Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γεια σας. Επειδή η μπαταρία μου αρχίζει να καταρρέει ύστερα από ενάμιση χρόνο χρήσης, υπάρχει κάπου που μπορώ να το πάω για να μου βάλουν καινούρια και πόσο μπορεί να κοστίσει αυτό περίπου?

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαιρετω την παρεα.

Κατοχος εχω το 910xt 4.1.2

Εκανα ροοτ με την παρακατω διαδικασια οπως φαινεται στο βιντεο.

ολα καλα μεχρι εδω.

Το superuser μου ζηταει αναβαθμιση μολις παταω να γινει μου λεει υπηρξε σφαλμα.

Εβαλα το greenfiny και μου κανει αδρονοποιηση τις εφαρμογες αλλα μετα μου λεει αποτυχια, επισης το xposed frame work παω να το αναβαθμισω και μου δειχνει permision denied.

Τι γινεται?

Σας ευχαριστω.

Αν εχετε να μου προτεινεται και καμια ελαφρια ρομ δεκτη.

Κατεβασα ενα root cheker και μου δειχνει οτι δεν ειμαι ροοτ...

τι πηγε στραβα να το ξανακανω?

Το ξαναεκανα αλλες 2 φορες αλλα το ιδια προβλημα...

τι φταει μονο σε μενα ?

Εδω διαβασα οτι παρουσιαστηκε και σε αλλον αλλα με την δευτερη φορα, εγινε...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2257137&page=10

Edited by liverpool89

το έχω κάνει και με τους 2 παρακάτω τρόπους με επιτυχία

china way(ο πιο εύκολος για μένα)

english one

όσο για πρόταση ελαφριάς rom...το xda, έχει για όλα τα γούστα, εμένα σε 4.4 μου αρέσει η gummy, σε 4.3 η carbon και η bionx...διάβασε και δοκίμασε ποια σου κάνει.Καλή επιτυχία και αν έχεις κάποιο πρόβλημα στο root, το xda, έχει καλή κοινότητα, ρώτα στο ανάλογο thread και θα σου απαντήσει ο ίδιος ο προγραμματιστής ή κάποιος άλλος γνώστης!

το έχω κάνει και με τους 2 παρακάτω τρόπους με επιτυχία

china way(ο πιο εύκολος για μένα)

english one

όσο για πρόταση ελαφριάς rom...το xda, έχει για όλα τα γούστα, εμένα σε 4.4 μου αρέσει η gummy, σε 4.3 η carbon και η bionx...διάβασε και δοκίμασε ποια σου κάνει.Καλή επιτυχία και αν έχεις κάποιο πρόβλημα στο root, το xda, έχει καλή κοινότητα, ρώτα στο ανάλογο thread και θα σου απαντήσει ο ίδιος ο προγραμματιστής ή κάποιος άλλος γνώστης!

Το εκανα φολε μου . Με τον πρωτο τροπο.

Ολα καλα..

Εβαλα και τις εφαρμογες που ελεγα παραπανω...

Οσο για τις ρομ οσα βιντεο και να ειδα δειχνουν ππως το κανεις μεσα απο το κινητο. Αλλα που αποθηκευουν την ρομ και τις gapps δεν δειχνει...

Αποχαιρετώ το τόπικ, μετα απο ενα μισο χρόνο, τελος η μπαταρία και η μνήμη δεν επαρκούσε... Ποτέ ξανά κινητό χωρις μπαταρία που να αλλάζει... Ηδη είμαι με το xperia zr... Θα μου λείψει η άριστη ποιότητα του ραζρ....

Αποχαιρετώ το τόπικ, μετα απο ενα μισο χρόνο, τελος η μπαταρία και η μνήμη δεν επαρκούσε... Ποτέ ξανά κινητό χωρις μπαταρία που να αλλάζει... Ηδη είμαι με το xperia zr... Θα μου λείψει η άριστη ποιότητα του ραζρ....

Πάρε μια μπαταρία από eBay και στην αλλάζω εγώ αν δεν βρεις κάποιον.

Το εκανα φολε μου . Με τον πρωτο τροπο.

Ολα καλα..

Εβαλα και τις εφαρμογες που ελεγα παραπανω...

Οσο για τις ρομ οσα βιντεο και να ειδα δειχνουν ππως το κανεις μεσα απο το κινητο. Αλλα που αποθηκευουν την ρομ και τις gapps δεν δειχνει...

Θα βάλεις πρώτα απ' όλα μια recovery, προτείνω safestrap(οδηγίες και download link-umts spyder έχουμε).Αν πάλι σου αρέσουν τα βιντεάκια, εδώ έχει μπόλικα.

Εγω ηξερα οτι για να βαλεις ρομ επρεπε να σαι μονο ροοτ.

Η reccivery τι χρειαζεται..?

edit: Τελικα το εβαλα. Εκανα επανεκκινηση και αλλαξε το συνιθισμενο λογοτυπο που εβγαζε πριν.

Ειδα μερικα βιντεακια απο το λινκ που με εδωσες. Αποτι καταλαβα βαζω οπου θελω την ρομ, βρισκω το φακελο και το εγκαθιστω.

Με τα gapps τι κανω ?

Ποια ρομ κατεβαζω? Την απλη ή αυτη που λεει umts πχ απο δω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2562583

Κατεβασα την gummy umts, πριν επιχειρησω την εγκατασταση να κανω back up οπως βλεπω σε μερικα βιντεακια μεσω του safetrap?

Η stok rom θα υπαρχει ή θα πρεπει να το κανω εγω μεσω του safetrap

Edited by liverpool89

Εγω ηξερα οτι για να βαλεις ρομ επρεπε να σαι μονο ροοτ.

Η reccivery τι χρειαζεται..?

edit: Τελικα το εβαλα. Εκανα επανεκκινηση και αλλαξε το συνιθισμενο λογοτυπο που εβγαζε πριν.

Ειδα μερικα βιντεακια απο το λινκ που με εδωσες. Αποτι καταλαβα βαζω οπου θελω την ρομ, βρισκω το φακελο και το εγκαθιστω.

Με τα gapps τι κανω ?

Ποια ρομ κατεβαζω? Την απλη ή αυτη που λεει umts πχ απο δω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2562583

Κατεβασα την gummy umts, πριν επιχειρησω την εγκατασταση να κανω back up οπως βλεπω σε μερικα βιντεακια μεσω του safetrap?

Η stok rom θα υπαρχει ή θα πρεπει να το κανω εγω μεσω του safetrap

λοιπόοον, μια και έχω λίγο χρόνο(αν και λόγω μαγαζιού-ζαχαροπλαστείο, θεωρητικά, αυτές τις μέρες τρέχω, αλλά στην πράξη, κάθομαι:(), ένας σύντομος οδηγός για εγκατάσταση rom, με safestrap:

• εγκαθιστούμε το ss(το τελευταίο κατά προτίμηση, για 4.3, 4.4 roms)
    κάνουμε restart στην recovery(safestrap δλδ)
    πάμε στο boot options και ενεργοποιούμε ένα καινούργιο slot(κατά προτίμηση το 1, εκτός αν η rom προτείνει κάποιο άλλο
    μετά, πάμε wipe-advanced wipe-dalvik cache, data, cache
    μετά install, και διαλέγουμε το zip, που έχει την rom(για xt910, κάνουν οι umts)
    wipe dalvik & restart
    ξαναμπαίνουμε recovery και install τα gapps που προτείνει η rom & wipe dalvik & restart

αυτός είναι ο τυφλοσούρτης που χρησιμοποιώ σε κάθε καινούργια εγκατάσταση, εκτός αν ο δημιουργός της εκάστοτε rom, προτείνει κάτι άλλο.

Το backup της stock, χρειάζεται όταν εγκαθιστούμε custom στο stock slot, αλλά καλό είναι να υπάρχει(από εμπειρία για να γίνει σωστό backup, δεν πρέπει να έχεις "παγώσει" ή απεγκαταστήσεις bloat εφαρμογές).

Καλή επιτυχία και πάλι.

Edited by hara75gr

Φιλε μου το εκανα με επιτυχια.

Εβαλα την Gummy 4.4.2 kitkat.

Μονο στα gapps επρεπε οπως ειπες να κανω επανεκκινηση και να τα εγκαταστησω.

Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις...

Αλλο τηλεφωνο απεκτησα... ;-)

Ευχαριστω ολα τα παιδια.

Καλες γιορτες σας ευχομαι. Καλα Χριστουγεννα.

Και καλες δουλειες...

Καλησπερα παιδια με αφορμη το post του φιλου εγω εχω μεινει με την ICS τη μονη ota rom που πηραμε περυσι το καλοκαιρι.

Το κινητο αμεσως μετα την αναβαθμιση ειπα να το κανω rooted.

Εχω μια ερωτηση μπορω να παω απευθειας στη rom που εβαλε και φιλος απο πανω η πρεπει να βαλω πρωτα την JB?

Δεν εχω flasharei ποτε ROM και φοβαμαι να το κανω μη το καταστρεψω τελειως και μεινω χωρις κινητο.

Εχω δει και το thread στο ΧDA με τη ROM που γραφτηκε παραπανω αλλα και τις οδηγιες στη πιο πισω σελιδα του παρων thread που επισης αναφερθηκε.

Ενα ασφαλη οδηγο για flashαρισμα που να απευθυνεται σε αρχαριους ετσι για να αλλαξει και λιγο το feeling με μια αλλη ROM που μπορω να βρω?

Καλησπερα παιδια με αφορμη το post του φιλου εγω εχω μεινει με την ICS τη μονη ota rom που πηραμε περυσι το καλοκαιρι.

Το κινητο αμεσως μετα την αναβαθμιση ειπα να το κανω rooted.

Εχω μια ερωτηση μπορω να παω απευθειας στη rom που εβαλε και φιλος απο πανω η πρεπει να βαλω πρωτα την JB?

Δεν εχω flasharei ποτε ROM και φοβαμαι να το κανω μη το καταστρεψω τελειως και μεινω χωρις κινητο.

Εχω δει και το thread στο ΧDA με τη ROM που γραφτηκε παραπανω αλλα και τις οδηγιες στη πιο πισω σελιδα του παρων thread που επισης αναφερθηκε.

Ενα ασφαλη οδηγο για flashαρισμα που να απευθυνεται σε αρχαριους ετσι για να αλλαξει και λιγο το feeling με μια αλλη ROM που μπορω να βρω?

Κοιτα εγω ημουν σε jb 4.1.2 κι εκανα ροοτ με το παρακατω τροπο οπως δειχνει στο βιντεο..

Αλλα το root explorer εγω δεν μπορουσα να το κατεβασω γιατι ηθελε να το πληρωσω, εκανα την δουλεια μου με το root browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.root.browserfree&hl=el

Σχετικο αρθρο στο xda forum ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2402943

Μετα εβαλα το safe trap, που με αυτο θα βαλεις την καινουργια ρομ που θες..

Οι οδηγιες του φιλου ειναι πολυ κατανοητες.

λοιπόοον, μια και έχω λίγο χρόνο(αν και λόγω μαγαζιού-ζαχαροπλαστείο, θεωρητικά, αυτές τις μέρες τρέχω, αλλά στην πράξη, κάθομαι), ένας σύντομος οδηγός για εγκατάσταση rom, με safestrap:

εγκαθιστούμε το ss(το τελευταίο κατά προτίμηση, για 4.3, 4.4 roms)

κάνουμε restart στην recovery(safestrap δλδ)

πάμε στο boot options και ενεργοποιούμε ένα καινούργιο slot(κατά προτίμηση το 1, εκτός αν η rom προτείνει κάποιο άλλο

μετά, πάμε wipe-advanced wipe-dalvik cache, data, cache

μετά install, και διαλέγουμε το zip, που έχει την rom(για xt910, κάνουν οι umts)

wipe dalvik & restart

ξαναμπαίνουμε recovery και install τα gapps που προτείνει η rom & wipe dalvik & restart

αυτός είναι ο τυφλοσούρτης που χρησιμοποιώ σε κάθε καινούργια εγκατάσταση, εκτός αν ο δημιουργός της εκάστοτε rom, προτείνει κάτι άλλο.

Το backup της stock, χρειάζεται όταν εγκαθιστούμε custom στο stock slot, αλλά καλό είναι να υπάρχει(από εμπειρία για να γίνει σωστό backup, δεν πρέπει να έχεις "παγώσει" ή απεγκαταστήσεις bloat εφαρμογές).

Καλή επιτυχία και πάλι.

Κι δω το βιντεο

Εγω εβαλα την νεα εκδοση του safe trap κι ειναι λιγο αλλαγμενο το περιβαλλον..

Εγω μονο θετικα σχολια εχω να κανω....

Τωρα ή αναβαθμιζεις το κινητο σε jb 4.1.2 και μετα κανεις οτι λεω ή ψαχνεις πρωτα πως κανεις ροοτ την ics.

Φροντισε να χεις μπαταρια πανω απο 70%.

Υ.Γ: Δεν φερω ευθυνη για τυχον λαθος. Σε μενα ολα δουλεψαν.....

Κατέβασέ το από εδώ http://goo.im/devs/Hashcode/umts_spyder/Safestrap-UMTS_Spyder-3.53.apk

Κατεβάζεις αυτό Safestrap-UMTS_Spyder-3.65.apk

Νομίζω πως πρέπει να περάσεις την jb 4.1 πρώτα(δεν είμαι 100% σίγουρος αλλα καλύτερα να είσαι σίγουρος) και μετά κάνε root και μετά περνάς safestrap και custom rom αν θέλεις.

Πριν πας σε custom πάντως δοκίμασε την official jb πρωτα. Είναι αρκετά καλή(στις custom υπάρχουν αρκετά bugs). Χάνεις την εγγύηση αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Φιλε Backman ευχαριστω για την απαντηση.

Αυτη τη στιγμη εχω την 672.180.41.ΧΤ910.ΝonEFIGSRetail.en.EU

Διαβασα πιο πισω στο thread οτι για να μπει η 4.1 πρεπει να περασω πρωτα την 672.180.41.XT910.Retail.en.EU

Αφου την κατεβασα προσπαθησα με το rsdlite να τη περασω αλλα μου βγαiνει fail : the phone failed to switch to fastboot mode

To τηλεφωνο ειναι rooted. Ti μπορει να φταιει?

Μεσω wifi απο το κινητο δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση σε 4.1.2;

Εγω που εχω την gummy δεν εχω κανενα θεμα.

Τωρα υπαρχουν κι αλλες πιο στεθερες.

Αλλααν εισαι ροοτ περνας το safetrap και εισαι ετοιμος να περασεις οποια ρομ γουσταρεις. Μπορει ομως να απαιτει η ρομ να εχεις την καινουργια εκδοση του safetrap τοτε πρεπει να το αναβαθμισεις...

Μεσω wifi απο το κινητο δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση σε 4.1.2;

Εγω που εχω την gummy δεν εχω κανενα θεμα.

Τωρα υπαρχουν κι αλλες πιο στεθερες.

Αλλααν εισαι ροοτ περνας το safetrap και εισαι ετοιμος να περασεις οποια ρομ γουσταρεις. Μπορει ομως να απαιτει η ρομ να εχεις την καινουργια εκδοση του safetrap τοτε πρεπει να το αναβαθμισεις...

Δε μπορω φιλε. Η μονη ΟΤΑ που πηρα μετα την Gingerbread ηταν η ICS.

Νομιζω οτι κανενας αλλος κατοχος Razr δεν αναβαθμιστηκε περαιτερω.

Ολοι βαλαν custom JB με καποιο τροπο οπως προσπαθω και εγω αυτες τις μερες..

Κατεβάζεις αυτή την rom http://fwteam.grupoandroid.com/RAZR%20XT910/9.8.2O-124_SPUEM-14_S7_USASPDRICS01RUKE1007.0R_USASPDRJBRTGB_P011_b57374ab5a_p2b_S1FF_fb_CFC.xml.zip. Την rom την αποσυμπιέζεις στο pc. Θέλεις το .xml που έχει μέσα. Είναι η Αγγλική official 4.1 jb.

To rsd lite απο εδώ http://d-h.st/KNN . Πρέπει να έχεις περάσει motorola drivers στο pc σου πριν ξεκινήσεις http://www.4shared.com/file/rQw9mesL/MotoHelper_2140_Driver_550.html.

Διαβασε το 1ο ποστ εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192.

Εδώ θα πάρεις μια ιδέα για την διαδικασία

. Απλά για να έχεις και μια εικόνα.

Αν για κάτι δεν είσαι σίγουρος ρώτα και περίμενε απάντηση. Μην βιαστείς και γίνει καμιά ζημιά.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Δε μπορω φιλε. Η μονη ΟΤΑ που πηρα μετα την Gingerbread ηταν η ICS.

Νομιζω οτι κανενας αλλος κατοχος Razr δεν αναβαθμιστηκε περαιτερω.

Ολοι βαλαν custom JB με καποιο τροπο οπως προσπαθω και εγω αυτες τις μερες..

Νομιζω οτι κανεις λαθος.

Το δικο μου ηταν 4.1.2 stock και οχι καμια ρομ.

Δεν σου βγαζει δηλαδη αναβαθμιση?

ή στην βγαζει και δεν μπορεις να το κανεις.

Ετσι κι αλλιως για να βαλεις ρομ πρεπει να σε ροοτ. Αρα πως εχουν βγαλει εργαλειο που κανει ροοτ στην 4.1.2?

Liverpool αν η συσκευή σου προορίζονταν για Αγγλία ,Γερμανία ή Γαλλία είναι λογικό να πήρες ota. Οι συσκευές για άλλες χώρες δεν πήραν jb επίσημα.

Liverpool αν η συσκευή σου προορίζονταν για Αγγλία ,Γερμανία ή Γαλλία είναι λογικό να πήρες ota. Οι συσκευές για άλλες χώρες δεν πήραν jb επίσημα.

Οκ....

Μπορει οπως ειπα να κανω λαθος...

Γιατι αυτη η διαχωριση ομως?

Στο κουτι του κινητου μου εχει με ασπρα γραμματα την λεξη update....

Φιλε Backman ευχαριστω για την αμεση και περιεκτικη απαντηση. (Λειπει ενα thanks button απο το Myphone :))

Θα δοκιμασω αυριο να περασω τη rom που εστειλες και ηδη κατεβασα. Το λαθος χθες με την εγκατασταση και το rsd ηταν που δεν εβαλα το κινητο σε fastboot mode οπως ειδα στο βιντεο. Θα δοκιμασω να τη περασω αυριο το μεσημερι και θα γραψω εδω τι εκανα.

Μετα θελω και μια βοηθεια (οπως το προηγουμενο post) σχετικα με ποια Jellybean πρεπει να περασω.

Να εισαι καλα φιλε μου καλες γιορτες :)

Καλησπερα επανερχομαι λιγο με το θεμα μου μιας και εχθες παιδευτηκα αρκετες ωρες αλλα στο τελος της ημερας κατι εκανα

Ξεκινωντας με rsd lite περασα την ευρωπαικη εκδοση της ICS αφου ειχα την ΝonEFIGSRetail.en.EU

Το κανα με επιτυχια μονο που εχασα το root. Αμεσως ξαναεκανα root με το eternity επιτυχημενα και προχωρησα στι διαδικασια που περιγραφει εδω βαζωντας αυτη τη ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192532

Αμεσως μολις ανοιξε το τηλεφωνο και ημουν πια σε 4.1.2 εκανα restore τις εφαρμογες μου με το titanium μονο που εβαλα και τις εφαρμογες συστηματος απο ICS και εγινε χαμος. Ειδα οτι ελειπαν αρκετα οπως apps για φωτογραφικη μηχανη και συλλογη.

Επειτα για καποιο λογο σκεφτηκα να περασω gapps για jellybean κατι που το κανα τελικα με safestrap οπου προχωρησα και σε wipe cache μαζι αλλα παλι ελειπαν αυτα που ανεφερα πριν.

Τελευταιο βημα ηταν η επαναφορα συστηματος απο το μενου του κινητου οπου τικαρα και μια επιλογη που δε θυμαμαι τι ακριβως εγραφε αλλα ηταν κατι σχετικο με διαγραφη αρχειων.

Ολα αυτα που λειπαν εμφανιστηκαν ξανα κανονικα μονο που επρεπε να ξαναμπω στη διαδικασια να επαναφερω εφαρμογες απο Titanium.

Φτανοντας στο τελος θελω να πω οτι εχω προβλημα σε καθε boot του κινητου. Μου γραφει οτι το android αναβαθμιζεται και βελτιστοποιηση εφαρμογων (πανω απο 100). Καθε φορα δηλαδη που ανοιγω το κινητο θελει πανω απο 5 λεπτα!!

Μπορει καποιος να με βοηθησει με αυτο?

Ευχαριστω πολυ καλες γιορτες

Edited by tiestointhemix

• The title was changed to Motorola RAZR XT910