ceron Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Να κάνεις μία επαναφορά εργαστασιακών ρυθμίσεων πρώτα... Όσοι λέτε πως ξεπερνάτε τις 2 μέρες, έχετε την διακίνηση δεδομένων ανοιχτή; Εννοεις Settings/About/Reset? ποια η διαφορα με το hard reset και πως το κανω; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγω σημερα λεω να παω στο τοπικο Nokia Care για να δω το θεματακι με την οθονη που ακουγεται. Πηρα στα κεντρικα πριν λιγο τηλεφωνο και μου ειπαν πως πρωτη φοραν το ακουν αυτο πραγμα που δεν πιστευω. Πάρε τηλ από σταθερό στην εξυπηρέτηση πελατών, είναι στη Βουλγαρία αλλά σου μιλάνε ελληνικά. Πες το πρόβλημα σου και πες να επικοινωνήσουν με την Arvato(κεντρική αντιπροσωπεία σερβις, εκεί τα στέλνουν και τα nokia care να φανταστείς). Ετοιμάσου να μείνεις χωρίς κινητό για 3-4 εβδομάδες. Θα σταλεί για επισκευή, θα γυρίσει άφτιαχτο(πολύ πιθανόν), θα ξανακάνεις τα ίδια τηλέφωνα και θα ξανασταλεί έξω για να σου δώσουν καινούριο προς αντικατάσταση. Αυτά πέρασα εγώ, έτσι επιγραμματικά, για να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Ναι είχα το ίδιο πρόβλημα. Η οθόνη από την δεξιά πλευρά έκανε κλακ κλακ και μου έσπαγε τα νεύρα. Ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα για να έχω το αυτονόητο. Ένα τηλέφωνο που δεν τρίζει. Πήγε και ήρθε δίχως να φτιαχτεί. Αισθάνθηκα μ@λ@κ@ς και πείσμωσα. Ασχολήθηκα μέχρι να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Καλά ξεμπερδέματα αν αποφασίσεις να προχωρήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 εγω οχι, μονο οταν το χρειαζομαι Παίζει ρόλο αυτό... Εγώ έχω την διακίνηση δεδομένων πάντα ανοιχτή γιατί χάρη στο CU έχω μαζεμένα περίπου 2GB που κάθε μήνα τα αυξάνω κι άλλο. Κι εκτός αυτού έχω αντικαταστήσει τα sms με mails με την κοπέλα μου. Εννοεις Settings/About/Reset? ποια η διαφορα με το hard reset και πως το κανω; Ναι αυτό εννοώ... Στο xda μου είχαν πει να δοκιμάζω πρώτα Reset από τα settings. Το Hard reset γενικά είναι η ύστατη λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) Πάρε τηλ από σταθερό στην εξυπηρέτηση πελατών, είναι στη Βουλγαρία αλλά σου μιλάνε ελληνικά. Πες το πρόβλημα σου και πες να επικοινωνήσουν με την Arvato(κεντρική αντιπροσωπεία σερβις, εκεί τα στέλνουν και τα nokia care να φανταστείς). Ετοιμάσου να μείνεις χωρίς κινητό για 3-4 εβδομάδες. Θα σταλεί για επισκευή, θα γυρίσει άφτιαχτο(πολύ πιθανόν), θα ξανακάνεις τα ίδια τηλέφωνα και θα ξανασταλεί έξω για να σου δώσουν καινούριο προς αντικατάσταση. Αυτά πέρασα εγώ, έτσι επιγραμματικά, για να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Ναι είχα το ίδιο πρόβλημα. Η οθόνη από την δεξιά πλευρά έκανε κλακ κλακ και μου έσπαγε τα νεύρα. Ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα για να έχω το αυτονόητο. Ένα τηλέφωνο που δεν τρίζει. Πήγε και ήρθε δίχως να φτιαχτεί. Αισθάνθηκα μ@λ@κ@ς και πείσμωσα. Ασχολήθηκα μέχρι να πάρω καινούριο τηλέφωνο. Καλά ξεμπερδέματα αν αποφασίσεις να προχωρήσεις. Χμμ, ελπιζω σε λιγο που θα παω στο Nokia Care να ειναι πιο σωστος ο πωλητης Mολις γυρισα απο εκει, μου ειπε ο τυπος να το στειλει αλλα θα κανει 20 μερες. Τη βαριεμαι την διαδικασια. σκεφτομαι να πουλησω αυτο που εχω και να παρω ενα αλλο. Οριστε παιδια και το σχετικο video με το προβλημα. http://www.youtube.com/watch?v=WWHkgU3525c&feature=youtu.be Edited April 19, 2012 by Tzhmakos Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παίζει ρόλο αυτό... Εγώ έχω την διακίνηση δεδομένων πάντα ανοιχτή γιατί χάρη στο CU έχω μαζεμένα περίπου 2GB που κάθε μήνα τα αυξάνω κι άλλο. Κι εκτός αυτού έχω αντικαταστήσει τα sms με mails με την κοπέλα μου. Ναι αυτό εννοώ... Στο xda μου είχαν πει να δοκιμάζω πρώτα Reset από τα settings. Το Hard reset γενικά είναι η ύστατη λύση. το hard reset ειναι ο συνδιασμος κουμπιων; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 το hard reset ειναι ο συνδιασμος κουμπιων; Yeap!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παω για reset τοτε. Αν περασω παλι το email μου θα περαστουν οι επαφες κανονικα ετσι δεν ειναι; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Κανονικά όλες οι επαφές. Hard reset και Reset μέσω μενού ρυθμίσεων είναι το ίδιο για τα Windows Phone. Μόνο η διαδικασία του Tricolor mode επιτρέπει ένα reset ακόμη και μισο-φλασαρισμένων ατυχώς συσκευών. Αρκεί ένα reset από το μενού. Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Κανονικά όλες οι επαφές. Hard reset και Reset μέσω μενού ρυθμίσεων είναι το ίδιο για τα Windows Phone. Μόνο η διαδικασία του Tricolor mode επιτρέπει ένα reset ακόμη και μισο-φλασαρισμένων ατυχώς συσκευών. Αρκεί ένα reset από το μενού. Δεν ξερω την συγκεκριμενη διαδικασια care to share? Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Δεν ξερω την συγκεκριμενη διαδικασια care to share? Settings > About > Reset your phone > OK και εισαι done Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Settings > About > Reset your phone > OK και εισαι done Ολα κομπλε για να δουμε αν θα πιασω 2ημερο με κανονικη χρηση Edited April 20, 2012 by ceron Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά, έχετε κατορθώσει να κάνετε λογαριασμό στο marketplace (αυτό το κατάφερα) και να δηλώσετε Ελληνική πιστωτική κάρτα (αυτό δε το κατάφερα); Είχα κάνει κάποτε Αγγλικό λογαριασμό, δηλώνοντας Αγγλική διεύθυνση με Ελληνική όμως κάρτα. Μπορούσα τότε να κάνω αγορές. Τώρα, μου λέει οτι η ρύθμιση γλωσσας/περιοχής στο PC μου δεν είναι ανάλογη της περιοχής που έχει δηλωθεί για το live id μου και πρέπει ή να αλλάξω τη ρύθμιση, ή να κάνω νέο λογαριασμό. Τον έκανα, αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις πληρωμής για να δηλώσω την κάρτα μου, δε τη δέχεται με τίποτα, λέγοντας ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά. Δοκίμασα με 3-4 κάρτες και τίποτα! Τι να κάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά, έχετε κατορθώσει να κάνετε λογαριασμό στο marketplace (αυτό το κατάφερα) και να δηλώσετε Ελληνική πιστωτική κάρτα (αυτό δε το κατάφερα); Είχα κάνει κάποτε Αγγλικό λογαριασμό, δηλώνοντας Αγγλική διεύθυνση με Ελληνική όμως κάρτα. Μπορούσα τότε να κάνω αγορές. Τώρα, μου λέει οτι η ρύθμιση γλωσσας/περιοχής στο PC μου δεν είναι ανάλογη της περιοχής που έχει δηλωθεί για το live id μου και πρέπει ή να αλλάξω τη ρύθμιση, ή να κάνω νέο λογαριασμό. Τον έκανα, αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις πληρωμής για να δηλώσω την κάρτα μου, δε τη δέχεται με τίποτα, λέγοντας ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά. Δοκίμασα με 3-4 κάρτες και τίποτα! Τι να κάνω; Πηγαινε στο hotmail.com και αλλαξε το region σε Greece. εγω προσωπικα το εχω βαλει usa και βλεπω το αμερικανικο marketplace γιατι δεν εχω βαλει πιστωτικη κατι αλλο μετα το hard reset μου δειχνει 1 day και 12 hours στο 90% πιστευετε οτι ειναι οκ; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Πηγαινε στο hotmail.com και αλλαξε το region σε Greece. εγω προσωπικα το εχω βαλει usa και βλεπω το αμερικανικο marketplace γιατι δεν εχω βαλει πιστωτικη κατι αλλο μετα το hard reset μου δειχνει 1 day και 12 hours στο 90% πιστευετε οτι ειναι οκ; εγώ πιστεύω ότι είναι στατιστικά δλδ, αν εγώ το χρησιμοποιώ ελάχιστα το κινητό θα μου λέει 76 ώρες στο 90%, αν εσύ το λιώνεις και παίζεις συνεχεία μαζί του θα σου λέει 32 ώρες στο 90% (μπορεί να κάνω και λάθος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλησπέρα σε όλους μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να δω πόσο τις εκατό μπαταριά έχω? Δεν το βρίσκω πουθενά στο μενού του τηλεφώνου, πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλησπέρα σε όλους μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να δω πόσο τις εκατό μπαταριά έχω? Δεν το βρίσκω πουθενά στο μενού του τηλεφώνου, πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή? Ρυθμίσεις----->Οικονομία μπαταρίας. Εκεί θα δεις το ποσοστό. Επίσης πληκτρολόγησε ##634# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο και θα εγκαταστήσεις μια κρυφή εφαρμογή. Το Nokia Diagnostics που δείχνει λίγο πιο αναλυτικά κάποια πράγματα ας πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 εγώ πιστεύω ότι είναι στατιστικά δλδ, αν εγώ το χρησιμοποιώ ελάχιστα το κινητό θα μου λέει 76 ώρες στο 90%, αν εσύ το λιώνεις και παίζεις συνεχεία μαζί του θα σου λέει 32 ώρες στο 90% (μπορεί να κάνω και λάθος) Ετσι πρεπει να ειναι. Νομιζω δεν αντεχει τοσο πολυ το κινητο λογω σηματος γιατι στο σπιτι μου πιανω μια εως τρεις μπαρες σε GSM (για 3g ουτε λογος) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim208 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 παιδιά καλησπέρα, έχω μερικές απορίες για το 800... πως μπορώ να βάλω ένα τραγούδι δικό μου ως ήχο κλίσης και ειδοποίηση μηνυμάτων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ξέρω βλακεία θα ρωτήσω αλλά το msn που ειναι δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ξέρω βλακεία θα ρωτήσω αλλά το msn που ειναι δεν το βρίσκω αφού συγχρονίσεις το κινητό σου με το χχχχχχχ@hotmail.com σου η επαφές του msn εμφανίζονται στις επαφές του κινητού μαζί με τις κανονικές (υπάρχει ρύθμιση να τις αποκρύψεις) αφού το κάνεις αυτό μπορείς να πας στα μηνύματα όπου μπορείς να κάνεις τσατ με facebook, msn ktl. (εγώ το έχω μια βδομάδα το κινητό ομολογώ έχω εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που λειτουργεί το κινητό στο θέμα αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 αφού συγχρονίσεις το κινητό σου με το χχχχχχχ@hotmail.com σου η επαφές του msn εμφανίζονται στις επαφές του κινητού μαζί με τις κανονικές (υπάρχει ρύθμιση να τις αποκρύψεις) αφού το κάνεις αυτό μπορείς να πας στα μηνύματα όπου μπορείς να κάνεις τσατ με facebook, msn ktl. (εγώ το έχω μια βδομάδα το κινητό ομολογώ έχω εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που λειτουργεί το κινητό στο θέμα αυτό) Ισχυει. Το ατου των WP ειναι αυτο. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ τo lumia 800. Έχω μια απορία για την εγγύση όμως. Αν το πάρω από κάποιον που έχει τη συσκεύη και αλλά δεν την έχει ανόιξει ποτέ, η εγγύηση ισχύει από τη στιγμή που θα ανοιχτεί και θα ενεργοποιηθεί η συσκεύη ή ισχύει από τη στιγμή αγοράς της συσκεύης; Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ τo lumia 800. Έχω μια απορία για την εγγύση όμως. Αν το πάρω από κάποιον που έχει τη συσκεύη και αλλά δεν την έχει ανόιξει ποτέ, η εγγύηση ισχύει από τη στιγμή που θα ανοιχτεί και θα ενεργοποιηθεί η συσκεύη ή ισχύει από τη στιγμή αγοράς της συσκεύης; Eυχαριστώ. Από αγορά, βάση απόδειξης. Αλλά αν δεν έχεις την απόδειξη, μπορούν από το ΙΜΕΙ να δούν πότε έχει παραχθεί και να σε καλύψουν τα δύο χρόνια από τότε. Αν και αυτό θέλει λίγη...πειθώ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Αλλά αν δεν έχεις την απόδειξη, μπορούν από το ΙΜΕΙ να δούν πότε έχει παραχθεί και να σε καλύψουν τα δύο χρόνια από τότε. Θα συνιστούσα να μην στηρίζεστε σε κάτι τέτοιο. Η εγγύηση απαιτεί συνοδεία απόδειξης / τιμολογίου αγοράς. Δεν είναι μόνο η ημερομηνία παραγωγής αλλά και άλλοι πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν void της εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. April 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2012 Θα συνιστούσα να μην στηρίζεστε σε κάτι τέτοιο. Η εγγύηση απαιτεί συνοδεία απόδειξης / τιμολογίου αγοράς. Δεν είναι μόνο η ημερομηνία παραγωγής αλλά και άλλοι πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν void της εγγύηση. Nokia n97 mini,Nokia N95,Nokia 5800xpress music,Nokia Lumia... ολα αυτα στην Νοκια Care χωρις αποδειξη και μεσω imei μου το εφτιαχναν αμεσως χωρις χρεωση..θεματα λογισμικου ειτε ακουστικου προβληματος και ειδικα στο νοκια ν95 που ειχε χαλασει το πορτακι δεν με χρεωσαν καθολου!και ειχα ρωτησει τον λογο και με ειπαν ειναι μεσα στην εγγυηση λογω imei.. Η Νοκια Care ειναι σουπερ σε εξυπηρετηση... τωρα απο την αλλη iphone 4 που ειχα μονο με αποδειξη οπως επισης και galaxy s2! επισης να πω πως και η motorola σαν πρωην κατοχος RAZR μεσω imei ισχυει η εγγυηση διοτι πηρα τηλεφωνο!! τωρα αν εχει αλλαξει κατι...ιδεα δεν εχω! :) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts