dilimma Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 παιδια μια ερωτηση αν μπορειτε απαντηστε μου!χθες ειχα βαλει να φορτισει η συσκευη, και ηταν κλειστη κατα την φορτιση,ολοκληρωθηκε η φορτιση στο 100% αλλα ειχα αφησει την συσκευη κλειστη/απενεργοποιημενη δεν την ανοιξα καθολου.Το πρωι μετα απο 6-7 ωρες περιπου την ανοιξα και αντι για 100% η μπαταρια μου εδειχνε οτι ειναι στο 90% αφου δεν την χρησημοποιησα καθολου την συσκευη και ηταν κλειστη πως γινετε να ηταν στο 90% η μπαταρια της οταν την ανοιξα;;και πειτε μου συμβαινει και σε εσας η ειναι καποιο προβλημα της συσκευης μου; υγ: δεν ειχα περασει την εφαρμογη battery hd για να σας πω ποσο ακριβως % ηταν η μπαταρια τωρα το περασα και θα το τσεκαρω στην επομενη φορτιση! Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω σε όποιον πέρασε την ics εμπειρίες και αν αξίζει να την περάσω τώρα ή να περιμένω να έρθει από την μοτορόλα , ευχαριστώ εκτων πρωτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Με 4.0.4 γίνεται άλλη συσκευή, προς το καλύτερο πάντα. Αν θεωρούσα οτι άξιζε να περιμένω δεν θα αναβάθμιζα. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Με 4.0.4 γίνεται άλλη συσκευή, προς το καλύτερο πάντα. Αν θεωρούσα οτι άξιζε να περιμένω δεν θα αναβάθμιζα. Ευχαριστώ πολύ φίλε για την γρήγορη απάντηση , δλδ για να καταλάβω αυτήν που έβγαλε η ετέρνιτι η ευρωπαική είναι η δοκιμαστική οφισιαλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Official, το αναφέρει άλλωστε στους xda. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Official, το αναφέρει άλλωστε στους xda. Να σαι καλά φίλε μου, πες ότι την πέρασα ευχαριστώ πολύ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpatera Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιά οταν βαζω το Hands free στο κινητό δεν λειτουργει! Δοκιμασα και με άλλα καλώδια αλλά το ίδιο αποτέλεσμα! Εχει συμβει σε κανένα άλλο? Υπάρχει κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να ρωτήσω σε όποιον πέρασε την ics εμπειρίες και αν αξίζει να την περάσω τώρα ή να περιμένω να έρθει από την μοτορόλα , ευχαριστώ εκτων πρωτέρων . Μην αγχωνεσαι.... Δεν χανεις τιποτα απολυτως αν μεινεις με την παλαια. Δεν ειδα καμια λειτουργεια να προστεθηκε ξεχωριστη... Ισα ισα απλοποιηθηκε κι εχασε καποια στοχεια που μου αρεσαν. Η μπαταρια ειναι αρκετα καλυτερη με ics μετα το update των 35 Mb... και γενικα παει μια χαρα αλλα μεχρι εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sanad19 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μην αγχωνεσαι.... Δεν χανεις τιποτα απολυτως αν μεινεις με την παλαια. Δεν ειδα καμια λειτουργεια να προστεθηκε ξεχωριστη... Ισα ισα απλοποιηθηκε κι εχασε καποια στοχεια που μου αρεσαν. Η μπαταρια ειναι αρκετα καλυτερη με ics μετα το update των 35 Mb... και γενικα παει μια χαρα αλλα μεχρι εκει. Εντάξει, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα, όμως συμφωνώ ότι κάποες από τις custom λειτουργίες τη Motorola που υπήρχαν στο GingerBread και αφαιρέθηκαν από την ICS, ήταν σίγουρα καλές (Βλέπε Custom Webtop, AutoClose Applications,εφε Favorites-History browser, κτλ). Γενικά ήταν αρκετά "δουλεμένο" το firmware. Αυτό όμως που φαίνεται ότι προσπαθούν να πετύχουν είναι το να εχουν ένα πολύ καθαρότερο λειτουργικό (με τις ευλογίες φυσικά της μαμάς Google) από ότι είχανε μέχρι τώρα. Μελοντικά ίσως αυτό μας βγει και σε καλό και να πάρουμε κι εμείς Jelly Bean (Αν δε μας φάει το Marketing) αφού λιγότερες καστομιες συνεπάγονται και μικρότερο κόστος για την εταιρία. Παράθεση SakisLad Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Καλημέρα. Υπάρχει καμία σουίτα να βλέπουμε το κινητό στον υπολογιστή, τα περιεχόμενα του? Μετά, ακούω κάποια παιδιά να λένε ότι το WiFi γίνετε καλύτερο όταν βάλουν την ics, που σημαίνει δηλαδή ότι η αιτία που δεν έχουμε καλό σήμα είναι θέμα λογισμικού. Αυτές τις ρυθμίσεις δεν μπορούμε να τις βρούμε να τις αλλάξουμε εμείς? Λέω τώρα, θεωρητικά . Edited July 25, 2012 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Μην αγχωνεσαι.... Δεν χανεις τιποτα απολυτως αν μεινεις με την παλαια. Δεν ειδα καμια λειτουργεια να προστεθηκε ξεχωριστη... Ισα ισα απλοποιηθηκε κι εχασε καποια στοχεια που μου αρεσαν. Η μπαταρια ειναι αρκετα καλυτερη με ics μετα το update των 35 Mb... και γενικα παει μια χαρα αλλα μεχρι εκει. Φίλε ευχαριστώ για την απάντηση , την πέρασε χτες τη νύχτα και πρώτες εμπειρίες αρκετά καλές ,εντάξει αλλάζει όλο το τηλέφωνο σίγουρα χάνεις και αρκετά καλά από τη προηγούμενη έκδοση , όμως παρατήρησα βελτίωση στο σήμα του wifi και στη κάμερα όμως νομίζω λειτουργεί καλύτερα το auto focus ( δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος που το λέω ) , τώρα για την μπαταρία δεν είδα διαφορά , όμως είναι πολύ καλή αναβάθμιση , και το καλύτερο βγάλανε ολα τα άσπρα από τα μενού και μπήκε μαύρο και είναι πιο όμορφο νομίζω έτσι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Καλημέρα. Υπάρχει καμία σουίτα να βλέπουμε το κινητό στον υπολογιστή, τα περιεχόμενα του? Μετά, ακούω κάποια παιδιά να λένε ότι το WiFi γίνετε καλύτερο όταν βάλουν την ics, που σημαίνει δηλαδή ότι η αιτία που δεν έχουμε καλό σήμα είναι θέμα λογισμικού. Αυτές τις ρυθμίσεις δεν μπορούμε να τις βρούμε να τις αλλάξουμε εμείς? Λέω τώρα, θεωρητικά . Airdroid,εγω αυτο χρησημοποιω για μεταφορες απο/προς κινητο,επισης μπορεις να διαβαζεις και να στελνεις και sms απο το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 συγγνώμη που παρεμβαινω αλλα προσπαθησα να περασω στο κινητο μου μια rom και εγω και καταφερα να το κολλησω! κολλαει με το που βγαζει την αρχική οθόνη! τι μπορω να κανω! βοηθηστε με, με λιγο αναλητικες οδηγιες γιατι δεν τα ξερω καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 συγγνώμη που παρεμβαινω αλλα προσπαθησα να περασω στο κινητο μου μια rom και εγω και καταφερα να το κολλησω! κολλαει με το που βγαζει την αρχική οθόνη! τι μπορω να κανω! βοηθηστε με, με λιγο αναλητικες οδηγιες γιατι δεν τα ξερω καλα!! αν και δεν έχω περάσει custom rom στο razr(μάλλον για custom μιλάς ε?), έχω περάσει όμως σε άλλο κινητό android και σε tablet αρκετές φορές(οπότε υπάρχει κάποια εμπειρία).Όσες φορές κι αν είχα πρόβλημα, απλά ξαναπερνούσα τη rom με τον ίδιο ή άλλο τρόπο, στο μέλλον βέβαια έμαθα το clockworkmod recovery και στο tablet ειδικά αλλάζω roms σαν παντελόνια. Σαν πρώτη λύση λοιπόν ξανα-πέρνα την ίδια ή κάποια άλλη που ίσως ταιριάζει καλύτερα και όλα θα φτιάξουν:)Btw καλό θα ήτανε βέβαια να έδινες περισσότερες πληροφορίες για τη rom και τον τρόπο... p.s.:σου απάντησα, αν και όπως είπα δεν έχω προλάβει να περάσω rom στο razr, γιατί κι εγώ την πρώτη φορά που εκανα "πατάτα", τα "έκανα πάνω μου", αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 συγγνώμη που παρεμβαινω αλλα προσπαθησα να περασω στο κινητο μου μια rom και εγω και καταφερα να το κολλησω! κολλαει με το που βγαζει την αρχική οθόνη! τι μπορω να κανω! βοηθηστε με, με λιγο αναλητικες οδηγιες γιατι δεν τα ξερω καλα!! Καλά είναι να δώσεις εσύ πρώτα αναλυτικές πληροφορίες γιατί δύσκολα θα βρείς βοήθεια. Είσουν με gingerbread 2.3.5-2.3.6 , με ics, τι διαδικασία ακουλούθησες, ποιά rom πήγες να βάλεις, τι recovery έβαλες κτλ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 συγγνώμη που παρεμβαινω αλλα προσπαθησα να περασω στο κινητο μου μια rom και εγω και καταφερα να το κολλησω! κολλαει με το που βγαζει την αρχική οθόνη! τι μπορω να κανω! βοηθηστε με, με λιγο αναλητικες οδηγιες γιατι δεν τα ξερω καλα!! Πες μας αναλυτικά τι έβαλες και πως. Τι πρώτο πράγμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι από custom recovery wipe dalvik cache. Εάν δε δουλέψει πας για wipe data and cache. Λογικά τώρα θα δουλέψει κανονικά. Πιστεύω να μην έβαλες κάποια cdma rom. Εάν έβαλες την σημερινή epsilon v4 το write data and cache είναι απολύτως απαραίτητο ακόμα και αν αναβαθμίζεις από την προηγούμενη v3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Καλά είναι να δώσεις εσύ πρώτα αναλυτικές πληροφορίες γιατί δύσκολα θα βρείς βοήθεια. Είσουν με gingerbread 2.3.5-2.3.6 , με ics, τι διαδικασία ακουλούθησες, ποιά rom πήγες να βάλεις, τι recovery έβαλες κτλ. Το ιδιο και εδω παιδια!!! Την ωρα που εκανα install την EpsilonROM, και bootare, εμφανιζωντας το χρωμματιστο X, logo της, κολλαει εκει! Τι κανω τωρα;;;;:(:( Υ.Γ. απο ICS 4.0.4. ολα αυτα!!! Edited July 25, 2012 by apathya Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Πες μας αναλυτικά τι έβαλες και πως. Τι πρώτο πράγμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι από custom recovery wipe dalvik cache. Εάν δε δουλέψει πας για wipe data and cache. Λογικά τώρα θα δουλέψει κανονικά. Πιστεύω να μην έβαλες κάποια cdma rom. Εάν έβαλες την σημερινή epsilon v4 το write data and cache είναι απολύτως απαραίτητο ακόμα και αν αναβαθμίζεις από την προηγούμενη v3 Φιλε μου, στη προσπαθεια μου να περασω την epsilon, κολλησα στο X! Δοκιμασα και το force reboot me to pwr button +/- αλλα παλι, ειναι τελειως κολλημενο το κινητο! Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Το έβαλες με bootmenu η με cwm touch? Επίσης από ότι κατάλαβα έβαλες την v3. Σήμερα βγήκε v4. ποση ώρα το άφησες εκεί που σου έχει κολλήσει? Το πρώτο μπουτ μπορεί να κάνει κ 5λεπτο. Αν εχεις μπουτμενου ξανα φλασαρε το κανοντας ολα τα wipes. Αλλιώς πήγαινε stock recovery k Kane factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 εκανα root το κινητο σωστα! Μετα εβαλα το bootstrap recovery και απο εκει πηγα να εγκαταστησω τη rom! το θεμα ειναι οτι ενω εχω κανει ενα backup το κινητο κολαει στην αρχικη του οθονη και με τους συνδιασμους πλήκτρων δε μπορω να μπω στη bootstrap recovery για να κανω restart αλλα μπαινω στην απλη recovery οπου δεν μπορω να φορτωσω rom! τωρα σκεφτηκα να προσπαθησω να βαλω μια rom μεσω rsd! βοηθησα καθολου!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lovis Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ρε παιδες να κανω και εγω μια ερωτηση ετσι ...αφου εχει βγει η ICS official οπως λετε αυτοι που την περνανε..τοτε αυτη που αργει η μοτορολα να βγαλει και μας παει απο μηνα σε μηνα τι διαολο εχει παραπανω και δεν την βγαζει ? Ειστε σιγουροι οτι αυτη που θα βγει θα ειναι η ιδια?γιατι εμενα αυτες που περνατε αν ηταν τοσο official και δινονται σε αλλες χωρες θα ειχε δωθει και εδω..δεν νομιζω οτι ειναι αυτες οι ******ες μην κολλησει ο σερβερ κτλ...μηπως οι ICS που βαζετε ειναι official beta ? γιατι κατι τετοιο μου μυριζει... Παντως εχω αγανακτισει με το wifi ..15 μετρα ευθεια με το ρουτερ πισω απο τον παγκο και πιανω μια γραμμη..ελεος..και ο διπλα με την σαπιλα κινιτο πιανει 4...ποια θηκη κυκλοφορει σαν το iphone που διορθωνει το σημα να παω να την παρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν και δεν έχω ψαχτεί με custom ακόμα, ένας καλός οδηγός υπάρχει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792955 , προς το τέλος του 1ου πόστ λέει και για bootloop. Ελπίζω να βοηθάει. gsouflas με ics είσουν φαντάζομαι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsouflas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν και δεν έχω ψαχτεί με custom ακόμα, ένας καλός οδηγός υπάρχει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1792955 , προς το τέλος του 1ου πόστ λέει και για bootloop. Ελπίζω να βοηθάει. gsouflas με ics είσουν φαντάζομαι. οχι φιλε! με την απλη εκδοση ημουν απο τη μανα του! αυτο που θα με βοηθαγε παλυ ηταν αν ξερει καποιος αν μπορω και πως μπορω με συνδιασμους κουμπιων να μπω στο bootstrap recovery menu για να κανω απο εκει restore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Καλησπέρα σε όλους , παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει . Έκανα από χθες την αναβάθμιση σε ics και το update μετά , έκανα και επαναφορές και τέτοια αλλά η μπαταρία είναι χειρότερη από πριν με τη 2.3.6 , υπάρχει κανένα τιπ που βοηθάει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Στο RAZR δεν μπαίνεις σε custom recovery με συνδυασμό κουμπιών. Ούτε σε ics ούτε στο gb. Δυστυχώς και στο 2.3 και τώρα στο 4 υπάρχουν custom recoveries που δεν μπαίνουν @μπουτ. Πρέπει δηλαδή να ανοίξεις την εκάστοτε εφαρμογή και να πατήσεις από αυτήν reboot to recovery. Προφανώς κάτι τέτοιο έχεις βάλει και εσύ και τώρα που το χρειάζεσαι δεν υπάρχει. Δηλαδή εσύ είσαι στα 2.3.5 (η .6). Πέρασες το bootstrap μπηκες στο cwm κάτι ποια rom προσπάθησες να βάλεις? που σου κολλαει τωρα? Στο boot animation, η στο m dual core? Κάνε ένα factory reset sto stock recovery μπας και μπουταρει, αλλιως αναγκαστικά πρεπει να φλασαρεις με rsd. Απο μπαταρία πως είσαι? Ρε παιδες να κανω και εγω μια ερωτηση ετσι ...αφου εχει βγει η ICS official οπως λετε αυτοι που την περνανε..τοτε αυτη που αργει η μοτορολα να βγαλει και μας παει απο μηνα σε μηνα τι διαολο εχει παραπανω και δεν την βγαζει ? Ειστε σιγουροι οτι αυτη που θα βγει θα ειναι η ιδια?γιατι εμενα αυτες που περνατε αν ηταν τοσο official και δινονται σε αλλες χωρες θα ειχε δωθει και εδω..δεν νομιζω οτι ειναι αυτες οι ******ες μην κολλησει ο σερβερ κτλ...μηπως οι ICS που βαζετε ειναι official beta ? γιατι κατι τετοιο μου μυριζει... Παντως εχω αγανακτισει με το wifi ..15 μετρα ευθεια με το ρουτερ πισω απο τον παγκο και πιανω μια γραμμη..ελεος..και ο διπλα με την σαπιλα κινιτο πιανει 4...ποια θηκη κυκλοφορει σαν το iphone που διορθωνει το σημα να παω να την παρω... Όταν ξεκίνησαν τα ics leaks αποδείχτηκε ότι τα περισσότερα τελικά έγιναν και επίσημα. δηλαδή τα cdma,latam, China k asia. Τα οποία φυσικά δεν αφορούν εμας. Και εγώ έχω αναρωτηθεί το ίδιο πράγμα με εσένα. Πάντως το leak δεν έχει κανένα ιδιαίτερο bug και είναι στα πάντα πολύ καλύτερο από το 2.3.6. Το ασυρματο δουλεύει με ικανοποιητική εμβέλεια. απο οτι διαβάζω και μετά από ένα περίεργο dummy leak που βγήκε, φαίνεται πως ημοτορολα προσπαθεί στο οτα που θα βγάλει επίσημα να κάνει φορματ στο webtop partition το οποίο είναι άχρηστο στο ics, χωρίς να χαθούν τα δεδομένα του χρήστη. Edited July 25, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts