Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοεις όταν λες παραγωγικότητας;

Εννοώ ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο όταν πρέπει να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες εργασίες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είμαι ο λεγόμενος super user των κινητών αλλά έχω περάσει από το symbian και το android και κατέληξα με τα WP7.5 και το lumia 800. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνετε. Για εμένα το android είναι από κάθε άποψη το πιο ολοκληρωμένο λειτουργικό που υπάρχει αυτή την στιγμή, αλλά το πρόβλημα του είναι και το πιο βαρύ λειτουργικό γιατί για να το απολαύσεις πρέπει να δώσεις πολλά λεφτά και πάλι μπορεί να σου κολλάει... Τα WP είναι ένα απλό όμορφο λειτουργικό το οποίο δεν είναι βαρύ και τις δουλειές που κάνει τις κάνει τέλεια. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ και windows 8 στο pc και συγχρονίζονται όλα αυτόματα (ημερολόγιο, επαφές και office). Σαν επαγγελματική οργάνωση ίσως να είναι το ποιο εύχρηστο και απλό για εμένα καθώς συγχρονίζονται όλα τα ημερολόγια, επαφές και e-mails σε ένα και έχεις άμεση πρόσβαση σε όλα. Σαν λειτουργικό όμως έχει μερικά πλην από αυτά για εμένα τα πιο βασικά είναι ότι το wifi κλείνει όταν κλείνει και η οθόνη και ότι πολλά να notifications δεν έρχονται στην ώρα τους... Ίσως να είμαι από τους λίγους σε αυτή την κοινότητα που του αρέσουν τόσο πολύ τα wp και δεν θα ξαναγύρναγα σε android και δεν μιλάω για iOS γιατί δεν μου αρέσει καθόλου.

Εννοώ ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο όταν πρέπει να κάνεις κάποιες συγκεκριμένες εργασίες.

σαν ποιες εργασιες δηλαδη?

:thanks:

Εγω ενα πραγμα θα πω στον φιλο, πηρα το xperia T πριν 1 μηνα, και ενω κραταω τα κινητα εναν χρονο (ασχετως αν τωρα περασαν λιγα περισσοτερα απο τα χερια μου), ηδη σκεφτομαι ποτε θα παω σε wp8! θα περιμενα το lumia 920, αν δεν ηταν τοσο μεγαλο και βαρυ και εαν ειχε ραδιοφωνο, ομως το ανροιδ πλεον καταλαβα οτι δεν μαρεσει, διοτι πηρα ενα κινητο που θεωρειται τουμπανο, και ηδη λαγκαρει,η ραμ του δεν ειναι αρκετη μετα απο λιγο φορτωμα, και γενικα ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να κλεισει χρονο θα το εχω φτασει να σερνεται. αν δεν το αλλαξουν αυτο,τοτε να μου λειπει,προτιμω ενα κινητο με 5 εφαρμογες λιγοτερες,αλλα να το ευχαριστιεμαι στην καθημερινοτητα

Ενα μεγαλο συν ειναι οι χαρτες, ξεχασα να το αναφερω! εχω το Ν8 και αυτο χρησιμοποιω για πλοηγηση, με εχει βολεψει τιποτα αλλο καλυτερα, και φυσικα η καμερα που θεωρω οτι θαναι καλυτερη βλεποντας τα αποτελεσματα των νοκια και αλλων ανροιδ μεχρι τωρα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

σαν ποιες εργασιες δηλαδη?

Φιλε έχεις δουλέψει κάποια από τις κορυφαίες Android συσκευές εστω της εποχής του Lumia 800 όπως το Galaxy Sii κλπ?

Εκτός ότι χρειάζονται πολύ περισσότερα κλικ υπάρχει χαρακτηριστική καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών που προέρχονται από το μάρκετ.

Έχεις κάποια αρχεία της δουλειάς σου που τα χρησιμοποιείς συνεχώς. Δεν χρειάζεται να τα ψάχνεις. Φτιάχνεις μια συντόμευση και είσαι σ αυτά σ ενα δευτερόλεπτο.

Και πολλα αλλα που χρειάζεται χρόνος για να τα γράψω.

Εγω ενα πραγμα θα πω στον φιλο, πηρα το xperia T πριν 1 μηνα, και ενω κραταω τα κινητα εναν χρονο (ασχετως αν τωρα περασαν λιγα περισσοτερα απο τα χερια μου), ηδη σκεφτομαι ποτε θα παω σε wp8! θα περιμενα το lumia 920, αν δεν ηταν τοσο μεγαλο και βαρυ και εαν ειχε ραδιοφωνο, ομως το ανροιδ πλεον καταλαβα οτι δεν μαρεσει, διοτι πηρα ενα κινητο που θεωρειται τουμπανο, και ηδη λαγκαρει,η ραμ του δεν ειναι αρκετη μετα απο λιγο φορτωμα, και γενικα ειμαι σιγουρος οτι μεχρι να κλεισει χρονο θα το εχω φτασει να σερνεται. αν δεν το αλλαξουν αυτο,τοτε να μου λειπει,προτιμω ενα κινητο με 5 εφαρμογες λιγοτερες,αλλα να το ευχαριστιεμαι στην καθημερινοτητα

Ενα μεγαλο συν ειναι οι χαρτες, ξεχασα να το αναφερω! εχω το Ν8 και αυτο χρησιμοποιω για πλοηγηση, με εχει βολεψει τιποτα αλλο καλυτερα, και φυσικα η καμερα που θεωρω οτι θαναι καλυτερη βλεποντας τα αποτελεσματα των νοκια και αλλων ανροιδ μεχρι τωρα.

Φιλε μου δεν ξέρω τι κάνει το sony, ποτέ δεν τα προτιμούσα.

Αν όμως τα wp δουλέψουν το multi tasking όπως στα Android θα εχουν το ίδιο και μεγαλύτερο πρόβλημα ram.

Ειδικά τα wp 7.5 για τα οποια μιλάμε, κρατούν 6 εφαρμογές ανοικτές οι όποιες οταν δεν είναι official μετά απο λιγη ωρα κλείνουν αυτόματα.

Ναι το android απαιτεί μεγάλη ram ώστε να έχεις αστραπιαίο άνοιγμα εφαρμογών. Διαλέγεις και παίρνεις που λενε. :)

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Φιλε έχεις δουλέψει κάποια από τις κορυφαίες Android συσκευές εστω της εποχής του Lumia 800 όπως το Galaxy Sii κλπ?

Εκτός ότι χρειάζονται πολύ περισσότερα κλικ υπάρχει χαρακτηριστική καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών που προέρχονται από το μάρκετ.

Έχεις κάποια αρχεία της δουλειάς σου που τα χρησιμοποιείς συνεχώς. Δεν χρειάζεται να τα ψάχνεις. Φτιάχνεις μια συντόμευση και είσαι σ αυτά σ ενα δευτερόλεπτο.

Αν όμως τα wp δουλέψουν το multi tasking όπως στα Android θα εχουν το ίδιο και μεγαλύτερο πρόβλημα ram.

Ειδικά τα wp 7.5 για τα οποια μιλάμε, κρατούν 6 εφαρμογές ανοικτές οι όποιες οταν δεν είναι official μετά απο λιγη ωρα κλείνουν αυτόματα.

Ναι το android απαιτεί μεγάλη ram ώστε να έχεις αστραπιαίο άνοιγμα εφαρμογών. Διαλέγεις και παίρνεις που λενε. :)

Μα συντόμευση στα ίδια τα αρχεία γίνεται και στα wp, μπορείς να κάνεις pin ένα έγγραφο για παράδειγμα στην αρχική οθόνη να το έχεις έτοιμο αν πάσα στιγμή ώστε να το επεξεργαστείς και να το μοιραστείς μετά.

Πάντως το multi tasking στα Android δεν είναι και οτι καλύτερο επειδή χρησιμοποιώ κατι μήνες τώρα τετραπύρηνο με 1GB ram οταν ανοίγεις μερικές εφαρμογές (και δε μιλάω για τις 20-30 που άνοιγα στο 701) μετά αυτές αργούν να ανοίξουν, όπως για παράδειγμα το πιο απλό, οι επαφές, που δείχνουν να ξαναφορτώνουν για 2-3 δευτερόλεπτα, οπότε μόνο αστραπιαίο δεν είναι το άνοιγμά τους. Αντίθετα στις βασικές εφαρμογές τουλάχιστον τα wp έχουν την ίδια συμπεριφορά πάντα.

Nickolas

Μα συντόμευση στα ίδια τα αρχεία γίνεται και στα wp, μπορείς να κάνεις pin ένα έγγραφο για παράδειγμα στην αρχική οθόνη να το έχεις έτοιμο αν πάσα στιγμή ώστε να το επεξεργαστείς και να το μοιραστείς μετά.

Πάντως το multi tasking στα Android δεν είναι και οτι καλύτερο επειδή χρησιμοποιώ κατι μήνες τώρα τετραπύρηνο με 1GB ram οταν ανοίγεις μερικές εφαρμογές (και δε μιλάω για τις 20-30 που άνοιγα στο 701) μετά αυτές αργούν να ανοίξουν, όπως για παράδειγμα το πιο απλό, οι επαφές, που δείχνουν να ξαναφορτώνουν για 2-3 δευτερόλεπτα, οπότε μόνο αστραπιαίο δεν είναι το άνοιγμά τους. Αντίθετα στις βασικές εφαρμογές τουλάχιστον τα wp έχουν την ίδια συμπεριφορά πάντα.

Χρησιμοποιώ και τα δυο λειτουργικά παράλληλα και ξέρω που υστερεί καθένα απ' αυτά.

Το 800 σε μένα κάνει μόνο για δεύτερη συσκευή.

Μιση ώρα κανω browsing στο myphone και ζεστενεται χειμωνιάτικα το πίσω μέρος.

δουλευω το nexus 7 και το lumia 900..προσεξε ομως τι επεξεργστη εχει το σ3 και τι το νοκια.και την διαφορα τιμης να μας πεις..

σιγουρα αν ειχα 600Ε για ξοδεμα δεν θα επαιρνα wp αλλα τουμπανο android.το 800 ειναι φθηνο πλεον και προσιτο σε ολους...

θ ηθελα να μου βρεις μια συσκευη στην ιδια ακριβως τιμη και να τα συγκρινεις..οχι με το s3..μην κοροιδευομαστε:X

Χρησιμοποιώ και τα δυο λειτουργικά παράλληλα και ξέρω που υστερεί καθένα απ' αυτά.

Το 800 σε μένα κάνει μόνο για δεύτερη συσκευή.

Μιση ώρα κανω browsing στο myphone και ζεστενεται χειμωνιάτικα το πίσω μέρος.

Καλά σίγουρα υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που προφανώς σε βολεύουν καλύτερα ή και δεν υπάρχουν ακόμα στα wp, απλά εγώ λέω οτι όταν μιλάμε για τις ίδιες περίπου λειτουργίες τα wp είναι πιο αξιόπιστα. Τώρα όσον αφορά το browsing, με μισή ώρα όλα τα κινητά ζεσταίνονται, κάποια λιγότερο κάποια περισσότερο. Αυτό που θα ήθελα να μάθω για το 800 πάντως και για να είμαστε και εντός θέματος επειδή θα το αγοράσω, τα ακουστικά που δίνουν μαζί είναι της προκοπής ή θα χρειαστώ καινούρια και επίσης από ένταση στα ακουστικά πως πάει πλησιάζει καθόλου ipod για όποιον έχει χρησιμοποιήσει;

Nickolas

Ας πώ και γώ μια γνώμη σαν κάτοχος 1 μηνα του κινητού.

Πιο πρίν χρησιμοποηούσα το htc HD2 με android 2,3 nand. Όταν πήρα το lumia έφαγα μια αρχική ξενέρα και σκεφτηκα να το πουλήσω και να κρατήσω το htc που είναι σταθερή αξία.Στη συνέχεια περασα μία rom android 4.1 στο htc με σκοπό να το κρατήσω.Μέσα στο διάστημα ενός μηνός όμως αρχισα να συνηθίζω τα wp τόσο πολύ που αποφάσισα να κρατήσω το lumia και να πουλήσω το htc.

Aυτό που με έκανε να μείνω στα wp είναι βασικά η ταχύτητα "δεν lagarei ποτέ και για κανένα λόγο!!!" Μέχρι και το ipad 3 που έχω κάποιες φορές lagarei.

Τα μόνο αρνητικό που έχω να προσάψω στη συσκευή είναι η μικρή οθόνη που επίσης παρόλο που έχει ίδια ανάλυση με του htc γα κάποιο λόγο βλεπω τα pixels στην οθόνη του lumia και είναι κάπως ενοχλητικο,και το αρνητικό που έχω να προσάψω στο λειτουργικό είναι ότι λείπουν 2-3 εφαρμογές που χρειάζομαι πράγμα μου ελπίζω να διορθωθεί στο μέλλον.

Το συμπέρασμα είναι ότι πωλείται ένα htc HD2:lol:

www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr

Δεν ξέρω πόση Διαφορά έχουν τα άλλα σε σχέση με το Xperia T που έχω τώρα και θεωρείται πολύ δυνατό, αλλά το multitasking που το είδες?? Αφού άμα τρέξεις 5 εφαρμογές μαζί μπουκωνει όποιο κινητό και να έχεις, android. Αν είναι να θες 2gb ram, και τετραπυρηνο cpu για να το ευχαριστηθείς, τότε δεν έχει νόημα.. Εγώ βλέπω ότι και το 1gb ram είναι τελικά λίγο..και ότι όταν αλλάζω οθόνες λίγο φορτωμένες με κάνα widget κωλωνει.. Αυτό μου λέει ότι δε πρόκειται να πάει ποτέ σφαίρα ότι κινητό και να έχεις, σαν τα vista, κατάφερναν να κολλήσουν κάθε pc... Γι'αυτό πιστεύω στα wp, και θα πάω όταν είναι πιο ώριμα και ολοκληρωμένα, εκτός αν έψαχνα κινητό με 200 ευρώ, που θα επέλεγα αυτό.. Αλλά για σχετικά απλή χρήση δεν το συζητώ, αξίζει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Και στο φινάλε το θέμα είναι να εξυπηρετεί εσένα και τις καθημερινές σου ανάγκες ως χρήστης.απλά επειδή έχω και Android με 4.2.1 και σε μια συσκευή με tegra 3 μερικές φορές κολλάει... όλα κολλάνε. Δηλαδή μην μου πείτε ότι δουλεύετε πάνω από 5 εφαρμογές ταυτόχρονα.;εγω προσωπικά για το σπίτι έχω το ταμπλετ και για έξω το κινητό....

Αυτά και ΑΕ μην γίνουμε άλλο offtopic

Το συμπέρασμα είναι ότι πωλείται ένα htc HD2:lol:

Το συμπέρασμα ειναι ότι αν έβαζες wp στο hd2 θα γλίτωνες τα έξτρα χρήματα του lumia,θα είχες ταυτόχρονα και τις εφαρμογές του android λόγω dual boot και θα είχες ένα ξεκλείδωτο (ένα πράγμα σαν το jailbreak και το root των ios/android) wp7.8 κινητό και θα ήσουν άρχοντας :p

Δεν ξέρω πόση Διαφορά έχουν τα άλλα σε σχέση με το Xperia T που έχω τώρα και θεωρείται πολύ δυνατό, αλλά το multitasking που το είδες?? Αφού άμα τρέξεις 5 εφαρμογές μαζί μπουκωνει όποιο κινητό και να έχεις, android. Αν είναι να θες 2gb ram, και τετραπυρηνο cpu για να το ευχαριστηθείς, τότε δεν έχει νόημα.. Εγώ βλέπω ότι και το 1gb ram είναι τελικά λίγο..και ότι όταν αλλάζω οθόνες λίγο φορτωμένες με κάνα widget κωλωνει.. Αυτό μου λέει ότι δε πρόκειται να πάει ποτέ σφαίρα ότι κινητό και να έχεις, σαν τα vista, κατάφερναν να κολλήσουν κάθε pc... Γι'αυτό πιστεύω στα wp, και θα πάω όταν είναι πιο ώριμα και ολοκληρωμένα, εκτός αν έψαχνα κινητό με 200 ευρώ, που θα επέλεγα αυτό.. Αλλά για σχετικά απλή χρήση δεν το συζητώ, αξίζει.

Ναι το android μπορεί να μπουκώνει αν του τρέξεις πολλές εφαρμογές μαζί,αλλά μπορείς να του τρέξεις πολλές εφαρμογές μαζί για τη δεδομένη στιγμή που θα το χρειαστείς αυτό.Ναι μπορεί ίσως να σου σπάσει τα νεύρα αυτό το lag που θα κάνει,αλλά έχεις επιλογή να τρέχεις μία ή πολλές εφαρμογές κάτι που δεν υπάρχει στα wp ως επιλογή.Ο Kώστας (te_salat) έχει δίκιο σε αυτά που λέει.Σε μια android συσκευή με τεχνικά χαρακτηριστικά lumia αν ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά για κάποιες ώρες της ημέρας,3-4 συγκεκριμένες εφαρμογές π.χ. dialer,sms,gmail αυτές οι εφαρμογές θα μείνουν στη ραμ και θα ανοίξουν πολύ πιο γρήγορα (ειδικά αν απενεργοποιήσεις και τις κινούμενες εικόνες) από τα wp που κάθε φορά θα τρως στη μάπα,τη μαύρη οθόνη-animation τους.

Edited by bbbb

Αποφασισα κι εγω λοιπον να ασχοληθω με τα windows phone και το lumia 800 εστω και μεσω...τριτου (το ετερον ημισυ δηλ.)

Δεν αρχισαμε ομως καλα με την μεταβαση απο το android...

Εξηγουμαι: Πριν την αγορα του κινητου δημιουργω φρεσκο outlook.com Microsoft account

Συνδεω το "επαφες" με τα google contacts από το android κινητο και τα βλεπω ωραιοτατα στην οθονη του υπολογιστη

Αγοραζω το κινητο

Στην εναρξη εισαγω τα στοιχεια από το xxxxx@outlook.com

Πηγαινω στις επαφες και....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ!

Παρακαλω την συνδρομη σας γιατι 1 ωρα ψαξιμο και δυο επαναφορες του τηλεφωνου με νεα δοκιμη δεν καταφεραν τιποτα....

Sony logo.gif

Το συμπέρασμα ειναι ότι αν έβαζες wp στο hd2 θα γλίτωνες τα έξτρα χρήματα του lumia,θα είχες ταυτόχρονα και τις εφαρμογές του android λόγω dual boot και θα είχες ένα ξεκλείδωτο (ένα πράγμα σαν το jailbreak και το root των ios/android) wp7.8 κινητό και θα ήσουν άρχοντας :p

Ναι το android μπορεί να μπουκώνει αν του τρέξεις πολλές εφαρμογές μαζί,αλλά μπορείς να του τρέξεις πολλές εφαρμογές μαζί για τη δεδομένη στιγμή που θα το χρειαστείς αυτό.Ναι μπορεί ίσως να σου σπάσει τα νεύρα αυτό το lag που θα κάνει,αλλά έχεις επιλογή να τρέχεις μία ή πολλές εφαρμογές κάτι που δεν υπάρχει στα wp ως επιλογή.Ο Kώστας (te_salat) έχει δίκιο σε αυτά που λέει.Σε μια android συσκευή με τεχνικά χαρακτηριστικά lumia αν ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά για κάποιες ώρες της ημέρας,3-4 συγκεκριμένες εφαρμογές π.χ. dialer,sms,gmail αυτές οι εφαρμογές θα μείνουν στη ραμ και θα ανοίξουν πολύ πιο γρήγορα (ειδικά αν απενεργοποιήσεις και τις κινούμενες εικόνες) από τα wp που κάθε φορά θα τρως στη μάπα,τη μαύρη οθόνη-animation τους.

οταν παιρνεις μηνυμτα "η εφαμορμοφη δεν αποκρινεται" αναγκαστικο κλεισιμο,αναμονη κτλ, δεν τρεχεις multitsasking! οχι οτι το ειδα απο το Τ αυτο, αλλα το arc S ηταν η μονιμη εικονα του..και μιλαω για χρηση μονο fb + κατι αλλο! θα μου πεις μην βαζεις fb?οκ τοτε θα πω,μην παρεις ανροιδ! το συμπερασμα ειναι: για φθηνο κινητο αξιζει πολυ το 800αρι, αν θες ακριβο, θα βολευτεις καλυτερα με ενα δυνατο ανροιδ, αλλα σε κανα χρονο θεωρω πως το wp θα σε καλυπτει πληρως και με λιγοτερα λεφτα. αυτο ειναι το συμπερασμα που βγαζω οσων ειπαμε και βλεποντας που παει το πραγμα.

Καλησπέρα στην παρέα,

νέος κάτοχος κι εγώ lumia 800 (1 εβδομάδα) προερχόμενος απο n8 και τα πρώτα συμπεράσματα θετικά! Η ταχύτητά του σε σχέση με το n8 είναι η μέρα με τη νύχτα. Βέβαια το n8 το έχω ακόμα μαζί μου για φωτογραφίες και πλοήγηση. Για ένα περίεργο λόγο ενώ στους χάρτες nokia εμφανίζονται τα αγαπημένα (που είχα συγχρονίσει στο λογαριασμό μου nokia με το ν8) όταν επιλέγω nokia οδήγηση τα αγαπημένα δεν εμφανίζονται (εάν γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να τα μεταφέρω απο symbian στο lumia 800 ευπρόσδεκτη η υπόδειξη).

Τώρα αυτό που ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει είναι το εξής: βασικά στο 800 μου την δίνει αυτή η μαύρη οθόνη όταν είναι κλειδωμένο που δεν μου δείχνει ούτε την ώρα/ημερομηνία ούτε αναπάντητες κλήσεις/μηνύματα και αναγκάζομαι κάθε φορά να ξεκλειδώνω το τηλέφωνο για να δώ την ώρα ή τις αναπάντητες (στο n8 είχα screen saver που μου τα έδειχνε όλα αυτά ενώ το τηλέφωνο ήταν κλειδωμένο). Μήπως λοιπόν γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει στο market κάποια εφαρμογή που να κάνει τα παραπάνω ή έστω κάτι αντίστοιχο?

ΥΓ Πρίν το lumia 800 αγόρασα το S3 το οποίο και πούλησα σε 5 ημέρες... 1gb ram σου λέει ο άλλος και χωρίς να ανοίξεις τίποτα είχε ελεύθερα 100 mb...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

οταν παιρνεις μηνυμτα "η εφαμορμοφη δεν αποκρινεται" αναγκαστικο κλεισιμο,αναμονη κτλ, δεν τρεχεις multitsasking! οχι οτι το ειδα απο το Τ αυτο, αλλα το arc S ηταν η μονιμη εικονα του..και μιλαω για χρηση μονο fb + κατι αλλο! θα μου πεις μην βαζεις fb?οκ τοτε θα πω,μην παρεις ανροιδ! το συμπερασμα ειναι: για φθηνο κινητο αξιζει πολυ το 800αρι, αν θες ακριβο, θα βολευτεις καλυτερα με ενα δυνατο ανροιδ, αλλα σε κανα χρονο θεωρω πως το wp θα σε καλυπτει πληρως και με λιγοτερα λεφτα. αυτο ειναι το συμπερασμα που βγαζω οσων ειπαμε και βλεποντας που παει το πραγμα.

Το ολο ζητημα WP θέλει χρόνο.

Βρίσκεται μονίμως πίσω και με τιμές πολύ υψηλότερες.

Το 800 βγήκε 6 μήνες μετα το Sii έκανε 600 € την ωρα που το Sii ηταν στα 430 και δεν μπορούσε να το ανταγωνιστεί πουθενά ούτε καν στην κάμερα.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με το 920.

Πολύ ακριβό, με hardware 6 μηνων και πολλά προβλήματα να λύσει.

Είπα και πριν, ναι το android θέλει δύναμη αλλά κάνει πολυ περισσότερα πράγματα απο κάθε άλλο λειτουργικό και ειναι λογικό να απαιτεί δυνατό hardware. Εχετε σκεφτεί αν τα wp και το ios έκαναν τα ίδια κατα ποσο θα μπορούσαν να τα βγάλουν περα?

το κινητό στην τιμή αυτή αξίζει με 1000. το έχω περίπου 3 μήνες και είμαι υπερευχαριστιμένος. ο κολλητός με iphone 4s και έφαγε κόλλημα με την ποιότητα κατασκευής της συσκευής και την εμφάνιση του, καθώς και με την ευχρηστία του λειτουργικού. και ακόμη και με την 7.8 που θα πάρει και τα extra της nokia που είναι πολλά και βασικά, αξίζει!!! με 200 ευρώ δεν θα βρεις ίσως εύκολα τόσο ωραία συσκευή ισάξια αυτή τη στιγμή. 199 ευρώ για την ακρίβεια. Edited by konstantinosid

Το όλο θέμα έχει βγει εντελώς offtopic αλλά αν συγκρίνουμε το lumia 800 με το s3 και να το βγάζουμε χειρότερο επειδή ξεκινάει με 100mb ram,ειναι σαν να συγκρίνουμε ένα cinquecento με μια bmw 5αρα και να λέμε ότι το πρώτο ειναι καλύτερο γιατί καίει λιγότερη βενζίνη :p

Δύο σελίδες τουλάχιστον εκτός θέματος, έλεος. Και μετά γινόμαστε κακοί για κάποιους.

Αρκετά :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Επειδή έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω το τι γίνεται, έχει βγει κανά update για το κινητό μας?

Το έχω καμία 10ρια ημέρες, το αγόρασα μεταχειρισμένο 150 ευρώ. Δυστυχώς, μιας και δεν αξιώθηκα να πάρω micro sim για την κύρια σύνδεση, το χρησιμοποιώ ως δεύτερο, με κύριο ένα Galaxy Nexus.

Εμφανισιακά και από ποιότητα κατασκευής το κινητό θυμίζει πολύ ακριβότερες συσκευές. Πατάει κάτω το Nexus μου για πλάκα και δίνει την αίσθηση ενός κομματιού, που μόνο το iPhone δίνει.

Το λειτουργικό είναι απίστευτο από εμφάνιση. Πανέμορφο, χωρίς περιττές γυαλάδες και σκιές σε εικονίδια με 500 χρώματα. Είναι επικεντρωμένο στην πληροφορία, και όχι στη μόστρα, και αυτό μου αρέσει πολύ.

Τι μου έλλειψε: η δυνατότητα να φτιάχνει φακέλους. Είναι κουραστικό να σκρολάρεις πάνω-κάτω.

Επίσης, το Nokia Drive το βρίσκω της παρηγοριάς... Αν πάω σε Windows αναγκαστικά θα αγοράσω κάποια εφαρμογή πλοήγησης.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Από χθες είναι νεκρό, δεν ανοίγει με τίποτα ούτε δείχνει να φορτίζει, τι να κάνω? Διάβασα κάτι με 2 η με 3 κουμπιά αλλά ούτε έτσι κάνει κάτι, ίσως πάει για service ε?

Όταν αλλάζεις το windows live σου στη συσκευή, η ετικέτα στο Zune παραμένει η ίδια; Και γενικά γίνεται να αλλάξεις το email και στον παίκτη που έχεις ήδη δημιουργήσει στο Xbox; Edited by DENIOR

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ..ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti