Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξεκλειδώνει ο bootloader στο razr. Μήπως εννοείς κάτι άλλο;
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καταρχην σε ευχαριστω για την βοηθεια!!!

Παμε λιγο απ την αρχη γιατι με μοτορολα δεν εχω ξανα ασχοληθει...

Αυτην την στιγμη ειμαι με οφισιαλ 4.04 χωρις ρουτ,για να περασω recovery cwm και μετα μια ρομ απο xda υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα???

Περνα με rsdlite την official Jellybean. Στο 1ο link που σου είχα δώσει πρέπει να έχει και link για jb(χάνει την εγγύηση της συσκευής) . Ας δοκιμάσει ο φίλος σου την jb και μετά περνάει και μια ποιο νέα. Αύριο θα μπορω να γραψω πιο πολλά οπότε ρώτα ότι θέλεις . Δεν εχω χρόνο σήμερα δυστυχώς .
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έχω την carbon και τα πάει μια χαρά αλλά την έχω με λίγες εφαρμογες. Πιο πολύ τηλέφωνα και μηνήματα την δούλεψα. Βγήκε update πριν 2 μέρες αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη(δεν έχει συχνά updates).

Θα δοκίμαζα την Mokee(την πιο πρόσφατη stable) και slimkat από άλλες.

Στην carbon και slimkat θα έβαζα της slimkat τα gapps. Στην mokee έχει δικά της.

Για πιο snappy θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τον jbx kernel. Σε μένα έχει θέμα με το bluetooth πάντως(στην carbon κολάει κάποιες φορές και θέλει restart) και τον έβγαλα.

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάνω φίλε.

Δουλεύω την mokee stable με εβδομαδιαία ota updates πάνω από μήνα, και δε θέλω πλέον να δοκιμάσω άλλη αφού είμαι απόλυτα καλυμμένος. Στη mokee θα βάλεις τα δικά της gapps για να έχεις ota, δε βάζεις jbx, αφού ο δικός της kernel δουλεύει άψογα, θέματα μπαταρίας και memory δεν υπάρχουν και έχει πολλά extra καλούδια που με βολεύουν(xposed framework style). Γενικά για να μην πολυλογώ, είναι αρκετά αξιόλογο open source project που τουλάχιστον αξίζει να τη δοκιμάσεις

sent from xt910 using tapatalk

R_BAchman κυριολεκτικα εισαι η εξυπηρετηση πελατων μας! Προσωπικα σε ευχαριστω για ολα! Οσον αφορα την mokee για την οποια ακουγονται καλα λογια, εμεις που εχουμε την CM11 πώς μπορουμε να τη δοκιμασουμε με το Safestrap?

R_BAchman κυριολεκτικα εισαι η εξυπηρετηση πελατων μας! Προσωπικα σε ευχαριστω για ολα! Οσον αφορα την mokee για την οποια ακουγονται καλα λογια, εμεις που εχουμε την CM11 πώς μπορουμε να τη δοκιμασουμε με το Safestrap?

Μόνο. Ασυζητητί safestrap 3.6x ή 3.7x .

edit: Έχει τσεκάρει κανένας το hack για αναβάθμιση ταχύτητας 3G για GSM δίκτυα;

Edited by tsoump

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδια αν περαστει η Mokee , τι θα παθει η CM11 που ηδη υπαρχει; Μηπως μπορω να περασω τη Mokee πανω απο την CM 11;

edit: την εβαλα κανονικα, εκεινο το OTA αρχειο που δινουν μαζι με τα αλλα 2, τι ειναι; ειναι απραιτητο; και τωρα αξιζει να το βαλω; το βαζω μετα τα gapps?

Edited by fifini

Παιδια αν περαστει η Mokee , τι θα παθει η CM11 που ηδη υπαρχει; Μηπως μπορω να περασω τη Mokee πανω απο την CM 11;

edit: την εβαλα κανονικα, εκεινο το OTA αρχειο που δινουν μαζι με τα αλλα 2, τι ειναι; ειναι απραιτητο; και τωρα αξιζει να το βαλω; το βαζω μετα τα gapps?

Δεν περνάς μια άλλη rom πάνω από την υπάρχουσα. Πρέπει να κάνεις wipe τα πάντα ή ακόμη καλύτερα να σβήσεις το partition και να το ξανακάνεις από την αρχή και μετά να περάσεις την rom.

Για το ota δεν ξέρω. Να υποθέσω πως είναι για τα over the air updates; Αν ναι ,δεν είναι κάτι που το έχεις και τόσο ανάγκη. Μπορείς να κατεβάζεις τα updates όπως κατέβασες και έβαλες την rom. Ρώτησε και στο θέμα της rom στο xda.

Είδα πάντως αρκετές rom και μάλλον πρέπει να το ρίξω στο διάβασμα και να δοκιμάσω κάποια άλλη. Αν κάποιος έχει κάνει δοκιμές ας μας πει εντυπώσεις.

Καλησπερα !

Ρε παιδια συγγνωμη που θα ρωτησω κατι που πιθανοτατα εχουν ρωτησει αλλοι 100 στις προηγουμενες σελιδες, αλλα εχω ενα Razrακι με εργοστασιακη ευρωπαικη ICS 4.0.4 (672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU) και επειδη κολλαει συνεχεια και με εχει εκνευρισει θελω να το επαναφερω στις αρχικες του ρυθμισεις και μιας και θα το κανω αυτο, λεω να του περασω και μια πιο καινουργια εκδοση android. Γενικα τι προτεινετε , ποια εκδοση ειναι πιο stable Και πιο ευκολη να περαστει? Και επειδη εχω μπλεχτει με ολα αυτα τα spyder,CM, RSD lite Κλπ και δεν ειναι ευκολο να διαβασω 430 σελιδες, μπορει καποιος αν ειναι ευκολο να με κατευθυνει απο που να αρχισω και που να κοιταξω? Κατι σαν guide κλπ ! Ευχαριστω πολυ ρε παιδια :O

Καλησπερα !

Ρε παιδια συγγνωμη που θα ρωτησω κατι που πιθανοτατα εχουν ρωτησει αλλοι 100 στις προηγουμενες σελιδες, αλλα εχω ενα Razrακι με εργοστασιακη ευρωπαικη ICS 4.0.4 (672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU) και επειδη κολλαει συνεχεια και με εχει εκνευρισει θελω να το επαναφερω στις αρχικες του ρυθμισεις και μιας και θα το κανω αυτο, λεω να του περασω και μια πιο καινουργια εκδοση android. Γενικα τι προτεινετε , ποια εκδοση ειναι πιο stable Και πιο ευκολη να περαστει? Και επειδη εχω μπλεχτει με ολα αυτα τα spyder,CM, RSD lite Κλπ και δεν ειναι ευκολο να διαβασω 430 σελιδες, μπορει καποιος αν ειναι ευκολο να με κατευθυνει απο που να αρχισω και που να κοιταξω? Κατι σαν guide κλπ ! Ευχαριστω πολυ ρε παιδια :O

To να επανέλθεις στην εργοστασιακή, είναι απλό. Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις > απόρρητο > επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Όμως καλό είναι να ανέβεις στην official JB 4,1,2 που είναι ταχύτατη και stable. Ο αναλυτικός οδηγός υπάρχει εδώ. Επίσης, μπορείς πάντα να συμβουλεύεσαι τους xda-developers. :)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλησπερα !

Για γρήγορο πέρασμα εργοστασιακή jb (θα χάσεις τα πάντα εκτός από ότι έχεις στην εξωτερικη sd και χάνεις και την εγγύηση αν έχεις) , πέρνα την με rsd.

Δες εδώ , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=426 , ποστ #6381

Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι , ξαναρώτα.

Καλησπέρα, δύσκολη απορία :

Μου έχει χαλάσει τελείως η υποδοχή SD Card. Δεν τις αναγνωρίζει καν πια, και έτσι μου είναι δύσκολο να βάλω νέα rom ή να το κάνω root. Ξέρει κανείς αν υπάρχει εναλλακτική, δηλαδή να κάνω ένα από τα 2 παραπάνω ώστε "τρέξω" την διαδικασία, χωρίς SD κάρτα;

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Για γρήγορο πέρασμα εργοστασιακή jb (θα χάσεις τα πάντα εκτός από ότι έχεις στην εξωτερικη sd και χάνεις και την εγγύηση αν έχεις) , πέρνα την με rsd.

Δες εδώ , http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=426 , ποστ #6381

Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι , ξαναρώτα.

ευχαριστω φιλε μου, να σαι καλα ! :)

σ

Edited by zortam

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι, ήρθε η ώρα για νέο κινητό και αναρωτιέμαι πόσο μπορώ να πουλήσω το RAZR μου.? Το έχω 2 χρόνια και είναι σε σχεδόν άριστη κατάσταση μια και ήταν σε θήκη. Τι τιμή περίπου να ζητήσω σε αγγελία?

Δουλεύω εδώ και μια μέρα τη Liquid Smooth. Πραγματικά πολύ γρήγορη, με πολλά καλούδια για όσους θέλουν να το πάνε ένα βήμα πιο κάτω, με Google Now να δουλεύει στο "Ok google" και εξαιρετικός -ως ωρας- ο ρυθμός πτώσης της μπαταρίας.

Θα τη συνιστούσα φυσικά, αφού είναι η μοναδική 4,4,2 που δεν είναι maximal και δεν έχει τόση "βαριά σαβούρα."

Edited by tsoump

Διαπιστωσα πχ οτι η εκδοση που λες δεν εχει calendar!

Ναι όντως, δε μου χρειάστηκε και δεν το πρόσεξα. Οπότε, πρέπει να το κατεβάσεις από το Google Play.

Όσο για την μπαταρία, έχω την εντύπωση πως είναι στα ίδια επίπεδα με την 4.1.2 - στην αρχή είχα χαρεί. Κρατάει μια μιση μέρα με διαρκή χρήση data.

Δοκιμασα cm11, mokee και liquid... Μάλλον προτιμώ mokee. Έχετε καμια αλλη να προτεινετε; Edited by fifini

Μόλις έγινα κάτοχος ενός πανέμορφου λευκού RAZR, με τις ζελατίνες και του κουτάκι του, σε κατάσταση καινούριου. Αυτό το τηλέφωνο ήταν απωθημένο χρόνων και μολις τώρα κατάφερα να το αποκτήσω.

Το αναβάθμισα στην ICS και στην αρχή απογοητεύτηκα λίγο από την "βαριά" αίσθηση του κινητού, όμως μόλις το ρούταρα και πάγωσα με το Greenify ό,τι δεν χρειαζόταν να τρέχει, το τηλέφωνο ελάφρυνε και τρέχει μια χαρά.

Μόνο η κάμερα με προβληματίζει λίγο, γιατί βγάζει θολές φωτό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή καλύτερα να συμβιβαστώ, μιας και μιλάμε για κινητό που παρουσιάστηκε πριν 2μιση χρόνια.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Μην περιμένεις πολλά από την κάμερα. Και τότε που παρουσιάστηκε δεν ήταν από τις καλύτερες.

Έχει δοκιμάσει κανείς τον JBX Kernel με kitkat ; Και ποιά η διάρκεια της μπαταρίας του; Τι γενικότερα προβλήματα αντιμετωπίζει;

Ευχαριστώ.

Τον δοκίμασα μόνο με carbon. Και σε 4.3 και σε 4.4 είχα θέμα με το bluetooth. Κολλούσε η συσκευή και ήθελε reset(μετά το τέλος της κλήσης- όχι πάντα αλλά πολύ συχνά ) . Εκτος από το bt δεν είχα άλλο θέμα. Η μπαταρία μια χαρά ήταν.

Με αλλες rom δεν ξέρω συμπεριφορές.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910