kwsths87 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 aquarius1 ευχαριστω,ειχε δικιο ο θεμης,τουλαχιστον βλεπω σρον ηλιο, οχι οπως το γκαλαξυ...για τρανσμιστερ κανενας: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Θυμαται κανεις ποιο ειναι το software εντοπισμου του κινητου οταν κλαπει, ή που σβηνει τα αρχεια που εχει μεσα, ή απενεργοποιει τελειως τη συσκευη ? Το ειχα οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο και δεν το βρισκω τωρα που εχασα το κινητο Androidlost Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lindos_87 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Η συσκευή είναι καινούρια απείραχτη;Δεν είναι μεταχειρισμένη και έχει περαστεί άλλη rom θέλω να πω. Είναι μεταχειρισμένη αλλά δεν γνωρίζω αν έχει πειραχτεί. Φίλο σε φίλο έγινε η δουλειά. Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Στις επιλογές request desktop site Φιλε μου γιατι δεν το βρισκω αυτο που λες στο google chrome? Στις ρυθμισεις βλεπω δυο κατηγοριες. Βασικες πληροφοριες και Συνθετες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Φιλε μου γιατι δεν το βρισκω αυτο που λες στο google chrome? Στις ρυθμισεις βλεπω δυο κατηγοριες. Βασικες πληροφοριες και Συνθετες. Όταν είσαι στο chrome πατώντας το αριστερό κάτω soft button με τις 3 γραμμές βγάζει αυτό. Επιλέγεις request desktop site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Όταν είσαι στο chrome πατώντας το αριστερό κάτω soft button με τις 3 γραμμές βγάζει αυτό. Επιλέγεις request desktop site Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 μια ερωτηση.πως μπορω να κανω ενα αντιγραφο των επαφων μου σε μορφη .vcf?με το xperia rc που ειχα,ειχε επιλογη στις επαφες και το εκανα.εδω δεν μπορω να βρω τετοια επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 μια ερωτηση.πως μπορω να κανω ενα αντιγραφο των επαφων μου σε μορφη .vcf?με το xperia rc που ειχα,ειχε επιλογη στις επαφες και το εκανα.εδω δεν μπορω να βρω τετοια επιλογη. Αοίγεις την stock εφαρμογή των επαφών πατάς το κουμπί τέρμα κάτα αριστερα, πας εισαγωγή/εξαγωγή -εξαγωγή στον χώρο αποθήκευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 μολις τα εφτιαξααα....εεεε εννοω πηρα και εγω ενα λευκο χτ910.πανεμορφο!το χω ερωτευτει μιλαμε.παγωτο μαμα πανω και δεν θελω καν να το πειραξω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
underground21 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Καλησπέρα Παιδιά, Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω look symbian στα μηνύματα σε 4.0??Δλδ θέλω να βλέπω μόνο τα απεσταλμένα σε ένα φάκελο,τα εισερχόμενα κτλ....Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 μπορώ να δω τα sms μου απο pc όπως γίνεται με nokia suite Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hallone Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 μπορώ να δω τα sms μου απο pc όπως γίνεται με nokia suite μπορεις να τα δεις να τα διαχειριστεις και να γραψεις ακομα για να στειλεις... airdroid Κατεβασε το..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 μπορεις να τα δεις να τα διαχειριστεις και να γραψεις ακομα για να στειλεις... airdroid Κατεβασε το..... Τα βλεπεις, αλλα στην ουσια τα αρχεια που βλεπεις, ειναι αποθηκευμενα στο pc η οχι? Αν παθει κατι η συσκευη, τα αρχεια θα βρισκονται στο pc για να μην τα χασουμε με το airdroid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αοίγεις την stock εφαρμογή των επαφών πατάς το κουμπί τέρμα κάτα αριστερα, πας εισαγωγή/εξαγωγή -εξαγωγή στον χώρο αποθήκευσης. δεν υπαρχει αυτη η επιλογη!ψαχνω και δεν την βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 παιδιά αν θέλετε καλή και ποιοτική ζελατίνα, πάρτε Skinomi.Γύρω στα 9€ από το κατάστημα τους στο amazon.Μετά από πολύ ψάξιμο(και πρήξιμο εδώ:p) κατέληξα σε αυτήν.Η πιο εύκολη και αλάνθαστη τοποθέτηση που έκανα και εκτός αυτού, η πιο bulletproof που υπάρχει(άσε που έχει και lifetime gurantee).Έκανε γδάρσιμο από χτύπημα και σε 1 μέρα επανήρθε σαν καινούργια.Δεν λέω άλλα, γιατί στο τέλος θα με κατηγορήσετε για διαφήμιση, αλλά για μένα πια, το θέμα ζελατίνα έληξε, δεν ξαναψάχνω άλλη μάρκα στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καλησπέρα παίδες, Όταν με καλούν στο κινητό, δεν ακούω τίποτα λες και δε δουλεύει το ακουστικό του κινητού. Ήχο έχω μόνο όταν το βάλω στην ανοιχτή ακρόαση, ή από το bt. Πώς μπορώ να διαπιστώσω πώς δουλεύει το ακουστικό, ή είναι χαμηλωμένο, ή χάλασε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Καλησπέρα παίδες, Όταν με καλούν στο κινητό, δεν ακούω τίποτα λες και δε δουλεύει το ακουστικό του κινητού. Ήχο έχω μόνο όταν το βάλω στην ανοιχτή ακρόαση, ή από το bt. Πώς μπορώ να διαπιστώσω πώς δουλεύει το ακουστικό, ή είναι χαμηλωμένο, ή χάλασε??? Βάλε το Quick settings και από το volume control δες αν το voice call volume είναι κατεβασμένο. Κάνε και ένα reboot. Αλλιώς μάλλον πας για service, εκτός και αν κάποιος φίλος έχει καμιά άλλη ιδέα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Έβαλα το qs και δεν είναι κατεβασμένο..., τι να πω, τώρα που το ξαναδοκίμασα δείχνει πώς δουλεύει κανονικά! και παίρνω και με παίρνουν και δουλεύει κανονικότατα!!! Μήπως με το χέρι μου κάνω mute με κάποιο τρόπο με την αφή? ποιός είναι ο τρόπος να κάνεις mute? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Εμένα όταν με καλούν mute κάνει όταν πατάω το κουμπί on/off της οθόνης. Κάπου στις ρυθμίσεις το είχα πετύχει. Νομίζω αυτή είναι η προεπιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ξερει κανεις αν εχει ακουστει τιποτα περι firmware upgrade σε Jelly bean ? Η δυσκολα τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ηλθε επιτελους η πολυποθητη ΟΤΑ :) ειναι η εκδοση 672.180.47 4.0.4 Αλλο πραγμα το παγωτο ωρε παληκαρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ξερει κανεις αν εχει ακουστει τιποτα περι firmware upgrade σε Jelly bean ? Η δυσκολα τα πραγματα? Κάπου γράφτηκε πως θα την πάρουμε την Jelly(xda νομίζω; ). Το περίεργο είναι πως στον πίνακα που ποστάρανε έγραφε για το Αμερικάνικο razr και όχι για το δικό μας . Πιστεύω πάντως πως αν είναι να το πάρει το US, θα πάρουμε και εμείς. Δεν νομίζω πως θα έρθει σύντομα αν είναι να έρθει πάντως. Έχουν πεί πως θα δώσουν jelly ως το τέλος της χρονιάς στα νέα μοντέλα. Σε μας μετά φαντάζομαι, εκτός αν φάμε καμιά ήττα και μείνουμε με το παγωτό στα χέρια :p. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ηλθε επιτελους η πολυποθητη ΟΤΑ :) ειναι η εκδοση 672.180.47 4.0.4 Αλλο πραγμα το παγωτο ωρε παληκαρια Μηπως σου άργησε. Λιγουλάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Μηπως σου άργησε. Λιγουλάκι? Χα χα χα ετσι ειναι Ειναι Γερμανικο το τηλ δεν γνωριζω εαν εχει διαφορα η 47 που ελαβα με την 41 που φορατε οι Ελληνες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2012 Ηλθε επιτελους η πολυποθητη ΟΤΑ :) ειναι η εκδοση 672.180.47 4.0.4 Αλλο πραγμα το παγωτο ωρε παληκαρια έκδοση .47; υπάρχει τέτοια έκδοση; παραεισαγωγής είναι το κινητό; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts