dilimma Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 παιδια ερωτηση!!! εχω την retail εκδοση συστηματος στη συσκευη πριν λιγο ανοιξα wifi και μου πεταξε ξαφνικα μια ενημερωση/ update συγκεκριμενα γραφει ειναι διαθεσιμη μια προαιρετικη ενημερωση λογισμικου 672.180.41.en.EU (19.8mb) να την κανω την αναβαθμιση? respond!!! :) Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 παιδια ερωτηση!!! εχω την retail εκδοση συστηματος στη συσκευη πριν λιγο ανοιξα wifi και μου πεταξε ξαφνικα μια ενημερωση/ update συγκεκριμενα γραφει ειναι διαθεσιμη μια προαιρετικη ενημερωση λογισμικου 672.180.41.en.EU (19.8mb) να την κανω την αναβαθμιση? respond!!! :) Ναι γιατί όχι, δεν πρόκειται να καταλάβεις ουσιαστική διαφορά σε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosB75 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον file manager για το Razr μας που να λειτουργει σωστά με το ICS? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον file manager για το Razr μας που να λειτουργει σωστά με το ICS? Ευχαριστώ. Χρησιμοποιώ τον solid explorer και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τον προτιμώ από τον astro. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Ναι γιατί όχι, δεν πρόκειται να καταλάβεις ουσιαστική διαφορά σε κάτι. οκ σε ευχαριστω για την απαντηση! μπορεις να μου λυσεις και την απορια εαν υπαρχει καμμια διαφορα μεταξυ retail και official ics? αξιζει να κανω την διαδικασια να αντικαταστησω την retail εκδοση που εχω με την official? Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Έχω μείνει με retail λειτουργεί άψογα και δεν έχω κανένα από τα θέματα που αναφέρουν όσοι αναβάθμισαν. Όσο αφορά τα updates το μέλλον θα δείξει... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) πειτε μου και κατι ακομα εκανα το update που εγραψα παραπανω!αυτο το update επηρεαζει καθολου τη συσκευη εαν ειναι root? γιατι πηγαινω στο super user και μου λεει "δεν υπαρχει SU binary εγκατεστημενο και ο SuperSU δεν μπορει να το εγκαταστησει. αυτο ειναι προβλημα." και δεν μπορω να χρησημοποιησω το titanium backup τωρα τι παιζει? και μου βγαζει οποτε το ανοιγω "το android αναβαθμιζεται" Edited September 17, 2012 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 πειτε μου και κατι ακομα εκανα το update που εγραψα παραπανω!αυτο το update επηρεαζει καθολου τη συσκευη εαν ειναι root? γιατι πηγαινω στο super user και μου λεει "δεν υπαρχει SU binary εγκατεστημενο και ο SuperSU δεν μπορει να το εγκαταστησει. αυτο ειναι προβλημα." και δεν μπορω να χρησημοποιησω το titanium backup τωρα τι παιζει? Μου το έκανε και εμένα μετά από αναβάθμιση του TB άνοιξα το supersu μια φορά και μετά λειτούργησε και το TB Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine_raz Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Λοιπον φιλε τωρα που το ειδα το εχει και σε μενα το μεταλλακι του κουμπωματος εχει και μενα ενα μικρο φουσκωμα...!!! :wacko: Ναι φιλε ετσι ειναι και σε μενα και σε αλλους δεν ξερω γιατι το κανει αλλα οντως αν ειναι σε λατινικα τοτε πανε στην σειρα...!!! :ninja: Λοιπον συμφωνα με τα λεγομενα,που συζητησα τηλεφωνικα με μοτορολα,καταληξαμε στο να υποθετουμε οτι φταιει παλια σιμ κομμενη απο κοσμοτε και οχι κανονικη μικρο-σιμ.απο μοτορολα αποδιδουν πολλες υπερθερμανσεις υπαιτιες αυτου,φουσκωματα πανω απο το καπακι σιμ,καρτας μνημης καθως και αποφορτισεις γρηγορες μπαταριες.εικαζουνε οτι επειδη ειναι παλια τσιπακια σιμ μπορει αυτα να φταινε.τωρα τι ισχυει και τι οχι,δεν εχω ιδεα.παντως παροτρυνουνε λεει εταιρειες πλεον να δινουνε κανονικες μικρο-σιμ και οχι αυτες που κοβονται απο κανονικη σιμ.να ρωτησω εσυ εχεις κανονικη μικρο-σιμ η κομμενη μπακαλιστικα με εκεινο σα συρραπτικο απο καπου , η μονος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Λοιπον συμφωνα με τα λεγομενα,που συζητησα τηλεφωνικα με μοτορολα,καταληξαμε στο να υποθετουμε οτι φταιει παλια σιμ κομμενη απο κοσμοτε και οχι κανονικη μικρο-σιμ.απο μοτορολα αποδιδουν πολλες υπερθερμανσεις υπαιτιες αυτου,φουσκωματα πανω απο το καπακι σιμ,καρτας μνημης καθως και αποφορτισεις γρηγορες μπαταριες.εικαζουνε οτι επειδη ειναι παλια τσιπακια σιμ μπορει αυτα να φταινε.τωρα τι ισχυει και τι οχι,δεν εχω ιδεα.παντως παροτρυνουνε λεει εταιρειες πλεον να δινουνε κανονικες μικρο-σιμ και οχι αυτες που κοβονται απο κανονικη σιμ.να ρωτησω εσυ εχεις κανονικη μικρο-σιμ η κομμενη μπακαλιστικα με εκεινο σα συρραπτικο απο καπου , η μονος ? Σαχλαμάρες λέει η motorola τουλάχιστον για την υπερθέρμανση και τις αποφορτίσεις. Με κανονική micro sim σε πέντε razr που έχω συγκρίνει όλα έχουν θέμα υπερθέρμανσης όταν δουλεύεις πολλά πράγματα μαζί δλδ ανοικτό wifi, gps, κατεβάζεις κάτι από το net κλπ. Μάλλον φταίει το ''μηχανάκι'' τους και όχι η sim. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον file manager για το Razr μας που να λειτουργει σωστά με το ICS? Ευχαριστώ. computer Es explorer Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Λοιπόν αφού κανείς δεν γνωριζει να σας πω πως έλυσα το πρόβλημά για όσους έχουν το ιδιο,μια είναι η λύση φλας με rsd lite της official gb k ota update σε ICS Εμενα δεν κανει τιποτα. Το δοκιμασα με RDS αλλα και παλι τιπτις. Εσυ πως το εκανες και απο που κατεβασες τα firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παιδια απο χθες που περασα αυτη την ενημερωση λογισμικου 672.180.41.en.EU οποτε ανοιγω τη συσκευη μου γραφει "το android αναβαθμιζεται" ενω πριν κανω το update δεν μου εβγαζε κατι τετοιο..επισης η συσκευη μου ειναι root αλλα πλεον o super user δεν μου λειτουργει μου γραφει συγκεκριμενα :δεν υπαρχει SU binary εγκατεστημενο και ο SuperSU δεν μπορει να το εγκαταστησει. αυτο ειναι προβλημα." οποιος ηνωριζει τι παιζει ας μου απαντησει! Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παιδια απο χθες που περασα αυτη την ενημερωση λογισμικου 672.180.41.en.EU οποτε ανοιγω τη συσκευη μου γραφει "το android αναβαθμιζεται" ενω πριν κανω το update δεν μου εβγαζε κατι τετοιο..επισης η συσκευη μου ειναι root αλλα πλεον o super user δεν μου λειτουργει μου γραφει συγκεκριμενα :δεν υπαρχει SU binary εγκατεστημενο και ο SuperSU δεν μπορει να το εγκαταστησει. αυτο ειναι προβλημα." οποιος ηνωριζει τι παιζει ας μου απαντησει! καλο ειναι να κανεις μια επαναφορα σε εργοστασιασες ρυθμισεις και μετα παλι root οπως γραφω εδω Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παιδια απο χθες που περασα αυτη την ενημερωση λογισμικου 672.180.41.en.EU οποτε ανοιγω τη συσκευη μου γραφει "το android αναβαθμιζεται" ενω πριν κανω το update δεν μου εβγαζε κατι τετοιο..επισης η συσκευη μου ειναι root αλλα πλεον o super user δεν μου λειτουργει μου γραφει συγκεκριμενα :δεν υπαρχει SU binary εγκατεστημενο και ο SuperSU δεν μπορει να το εγκαταστησει. αυτο ειναι προβλημα." οποιος ηνωριζει τι παιζει ας μου απαντησει! Εισαι σε ics σωστα? καλο ειναι να κανεις μια επαναφορα σε εργοστασιασες ρυθμισεις και μετα παλι root οπως γραφω εδω Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μερίκές πρώτες εντυπώσεις με την ICS: Η μπαταρία λίγο καλύτερη. Βοηθάει και το πιο "σκοτεινό" theme της ICS. To wifi λίγο καλύτερο. Στην φωτογραφική μου άρεσε το φλας για focus πριν την λήψη και η δυνατότητα φωτογραφίας κατα την διάρκεια λήψης video. Καλύτερη ανάλυση στις φωτο για επαφές . Γρήγορο scroll στις αρχικές οθόνες αλλά lag στα widgets,call logs . Δεν δοκίμασα άλλο launcer γιατί μου είναι βολικό το contacts widget(αν και του χάλασαν το animation). Σαν εμφάνιση έχω ανάμεικτα συναισθήματα σε σχέση με gb. Προτιμούσα την παλιά επιλογή widgets και την επιλογή για εύκολο uninstall,μετακίνηση σε αρχική οθόνη με long press που είχε η gb (Λύνετε με άλλο launcer). Προτιμούσα και τις πρόσφατες εφαρμογές σε gb. Τώρα είναι πιο "εφετζίδικες", παρά πρακτικές και νομίζω ανοίγουν με μεγαλύτερη καθυστέρηση από gb. Διορθώθηκε το bug με τον πρώτο ήχο κλήσης. Χθες έφαγε και φρίκη όταν ξέχασα ανοιχτό το gps και το έβαλα για φόρτιση. Ανέβασε τρελές θερμοκρασίες και κολλησε το σύμπαν. Μετά από reset επανήρθε κανονικά. Θα μπορούσε να είναι κάποια από τις εφαρμογές μου. Δεν ξέρω σίγουρα αν είναι θέμα ICS. Ακόμα δεν κατάφερα να το τεστάρω όσο θέλω. Ας ελπίσουμε πως ότι bugs υπάρχουν, θα λυθούν με κάποιο update. Για jb έχουμε δρόμο ακόμα αν την πάρουμε(πιστεύω πως ναι). Ούτε οι νέες συσκευές της Moto δεν θα την έχουνε. Αν θα την πάρουμε τελικά ελπίζω να μην υπάρχουν καθυστερήσεις σαν την ics. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Εμενα δεν κανει τιποτα. Το δοκιμασα με RDS αλλα και παλι τιπτις. Εσυ πως το εκανες και απο που κατεβασες τα firmware. Καταρχήν πρέπει να έχεις τους drivers της Motorola, το πρόγραμμα της Motorola rsd lite και τέλος το xml αρχείο. Εγω το κατέβασα απο http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/list.php το αρχείο είναι retail central europe 840.7 mb, είναι zip, αποσυμπίεσε το σ ένα φάκελο, εκεί θα είναι και το xml αρχείο που θα χρειαστείς. Άνοιξε το rsd lite και φόρτωσε το xml μετά βάλε σε AP FASTBOOT το τηλέφωνο και συνδεσέ το με το pc, ap fastboot μπαίνεις πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα volume + - και power, εγώ έκανα πριν και μετά wipe catch και data. Αυτά έκανα εγώ, ελπίζω να μην ξέχασα κάτι, πάνε και 2 μέρες που έκανα την διαδικασία μην σε πάρω στο λαιμό μου, οτι κάνεις κάντο με δική σου ευθύνη :D Διάβασε και στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Καταρχήν πρέπει να έχεις τους drivers της Motorola, το πρόγραμμα της Motorola rsd lite και τέλος το xml αρχείο. Εγω το κατέβασα απο http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/list.php το αρχείο είναι retail central europe 840.7 mb, είναι zip, αποσυμπίεσε το σ ένα φάκελο, εκεί θα είναι και το xml αρχείο που θα χρειαστείς. Άνοιξε το rsd lite και φόρτωσε το xml μετά βάλε σε AP FASTBOOT το τηλέφωνο και συνδεσέ το με το pc, ap fastboot μπαίνεις πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα volume + - και power, εγώ έκανα πριν και μετά wipe catch και data. Αυτά έκανα εγώ, ελπίζω να μην ξέχασα κάτι, πάνε και 2 μέρες που έκανα την διαδικασία μην σε πάρω στο λαιμό μου, οτι κάνεις κάντο με δική σου ευθύνη :D Διάβασε και στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 Δεν γινετε....δεν ξερω πως το εκανες αλλα δεν γινετε με τπτ στο 6ο "vima" στα 20 που δειχνει στο rsd πετάει fail ...εκανα και τα 2 wipe αλλα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Δεν γινετε....δεν ξερω πως το εκανες αλλα δεν γινετε με τπτ στο 6ο "vima" στα 20 που δειχνει στο rsd πετάει fail ...εκανα και τα 2 wipe αλλα τπτ Κλεισε antivirus και firewall και καλο ειναι να μην τρεχει αλλο προγραμμα εκεινη την ωρα... Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Για File explorer σαν προτεινω τον fx. Εχει και επιπλεον δυνατοτητες αν εισαι ακομα και root. Ειναι πανεμορφος και κανεις τα παντα, βλεπεις τα παντα στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Solid explorer αν και beta τα σπάει https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwicGwuc29saWRleHBsb3JlciJd. Μια ερώτηση. Είναι να μου πάρουν δωράκι μια εξωτερική sd από Αθήνα. 16 ή 32 gb 6αρα, 10αρα. Θα γίνει η αγορά από μαγαζί και όχι internet. μπορείτε να μου προτείνετε κάποια που να δουλεύει απροβλημάτιστα στο razr. Θα γράφω και τα video εκεί οπότε θα χρειαστεί η ταχύτητα. Τιμή γύρω στα 30(πάνω κάτω). Αν είναι δυνατόν και κάποιο link αγοράς πέρα από προτάσεις. Ευχαριστώ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Solid explorer αν και beta τα σπάει https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer#?t=W251bGwsMSwxLDIxMiwicGwuc29saWRleHBsb3JlciJd. Μια ερώτηση. Είναι να μου πάρουν δωράκι μια εξωτερική sd από Αθήνα. 16 ή 32 gb 6αρα, 10αρα. Θα γίνει η αγορά από μαγαζί και όχι internet. μπορείτε να μου προτείνετε κάποια που να δουλεύει απροβλημάτιστα στο razr. Θα γράφω και τα video εκεί οπότε θα χρειαστεί η ταχύτητα. Τιμή γύρω στα 30(πάνω κάτω). Αν είναι δυνατόν και κάποιο link αγοράς πέρα από προτάσεις. Ευχαριστώ. Εγώ χρησιμοποιώ μια kingston 16gb class 10 http://www.cosmodata.gr/product/64815/ οι 32αρες πάνε στη διπλάσια τιμή http://www.cosmodata.gr/product/78083/?ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εχω το Γερμανικο τηλεφωνο ακομη δεν μου ηλθε το παγωτο η παλια αναβαθμιση απο 2.3.5 σε 2.3.6 μου ειχε ελθει κανονικα Μηπως ακομη δεν ξεκινησε η αναβαθμιση στην Γερμανια; η συμβαινει κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Κλεισε antivirus και firewall και καλο ειναι να μην τρεχει αλλο προγραμμα εκεινη την ωρα... Δεν το ρισκαρω παλι γιατι οταν το προσπαθησα το τηλεφωνο κολλησε στην οθονη AP FASTBOOT και μονο τουμπες(:lol:) δεν εκανα για να το επαναφερω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Το rsdlite έβγαζε σε μένα συνέχεια fail. Μέχρι και σε συμβατότητα XP το έτρεξα. Μόνο μέσω apfastboot όπως αναφέρεται ποιο πάνω τα κατάφερα Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts