zerv_5800 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Παιδιά καλημέρα, επειδή ψάχνομαι για κινητό, στον τσιγκούνη το razr maxx έχει πάνω από 450, το είδα σε μι σελίδα (simplyelectronics) με 420, είναι αξιόπιστη,, γνωρίζει κανείς κάτι? Ενας φιλος ειχε παρει απο εκει μια χαρα σε λιγες μετες του ειχε ερθει το κινητο.Καλυτερα στηλε τους πρωτα ενα email οτι το εχουν σε στοκ (ασε τι γραφει ο τιτλος) για σιγουρα και σε ποσες μερες θα στο στειλουν!!! Το razr xt το απλο δεν σε ενδιαφερει? Edited August 29, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ενας φιλος ειχε παρει απο εκει μια χαρα σε λιγες μετες του ειχε ερθει το κινητο.Καλυτερα στηλε τους πρωτα ενα email οτι το εχουν σε στοκ (ασε τι γραφει ο τιτλος) για σιγουρα και σε ποσες μερες θα στο στειλουν!!! Το razr xt το απλο δεν σε ενδιαφερει? Καλημέρα φίλε μου, σ' ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, θα τους στείλω. Το απλό θα με ενδιέφερε μόνο ως ανταλλαγή με το lg optimus black που έχω και μια διαφορά εκ μέρους μου Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Περασα κι εγω με το χρησιμο ποστ την τελευταια αναβαθμιση 4.0.4 αλλα ορισμενες φορες μου πεταγεται ενα μυνημα στην οθονη και γραφει κατι τετοιο unfortunately mails was disabled,το εχετε κι εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλησπερα.Το πρωί μίλησα με την εξυπηρέτησή πελατών μοτορολα και μου ειπαν οτι οσοι εχουν την 2.3.5 θα παρουν κατευθείαν το ics και αν σε διαστημα 2 εβδομάδων απο τωρα δεν το έχουμε πάρει όλοι με ota τοτε να τους παρω ξανά τηλ με το κωδικό πελάτη για να γίνει κάποιο ραντεβου κλπ...Οπότε υπομονη...!!!:ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλεσα κι εγω μολις τωρα και μου ειπαν μια απ'τα ιδια. Οτι γινεται τμηματικα η ενημερωση και μεσα στις επομενες 10 μερες περιπου θα εχει ολοκληρωθει. Τη ρωτησα αν αυτο σημαινει οτι μπορει να ερθει ανα πασα στιγμη η αναθαθμιση και μου ειπε ναι. Μπορει και αυριο μπορει και σε 10 μερες. Τεσπα, δεν πειστηκα πολυ, μαλλον σε 10-15 μερες απ'οτι καταλαβα θα δωθει μαζικα. Κατα τ'αλλα, κλασσικα, μου εδωσαν κωδικο πελατη για να επικοινωνησω ξανα μαζι τους αν δεν τη λαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Καλησπερα.Το πρωί μίλησα με την εξυπηρέτησή πελατών μοτορολα και μου ειπαν οτι οσοι εχουν την 2.3.5 θα παρουν κατευθείαν το ics και αν σε διαστημα 2 εβδομάδων απο τωρα δεν το έχουμε πάρει όλοι με ota τοτε να τους παρω ξανά τηλ με το κωδικό πελάτη για να γίνει κάποιο ραντεβου κλπ...Οπότε υπομονη...!!!:ninja: αυτο ασχετα με το αν καποιος ειναι root;ρωτησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 απαντηστε μου σε κατι! οταν με το καλο επιτελους ερθει η επισημη 4.0.4 ics για εμας οσοι εχουμε ιδη την 4.0.4 στη συσκευη μας θα μπορεσουμε να την "αντικαταστησουμε" με την official 4.0.4 ics? Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 αυτο ασχετα με το αν καποιος ειναι root;ρωτησες; απαντηστε μου σε κατι! οταν με το καλο επιτελους ερθει η επισημη 4.0.4 ics για εμας οσοι εχουμε ιδη την 4.0.4 στη συσκευη μας θα μπορεσουμε να την "αντικαταστησουμε" με την official 4.0.4 ics? Ρωτησα ναι ασχετα με root αλλα νομιζω οτι αν εισαι root και αν καποιος εχει βαλει leak 4.0.4 θελει καποια διαδικασια την οποια δεν γνωριζω για να μπορει να μπει η official.Οποια παιδια ξερουν πως ας βοηθησουν..!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Παιδιά καλημέρα, επειδή ψάχνομαι για κινητό, στον τσιγκούνη το razr maxx έχει πάνω από 450, το είδα σε μι σελίδα (simplyelectronics) με 420, είναι αξιόπιστη,, γνωρίζει κανείς κάτι? εχω ψωνισει απο αυτο το καταστημα , αψογοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpel7 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, είμαι και εγώ κάτοχος ενός Rzor (δεν το έχει πειράξει καθόλου...). Όταν πάω να κάνω update από τα settings, το κινητό κολλάει προσπαθώντας να φορτώσει κάποιο update από το δίκτυο (είναι συνδεδεμένο με WIFI). Αυτό σημαίνει πως δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο το update από την Motorola? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 για δοκιμασε κ μεσω υπολογιστη. τι εκδοση εχεις; εμενα μου λεει οτι η 651.73.30 ειναι η τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τελικά τα qe τα δείχνει και στην gb 2.3.6 στο στοκ recovery. Με απείραχτη συσκευή μου βγάζει 1/1 :wacko:. Μπορούν όσοι αγοράσανε με την προσφορά από media markt και δεν κάνανε root ή οτιδήποτε αλλαγή να τσεκάρουν τι τους δείχνει; Παιδιά να ρωτήσω κάτι, είμαι και εγώ κάτοχος ενός Rzor (δεν το έχει πειράξει καθόλου...). Όταν πάω να κάνω update από τα settings, το κινητό κολλάει προσπαθώντας να φορτώσει κάποιο update από το δίκτυο (είναι συνδεδεμένο με WIFI). Αυτό σημαίνει πως δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμο το update από την Motorola? Ευχαριστώ! Θα έπρεπε να σου βγάζει πως η συσκευή σου είναι ενημερωμένη ή να σου βγάλει το update. Τι ενοείς πως κολλάει; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkoukidis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τι θα γίνει με αυτό το update τελικά? Υπάρχει κόσμος που δεν το έχει πάρει ακόμα? Η εχω μείνει ο μόνος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Τι θα γίνει με αυτό το update τελικά? Υπάρχει κόσμος που δεν το έχει πάρει ακόμα? Η εχω μείνει ο μόνος? Δεν είσαι μόνος... μάλλον είμαστε πάρα πολλοί ακόμη... Τελικά τα qe τα δείχνει και στην gb 2.3.6 στο στοκ recovery. Με απείραχτη συσκευή μου βγάζει 1/1 :wacko:. Μπορούν όσοι αγοράσανε με την προσφορά από media markt και δεν κάνανε root ή οτιδήποτε αλλαγή να τσεκάρουν τι τους δείχνει; Και εγώ με 2.3.6 από MediaMarkt, αλλά root (Motofail, αν θυμάμαι καλά...). qe 1/1 κι εγώ. ΕΡΩΤΗΣΗ: Εμείς οι... "άτακτοι" που rootάραμε, θα λάβουμε ειδοποίηση για το update, ή τζάμπα τσεκάρω κάθε τρεις και λίγο; Edited August 30, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpel7 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τελικά τα qe τα δείχνει και στην gb 2.3.6 στο στοκ recovery. Με απείραχτη συσκευή μου βγάζει 1/1 :wacko:. Μπορούν όσοι αγοράσανε με την προσφορά από media markt και δεν κάνανε root ή οτιδήποτε αλλαγή να τσεκάρουν τι τους δείχνει; Θα έπρεπε να σου βγάζει πως η συσκευή σου είναι ενημερωμένη ή να σου βγάλει το update. Τι ενοείς πως κολλάει; Βασικά μου βγαζει κατι σε στυλ παρακαλω περιμενετε με το που παταω update απο τις ρυθμισεις. Θα το ξανακοιταξω μολις παω σπιτι μηπως και κανω κατι λαθος με το WIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 εμενα με 2.3.5 γιατι δε μου βγαζει αναβαθμιση να παω σε 2.3.6 τουλαχιστον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τελικά τα qe τα δείχνει και στην gb 2.3.6 στο στοκ recovery. Με απείραχτη συσκευή μου βγάζει 1/1 :wacko:. Μπορούν όσοι αγοράσανε με την προσφορά από media markt και δεν κάνανε root ή οτιδήποτε αλλαγή να τσεκάρουν τι τους δείχνει; Πως το βλέπω αυτό ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 εγω το qe το ειδα κανοντας reboot into recovery με clockworkmod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Πως το βλέπω αυτό ?? Κλείνεις την συσκευή->πατάς μαζί(και τα κρατάς όλα πατημένα) τα volume και power κουμπιά και στο μενού που θα βγάλει επιλέγεις recovery(με τα κουμπιά έντασης) -> θα βγάλει το dual boot με το logo που βγάζει στην εκκινηση και μετά ένα android με θαυμαστικό, μόλις το βγάλει , πάτα και τα 2 κουμπιά έντασης μαζί-> σε βγάζει στο recovery και στην μέση της οθόνης αριστερά γράφει το qe... Πατάς το power στην επιλογή reboot system now για να κάνεις reboot και να ανοίξει η συσκευή κανονικά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) qe 1/1 αρα ??? οι άλλες επιλογές στο boot menu υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά να διαβάσω τι κάνει το κάθε τι ?? Edited August 30, 2012 by button Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Υπάρχει κάποιος που δεν το έχει κάνει root και πέρασε το update κανονικά με ΟΤΑ να μας πει στο qe τι γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) καλησπέρα, μόλις έκανα το qe και μου έβγαλε 1/1. Το έχω στοκ από wind χωρίς ροοτ χωρίς τίποτα, είμαι με 2.3.5. Τι σημαίνει? Υπ όψιν ότι την είχα στείλει στην αρχή για DOA γιατι μου έκανε ένα θόρυβο στο ακουστικό με το που έκανε το πρώτο χτύπημα όταν καλούσα αλλά μου το επιστρέψανε πίσω χωρίς να το αλλάξουν λέγοντας μου ότι είναι φυιολογικό και ότι δεν έγινε αλλαγή παρά μόνο ότι το βάλανε στο διαγνωστικό της motorola και όλα έδειξαν οκ. Τώρα τι σημαίνει το 1/1, εγώ δεν έχω κάνει τίποτα στο τηλέφωνο, υπάρχει περίπτωση να πειράξανε τίποτα στο σερβις? Τώρα θυμήθηκα ότι πριν το στείλω στο σερβις μόλις το είχα πρωτοπάρει μου έιχε έρθει η αναβάθμιση για 2.3.6, μόλις το πείρα πίσω όμως μου ήρθε με 2.3.5 και δε έγινε ποτέ αναβάθμιση με 2.3.6, και απλά περίμενα την επίσημη ΟΤΑ. Τώρα τι έγινε και αν έγινε τιποτα στο σερβις δε ξέρω αν όμως έγινε και πειράξανε κάτι και τώρα είναι 1/1 τι σημαίνει? Επίσης ΟΤΑ δεν έχει έρθει ακόμα ούτε σε μένα. Edited August 30, 2012 by lalakis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Πιθανόν να περάστηκε η 2.3.6 από την Moto και μετά να πουλήθηκαν οι συσκευές; Με την λογική που γράψανε κάποιοι στο xda, 1/1 είναι πως έχεις root ενεργό, που δεν έχω. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τελικά τα qe τα δείχνει και στην gb 2.3.6 στο στοκ recovery. Με απείραχτη συσκευή μου βγάζει 1/1 :wacko:. Μπορούν όσοι αγοράσανε με την προσφορά από media markt και δεν κάνανε root ή οτιδήποτε αλλαγή να τσεκάρουν τι τους δείχνει; Μολις το ελεγξα κι εγω και μου δειχνει 1/1.Αγορασμενο απο Media,με 2.3.6 και χωρις πειραγματα.Παρθενακι...:lol:Ετσι τουλαχιστον πιστευα.Αυτο με τα qe logs,παιζει να σημαινει οτι καποιος αλλος πριν απο μενα γευτηκε την νιοτη του δικου μου μωρου και μου το πασαραν απο τα Media και καλα σαν φρεσκαδουρα?:mad::mad::mad: Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ούτε εγώ εχω κάνει root εκτός αν ήταν root από προηγούμενο κάτοχο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts