baspats Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Sparchon το pegasusq που το βρισκουμε?? Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NatNikos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Είναι αγορασμένο πριν 2 μήνες περίπου με εγγύηση αντιπροσωπίας, αγρατσούνιστο, ελληνικό, με όλα τα παρελκόμενα (κουτί ακουστικά κ.τ.λ.) και προστατευτική θήκη, αναβαθμισμένο σε official ICS. Όποιος ενδιαφέρεται pm me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Sparchon το pegasusq που το βρισκουμε?? Το tweakerz είναι μία εφαρμογή σε beta που έχει φτιάξει ο whirleys του xda. Συγγνώμη δεν μπορώ να δώσω Λίνκ είμαι στο δρόμο. Θα το βρείτε στο development του razr στο xda με τίτλο kernel tweaks/mods κάπως έτσι. Είναι για ics αλλά λειτουργεί κανονικά και σε 4.1.2. Κατεβάζετε μόνο την εφαρμογή, όχι τα flashable zips. Από την εφαρμογή φορτώνουμε τα έτοιμα modules που έχει. Εκεί βρίσκεται και το pegasusq όπως και πολλά άλλα. Από την εφαρμογή κάνουμε oc ή uc και πειράζουμε ρεύματα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε governor όμως (beta), οπότε όποιος έχει custom rom θα βρεί επιλογή για να αλλάξει governor και scheduler στο performance της rom του. Οποίος έχει stock rom η stock based απλά κατεβάζει οποιαδήποτε εφαρμογή κάνει τέτοια δουλειά (no frills cpu). Φυσικά πρέπει να είναι root η συσκευή με ότι συνεπάγεται αυτό. Από όσο ξέρω πάνω από 1.3 και κάτι ψιλά δεν πάει. Τώρα είδα ότι πάει μέχρι 1.6 οπότε μάλλον απλά δεν είναι stable πάνω από 1.3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1754888 [KERNEL][GSM/CDMA][iCS] Extra modules pack v0.1.3 (feat. overclock module) | Tweakerz Edited October 24, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Παρόλο που όντως βελτιώθηκε το σήμα του wifi πάλι είναι πιο αδύναμο από το iPod touch 2.1G με το οποίο το συγκρίνω και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δε με ένοιαζε όσο το χρησιμοποιούσα στο σπίτι γιατί έχω πολλά ρούτερ, αλλά στη σχολή δεν μπορώ ούτε καν να συνδεθώ. Ξέρει κανείς μήπως κανα toolbox ή οτιδήποτε που να μπορεί να αυξήσει την ισχύ του; Να πιάνω έστω λίγο καλύτερα με οποιονδήποτε τρόπο; @james6 Το wifi είναι θέμα hardware. Η μόνη λύση είναι ένα dataplan(για όσο δεν έχεις wifi). Κάθε ρημαδοσυσκευή έχει προβλήματα(αναβαθμίσεις , χαμηλό wifi, μέτρια camera,μικρή μπαταρία, λίγο χώρο για εφαρμογές, αδύναμο ηχείο και ότι άλλο θες) ,με βασικοτερο λόγο, να αγοράσουμε την επόμενη, που θα είναι λίγο βελτιωμένη. Ανακάλυψα τελικά οτι δεν είναι πρόβλημα hardware το οτι δεν μπορώ να συνδεθώ στη σχολή (το γνωστό eduroam στους φοιτητές) αλλά του android της συσκευής μας και ορισμένων ακόμη συσκευών. Οπότε τσάμπα το έβριζα, πιάνω σήμα απλώς τα android δε θέλουν να μου κάνουν τη χάρη. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο google σχετικά με σύνδεση WPA enterprise wireless(EAP-PEAP). Μόλις βρω λύση (αν βρω) θα την βάλω και εδώ να υπάρχει. ( αν και η αλήθεια είναι οτι όντως η εμβέλεια του wifi του iPod touch 2.1G φαίνεται να είναι πιο μεγάλη, αλλά δεν είναι τελικά η εμβέλεια το πρόβλημά μου) @R_Bachman το dataplan το σκέφτηκα σαν εύκολη λύση αλλά αφενός θα μου βγει πανάκριβο αφετέρου το 3G τρώει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία από το ασύρματο απότι έχω προσέξει, και δεν μου περισσεύει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lindos_87 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Καλησπέρα. Μόλις πήρα και εγώ το κινητό και κατεβάζω το update 672.180.41.en.EU από το κινητό πατάω να κάνει εγκατάσταση κάνει επανεκκίνηση βγάζει το σηματάκι του android αλλά ,μόλις ανοίγει το κινητό μου γράφει ότι "η ενημέρωση του λογισμικού απέτυχε" το έχω κάνει τουλάχιστον 5 φορές. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ. Edited October 24, 2012 by lindos_87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Ανακάλυψα τελικά οτι δεν είναι πρόβλημα hardware το οτι δεν μπορώ να συνδεθώ στη σχολή (το γνωστό eduroam στους φοιτητές) αλλά του android της συσκευής μας και ορισμένων ακόμη συσκευών. Οπότε τσάμπα το έβριζα, πιάνω σήμα απλώς τα android δε θέλουν να μου κάνουν τη χάρη. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο google σχετικά με σύνδεση WPA enterprise wireless(EAP-PEAP). Μόλις βρω λύση (αν βρω) θα την βάλω και εδώ να υπάρχει. ( αν και η αλήθεια είναι οτι όντως η εμβέλεια του wifi του iPod touch 2.1G φαίνεται να είναι πιο μεγάλη, αλλά δεν είναι τελικά η εμβέλεια το πρόβλημά μου) @R_Bachman το dataplan το σκέφτηκα σαν εύκολη λύση αλλά αφενός θα μου βγει πανάκριβο αφετέρου το 3G τρώει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία από το ασύρματο απότι έχω προσέξει, και δεν μου περισσεύει! :p Σε καταλαβαίνω σε σχέση με τα οικονομικά ζόρια. Ένα απ΄τα ίδια. Έτσι που έγραψες για αδύναμο wifi κατάλαβα πως δεν το βλεπεις λόγω απόστασης. Κάπου το διάβασα και εδώ(στα άδυτα του my phone :P) από ένα άλλο παιδί σε σχέση με την σχολή του πρόβλημα σύνδεσης ,αλλά δεν θυμάμαι που.Στο wifi της σχολής σε συνδέει αλλά δεν έχεις net ή δεν μπορείς να συνδεθείς καθόλου; Καλησπέρα. Μόλις πήρα και εγώ το κινητό και κατεβάζω το update 672.180.41.en.EU από το κινητό πατάω να κάνει εγκατάσταση κάνει επανεκκίνηση βγάζει το σηματάκι του android αλλά ,μόλις ανοίγει το κινητό μου γράφει ότι "η ενημέρωση του λογισμικού απέτυχε" το έχω κάνει τουλάχιστον 5 φορές. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ. Η συσκευή είναι καινούρια απείραχτη;Δεν είναι μεταχειρισμένη και έχει περαστεί άλλη rom θέλω να πω. Edited October 25, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Παιδια το πηρα το εργαλειο ραζρ μαξ ,ραδιο χωρις ιντερνετ μπωρο να εχω: fm transmister εχει το τηλ τελικα: και κατι ακομα η οθονη στο μαυρο οταν μπαινω στα μυνηματα εχει κατι εντονες μικρες μαυρες κουκίδες,αλλα οταν εχει αλλα χρωματα δεν φενεται τιποτα. Το εχω κανει ρουτ και εχω επισημη 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 1. ραδιο δεν εχει 2. οι κηλιδες στο razr xt910 πλεον θεωρουνται φυσιολογικες , ενοχλητικες μεν αλλα υπαρχουν , δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και στο max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Πως μπορω να βλεπω στον google chrome τις σελιδες οπως στον υπολογιστη και οχι για το κινητο ? παραδειγμα , μπαινω sportingbet.gr και με πηγαινει σε m.sportingbet και δεν μπορω να το αλλαξω μεσα απο το site. Δεν υπαρχει καμια ρυθμιση εξαρχης ολα να τα δειχνει οπως στο pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Πως μπορω να βλεπω στον google chrome τις σελιδες οπως στον υπολογιστη και οχι για το κινητο ? παραδειγμα , μπαινω sportingbet.gr και με πηγαινει σε m.sportingbet και δεν μπορω να το αλλαξω μεσα απο το site. Δεν υπαρχει καμια ρυθμιση εξαρχης ολα να τα δειχνει οπως στο pc ? Στις επιλογές request desktop site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Θυμαται κανεις ποιο ειναι το software εντοπισμου του κινητου οταν κλαπει, ή που σβηνει τα αρχεια που εχει μεσα, ή απενεργοποιει τελειως τη συσκευη ? Το ειχα οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο και δεν το βρισκω τωρα που εχασα το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 aquarius1 ευχαριστω,ειχε δικιο ο θεμης,τουλαχιστον βλεπω σρον ηλιο, οχι οπως το γκαλαξυ...για τρανσμιστερ κανενας: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Θυμαται κανεις ποιο ειναι το software εντοπισμου του κινητου οταν κλαπει, ή που σβηνει τα αρχεια που εχει μεσα, ή απενεργοποιει τελειως τη συσκευη ? Το ειχα οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο και δεν το βρισκω τωρα που εχασα το κινητο Androidlost Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lindos_87 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Η συσκευή είναι καινούρια απείραχτη;Δεν είναι μεταχειρισμένη και έχει περαστεί άλλη rom θέλω να πω. Είναι μεταχειρισμένη αλλά δεν γνωρίζω αν έχει πειραχτεί. Φίλο σε φίλο έγινε η δουλειά. Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Στις επιλογές request desktop site Φιλε μου γιατι δεν το βρισκω αυτο που λες στο google chrome? Στις ρυθμισεις βλεπω δυο κατηγοριες. Βασικες πληροφοριες και Συνθετες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Φιλε μου γιατι δεν το βρισκω αυτο που λες στο google chrome? Στις ρυθμισεις βλεπω δυο κατηγοριες. Βασικες πληροφοριες και Συνθετες. Όταν είσαι στο chrome πατώντας το αριστερό κάτω soft button με τις 3 γραμμές βγάζει αυτό. Επιλέγεις request desktop site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Όταν είσαι στο chrome πατώντας το αριστερό κάτω soft button με τις 3 γραμμές βγάζει αυτό. Επιλέγεις request desktop site Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 μια ερωτηση.πως μπορω να κανω ενα αντιγραφο των επαφων μου σε μορφη .vcf?με το xperia rc που ειχα,ειχε επιλογη στις επαφες και το εκανα.εδω δεν μπορω να βρω τετοια επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 μια ερωτηση.πως μπορω να κανω ενα αντιγραφο των επαφων μου σε μορφη .vcf?με το xperia rc που ειχα,ειχε επιλογη στις επαφες και το εκανα.εδω δεν μπορω να βρω τετοια επιλογη. Αοίγεις την stock εφαρμογή των επαφών πατάς το κουμπί τέρμα κάτα αριστερα, πας εισαγωγή/εξαγωγή -εξαγωγή στον χώρο αποθήκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 μολις τα εφτιαξααα....εεεε εννοω πηρα και εγω ενα λευκο χτ910.πανεμορφο!το χω ερωτευτει μιλαμε.παγωτο μαμα πανω και δεν θελω καν να το πειραξω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλησπέρα Παιδιά, Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω look symbian στα μηνύματα σε 4.0??Δλδ θέλω να βλέπω μόνο τα απεσταλμένα σε ένα φάκελο,τα εισερχόμενα κτλ....Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 μπορώ να δω τα sms μου απο pc όπως γίνεται με nokia suite Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hallone Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 μπορώ να δω τα sms μου απο pc όπως γίνεται με nokia suite μπορεις να τα δεις να τα διαχειριστεις και να γραψεις ακομα για να στειλεις... airdroid Κατεβασε το..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 μπορεις να τα δεις να τα διαχειριστεις και να γραψεις ακομα για να στειλεις... airdroid Κατεβασε το..... Τα βλεπεις, αλλα στην ουσια τα αρχεια που βλεπεις, ειναι αποθηκευμενα στο pc η οχι? Αν παθει κατι η συσκευη, τα αρχεια θα βρισκονται στο pc για να μην τα χασουμε με το airdroid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αοίγεις την stock εφαρμογή των επαφών πατάς το κουμπί τέρμα κάτα αριστερα, πας εισαγωγή/εξαγωγή -εξαγωγή στον χώρο αποθήκευσης. δεν υπαρχει αυτη η επιλογη!ψαχνω και δεν την βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts