Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε απαντηστε μου!χθες ειχα βαλει να φορτισει η συσκευη, και ηταν κλειστη κατα την φορτιση,ολοκληρωθηκε η φορτιση στο 100% αλλα ειχα αφησει την συσκευη κλειστη/απενεργοποιημενη δεν την ανοιξα καθολου.Το πρωι μετα απο 6-7 ωρες περιπου την ανοιξα και αντι για 100% η μπαταρια μου εδειχνε οτι ειναι στο 90% αφου δεν την χρησημοποιησα καθολου την συσκευη και ηταν κλειστη πως γινετε να ηταν στο 90% η μπαταρια της οταν την ανοιξα;;μηπως παιζει καιποιο προβλημα;
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε απαντηστε μου!χθες ειχα βαλει να φορτισει η συσκευη, και ηταν κλειστη κατα την φορτιση,ολοκληρωθηκε η φορτιση στο 100% αλλα ειχα αφησει την συσκευη κλειστη/απενεργοποιημενη δεν την ανοιξα καθολου.Το πρωι μετα απο 6-7 ωρες περιπου την ανοιξα και αντι για 100% η μπαταρια μου εδειχνε οτι ειναι στο 90% αφου δεν την χρησημοποιησα καθολου την συσκευη και ηταν κλειστη πως γινετε να ηταν στο 90% η μπαταρια της οταν την ανοιξα;;μηπως παιζει καιποιο προβλημα;

εμενα οταν το κανω αυτο ανοιγει στο 98! εχεις βαλει μετρηση 1%?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Έκανες hard reset και σου σβήσανε τα περιεχόμενα της sd:confused: ; Λoγικά η sd μένει ανέπαφη.

Δε μιλάω για την sd, δεν έχω sd, αλλά κάνωντας hard reset επέλεξα να σβήσει και τη μνήμη του κινητού. Αυτό το βιντεάκι με τις βάρκες το έχει κανένας με την 2.3.5?

μπορει καποιος να μου δωσει μια πιθανη εξηγηση, γιατι ενα τηλεφωνο που δουλευε ρολοι με την 2.3.6, με το που περαστηκε η 4.0.4 (πρωτα σε leak και μετα το επισημο firmware) κανει μονο του καθε 2 λεπτα επανεκκινησεις (αν δεν κολλησει σε bootloop) και με την επισημη rom και με custom? :dash:

μπορει καποιος να μου δωσει μια πιθανη εξηγηση, γιατι ενα τηλεφωνο που δουλευε ρολοι με την 2.3.6, με το που περαστηκε η 4.0.4 (πρωτα σε leak και μετα το επισημο firmware) κανει μονο του καθε 2 λεπτα επανεκκινησεις (αν δεν κολλησει σε bootloop) και με την επισημη rom και με custom? :dash:

Έκανες hard reset?

Δοκίμασε να κάνεις, να ξαναπεράσεις την 4.0.4 και μετά πάλι reset.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

οκ αδερφε σε ευχαριστω μολις την κατεβασα ελπιζω να μην εχει καποιο προβλημα η συσκευη μου:worry:

Έκανες hard reset?

Δοκίμασε να κάνεις, να ξαναπεράσεις την 4.0.4 και μετά πάλι reset.

το τι εχω κανει δεν μπορω να σου το περιγραψω...την περναω μπαινει μια φορα και μετα...bootloop. Η custom μπαινει πιο συχνα...

Ή κονομησα καποιο προβλημα στο hardware ή καποιο partition οταν το σκαλιζα δεν φλασαριστηκε σωστα. Αλλα τα fastboot files δεν κανουν πληρες φλασαρισμα σε ολα τα partition??

Εν τω μεταξυ το ΙΜΕΙ του δεν μου δειχνει για ποια χωρα προοριζόταν και με ζωνουν τα φιδια μηπως εχουν κανει καμια πατεντα με τα regions και γι αυτο μου κανει τέτοια σχέδια... Δεμ ξερω αν στεκει τετοιο σενάριο βέβαια αλλα δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω...

Στην ics έχω το εξής πρόβλημα..

Πως γινετε να μην κάνει τον σπαστικό shutter ήχο όταν τραβάει φωτογραφία ?

παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε απαντηστε μου!χθες ειχα βαλει να φορτισει η συσκευη, και ηταν κλειστη κατα την φορτιση,ολοκληρωθηκε η φορτιση στο 100% αλλα ειχα αφησει την συσκευη κλειστη/απενεργοποιημενη δεν την ανοιξα καθολου.Το πρωι μετα απο 6-7 ωρες περιπου την ανοιξα και αντι για 100% η μπαταρια μου εδειχνε οτι ειναι στο 90% αφου δεν την χρησημοποιησα καθολου την συσκευη και ηταν κλειστη πως γινετε να ηταν στο 90% η μπαταρια της οταν την ανοιξα;;και πειτε μου συμβαινει και σε εσας η ειναι καποιο προβλημα της συσκευης μου;

υγ: δεν ειχα περασει την εφαρμογη battery hd για να σας πω ποσο ακριβως % ηταν η μπαταρια τωρα το περασα και θα το τσεκαρω στην επομενη φορτιση!

Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω σε όποιον πέρασε την ics εμπειρίες και αν αξίζει να την περάσω τώρα ή να περιμένω να έρθει από την μοτορόλα , ευχαριστώ εκτων πρωτέρων .

Με 4.0.4 γίνεται άλλη συσκευή, προς το καλύτερο πάντα.

Αν θεωρούσα οτι άξιζε να περιμένω δεν θα αναβάθμιζα.

Νίκος

Με 4.0.4 γίνεται άλλη συσκευή, προς το καλύτερο πάντα.

Αν θεωρούσα οτι άξιζε να περιμένω δεν θα αναβάθμιζα.

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την γρήγορη απάντηση , δλδ για να καταλάβω αυτήν που έβγαλε η ετέρνιτι η ευρωπαική είναι η δοκιμαστική οφισιαλ ?

Official, το αναφέρει άλλωστε στους xda.

Να σαι καλά φίλε μου, πες ότι την πέρασα ευχαριστώ πολύ .

Παιδιά οταν βαζω το Hands free στο κινητό δεν λειτουργει! Δοκιμασα και με άλλα καλώδια αλλά το ίδιο αποτέλεσμα! Εχει συμβει σε κανένα άλλο? Υπάρχει κάποια ρύθμιση?

Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω σε όποιον πέρασε την ics εμπειρίες και αν αξίζει να την περάσω τώρα ή να περιμένω να έρθει από την μοτορόλα , ευχαριστώ εκτων πρωτέρων .

Μην αγχωνεσαι....

Δεν χανεις τιποτα απολυτως αν μεινεις με την παλαια.

Δεν ειδα καμια λειτουργεια να προστεθηκε ξεχωριστη...

Ισα ισα απλοποιηθηκε κι εχασε καποια στοχεια που μου αρεσαν. Η μπαταρια ειναι αρκετα καλυτερη με ics μετα το update των 35 Mb... και γενικα παει μια χαρα αλλα μεχρι εκει.

Μην αγχωνεσαι....

Ισα ισα απλοποιηθηκε κι εχασε καποια στοχεια που μου αρεσαν. Η μπαταρια ειναι αρκετα καλυτερη με ics μετα το update των 35 Mb... και γενικα παει μια χαρα αλλα μεχρι εκει.

Εντάξει, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, όμως συμφωνώ ότι κάποες από τις custom λειτουργίες τη Motorola που υπήρχαν στο GingerBread και αφαιρέθηκαν από την ICS, ήταν σίγουρα καλές (Βλέπε Custom Webtop, AutoClose Applications,εφε Favorites-History browser, κτλ). Γενικά ήταν αρκετά "δουλεμένο" το firmware.

Αυτό όμως που φαίνεται ότι προσπαθούν να πετύχουν είναι το να εχουν ένα πολύ καθαρότερο λειτουργικό (με τις ευλογίες φυσικά της μαμάς Google) από ότι είχανε μέχρι τώρα.

Μελοντικά ίσως αυτό μας βγει και σε καλό και να πάρουμε κι εμείς Jelly Bean (Αν δε μας φάει το Marketing) αφού λιγότερες καστομιες συνεπάγονται και μικρότερο κόστος για την εταιρία.

SakisLad

Καλημέρα. Υπάρχει καμία σουίτα να βλέπουμε το κινητό στον υπολογιστή, τα περιεχόμενα του? Μετά, ακούω κάποια παιδιά να λένε ότι το WiFi γίνετε καλύτερο όταν βάλουν την ics, που σημαίνει δηλαδή ότι η αιτία που δεν έχουμε καλό σήμα είναι θέμα λογισμικού. Αυτές τις ρυθμίσεις δεν μπορούμε να τις βρούμε να τις αλλάξουμε εμείς? Λέω τώρα, θεωρητικά . Edited by jimmys

Μην αγχωνεσαι....

Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση , την πέρασε χτες τη νύχτα και πρώτες εμπειρίες αρκετά καλές ,εντάξει αλλάζει όλο το τηλέφωνο σίγουρα χάνεις και αρκετά καλά από τη προηγούμενη έκδοση , όμως παρατήρησα βελτίωση στο σήμα του wifi και στη κάμερα όμως νομίζω λειτουργεί καλύτερα το auto focus ( δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που το λέω ) , τώρα για την μπαταρία δεν είδα διαφορά , όμως είναι πολύ καλή αναβάθμιση , και το καλύτερο βγάλανε ολα τα άσπρα από τα μενού και μπήκε μαύρο και είναι πιο όμορφο νομίζω έτσι .

Καλημέρα. Υπάρχει καμία σουίτα να βλέπουμε το κινητό στον υπολογιστή, τα περιεχόμενα του? Μετά, ακούω κάποια παιδιά να λένε ότι το WiFi γίνετε καλύτερο όταν βάλουν την ics, που σημαίνει δηλαδή ότι η αιτία που δεν έχουμε καλό σήμα είναι θέμα λογισμικού. Αυτές τις ρυθμίσεις δεν μπορούμε να τις βρούμε να τις αλλάξουμε εμείς? Λέω τώρα, θεωρητικά .

Airdroid,εγω αυτο χρησημοποιω για μεταφορες απο/προς κινητο,επισης μπορεις να διαβαζεις και να στελνεις και sms απο το pc

συγγνώμη που παρεμβαινω αλλα προσπαθησα να περασω στο κινητο μου μια rom και εγω και καταφερα να το κολλησω! κολλαει με το που βγαζει την αρχική οθόνη! τι μπορω να κανω! βοηθηστε με, με λιγο αναλητικες οδηγιες γιατι δεν τα ξερω καλα!!

συγγνώμη που παρεμβαινω αλλα προσπαθησα να περασω στο κινητο μου μια rom και εγω και καταφερα να το κολλησω! κολλαει με το που βγαζει την αρχική οθόνη! τι μπορω να κανω! βοηθηστε με, με λιγο αναλητικες οδηγιες γιατι δεν τα ξερω καλα!!

αν και δεν έχω περάσει custom rom στο razr(μάλλον για custom μιλάς ε?), έχω περάσει όμως σε άλλο κινητό android και σε tablet αρκετές φορές(οπότε υπάρχει κάποια εμπειρία).Όσες φορές κι αν είχα πρόβλημα, απλά ξαναπερνούσα τη rom με τον ίδιο ή άλλο τρόπο, στο μέλλον βέβαια έμαθα το clockworkmod recovery και στο tablet ειδικά αλλάζω roms σαν παντελόνια.

Σαν πρώτη λύση λοιπόν ξανα-πέρνα την ίδια ή κάποια άλλη που ίσως ταιριάζει καλύτερα και όλα θα φτιάξουν:)Btw καλό θα ήτανε βέβαια να έδινες περισσότερες πληροφορίες για τη rom και τον τρόπο...

p.s.:σου απάντησα, αν και όπως είπα δεν έχω προλάβει να περάσω rom στο razr, γιατί κι εγώ την πρώτη φορά που εκανα "πατάτα", τα "έκανα πάνω μου", αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Καλά είναι να δώσεις εσύ πρώτα αναλυτικές πληροφορίες γιατί δύσκολα θα βρείς βοήθεια. Είσουν με gingerbread 2.3.5-2.3.6 , με ics, τι διαδικασία ακουλούθησες, ποιά rom πήγες να βάλεις, τι recovery έβαλες κτλ.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• The title was changed to Motorola RAZR XT910