Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι αγορασμένο πριν 2 μήνες περίπου με εγγύηση αντιπροσωπίας, αγρατσούνιστο, ελληνικό, με όλα τα παρελκόμενα (κουτί ακουστικά κ.τ.λ.) και προστατευτική θήκη, αναβαθμισμένο σε official ICS. Όποιος ενδιαφέρεται pm me.

Sparchon το pegasusq που το βρισκουμε??

Το tweakerz είναι μία εφαρμογή σε beta που έχει φτιάξει ο whirleys του xda. Συγγνώμη δεν μπορώ να δώσω Λίνκ είμαι στο δρόμο. Θα το βρείτε στο development του razr στο xda με τίτλο kernel tweaks/mods κάπως έτσι. Είναι για ics αλλά λειτουργεί κανονικά και σε 4.1.2. Κατεβάζετε μόνο την εφαρμογή, όχι τα flashable zips. Από την εφαρμογή φορτώνουμε τα έτοιμα modules που έχει. Εκεί βρίσκεται και το pegasusq όπως και πολλά άλλα. Από την εφαρμογή κάνουμε oc ή uc και πειράζουμε ρεύματα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε governor όμως (beta), οπότε όποιος έχει custom rom θα βρεί επιλογή για να αλλάξει governor και scheduler στο performance της rom του. Οποίος έχει stock rom η stock based απλά κατεβάζει οποιαδήποτε εφαρμογή κάνει τέτοια δουλειά (no frills cpu). Φυσικά πρέπει να είναι root η συσκευή με ότι συνεπάγεται αυτό. Από όσο ξέρω πάνω από 1.3 και κάτι ψιλά δεν πάει.

Τώρα είδα ότι πάει μέχρι 1.6 οπότε μάλλον απλά δεν είναι stable πάνω από 1.3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1754888

[KERNEL][GSM/CDMA][iCS] Extra modules pack v0.1.3 (feat. overclock module) | Tweakerz

Edited by SpArchon

Παρόλο που όντως βελτιώθηκε το σήμα του wifi πάλι είναι πιο αδύναμο από το iPod touch 2.1G με το οποίο το συγκρίνω και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δε με ένοιαζε όσο το χρησιμοποιούσα στο σπίτι γιατί έχω πολλά ρούτερ, αλλά στη σχολή δεν μπορώ ούτε καν να συνδεθώ.

Ξέρει κανείς μήπως κανα toolbox ή οτιδήποτε που να μπορεί να αυξήσει την ισχύ του; Να πιάνω έστω λίγο καλύτερα με οποιονδήποτε τρόπο;

@james6 Το wifi είναι θέμα hardware. Η μόνη λύση είναι ένα dataplan(για όσο δεν έχεις wifi). Κάθε ρημαδοσυσκευή έχει προβλήματα(αναβαθμίσεις , χαμηλό wifi, μέτρια camera,μικρή μπαταρία, λίγο χώρο για εφαρμογές, αδύναμο ηχείο και ότι άλλο θες) ,με βασικοτερο λόγο, να αγοράσουμε την επόμενη, που θα είναι λίγο βελτιωμένη.

Ανακάλυψα τελικά οτι δεν είναι πρόβλημα hardware το οτι δεν μπορώ να συνδεθώ στη σχολή (το γνωστό eduroam στους φοιτητές) αλλά του android της συσκευής μας και ορισμένων ακόμη συσκευών. Οπότε τσάμπα το έβριζα, πιάνω σήμα απλώς τα android δε θέλουν να μου κάνουν τη χάρη. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο google σχετικά με σύνδεση WPA enterprise wireless(EAP-PEAP). Μόλις βρω λύση (αν βρω) θα την βάλω και εδώ να υπάρχει. ( αν και η αλήθεια είναι οτι όντως η εμβέλεια του wifi του iPod touch 2.1G φαίνεται να είναι πιο μεγάλη, αλλά δεν είναι τελικά η εμβέλεια το πρόβλημά μου)

@R_Bachman το dataplan το σκέφτηκα σαν εύκολη λύση αλλά αφενός θα μου βγει πανάκριβο αφετέρου το 3G τρώει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία από το ασύρματο απότι έχω προσέξει, και δεν μου περισσεύει! :p

Καλησπέρα. Μόλις πήρα και εγώ το κινητό και κατεβάζω το update 672.180.41.en.EU από το κινητό πατάω να κάνει εγκατάσταση κάνει επανεκκίνηση βγάζει το σηματάκι του android αλλά ,μόλις ανοίγει το κινητό μου γράφει ότι "η ενημέρωση του λογισμικού απέτυχε" το έχω κάνει τουλάχιστον 5 φορές. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ. Edited by lindos_87

Ανακάλυψα τελικά οτι δεν είναι πρόβλημα hardware το οτι δεν μπορώ να συνδεθώ στη σχολή (το γνωστό eduroam στους φοιτητές) αλλά του android της συσκευής μας και ορισμένων ακόμη συσκευών. Οπότε τσάμπα το έβριζα, πιάνω σήμα απλώς τα android δε θέλουν να μου κάνουν τη χάρη. Υπάρχουν αρκετά θέματα στο google σχετικά με σύνδεση WPA enterprise wireless(EAP-PEAP). Μόλις βρω λύση (αν βρω) θα την βάλω και εδώ να υπάρχει. ( αν και η αλήθεια είναι οτι όντως η εμβέλεια του wifi του iPod touch 2.1G φαίνεται να είναι πιο μεγάλη, αλλά δεν είναι τελικά η εμβέλεια το πρόβλημά μου)

@R_Bachman το dataplan το σκέφτηκα σαν εύκολη λύση αλλά αφενός θα μου βγει πανάκριβο αφετέρου το 3G τρώει πολύ πιο γρήγορα την μπαταρία από το ασύρματο απότι έχω προσέξει, και δεν μου περισσεύει! :p

Σε καταλαβαίνω σε σχέση με τα οικονομικά ζόρια. Ένα απ΄τα ίδια.

Έτσι που έγραψες για αδύναμο wifi κατάλαβα πως δεν το βλεπεις λόγω απόστασης. Κάπου το διάβασα και εδώ(στα άδυτα του my phone :P) από ένα άλλο παιδί σε σχέση με την σχολή του πρόβλημα σύνδεσης ,αλλά δεν θυμάμαι που.Στο wifi της σχολής σε συνδέει αλλά δεν έχεις net ή δεν μπορείς να συνδεθείς καθόλου;

Καλησπέρα. Μόλις πήρα και εγώ το κινητό και κατεβάζω το update 672.180.41.en.EU από το κινητό πατάω να κάνει εγκατάσταση κάνει επανεκκίνηση βγάζει το σηματάκι του android αλλά ,μόλις ανοίγει το κινητό μου γράφει ότι "η ενημέρωση του λογισμικού απέτυχε" το έχω κάνει τουλάχιστον 5 φορές. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.

Η συσκευή είναι καινούρια απείραχτη;Δεν είναι μεταχειρισμένη και έχει περαστεί άλλη rom θέλω να πω.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Παιδια το πηρα το εργαλειο ραζρ μαξ ,ραδιο χωρις ιντερνετ μπωρο να εχω: fm transmister εχει το τηλ τελικα: και κατι ακομα η οθονη στο μαυρο οταν μπαινω στα μυνηματα εχει κατι εντονες μικρες μαυρες κουκίδες,αλλα οταν εχει αλλα χρωματα δεν φενεται τιποτα. Το εχω κανει ρουτ και εχω επισημη 4.0.4

1. ραδιο δεν εχει

2. οι κηλιδες στο razr xt910 πλεον θεωρουνται φυσιολογικες , ενοχλητικες μεν αλλα υπαρχουν , δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και στο max.

Πως μπορω να βλεπω στον google chrome τις σελιδες οπως στον υπολογιστη και οχι

για το κινητο ? παραδειγμα , μπαινω sportingbet.gr και με πηγαινει σε m.sportingbet και δεν μπορω να το αλλαξω μεσα απο το site. Δεν υπαρχει καμια ρυθμιση εξαρχης ολα να τα δειχνει οπως στο pc ?

Πως μπορω να βλεπω στον google chrome τις σελιδες οπως στον υπολογιστη και οχι

για το κινητο ? παραδειγμα , μπαινω sportingbet.gr και με πηγαινει σε m.sportingbet και δεν μπορω να το αλλαξω μεσα απο το site. Δεν υπαρχει καμια ρυθμιση εξαρχης ολα να τα δειχνει οπως στο pc ?

Στις επιλογές request desktop site

Θυμαται κανεις ποιο ειναι το software εντοπισμου του κινητου οταν κλαπει, ή που σβηνει τα αρχεια που εχει μεσα, ή απενεργοποιει τελειως τη συσκευη ?

Το ειχα οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο και δεν το βρισκω τωρα που εχασα το κινητο

aquarius1 ευχαριστω,ειχε δικιο ο θεμης,τουλαχιστον βλεπω σρον ηλιο, οχι οπως το γκαλαξυ...για τρανσμιστερ κανενας:

Θυμαται κανεις ποιο ειναι το software εντοπισμου του κινητου οταν κλαπει, ή που σβηνει τα αρχεια που εχει μεσα, ή απενεργοποιει τελειως τη συσκευη ?

Το ειχα οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο και δεν το βρισκω τωρα που εχασα το κινητο

Androidlost

Η συσκευή είναι καινούρια απείραχτη;Δεν είναι μεταχειρισμένη και έχει περαστεί άλλη rom θέλω να πω.

Είναι μεταχειρισμένη αλλά δεν γνωρίζω αν έχει πειραχτεί. Φίλο σε φίλο έγινε η δουλειά. Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω?

Στις επιλογές request desktop site

Φιλε μου γιατι δεν το βρισκω αυτο που λες στο google chrome?

Στις ρυθμισεις βλεπω δυο κατηγοριες.

Βασικες πληροφοριες και

Συνθετες.

Φιλε μου γιατι δεν το βρισκω αυτο που λες στο google chrome?

Στις ρυθμισεις βλεπω δυο κατηγοριες.

Βασικες πληροφοριες και

Συνθετες.

Όταν είσαι στο chrome πατώντας το αριστερό κάτω soft button με τις 3 γραμμές βγάζει αυτό. Επιλέγεις request desktop site

Όταν είσαι στο chrome πατώντας το αριστερό κάτω soft button με τις 3 γραμμές βγάζει αυτό. Επιλέγεις request desktop site

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !

μια ερωτηση.πως μπορω να κανω ενα αντιγραφο των επαφων μου σε μορφη .vcf?με το xperia rc που ειχα,ειχε επιλογη στις επαφες και το εκανα.εδω δεν μπορω να βρω τετοια επιλογη.

μια ερωτηση.πως μπορω να κανω ενα αντιγραφο των επαφων μου σε μορφη .vcf?με το xperia rc που ειχα,ειχε επιλογη στις επαφες και το εκανα.εδω δεν μπορω να βρω τετοια επιλογη.

Αοίγεις την stock εφαρμογή των επαφών πατάς το κουμπί τέρμα κάτα αριστερα, πας εισαγωγή/εξαγωγή -εξαγωγή στον χώρο αποθήκευσης.

μολις τα εφτιαξααα....εεεε εννοω πηρα και εγω ενα λευκο χτ910.πανεμορφο!το χω ερωτευτει μιλαμε.παγωτο μαμα πανω και δεν θελω καν να το πειραξω

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Καλησπέρα Παιδιά,

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω look symbian στα μηνύματα σε 4.0??Δλδ θέλω να βλέπω μόνο τα απεσταλμένα σε ένα φάκελο,τα εισερχόμενα κτλ....Ευχαριστώ!!

μπορώ να δω τα sms μου απο pc όπως γίνεται με nokia suite

μπορεις να τα δεις να τα διαχειριστεις και να γραψεις ακομα για να στειλεις...

airdroid Κατεβασε το.....

μπορεις να τα δεις να τα διαχειριστεις και να γραψεις ακομα για να στειλεις...

airdroid Κατεβασε το.....

Τα βλεπεις, αλλα στην ουσια τα αρχεια που βλεπεις, ειναι αποθηκευμενα στο pc η οχι? Αν παθει κατι η συσκευη, τα αρχεια θα βρισκονται στο pc για να μην τα χασουμε με το airdroid?

Αοίγεις την stock εφαρμογή των επαφών πατάς το κουμπί τέρμα κάτα αριστερα, πας εισαγωγή/εξαγωγή -εξαγωγή στον χώρο αποθήκευσης.

δεν υπαρχει αυτη η επιλογη!ψαχνω και δεν την βρισκω.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910