Thanasis159 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 https://motorola-global-gr.custhelp.com/app/software-upgrade-news/g_id/1976#gs=eyJndWlkZUlEIjoxOTc2LCJxdWVzdGlvbklEIjo0LCJyZXNwb25zZUlEIjo3LCJndWlkZVNlc3Npb24iOiItRTR6NnZqbCIsInNlc3Npb25JRCI6Ik03eUI1dmpsIn0. τι να πω δεν ξέρω.... Αν κατάλαβα καλά αυτό σημαίνει ότι πάπαλα το JB για το RAZR γενικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosB75 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ούτε εγώ ξέρω τι να πω... Την μια έτσι την άλλη αλλιώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αν κατάλαβα καλά αυτό σημαίνει ότι πάπαλα το JB για το RAZR γενικά; για το ελληνικό γιατί στην Γερμανία και Γαλλία θα το πάρουν σε αυτό το site που έβαλα αν βάλεις Γερμανία θα δεις να λέει ότι θα πάρει 4.1 .......έστειλα e-mail και μου απάντησαν We are very sorry to hear that you feel this way. The JellyBean 4.1 Android Software Version will be available for selected carriers and countries, and the update has, just as you said, started with UK, Germany and France. We are currently examining future plans for software upgrades with the RAZR in several other European countries as well, and will let you know as soon as any plans have been finalized. Please check the Motorola Android Software Upgrade News website periodically for more information regarding our upgrade timing: https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Δεν ξαναπαίρνω motorola.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Δεν βλεπω το λογο. Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το κινητο και δεν πιστευω οτι αν παρω καποιο update θα δω καποια διαφορα. Παλι τα ιδια πραγματα θα κανει το κινητο. Ολα στο μυαλο ειναι.:D Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 κοίτα όμως με το update θα διορθώσουν πράγματα όπως το πληκτρολόγιο για την αλλαγή της γλώσσας αλλά και το bug με το ηχείο συν τα λοιπά που βάζει η 4.1.....στην Αμερική μια χαρά το παίρνουν το update εμάς στην Ευρώπη @#$%% μας έχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Για το ηχειο δεν εχω καποιο bug εγω. Το μονο προβλημα ειναι οντως το πληκτρολογιο. Βαλε smart keyboard pro και τελος. Καλυτερο απο ολα. Εγω αυτο εκανα. Τωρα η με το 4.0.4 η με το 4.1.2 τα ιδια θα ειναι. Εγω σου λεω το αλλο. Αφου εχει βγει 4.2.2 γιατι να παρουμε την 4.1.2? Σαν κινητο τα ιδια πραγματα θα εχεις. Δεν λεω οτι δεν θελω το update. Μακαρι να το παρουμε. Αλλα απο τη στιγμη που σαν κινητο με 269 που το πηρα μου κανει πραγματα ιδια και ακομα καλυτερα απο κινητο 600 ευρω τοτε ποσως με ενδιαφερει το update.;) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Mega fail. Καλή χρυσή η ics αλλά έπρεπε να δώσουν jb. Και μετά σου λέει ο άλλος γιατί πάει ο κόσμος και αγοράζει πλαστικά Samsung. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Οποιος θελει ολα τα update αγοραζει ενα nexus και τελειωνει εκει το θεμα του. Εγω θελω και το lapdock μου και το hd multimedia dock στην τηλεοραση μου. Οποτε παλι σε motorola θα παω.:X Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 για το ελληνικό γιατί στην Γερμανία και Γαλλία θα το πάρουν σε αυτό το site που έβαλα αν βάλεις Γερμανία θα δεις να λέει ότι θα πάρει 4.1 .......έστειλα e-mail και μου απάντησαν We are very sorry to hear that you feel this way. The JellyBean 4.1 Android Software Version will be available for selected carriers and countries, and the update has, just as you said, started with UK, Germany and France. We are currently examining future plans for software upgrades with the RAZR in several other European countries as well, and will let you know as soon as any plans have been finalized. Please check the Motorola Android Software Upgrade News website periodically for more information regarding our upgrade timing: https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c Εχω το Γερμανικο τηλ πιστευω να την παρω κανονικα Η ics μου ηλθε αργοτερα απο τα Ελληνικα τηλ και εχει διαφορετικο αριθμο εκδοσης 672.180.47.ΧΤ910 Τ-Mobile.en.EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Εχω το Γερμανικο τηλ πιστευω να την παρω κανονικα Η ics μου ηλθε αργοτερα απο τα Ελληνικα τηλ και εχει διαφορετικο αριθμο εκδοσης 672.180.47.ΧΤ910 Τ-Mobile.en.EU Αμα βάλεις Γερμανία, t-mobile λέει πως θα την πάρεις κανονικά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αμα βάλεις Γερμανία, t-mobile λέει πως θα την πάρεις κανονικά. T-mobile ειναι τυχερος ειμαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Απ ότι κατάλαβα παιδιά για όσους θέλουμε την jb θα μπορέσουμε κανονικά να περάσουμε την αγγλική(ή γερμανική) έκδοση και σε περίπτωση προβλήματος να γυρίσουμε σε ic... γενικά πέρα από αυτό και εγώ είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω κάτι από αυτή την εταιρία(κι αυτό το πήρα λόγω της προσφοράς του Media Markt)...ειδικά αυτή η επιλεκτική αναβάθμιση είναι που μου τη βιδώνει περισσότερο...αφού το ίδιο κινητό είναι ρε ηλίθιοι στα σκ@τα σκέφτεστε εκεί πέρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μετα το ultra mega fail με το Atrix, τωρα αυτο:X Εγω λοιπόν που ειμαι σουπερ ευχαριστημενος απο το κουκλι Razr και το υπεροχο xoom 2 media edition, δεν ξαναπάω σε μοτορολα με τίποτα. Θα δινω τ λεφτα μου σε όσους με σεβονται και κανουν αυτα που λενε. Δεν θυμάμαι να αρνήθηκαν τα λεφτά μας επειδη δεν ειμαστε Αμερικανοι!! Οσο για το αν γινεται αναβάθμιση, σκ@τα στα μυαλά τους Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Απ ότι κατάλαβα παιδιά για όσους θέλουμε την jb θα μπορέσουμε κανονικά να περάσουμε την αγγλική(ή γερμανική) έκδοση και σε περίπτωση προβλήματος να γυρίσουμε σε ic... γενικά πέρα από αυτό και εγώ είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω κάτι από αυτή την εταιρία(κι αυτό το πήρα λόγω της προσφοράς του Media Markt)...ειδικά αυτή η επιλεκτική αναβάθμιση είναι που μου τη βιδώνει περισσότερο...αφού το ίδιο κινητό είναι ρε ηλίθιοι στα σκ@τα σκέφτεστε εκεί πέρα; Κάποιος στο xda ανάφερε πως θα μπορεί να γίνει επαναφορα σε ics. Εγώ απ'οτι ήξερα, δεν μπορούσε να γίνει. Μακάρι να μπορεί και να υπάρχει μια πιθανότητα για εγγύηση. Αν το πάμε με jb για εγγύηση, την χάνουμε με το καλημέρα. Δεν θυμάμαι να αρνήθηκαν τα λεφτά μας επειδη δεν ειμαστε Αμερικανοι!! Αυτό ακριβώς. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 αυτό είναι το ελάττωμα του android!η κάθε εταιρία,ότι της καπνίσει κάμει!άλλωστε είναι ένας τρόπος να σε ωθήσει στην αγορά κάποιας νεότερης συσκευής.ULTRAFAIL:lol: πιστεύω όμως ότι εάν πάρουν οι άλλες χώρες το τζελιφις θα το πάρουμε και μεις.ειδάλλως θα θεωρηθεί ρατσισμός:p νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ροοτ και ξεροοτ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εγώ πάντως φοράω ήδη το leak της Verizon με custom rom και gsm patch και το τηλέφωνο είναι καλύτερο από ποτέ και πλήρως λειτουργικό χωρίς κανένα bug. Από ότι γνωρίζω εάν περαστεί jb με επίσημο τρόπο όταν βγει μετά δεν υπάρχει επιστροφή σε ics. Χρειάζεται συγκεκριμένος τρόπος για να υπάρχει η επιλογή της επιστροφής και θα χρειαστεί σίγουρα η adb η custom recovery. Δε μιλάω φυσικά για διαγραφή Cid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Παιδια εχω το maxx 672.180.41XT910.Retail.en.EU θα παρω αναβαθμηση;η οχι; ευχαριστω. Edited February 23, 2013 by kwsths87 λαθος ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Επειδή είμαι χρήστης και των δύο. Το καλύτερο dock το έχει η samsung στο siii και το note ii. Κάθεσαι στον καναπέ, κατεβάζεις ασύρματα το torrent σου, ασύρματα στο dock και από εκεί στην τηλεόραση χωρίς να κουνηθείς. Καλό κ χρυσό το razr αλλά το αδύναμο wifi με ενοχλεί. Επίσης ο κόσμος αγοράζει samsung γιατί είναι ξεκλείδωτα, βάζει όποια rom θέλει από όποια χώρα θέλει, μπορεί να γυρίσει σε όποια έκδοση προς τα πίσω θέλει (ο bootloader είναι ξεκλείδωτος) και φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένει του αγίου .... για αναβάθμιση αν κάτι δεν δουλεύει σωστά. Αυτά μου λείπουν στο xt 910. Βέβαια αν δεν είχα και samsung δεν θα τα ήξερα.. τώρα όμως αυτοί οι περιορισμοί της moto με ενοχλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παιδια εχω το maxx 672.180.41XT910.Retail.en.EU θα παρω αναβαθμηση;η οχι; ευχαριστω. Οχι επισημα φίλε μου Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εγώ πάντως φοράω ήδη το leak της Verizon με custom rom και gsm patch και το τηλέφωνο είναι καλύτερο από ποτέ και πλήρως λειτουργικό χωρίς κανένα bug... Το έβαλα και εγώ και όλα οκ! Θα μας σκάσει η moto :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ναι είναι πραγματικά πολύ καλό και ειδικά στην μπαταρία. Εδώ και μία βδομάδα έχω την touchwiz με pegasusq και sio στα 1.3 max και είναι η καλύτερη ρομ που έχω βάλει στο συγκεκριμένο κινητό. Το μόνο που μου λείπει είναι τα αγορασμένα θέματα που έχω για theme engined roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ειναι εύκολο να περάσει;χάνουμε κάτι απο μαμά ρομ;και έλεγα ότι είχα ξεμπλεξει απο φλασαρισματα..Α ρε μοτο:mad: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 όταν το επίσημο thread ενός τόσο καλού κινητού όπως το razr, γίνεται thread για root, τότε λέμε ότι η moto(και η μαμά google φυσικά) τα σκά@#$ε.Ποτέ ξανά κινητό motorola, κι ας είναι super προσφορά όπως έγινε στο razr. ps:καιρός να πάω σε root, και να του "πετάξω τα μάτια" σε roms, όπως και με την "κινεζιά" tablet που έχω:p(που btw έχει την ίδια "εξυπηρέτηση πελατών"(:lol:) με τη moto, αλλά στα μισά λεφτά:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Λένε ότι ο καθένας παίρνει σε αυτή τη ζωή ό,τι του αξίζει. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, αλλά στην περίπτωση της Motorola, η φράση αυτή επαληθεύεται. Μία συσκευή - ναυαρχίδα, με ποιότητα υλικών που έδειχνε το δρόμο στον ανταγωνισμό και άψογη, όσον αφορά το τηλεπικοινωνιακό κομμάτι (ποιότητα συνομιλίας κλπ), προδόθηκε από τις εμμονές της εταιρίας (πάσης φύσεως κλειδώματα κλπ) και -ΚΥΡΙΩΣ- την αδιαφορία της στο θέμα "επικαιροποίησης" του firmware (παροιμιώδης καθυστέρηση ICS και άφαντο προς το παρόν -και μάλλον οριστικώς, για εμάς του "εξωτικούς" βαλκάνιους- JB). Και ας μη ξεχνάμε και το ικανότατο Atrix -το οποίο επίσης κατείχα-, που "καταδικάστηκε" σε ισόβια GB. Δεν είναι λοιπόν φυσικό ότι η Samsung κάνει πάρτυ, προϋπολογίζοντας... 100 εκ. πωλήσεις SGS IV !!! Απολύτως, λέω εγώ. Μόνο παράφρων (ή αμερικάνος redneck) θα δαπανούσε, μετά ταύτα, € 600 για συσκευή της Motorola που δεν θα έφερε τα διακριτικά "Nexus" Προσωπικά, δεν μετάνιωσα για αυτά που πήρα, διαθέτοντας το καλοκαίρι € 280. Αν όμως είχα δώσει περισσότερα, θα τραβούσα τα μαλλιά μου. Είναι δε η μοναδική συσκευή -μεταξύ της μίας ντουζίνας που έχουν περάσει από τα χέρια μου την τελευταία πενταετία- που έχω αφήσει με τη stock ROM, με μοναδική "επέμβαση" το root, καθώς το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα και απρόσκοπτα κι έτσι. Όμως είναι ΑΜΑΡΤΙΑ αυτό το τηλέφωνο να μη επωφεληθεί από το project butter, γι' αυτό και θα επωφεληθώ οπωσδήποτε, όταν μπορέσω να κάνω sideload κάποια επίσημη ευρωπαϊκή JB. ...εκτός και αν, στο μεταξύ, την "κάνω" για άλλες πολιτείες -το πιο πιθανό... Edited February 24, 2013 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts