Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, θυμιστε μου λιγο επειδη εχω καιρο να πιασω στα χερια μου το razr το safestrap το umts_spyder βαζουμε ή το spyder σκετο και η εκδοση ειναι cdma σωστα; οχι η gsm..; Περασα την mokee και την cm11 και μου το βγαζουν σαν xt912 μοντελο και επισης δεν βρισκουν την σιμ...!!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν έχεις το ευρωπαϊκό είναι το xt910 και είναι το umts_spyder το gsm. Το αμερικάνικο είναι το 912, spyder, cdma.
Rules are meant to be broken :shifty:

Σ'ευχαριστω, απο ευρωπη ειναι αγορασμενο απλα ειναι το maxx , σαν συσκευη ειναι το xt910 οποτε μαλλον ειχα κατεβασει την λαθος ρομ.

Όλη μέρα σήμερα πάλεβα να βάλω 4.4 και παρόλο που η Ρομ έμπαινε χωρίς πρόβλημα, στο reboot η οθόνη μαυριζε. Και δωσ του παλι απ την αρχή! Βαρέθηκα και είπα jb σε αγαπώ! Πάντως κανένας οδηγός δεν είναι απλός. Νομίζουν οτι όλοι είμαστε προγραμματιστές. Ελπίζω να βγει κάτι απλό και stable σύντομα

Fifini αν δεν δώσεις λεπτομέρειες, δύσκολα θα σε βοηθήσει κάποιος( αν αυτό θες...). Με δύο λόγια, είσαι root , περνάς το safestrap, μέσα από το safestrap κάνεις νέο partition , το κάνεις activate και μετά πας (πάντα μέσω safestrap) install και περνάς την rom και αμέσως μετά τα gapps. Rebοot και έτοιμος.

Ποιά rom προσπάθησες να βάλεις; Έβαλα την carbon χωρίς πρόβλημα(δεν ξέρω αν είναι πιο καλή από άλλες- στις δοκιμές είμαι).

Έχεις το πιο πρόσφατο safestrap;

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να γράψω πιο αναλυτικά. Εξήγησε τα βήματα που έκανες να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο λάθος και μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Σ ευχαριστω παρα πολυ! τελικα με safestrap ειναι πολυ πιο ευκολο απ ό,τι με cwm :) ... ολο και πιο μακρινη η αγορα του nexus 5 πλεον :)

Υ.Γ. δεν μπορω να δω την sd καρτα απ το file manager,,,τη βλεπω καπως αλλιως;

Edited by fifini

Δεν ξέρω αν είναι bug της rom που έβαλες( δεν δίνεις πάλι πληροφορίες :) ). Δοκίμασε κάποιον άλλο file explorer. Έχω μεγάλη αδυναμία στον FX https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.fx . Δοκίμασε τον και αν δουλέυει δοκιμάζεις και με άλλους. Πολλοί πχ προτείνουν τον solid explorer, πολύ καλός και αυτός.

Ποιο safestrap(εκδοση) πέρασες; Ποιά rom , ποιά gapps;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έβαλα την spyder από έναν οδηγό προηγούμενης σελίδας , και τα gapps τα κλασικά. Ο file explorer που σου λέω είναι ο ενσωματωμένος, δε θέλω να βάλω εφαρμογή. Επίσης έχω κ ενα root explorer για να σβηνω τα αχρηστα .apk, όμως πλέον δε μπορώ να μπω στον ///apps φάκελο ενώ στο jb μπορούσα. Ss έβαλα την 3.65

Spyder είναι η συσκευή και όχι η rom που έβαλες. Εσύ θέλεις rom για umts_spyder , δηλαδή το xt910 που έχουμε στην Ευρώπη. Το σκέτο spyder είναι η Αμερικάνικη έκδοση της συσκευής και δεν βάζουμε τις rom τους.

Τα gaaps πάλι δεν ξέρω ποια είναι τα κλασικά. Εγώ πχ έχω τα minimal 4.4 της slimkat. Σου ξαναπροτείνω να δοκιμάσεις ένα άλλο file manager για να δείς απλά αν βλέπει τα αρχεία. Αν τα βλέπει ή κρατάς αυτόν ή ψάχνεις να βρείς τον ίδιο file manager και τον ξαναπερνάς ή ξαναπερνάς την rom. Ξαναπερνάς την rom αν δεν τα βλέπει και ο άλλος.

Δώσε ένα λινκ από την ρομ που πέρασες στο xda.

Μια nightly έβαλα. Είμαι απ το κινητό και δεν έχω μεγάλη ευχέρεια με links κτλ. Ο file explorer που ειπες, δείχνει την sd ok

Καλημερα!!!

μου εδωσε ενας φιλος ενα χτ910 που προσπαθησε να του βαλει μια ρομ απο xda

τελικα το κινητο το brickare ειχε περασει το recovery cwm εσβησε τα παντα απο μεσα,δεν μπαινει στο recovery (μονο στο εργοστασιακο)

Στο fastboot flash mode μου γραφει device is LOCKED

Ακολουθω τον οδηγο απο εδω για unbrick αλλα μου βγαζει

remote : unsupported command

Υπαρχει τροπος να περασω εστω την εργοστασιακη?

Το 2ο ποστ κοίτα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2637370

Εδωhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 λέει για το πως θα περάσεις την rom με rsd lite. Πρώτα περνας drivers, install το rsd ,μετά κατεβάζεις την rom (ρωτα τον ποια είχε και βάλε την ίδια πρώτα- αν είχε ics πέρνα ics πχ). Αυτά στο PC σου. -Rom βάλε μια Αγγλική αν δεν έχουν Ελληνική τα λίνκ-.

Σε ap fastboot μπαίνεις από την συσκευή. Θα δείς την επιλογή στην recovery.

Καλή τύχη και ρώτα ότι θες αν έχεις πρόβλημα.

Edited by R_Bachman
ξεχασα να περασω το ενα λινκ

Δεν ξεκλειδώνει ο bootloader στο razr. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;

Καταρχην σε ευχαριστω για την βοηθεια!!!

Παμε λιγο απ την αρχη γιατι με μοτορολα δεν εχω ξανα ασχοληθει...

Αυτην την στιγμη ειμαι με οφισιαλ 4.04 χωρις ρουτ,για να περασω recovery cwm και μετα μια ρομ απο xda υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα???

Περνα με rsdlite την official Jellybean. Στο 1ο link που σου είχα δώσει πρέπει να έχει και link για jb(χάνει την εγγύηση της συσκευής) . Ας δοκιμάσει ο φίλος σου την jb και μετά περνάει και μια ποιο νέα. Αύριο θα μπορω να γραψω πιο πολλά οπότε ρώτα ότι θέλεις . Δεν εχω χρόνο σήμερα δυστυχώς .

Έχω την carbon και τα πάει μια χαρά αλλά την έχω με λίγες εφαρμογες. Πιο πολύ τηλέφωνα και μηνήματα την δούλεψα. Βγήκε update πριν 2 μέρες αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη(δεν έχει συχνά updates).

Θα δοκίμαζα την Mokee(την πιο πρόσφατη stable) και slimkat από άλλες.

Στην carbon και slimkat θα έβαζα της slimkat τα gapps. Στην mokee έχει δικά της.

Για πιο snappy θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τον jbx kernel. Σε μένα έχει θέμα με το bluetooth πάντως(στην carbon κολάει κάποιες φορές και θέλει restart) και τον έβγαλα.

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάνω φίλε.

Δουλεύω την mokee stable με εβδομαδιαία ota updates πάνω από μήνα, και δε θέλω πλέον να δοκιμάσω άλλη αφού είμαι απόλυτα καλυμμένος. Στη mokee θα βάλεις τα δικά της gapps για να έχεις ota, δε βάζεις jbx, αφού ο δικός της kernel δουλεύει άψογα, θέματα μπαταρίας και memory δεν υπάρχουν και έχει πολλά extra καλούδια που με βολεύουν(xposed framework style). Γενικά για να μην πολυλογώ, είναι αρκετά αξιόλογο open source project που τουλάχιστον αξίζει να τη δοκιμάσεις

sent from xt910 using tapatalk

R_BAchman κυριολεκτικα εισαι η εξυπηρετηση πελατων μας! Προσωπικα σε ευχαριστω για ολα! Οσον αφορα την mokee για την οποια ακουγονται καλα λογια, εμεις που εχουμε την CM11 πώς μπορουμε να τη δοκιμασουμε με το Safestrap?

R_BAchman κυριολεκτικα εισαι η εξυπηρετηση πελατων μας! Προσωπικα σε ευχαριστω για ολα! Οσον αφορα την mokee για την οποια ακουγονται καλα λογια, εμεις που εχουμε την CM11 πώς μπορουμε να τη δοκιμασουμε με το Safestrap?

Μόνο. Ασυζητητί safestrap 3.6x ή 3.7x .

edit: Έχει τσεκάρει κανένας το hack για αναβάθμιση ταχύτητας 3G για GSM δίκτυα;

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδια αν περαστει η Mokee , τι θα παθει η CM11 που ηδη υπαρχει; Μηπως μπορω να περασω τη Mokee πανω απο την CM 11;

edit: την εβαλα κανονικα, εκεινο το OTA αρχειο που δινουν μαζι με τα αλλα 2, τι ειναι; ειναι απραιτητο; και τωρα αξιζει να το βαλω; το βαζω μετα τα gapps?

Edited by fifini

Παιδια αν περαστει η Mokee , τι θα παθει η CM11 που ηδη υπαρχει; Μηπως μπορω να περασω τη Mokee πανω απο την CM 11;

edit: την εβαλα κανονικα, εκεινο το OTA αρχειο που δινουν μαζι με τα αλλα 2, τι ειναι; ειναι απραιτητο; και τωρα αξιζει να το βαλω; το βαζω μετα τα gapps?

Δεν περνάς μια άλλη rom πάνω από την υπάρχουσα. Πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα ή ακόμη καλύτερα να σβήσεις το partition και να το ξανακάνεις από την αρχή και μετά να περάσεις την rom.

Για το ota δεν ξέρω. Να υποθέσω πως είναι για τα over the air updates; Αν ναι ,δεν είναι κάτι που το έχεις και τόσο ανάγκη. Μπορείς να κατεβάζεις τα updates όπως κατέβασες και έβαλες την rom. Ρώτησε και στο θέμα της rom στο xda.

Είδα πάντως αρκετές rom και μάλλον πρέπει να το ρίξω στο διάβασμα και να δοκιμάσω κάποια άλλη. Αν κάποιος έχει κάνει δοκιμές ας μας πει εντυπώσεις.

Καλησπερα !

Ρε παιδια συγγνωμη που θα ρωτησω κατι που πιθανοτατα εχουν ρωτησει αλλοι 100 στις προηγουμενες σελιδες, αλλα εχω ενα Razrακι με εργοστασιακη ευρωπαικη ICS 4.0.4 (672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU) και επειδη κολλαει συνεχεια και με εχει εκνευρισει θελω να το επαναφερω στις αρχικες του ρυθμισεις και μιας και θα το κανω αυτο, λεω να του περασω και μια πιο καινουργια εκδοση android. Γενικα τι προτεινετε , ποια εκδοση ειναι πιο stable Και πιο ευκολη να περαστει? Και επειδη εχω μπλεχτει με ολα αυτα τα spyder,CM, RSD lite Κλπ και δεν ειναι ευκολο να διαβασω 430 σελιδες, μπορει καποιος αν ειναι ευκολο να με κατευθυνει απο που να αρχισω και που να κοιταξω? Κατι σαν guide κλπ ! Ευχαριστω πολυ ρε παιδια :O

Καλησπερα !

Ρε παιδια συγγνωμη που θα ρωτησω κατι που πιθανοτατα εχουν ρωτησει αλλοι 100 στις προηγουμενες σελιδες, αλλα εχω ενα Razrακι με εργοστασιακη ευρωπαικη ICS 4.0.4 (672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU) και επειδη κολλαει συνεχεια και με εχει εκνευρισει θελω να το επαναφερω στις αρχικες του ρυθμισεις και μιας και θα το κανω αυτο, λεω να του περασω και μια πιο καινουργια εκδοση android. Γενικα τι προτεινετε , ποια εκδοση ειναι πιο stable Και πιο ευκολη να περαστει? Και επειδη εχω μπλεχτει με ολα αυτα τα spyder,CM, RSD lite Κλπ και δεν ειναι ευκολο να διαβασω 430 σελιδες, μπορει καποιος αν ειναι ευκολο να με κατευθυνει απο που να αρχισω και που να κοιταξω? Κατι σαν guide κλπ ! Ευχαριστω πολυ ρε παιδια :O

To να επανέλθεις στην εργοστασιακή, είναι απλό. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις > απόρρητο > επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Όμως καλό είναι να ανέβεις στην official JB 4,1,2 που είναι ταχύτατη και stable. Ο αναλυτικός οδηγός υπάρχει εδώ. Επίσης, μπορείς πάντα να συμβουλεύεσαι τους xda-developers. :)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

• The title was changed to Motorola RAZR XT910