Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Κάποιος είχε ποστάρει ένα λινκ που μπορείς να αγοράσεις ανταλλακτικά για το RAZR, για να γίνει MAXX. Το έχει κάποιος εύκαιρο? http://cellphone-repair-shop.com/verizon-motorola-droid-razr-battery-conversion-kit-to-droid-razr-maxx/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ρε πεδία γιατί δεν μπορώ να μπω ίντερνετ απο data με Q-card έβαλα το APN myQ άλλα τζίφος ενώ απο την Q έστειλαν ρυθμίσεις για wap & mms μόνο.. Και ο wifi δέκτης που βρίσκεται ?? και πιάνει αδύναμα το σήμα σε σχέση με το Ν97 που πιάνει full :confused: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Ρε πεδία γιατί δεν μπορώ να μπω ίντερνετ απο data με Q-card έβαλα το APN myQ άλλα τζίφος ενώ απο την Q έστειλαν ρυθμίσεις για wap & mms μόνο.. Και ο wifi δέκτης που βρίσκεται ?? και πιάνει αδύναμα το σήμα σε σχέση με το Ν97 που πιάνει full :confused: Γενικά με την Q πολλοί έχουν θέμα με το internet. Έχεις ενεργοποιήσει την περιαγωγή? Για το wifi η κατάσταση βελτιωνεται με το update σε 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Γενικά με την Q πολλοί έχουν θέμα με το internet. Έχεις ενεργοποιήσει την περιαγωγή? Για το wifi η κατάσταση βελτιωνεται με το update σε 4.0.4 Όχι δεν είχα .. Και δεν έψαχνα στην διαχείριση δεδομένων άλλα στο APN ,βεβαία στην διαχείριση είχα ενεργοποιημένη χρήση δεδομένων αλλά όχι περιαγωγής Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Όχι δεν είχα .. Και δεν έψαχνα στην διαχείριση δεδομένων άλλα στο APN ,βεβαία στην διαχείριση είχα ενεργοποιημένη χρήση δεδομένων αλλά όχι περιαγωγής Με την ενεργοποίηση της περιαγωγής μπόρεσες να συνδεθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Με την ενεργοποίηση της περιαγωγής μπόρεσες να συνδεθείς; Ναι... :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Το hack που υπάρχει στους xda για γρηγορότερο 3G, το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει παρατηρήσει κάποια διάφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Μια μικρή απορία για τα smart actions: Σας συμβαίνει άμα ενεργοποιήσετε κάποιο κανόνα με χρονικό όριο (πχ να μειώνεται η ένταση του ήχου κλήσης 8-4 το απόγευμα) μετά τη λήξη του χρ.αυτού διαστήματος, να μην επιστρέφει η ένταση στο κανονικό επίπεδο και να συνεχίζει να είναι χαμηλά;Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Μια μικρή απορία για τα smart actions: Σας συμβαίνει άμα ενεργοποιήσετε κάποιο κανόνα με χρονικό όριο (πχ να μειώνεται η ένταση του ήχου κλήσης 8-4 το απόγευμα) μετά τη λήξη του χρ.αυτού διαστήματος, να μην επιστρέφει η ένταση στο κανονικό επίπεδο και να συνεχίζει να είναι χαμηλά;Κάνω κάτι λάθος; Είσαι με 2.3.6 ή με 4.0.4?! Αυτό ήταν ένα bug που υπήρχε στην έκδοση των smart actions στην 2.3.6. Έχει λυθεί με το τελευταίο Update της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Με 2.3.6.Λύνεται με την ics;Είμαι με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Για όσους θέλουν wifi, btooth, gps κτλ στην notification bar, δοκιμάστε το Notification Toggle https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4ubm90aWZpY2F0aW9uVG9nZ2xlIl0.. Ελαφρύ και δεν είδα να τρώει μπαταρία. Βάζεις και δικά σου icons αν θέλεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1786107 παιδια αυτο το update που δινει ο "pedrotorresfilho" ειναι το τελευταιο διαθεσιμο απ'τη μοτορολα? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1786107 παιδια αυτο το update που δινει ο "pedrotorresfilho" ειναι το τελευταιο διαθεσιμο απ'τη μοτορολα? Ίσως να ψάχνεις αυτό το update http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764 ; Αν και πόσταρες άλλη έκδοση συστήματος. Υπάρχει περίπτωση η φίλη σου να έχει 672.180.33.XT910.Retail.en.EU; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1786107 παιδια αυτο το update που δινει ο "pedrotorresfilho" ειναι το τελευταιο διαθεσιμο απ'τη μοτορολα? αυτό φίλε είναι για συσκευές Λατινικής Αμερικής, LATAM είναι για αυτή τη περιοχή. πέρασε αυτή την έκδοση http://www.eternityproject.eu/topic/117-rom-gsm-xt910europeaustraliaemea-final-eu-ics-fastboot-official-fastboot-package-for-motorola-razr/ μετά αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764 και ρουτ από εδώ http://www.eternityproject.eu/topic/79-toolrootrazr-eternityproject-easyrootics/ Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ίσως να ψάχνεις αυτό το update http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764 ; Αν και πόσταρες άλλη έκδοση συστήματος. Υπάρχει περίπτωση η φίλη σου να έχει 672.180.33.XT910.Retail.en.EU; αυτό φίλε είναι για συσκευές Λατινικής Αμερικής, LATAM είναι για αυτή τη περιοχή. πέρασε αυτή την έκδοση http://www.eternityproject.eu/topic/117-rom-gsm-xt910europeaustraliaemea-final-eu-ics-fastboot-official-fastboot-package-for-motorola-razr/ μετά αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764 και ρουτ από εδώ http://www.eternityproject.eu/topic/79-toolrootrazr-eternityproject-easyrootics/ Ευχαριστω πολυ παιδια :) Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Aν είσαι στη Βραζιλία, αυτό είναι! Αν είσαι στην Λαμία...αυτό δεν είναι!:lol: YΓ: Μέσα στη βία μου, τώρα είδα ότι απαντήθηκε ήδη! Δεν πάμε καλά!:dash: Θέλω διακοπές! χαχααχχα οντως για την Λαμια δεν ειναι! απλα ημουν πτωμα να ψαξω backwards το νημα κτλ.. θα το ψαξω αυριο με τα links που δωσαν τα παιδια! :lol: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα καμια καινουργια ενημερωση ως προσ το παγωτακι για την μαματη συσκευη παντως εμενα προσωπικα δεν με χαλαει που αργει(κ η υπομονη εχει κ τα ορια της) γιατι κ με το sg2 που εχω κιολας κ γιαυτο αργησε παραδειγματικα κ αφου βγηκε εχω μεινει παγωτο!!!! με την εκφραση ''vibrunen un glinglen'' :confused::confused::confused::confused::confused: σε μια φαση νομιζα οτι βρισκομουν γερμανια βρε........ που θα επρεπε να ντρεπεται για μενα η μαμα εταιρια της ελλαδος ελπιζω κ η μοτο να μη με απογοητευση!! Edited July 31, 2012 by alexanderth1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δεν είναι χαζομάρα "όσο παλιώνει η συσκευή...τόσο να ανεβαίνει η τιμή της" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν είναι ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα να έχουμε συνεισφέρει ΕΜΕΙΣ σε αυτό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; που να τους μείνουν όλα τα υπόλοιπα στο ράφι και να μην φεύγουν ούτε με 100€ !!!!!!!!!!!!! Και με 279€ βγάζατε κέρδος και με λιγότερα, γιατί να βγάλετε παραπάνω όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος βγάζει λιγότερα ;;;;;;;; Δεν το βρίσκω πουθενά κάτω απο 346€ την σήμερον ημέρα αλλά και 279€ να το ξαναβρώ, πάλι δεν το παίρνω. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν πέσει στα 150€ (ίσως) και αν παγιωθεί μοιράζομαι και την διαφορά απο τα 279€ που το πήρε ένα φιλαράκι έτσι ώστε και οι δύο μας να τα έχουμε πάρει 429€ (215 δηλαδή έκαστος). άμα γουστάρουν, άμα δεν γουστάρουν ... το ράφι να είναι καλά. Δεν ζηλεύω αλλά το να έχει πάλι άνοδος στην τιμή δεν μου χτύπησε καλά συνυπολογιζόμενος την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας, τον ερχομό του ΜΑΧΧ, και την διαφήμηση που κάναμε με 227 σελίδες σε αυτό το forum. να είστε όλοι καλά και να τα έχετε πάντα αγραντζούνιστα Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δεν είναι χαζομάρα "όσο παλιώνει η συσκευή...τόσο να ανεβαίνει η τιμή της" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν είναι ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα να έχουμε συνεισφέρει ΕΜΕΙΣ σε αυτό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; που να τους μείνουν όλα τα υπόλοιπα στο ράφι και να μην φεύγουν ούτε με 100€ !!!!!!!!!!!!! Και με 279€ βγάζατε κέρδος και με λιγότερα, γιατί να βγάλετε παραπάνω όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος βγάζει λιγότερα ;;;;;;;; Δεν το βρίσκω πουθενά κάτω απο 346€ την σήμερον ημέρα αλλά και 279€ να το ξαναβρώ, πάλι δεν το παίρνω. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν πέσει στα 150€ (ίσως) και αν παγιωθεί μοιράζομαι και την διαφορά απο τα 279€ που το πήρε ένα φιλαράκι έτσι ώστε και οι δύο μας να τα έχουμε πάρει 429€ (215 δηλαδή έκαστος). άμα γουστάρουν, άμα δεν γουστάρουν ... το ράφι να είναι καλά. Δεν ζηλεύω αλλά το να έχει πάλι άνοδος στην τιμή δεν μου χτύπησε καλά συνυπολογιζόμενος την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας, τον ερχομό του ΜΑΧΧ, και την διαφήμηση που κάναμε με 227 σελίδες σε αυτό το forum. να είστε όλοι καλά και να τα έχετε πάντα αγραντζούνιστα Δυστυχώς φίλε το κάνουν και άλλες εταιρίες. Το s2 παράδειγμα, είχε πέσει το περασμένο καλοκαίρι(νομίζω Αύγουστο; ) και μετά ανέβηκε πάλι και έμεινε ακριβότερο από την προσφορά για πολλούς μήνες. Όταν βρίσκεις προσφορά σε κάτι που σου αρέσει και μπορείς.....χτύπα το. Αλλιώς, πας για άλλα.Συλλογική καταναλωτική συνείδηση, μην περίμένεις να βρείς.Δυστυχώς(......δεν το συνεχίζω γιατι πάμε για εντελώς off topic). @haki Lol :D :D :D Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 δεν είναι χαζομάρα "όσο παλιώνει η συσκευή...τόσο να ανεβαίνει η τιμή της" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; δεν είναι ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα να έχουμε συνεισφέρει ΕΜΕΙΣ σε αυτό ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; που να τους μείνουν όλα τα υπόλοιπα στο ράφι και να μην φεύγουν ούτε με 100€ !!!!!!!!!!!!! Και με 279€ βγάζατε κέρδος και με λιγότερα, γιατί να βγάλετε παραπάνω όταν όλος ο υπόλοιπος κόσμος βγάζει λιγότερα ;;;;;;;; Δεν το βρίσκω πουθενά κάτω απο 346€ την σήμερον ημέρα αλλά και 279€ να το ξαναβρώ, πάλι δεν το παίρνω. Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν πέσει στα 150€ (ίσως) και αν παγιωθεί μοιράζομαι και την διαφορά απο τα 279€ που το πήρε ένα φιλαράκι έτσι ώστε και οι δύο μας να τα έχουμε πάρει 429€ (215 δηλαδή έκαστος). άμα γουστάρουν, άμα δεν γουστάρουν ... το ράφι να είναι καλά. Δεν ζηλεύω αλλά το να έχει πάλι άνοδος στην τιμή δεν μου χτύπησε καλά συνυπολογιζόμενος την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας, τον ερχομό του ΜΑΧΧ, και την διαφήμηση που κάναμε με 227 σελίδες σε αυτό το forum. να είστε όλοι καλά και να τα έχετε πάντα αγραντζούνιστα μηπως θες να σου κανουν δωρο και ραντεβου με την οπτασια που δουλευει στο service της μοτορολα? ναι ηταν προσφορα και ναι ειναι χαζομαρα να το πουλανε τωρα ακριβοτερα. αλλα αν το ηθελες τοσο πολυ ας το αγοραζες στην προσφορα του media. δηλαδη περιμενες συσκευη με τετοια specs να πεσει κατω απο 250 τουλαχιστον μεχρι το φθινοπωρο? μην τρελαθουμε κιολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Οντως, το να έχει άνοδος, συνυπολογιζόμενος την παρούσα κατάσταση στη χώρα μας, σε κάνει εξοργιζόμενος! :( Δεν μας απομένει από να τα διατηρούμε αγρατζούνιστα...όχι τίποτε άλλα...για τα Razr μιλάμε.... ...πάντα! Είσαι λίγο είρωνας στα posts σου πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Προφανώς είναι δυσδιάκριτο σε λίγους, αλλά γράφω με διάθεση χιούμορ...πάντα http://img84.imageshack.us/img84/249/fiatpanda.jpg Μόνος σου το κάνεις δυσδιάκριτο με το να μην πηγαίνεις για κανένα μπάνιο μέρες που είναι. Καλό μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Κατ'αρχας εγώ είμαι Ελλάδα μόνο τα σαββατοκυριακα. Αν το ήθελα θα το είχα πάρει αλλά επί του παρόντος δεν με εξυπηρετεί τέτοιο κινητό με την δουλειά που κάνω. Απλά θαύμαζα τα χαρακτηρηστικά, το πάθος όσων γραφαν εδώ μέσα και την κίνηση της εταιρείας σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Εσένα δηλαδή δε σε πειράζει καθόλου η συμπεριφορά τους; αυτό που κάνουν μεταφράζεται σε ασυδοσία τουλάχιστον και δεν το λεω για μένα αλλά για όλους τους υπόλοιπους που δεν το πρόλαβαν σαν προσφορά. Προσωπικά είμαι με το μέρος του καταναλωτή και θα είμαι πάντα. Δεν κοιτάω μόνο την πάρτυ μου αλλά και τους γύρω μου. Ρίξε μια μάτια να δεις ποσό ντορο κάνατε με τόσες σελίδες και σκέψου και αυτούς που τώρα θα το ήθελαν. Επενέσαμε την πρώτη κίνηση ΤΗΣ εταιρείας και δεν καταλαβαινω γιατί θα πρέπει να τους την φέρει έτσι τώρα. Αφού έβγαζαν κέρδος γιατί να βγάλουν μεγαλύτερο δε καταλαβαίνω. Φιλικά προς εσάς και μόνο Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Κατ'αρχας εγώ είμαι Ελλάδα μόνο τα σαββατοκυριακα. Αν το ήθελα θα το είχα πάρει αλλά επί του παρόντος δεν με εξυπηρετεί τέτοιο κινητό με την δουλειά που κάνω. Απλά θαύμαζα τα χαρακτηρηστικά, το πάθος όσων γραφαν εδώ μέσα και την κίνηση της εταιρείας σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Εσένα δηλαδή δε σε πειράζει καθόλου η συμπεριφορά τους; αυτό που κάνουν μεταφράζεται σε ασυδοσία τουλάχιστον και δεν το λεω για μένα αλλά για όλους τους υπόλοιπους που δεν το πρόλαβαν σαν προσφορά. Προσωπικά είμαι με το μέρος του καταναλωτή και θα είμαι πάντα. Δεν κοιτάω μόνο την πάρτυ μου αλλά και τους γύρω μου. Ρίξε μια μάτια να δεις ποσό ντορο κάνατε με τόσες σελίδες και σκέψου και αυτούς που τώρα θα το ήθελαν. Επενέσαμε την πρώτη κίνηση ΤΗΣ εταιρείας και δεν καταλαβαινω γιατί θα πρέπει να τους την φέρει έτσι τώρα. Αφού έβγαζαν κέρδος γιατί να βγάλουν μεγαλύτερο δε καταλαβαίνω. Φιλικά προς εσάς και μόνο φίλε μου δεν θα διαφωνήσω μαζί σου άλλα, όπως όλοι γνωρίζουμε τα διάφορα εμπορεύματα και προϊόντα σε περίοδο προσφορών ή εκπτώσεων έχουν χαμηλότερη τιμή. Δεν μπορεί μετά από αυτή την περίοδο, που στην προκειμένη περίπτωση για αυτό το κινητό πέρασε δυστυχώς, η τιμή να διατηρείται πάλι χαμηλή. Μακάρι να γινόταν αυτό σε όλα τα προϊόντα και αγαθά και να μην περιμένουμε κάθε φορά προσφορές και εκπτώσεις.:cool: ΥΓ εξάλλου δεν κατέβασε την τιμή η motorola, άλλα ήταν μια κίνηση ''κράχτη'' από το media markt και ως συνήθως τσίμπησαν για μικρό χρονικό διάστημα και κάποια άλλα καταστήματα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 @tsourisg: Tίποτε από αυτά που γράφω δεν είναι "δυσδιάκριτο" για όσους διαθέτουν επαρκές χιούμορ και στοιχειώδη ευφυία. ;) Η μέγιστη πλειοψηφία διαπιστώνω ότι ευτυχώς τα διαθέτει...αμφότερα! Μειώνεις τον εαυτό σου. Θεωρείς χιούμορ και ευφυία το να ειρωνεύεσαι σε ένα φόρουμ για κινητά συνεχώς κάποιους για το γραπτό τους λόγο και τα ορθογραφικά τους λάθη. Επέτρεψέ μου να σου πω ότι δεν είναι και ούτε σε απόφοιτο πανεπιστήμιου του εξωτερικού ταιριάζει. Πιο ευδιάκριτο δεν γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts