι,μονο ο,τι μπορω να κανω απο την επισημη. αυτο με τους files manager που στα συμπιαν υπάρχει κανονικα και οι αλλοι θελουν εφαρμογη δεν το εχω καταλαβει!τελος παντων, μια ακομα ερωτηση εκ μερους του φιλου μου, screen protector που να πιανει ολη την οθονη υπαρχει?πηρε μια απο πλαισιο που ελεγε οτι ειναι για το 800 αλλα δεν καλυπτει ολη την οθονη.θεωρω πως ειναι λογω του κυρτου γυαλιου,θα ξεκολαει μιας και δεν ειναι αυτοκολητες ζελατινες..αλλα θελει να μαθει (στο Ν8 εχω βαλει και δεν μπορω να του εγγυηθω προσωπικα πως το gorilla glass μενει σαν καινουριο οπως εχω διαβασει απο πολλους εδω) Edited September 27, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 τοσο στο ανροιδ οσο και στο συμπιαν δεν κρατας πατημενο το δαχτυλο πανω στη λεξη,αν το βαλεις στη μεση της λεξης σε παει κατευθειαν εκει για να διορθωσεις..μπορει ακουγεται βλακεια ολο αυτο αλλα αν μιλας συχνα με μνμ χανεις χρονο σε τυχον διορθωσεις.. οσο για το τι κανει,ειδα οτι ειναι πολυ γρηγορο,πολυ φινετσατο,οι εφαρμογες που δοκιμασα ετρεχαν αψογα και γενικα ναι,θα μου αρεσε και εμενα (αν ειχε swype δε θα το εψαχνα αλλο!) με φλασαρισματα κτλ δεν ασχολουμαι οποτε οχι,μονο ο,τι μπορω να κανω απο την επισημη. αυτο με τους files manager που στα συμπιαν υπάρχει κανονικα και οι αλλοι θελουν εφαρμογη δεν το εχω καταλαβει!τελος παντων, μια ακομα ερωτηση εκ μερους του φιλου μου, screen protector που να πιανει ολη την οθονη υπαρχει?πηρε μια απο πλαισιο που ελεγε οτι ειναι για το 800 αλλα δεν καλυπτει ολη την οθονη.θεωρω πως ειναι λογω του κυρτου γυαλιου,θα ξεκολαει μιας και δεν ειναι αυτοκολητες ζελατινες..αλλα θελει να μαθει (στο Ν8 εχω βαλει και δεν μπορω να του εγγυηθω προσωπικα πως το gorilla glass μενει σαν καινουριο οπως εχω διαβασει απο πολλους εδω) Συμφωνω μαζι σου για αυτο μιλησα και για πρoσωπικη γνωμη..και οχι ουτε εγω το εχω φλασαρει παρολο που εχω ξεκλειδωτο μπουτλοαντερ.Εχω και το νεξους 7 οποτε ξερω τι υπαρχει και αλλου.απλα στο κινητο ισως δεν μου χρειαζονται ολα ακομη. Για screen protector δεν ξερω.. Δεν εχω βαλει ποτε μου. Ισως σε βοηθησει καποιο αλλο παιδι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 βασικα θα ηθελα μια απαντηση στο εξης: αυτος ο φιλος που το πηρε, το βαζει να φορτισει και το κινητο δεν λειτουργει σωστα,το touch του υπολειτουργει και δεν μπορει να το χρησιμοποιησει με τιποτα! αυτο το κανει μονο στη φορτιση! ειναι φυσιολογικο αυτο?το ειδα και απο αλλους! τον καιει η απαντηση για να προλαβουμε το doa αν εχει θεμα.. επισης μας εκανε εντυπωση οτι αναβει μονο του αν το κλεισεις και το βαλεις στη φορτιση,αλλα απο ο,τι ειδα στο google ετσι ειναι το κινητο αυτο.. Αν καποιος μπορει να μου απαντησει αμεσα θα βοηθησει πολυ..ευχαριστω Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Και εμένα αυτο μου κάνει μόνο την ώρα που φορτίζει. κολλάει το τατσ!!! μου είπαν ότι μπορεί να φταίει που το φις για τις δικές μας πρήζες δεν είναι το γνήσιο της νοκια. επειδή είναι παραεσαγωγής αγγλική συσκευή έχει το γνήσιο της νοκια με τρια βίσματα. και βάλαν μεσα απ το κατάστημα έναν ελληνικό ο οποιός φαίνεται ότι είναι πολύ ψεύτικος. μάλλον αυτό φταίει. αφού το κάνει μονο όταν φορτίζει από πρήζα. όταν φορτίζει απ το πισι είναι μια χαρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εχω το κινητο αρκετους μηνες και εχω φορεμενη την θηκη που ειχε μεσα, εβγαλα την θηκη και απο πισω ειναι πολυ λερωμενο το Lumia (στο polycarbonate εννοω). Βρηκε κανεις κανενα τροπο για να καθαρισει η βρωμια; Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 όταν λες λερωμένο, το μαύρο δλδ πως είναι? η έχεις το γαλάζιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts