SpArchon Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 συγγνώμη που παρεμβαινω αλλα προσπαθησα να περασω στο κινητο μου μια rom και εγω και καταφερα να το κολλησω! κολλαει με το που βγαζει την αρχική οθόνη! τι μπορω να κανω! βοηθηστε με, με λιγο αναλητικες οδηγιες γιατι δεν τα ξερω καλα!! Πες μας αναλυτικά τι έβαλες και πως. Τι πρώτο πράγμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι από custom recovery wipe dalvik cache. Εάν δε δουλέψει πας για wipe data and cache. Λογικά τώρα θα δουλέψει κανονικά. Πιστεύω να μην έβαλες κάποια cdma rom. Εάν έβαλες την σημερινή epsilon v4 το write data and cache είναι απολύτως απαραίτητο ακόμα και αν αναβαθμίζεις από την προηγούμενη v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Καλά είναι να δώσεις εσύ πρώτα αναλυτικές πληροφορίες γιατί δύσκολα θα βρείς βοήθεια. Είσουν με gingerbread 2.3.5-2.3.6 , με ics, τι διαδικασία ακουλούθησες, ποιά rom πήγες να βάλεις, τι recovery έβαλες κτλ. Το ιδιο και εδω παιδια!!! Την ωρα που εκανα install την EpsilonROM, και bootare, εμφανιζωντας το χρωμματιστο X, logo της, κολλαει εκει! Τι κανω τωρα;;;;:(:( Υ.Γ. απο ICS 4.0.4. ολα αυτα!!! Edited July 25, 2012 by apathya Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Πες μας αναλυτικά τι έβαλες και πως. Τι πρώτο πράγμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι από custom recovery wipe dalvik cache. Εάν δε δουλέψει πας για wipe data and cache. Λογικά τώρα θα δουλέψει κανονικά. Πιστεύω να μην έβαλες κάποια cdma rom. Εάν έβαλες την σημερινή epsilon v4 το write data and cache είναι απολύτως απαραίτητο ακόμα και αν αναβαθμίζεις από την προηγούμενη v3 Φιλε μου, στη προσπαθεια μου να περασω την epsilon, κολλησα στο X! Δοκιμασα και το force reboot me to pwr button +/- αλλα παλι, ειναι τελειως κολλημενο το κινητο! Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Το έβαλες με bootmenu η με cwm touch? Επίσης από ότι κατάλαβα έβαλες την v3. Σήμερα βγήκε v4. ποση ώρα το άφησες εκεί που σου έχει κολλήσει? Το πρώτο μπουτ μπορεί να κάνει κ 5λεπτο. Αν εχεις μπουτμενου ξανα φλασαρε το κανοντας ολα τα wipes. Αλλιώς πήγαινε stock recovery k Kane factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 εκανα root το κινητο σωστα! Μετα εβαλα το bootstrap recovery και απο εκει πηγα να εγκαταστησω τη rom! το θεμα ειναι οτι ενω εχω κανει ενα backup το κινητο κολαει στην αρχικη του οθονη και με τους συνδιασμους πλήκτρων δε μπορω να μπω στη bootstrap recovery για να κανω restart αλλα μπαινω στην απλη recovery οπου δεν μπορω να φορτωσω rom! τωρα σκεφτηκα να προσπαθησω να βαλω μια rom μεσω rsd! βοηθησα καθολου!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ρε παιδες να κανω και εγω μια ερωτηση ετσι ...αφου εχει βγει η ICS official οπως λετε αυτοι που την περνανε..τοτε αυτη που αργει η μοτορολα να βγαλει και μας παει απο μηνα σε μηνα τι διαολο εχει παραπανω και δεν την βγαζει ? Ειστε σιγουροι οτι αυτη που θα βγει θα ειναι η ιδια?γιατι εμενα αυτες που περνατε αν ηταν τοσο official και δινονται σε αλλες χωρες θα ειχε δωθει και εδω..δεν νομιζω οτι ειναι αυτες οι ******ες μην κολλησει ο σερβερ κτλ...μηπως οι ICS που βαζετε ειναι official beta ? γιατι κατι τετοιο μου μυριζει... Παντως εχω αγανακτισει με το wifi ..15 μετρα ευθεια με το ρουτερ πισω απο τον παγκο και πιανω μια γραμμη..ελεος..και ο διπλα με την σαπιλα κινιτο πιανει 4...ποια θηκη κυκλοφορει σαν το iphone που διορθωνει το σημα να παω να την παρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν και δεν έχω ψαχτεί με custom ακόμα, ένας καλός οδηγός υπάρχει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792955 , προς το τέλος του 1ου πόστ λέει και για bootloop. Ελπίζω να βοηθάει. gsouflas με ics είσουν φαντάζομαι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν και δεν έχω ψαχτεί με custom ακόμα, ένας καλός οδηγός υπάρχει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792955 , προς το τέλος του 1ου πόστ λέει και για bootloop. Ελπίζω να βοηθάει. gsouflas με ics είσουν φαντάζομαι. οχι φιλε! με την απλη εκδοση ημουν απο τη μανα του! αυτο που θα με βοηθαγε παλυ ηταν αν ξερει καποιος αν μπορω και πως μπορω με συνδιασμους κουμπιων να μπω στο bootstrap recovery menu για να κανω απο εκει restore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Καλησπέρα σε όλους , παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει . Έκανα από χθες την αναβάθμιση σε ics και το update μετά , έκανα και επαναφορές και τέτοια αλλά η μπαταρία είναι χειρότερη από πριν με τη 2.3.6 , υπάρχει κανένα τιπ που βοηθάει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Στο RAZR δεν μπαίνεις σε custom recovery με συνδυασμό κουμπιών. Ούτε σε ics ούτε στο gb. Δυστυχώς και στο 2.3 και τώρα στο 4 υπάρχουν custom recoveries που δεν μπαίνουν @μπουτ. Πρέπει δηλαδή να ανοίξεις την εκάστοτε εφαρμογή και να πατήσεις από αυτήν reboot to recovery. Προφανώς κάτι τέτοιο έχεις βάλει και εσύ και τώρα που το χρειάζεσαι δεν υπάρχει. Δηλαδή εσύ είσαι στα 2.3.5 (η .6). Πέρασες το bootstrap μπηκες στο cwm κάτι ποια rom προσπάθησες να βάλεις? που σου κολλαει τωρα? Στο boot animation, η στο m dual core? Κάνε ένα factory reset sto stock recovery μπας και μπουταρει, αλλιως αναγκαστικά πρεπει να φλασαρεις με rsd. Απο μπαταρία πως είσαι? Ρε παιδες να κανω και εγω μια ερωτηση ετσι ...αφου εχει βγει η ICS official οπως λετε αυτοι που την περνανε..τοτε αυτη που αργει η μοτορολα να βγαλει και μας παει απο μηνα σε μηνα τι διαολο εχει παραπανω και δεν την βγαζει ? Ειστε σιγουροι οτι αυτη που θα βγει θα ειναι η ιδια?γιατι εμενα αυτες που περνατε αν ηταν τοσο official και δινονται σε αλλες χωρες θα ειχε δωθει και εδω..δεν νομιζω οτι ειναι αυτες οι ******ες μην κολλησει ο σερβερ κτλ...μηπως οι ICS που βαζετε ειναι official beta ? γιατι κατι τετοιο μου μυριζει... Παντως εχω αγανακτισει με το wifi ..15 μετρα ευθεια με το ρουτερ πισω απο τον παγκο και πιανω μια γραμμη..ελεος..και ο διπλα με την σαπιλα κινιτο πιανει 4...ποια θηκη κυκλοφορει σαν το iphone που διορθωνει το σημα να παω να την παρω... Όταν ξεκίνησαν τα ics leaks αποδείχτηκε ότι τα περισσότερα τελικά έγιναν και επίσημα. δηλαδή τα cdma,latam, China k asia. Τα οποία φυσικά δεν αφορούν εμας. Και εγώ έχω αναρωτηθεί το ίδιο πράγμα με εσένα. Πάντως το leak δεν έχει κανένα ιδιαίτερο bug και είναι στα πάντα πολύ καλύτερο από το 2.3.6. Το ασυρματο δουλεύει με ικανοποιητική εμβέλεια. απο οτι διαβάζω και μετά από ένα περίεργο dummy leak που βγήκε, φαίνεται πως ημοτορολα προσπαθεί στο οτα που θα βγάλει επίσημα να κάνει φορματ στο webtop partition το οποίο είναι άχρηστο στο ics, χωρίς να χαθούν τα δεδομένα του χρήστη. Edited July 25, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Ευχαριστώ...στην φωτογραφικη κανει καμια βελτιωση ? μιλαμε για φουλ απογοητευση ετσι...η φωτογραφια του ..οσες φορες προσπαθησα να παρω φωτο καλη βγηκε πατατα...τι 8mp ..ποιοτητα μηδεν... Στο μενου με τις εφαρμογες πως μπορουμε να τις ταξινομισουμε οπως θελουμε εμεις ? τις εχει βαλει random αυτο..προσπαθησα με οτι τροπο μπορουσα και δεν μπορω να μετακινησω τα εικονιδια...οχι απο πανω αριστερα που λεει βαλτα σε ομαδες...τα εικονιδια μολις παταμε εφαρμογες... Edited July 25, 2012 by lovis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ευχαριστώ...στην φωτογραφικη κανει καμια βελτιωση ? μιλαμε για φουλ απογοητευση ετσι...η φωτογραφια του ..οσες φορες προσπαθησα να παρω φωτο καλη βγηκε πατατα...τι 8mp ..ποιοτητα μηδεν... Δυστυχώς όχι τίποτα ιδιαίτερο. Ίσως μια μικρή μικρή βελτίωση. Σε καλό φωτισμό τραβάει αρκετά καλά, όσο σκοτεινιάζει όμως....αστα να πάνε. Τι βίντεο πάντως είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Στο RAZR δεν μπαίνεις σε custom recovery με συνδυασμό κουμπιών. Ούτε σε ics ούτε στο gb. Δυστυχώς και στο 2.3 και τώρα στο 4 υπάρχουν custom recoveries που δεν μπαίνουν @μπουτ. Πρέπει δηλαδή να ανοίξεις την εκάστοτε εφαρμογή και να πατήσεις από αυτήν reboot to recovery. Προφανώς κάτι τέτοιο έχεις βάλει και εσύ και τώρα που το χρειάζεσαι δεν υπάρχει. Δηλαδή εσύ είσαι στα 2.3.5 (η .6). Πέρασες το bootstrap μπηκες στο cwm κάτι ποια rom προσπάθησες να βάλεις? που σου κολλαει τωρα? Στο boot animation, η στο m dual core? Κάνε ένα factory reset sto stock recovery μπας και μπουταρει, αλλιως αναγκαστικά πρεπει να φλασαρεις με rsd. Απο μπαταρία πως είσαι? Όταν ξεκίνησαν τα ics leaks αποδείχτηκε ότι τα περισσότερα τελικά έγιναν και επίσημα. δηλαδή τα cdma,latam, China k asia. Τα οποία φυσικά δεν αφορούν εμας. Και εγώ έχω αναρωτηθεί το ίδιο πράγμα με εσένα. Πάντως το leak δεν έχει κανένα ιδιαίτερο bug και είναι στα πάντα πολύ καλύτερο από το 2.3.6. Το ασυρματο δουλεύει με ικανοποιητική εμβέλεια. απο οτι διαβάζω και μετά από ένα περίεργο dummy leak που βγήκε, φαίνεται πως ημοτορολα προσπαθεί στο οτα που θα βγάλει επίσημα να κάνει φορματ στο webtop partition το οποίο είναι άχρηστο στο ics, χωρίς να χαθούν τα δεδομένα του χρήστη. 2.3.5 εχω! απο μπαταρια ειμαι χάλια αλλα οσο ειναι συνδεδεμενο με το usb δε κλεινει! λες να εχω προβλημα?? δεν θημαμαι ποια rom πηγα να φορτωσω γιατι πειραματιζομουν με διαφορες! στο m dual core κολαει! πως κανω factory reset??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 25, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Δυστυχώς όχι τίποτα ιδιαίτερο. Ίσως μια μικρή μικρή βελτίωση. Σε καλό φωτισμό τραβάει αρκετά καλά, όσο σκοτεινιάζει όμως....αστα να πάνε. Τι βίντεο πάντως είναι άψογο. Κατεβαστε απο το μαρκετ το Cymera και θα με θυμηθητε;) Περιμενω εντυπωσεις.... Edited July 25, 2012 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Όταν ξεκίνησαν τα ics leaks αποδείχτηκε ότι τα περισσότερα τελικά έγιναν και επίσημα. δηλαδή τα cdma,latam, China k asia. Τα οποία φυσικά δεν αφορούν εμας. Και εγώ έχω αναρωτηθεί το ίδιο πράγμα με εσένα. Πάντως το leak δεν έχει κανένα ιδιαίτερο bug και είναι στα πάντα πολύ καλύτερο από το 2.3.6. Το ασυρματο δουλεύει με ικανοποιητική εμβέλεια. απο οτι διαβάζω και μετά από ένα περίεργο dummy leak που βγήκε, φαίνεται πως ημοτορολα προσπαθεί στο οτα που θα βγάλει επίσημα να κάνει φορματ στο webtop partition το οποίο είναι άχρηστο στο ics, χωρίς να χαθούν τα δεδομένα του χρήστη. Πιστεύω πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τις έννοιες των λέξεων. Όλες οι εκδόσεις που υπάρχουν που δεν είναι custom παραμετροποιημενες δλδ από κάποιον, όλα τα leaks οι διαρροές δλδ είναι official. Official σημάνει επίσημες της μοτορολα, σχεδιάστηκαν από αυτή για το τηλέφωνο μας με οποίες παραλείψεις μπορεί να έχουν. Άλλο αν βγει πιο μετά μια άλλη επίσημη πάλι έκδοση η οποία θα είναι και τελική final δλδ Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) παιδια ερωτηση χθες περασα την περιφημη epsilon στη συσκευη μεχρι στιγμης δεν εχω δει και πολλες διαφορες ενα θετικο σημειο που παρατηρησα ειναι σαν να τρεχει καλυτερα η συσκευη στο μενου κτλπ η μπαταρια πιστευω πως ειναι καπως καλυτερη αν και την καταναλωσα πολυ γρηγορα γιατι το εριξα στα παιχνιδια!ομως μια λεπτομερεια που θελω να μου πειτε ειναι στο μενου των εφαρμογων πριν περασω την epsilon ειχε μια εφαρμογη που στο εικονιδιο της ειχε κατι πορτοκαλι ακουστικα ηταν για την μουσικη μεσα απο αυτη την εφαρμογη μου εμφανιζε κομματια δηλαδη! ειναι της μαμας ics και τωρα που περασα την epsilon σβηστηκε αν μπορειτε πειτε μου πως λεγετε να την κατεβασω απο το store Edited July 25, 2012 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 παιδια ερωτηση χθες περασα την περιφημη epsilon στη συσκευη μεχρι στιγμης δεν εχω δει και πολλες διαφορες ενα θετικο σημειο που παρατηρησα ειναι σαν να τρεχει καλυτερα η συσκευη στο μενου κτλπ η μπαταρια πιστευω πως ειναι καπως καλυτερη αν και την καταναλωσα πολυ γρηγορα γιατι το εριξα στα παιχνιδια!ομως μια λεπτομερεια που θελω να μου πειτε ειναι στο μενου των εφαρμογων πριν περασω την epsilon ειχε μια εφαρμογη που στο εικονιδιο της ειχε κατι πορτοκαλι ακουστικα ηταν για την μουσικη μεσα απο αυτη την εφαρμογη μου εμφανιζε κομματια δηλαδη! ειναι της μαμας ics και τωρα που περασα την epsilon σβηστηκε αν μπορειτε πειτε μου πως λεγετε να την κατεβασω απο το store Μουσική Google play Έτσι μου γράφει εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Με την 2.3.6 τραβαω φωτος 4:3 στα 8mp. Στην ics, εσεις που την εχετε βαλει, μηπως τραβα φωτος με 16:9 στα 8mp ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Το πρόβλημά μου εληθη. Έκανα ψάλτρια Ρισετ κ μπουφέδες αμέσως. Έβαλα και την ν4. Battery application η εφαρμογή δουλεύει ; πως μπορώ να βάλω το σουαιπ? Με είχε βολέψει πολύ Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 παιδια ερωτηση χθες περασα την περιφημη epsilon στη συσκευη μεχρι στιγμης δεν εχω δει και πολλες διαφορες ενα θετικο σημειο που παρατηρησα ειναι σαν να τρεχει καλυτερα η συσκευη στο μενου κτλπ η μπαταρια πιστευω πως ειναι καπως καλυτερη αν και την καταναλωσα πολυ γρηγορα γιατι το εριξα στα παιχνιδια!ομως μια λεπτομερεια που θελω να μου πειτε ειναι στο μενου των εφαρμογων πριν περασω την epsilon ειχε μια εφαρμογη που στο εικονιδιο της ειχε κατι πορτοκαλι ακουστικα ηταν για την μουσικη μεσα απο αυτη την εφαρμογη μου εμφανιζε κομματια δηλαδη! ειναι της μαμας ics και τωρα που περασα την epsilon σβηστηκε αν μπορειτε πειτε μου πως λεγετε να την κατεβασω απο το store Καλά είναι σε καινούρια rom, να κάνεις και ένα wipe battery stats με γεμάτη μπαταρία και να αφήνεις την μπαταρία να αποφορτίσει 2-3 φορες μέχρι το 20%(από φούλ). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Καλά είναι σε καινούρια rom, να κάνεις και ένα wipe battery stats με γεμάτη μπαταρία και να αφήνεις την μπαταρία να αποφορτίσει 2-3 φορες μέχρι το 20%(από φούλ). αδερφε αφησα την μπαταρια και επεσε γυρω στο 10% το εβαλα στη φορτιση και φορτισε μεχρι το 96% και ελεγε οτι ολοκληρωθηκε η φορτιση αλλα πανω δεξια εκει που διχνει στην epsilon το ποσοστο της μπαταριας μου ελεγε 96..δεν επρεπε να ηταν στο 100%?τι μπορει να παιζει?αν μπορεις απαντησε μου να ξερω αν υπαρχει προβλημα στη συσκευη μου η ειναι ετσι γενικα! Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) 2.3.5 εχω! απο μπαταρια ειμαι χάλια αλλα οσο ειναι συνδεδεμενο με το usb δε κλεινει! λες να εχω προβλημα?? δεν θημαμαι ποια rom πηγα να φορτωσω γιατι πειραματιζομουν με διαφορες! στο m dual core κολαει! πως κανω factory reset??? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Μάλλον άργησα πολύ να απαντήσω.ελπίζω να έλυσες το πρόβλημα σου ήδη, γιατί έτσι όπως τα περιγράφεις η μπαταρία δε φορτίζει κάτι ας έχεις το καλώδιο. Αν έχεις τετοιο θέμα θέλει πατέντα με ένα απλό καλώδιο usb για να γίνει factory cable. Factory reset μπορείς να κανείς από τη recovery της μοτορολα. Όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό η στην περίπτωση σου αμέσως μετά αφού κάνεις ρισετ κρατώντας πατημένα το power button mazi me to volume down για μερικά δευτερόλεπτα, πατάς για 1 δευτερόλεπτο ταυτόχρονα τα power volume up και volume down. Μετά πατάς ταυτόχρονα τα δύο κουμπιά της φωνής και κατεβαίνεις με το vol down στο recovery και το επιλέγεις με το Vol up. Μετά θα σου βγάλει πάλι το dual core technology και μετά απο λίγο ένα ξαπλωμένο ρομποτακι. Τότε θα πατήσεις μαζί κάτι τα δύο κουμπιά της φωνής. Τώρα θα είσαι στο μενού της stock recovery. Εκεί θα επιλέξεις factory reset. Μπορείς να ανεβοκατεβαινεις με τα Vol up Vol down αντίστοιχα και να επιλέγεις με το power. Μην προσπαθήσεις να περάσεις από αυτό το μενού custom rom. αδερφε αφησα την μπαταρια και επεσε γυρω στο 10% το εβαλα στη φορτιση και φορτισε μεχρι το 96% και ελεγε οτι ολοκληρωθηκε η φορτιση αλλα πανω δεξια εκει που διχνει στην epsilon το ποσοστο της μπαταριας μου ελεγε 96..δεν επρεπε να ηταν στο 100%?τι μπορει να παιζει?αν μπορεις απαντησε μου να ξερω αν υπαρχει προβλημα στη συσκευη μου η ειναι ετσι γενικα! Δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.απλά η μοτορολα στην εργοστασιακή ρομ, δεν έχει μπαταρία με 1%αλλά με 10%. Όταν λοιπόν το φόρτιζες, όταν εκείνο πήγαινε 95% σου έλεγε charged και μετά το έπιανες στα χέρια σου και σε δύο λεπτά έπεφτε στο 90% και νόμιζες ότι η μπαταρία είναι χάλια, όμως αυτό απλά από 95% (εσένα σου έδειχνε 100) πήγαινε στο 94% (εσένα σου έδειχνε 90). Άφησε λίγη ώρα παραπάνω τώρα που είσαι στη επσιλον, να φορτίσει και θα πάει 100%. Edited July 25, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Κατεβαστε απο το μαρκετ το Cymera και θα με θυμηθητε;) Περιμενω εντυπωσεις.... Φιλε μου πολυ καλο και καλη βελτιωση σε καμερα...τραβαει λιγο χαμηλοτερης αναλυσης βεβαια αλλα πολυ καλυτερα... α) Περνάω και εγω τελικα την λεακ του παγωτου ..θα μπορω να το γυρισω απο retail στην εκδοση που θα βγαλει η μοτορολα για μας μετά και να κανω κανονικα Updates η θα παιδευομαι ετσι ? β) Εγω οταν εκανα την αναβαθμιση σε ICS δεν εβαλα το κινητο σε AP Fastboot . Κατευθειαν με το ΡΣΔ φλασαρα και πηγαν ολα μια χαρα παιζει κανονικα..θα εχω κανενα προβλημα ?Εκανα και clear data και ολα κομπλε... Edited July 25, 2012 by lovis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismngs Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ MOTROLA RAZER XT 910. ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ USB KAI ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΖΕΙ. ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ (SAMSUNG, SONY ERICSSON) ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Το Cymera με πολύ λίγο παίξιμο το βρήκα συμπαθέστατο antrenik αδερφε αφησα την μπαταρια και επεσε γυρω στο 10% το εβαλα στη φορτιση και φορτισε μεχρι το 96% και ελεγε οτι ολοκληρωθηκε η φορτιση αλλα πανω δεξια εκει που διχνει στην epsilon το ποσοστο της μπαταριας μου ελεγε 96..δεν επρεπε να ηταν στο 100%?τι μπορει να παιζει?αν μπορεις απαντησε μου να ξερω αν υπαρχει προβλημα στη συσκευη μου η ειναι ετσι γενικα! Αυτό που σου απάντησε ο SpArchon. Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Αυτό που σου είπα εγώ είναι άλλο. Κατ'αρχήν θέλει root. Αν δοκιμάζεις custom rom, το root είναι βασικό(βλ titanium backup). Μετά από αλλαγή rom ,είναι πάντα καλό, να κάνεις wipe battery stats. Πως γίνετε αυτό; Υπάρχουν 2 τρόποι που ξέρω(υπάρχει και ένας manual με root explorer αλλά οι άλλοι 2 είναι πιο εύκολοι). Πάντα με root. 1. Από recovery βρίσκεις την επιλογή wipe battery stats και απλά το επιλέγεις. 2. Κατεβάζεις από το market αυτή την εφαρμογή(διάβασε την περιγραφή της θα βοηθήσει) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd ,έχει και videακι. Η διαδικασία λοιπόν είναι:Φορτίζεις την συσκευή 100%(κάποιοι λένε να γίνετε το wipe με 0-1% μπαταρία αλλά εμένα και πολλούς άλλους μας καθότανε καλύτερα με 100%). Και μετά ή κάνεις reboot σε recovery και κάνεις το wipe ή το κάνεις με το battery calibration. Μετά από αυτό αφήνεις την συσκευή -χωρίς φόρτιση- να πέσει στο 15-20% και φορτίζεις μέχρι το 100%, χωρίς διακοπή. Αν μπορείς ,καλό είναι να το κάνεις 2-3 φορές αυτό(το φόρτιση αποφόρτιση, δεν ξανακάνεις wipe). Μετά φορτίζεις όποτε θέλεις. Εναλλακτικά(δεν ξέρω αν γίνετε στο razr σίγουρα, αλλά μάλλον ναι), μπορείς να κάνεις και overcharging(θα ζορίσει την μπαταρία σου και θα της μειώσει λίγο τον χρόνο ζωής της, σε κάποιους αυτό δεν πειράζει). Μόλις φορτίσεις 100% ,κλείνεις το κινητό , και φορτίζεις για 30 λεπτά ακόμα. Μετά από αυτό κάνεις το wipe. Αν δουλεύει και στο razr θα δεις βελτίωση στον χρόνο της μπαταρίας. Όχι τρελά πράγματα πάντως. Edited July 26, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts