Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μία ερώτηση, έχω περάσει την ics στο κινητό, όμως ο τρόπος εναλλαγής στην αρχική οθόνη είναι πιο παλιός και οπό τα παλιά. υπάρχει κάποιος άλως τρόπος να τον αλλάξουμε, χωρείς να προσθέσουμε άλλον Launcher.

δεν μπορω να κατεβάσω την ics δεν με αφήνει παρότι έκανα register

Έκανες log in;

Κάτι κάνεις λάθος μόλις δοκίμασα και κατεβαίνει κανονικά.

Γίνε πιο συγκεκριμένος δεν σου εμφανίζει το link, σου βγάζει κάποιο μήνυμα;;;

Νίκος

Έκανες log in;

Κάτι κάνεις λάθος μόλις δοκίμασα και κατεβαίνει κανονικά.

Γίνε πιο συγκεκριμένος δεν σου εμφανίζει το link, σου βγάζει κάποιο μήνυμα;;;

εκανα log in αλλα μου βγαζει You can not view the Hidden Content

εκανα log in αλλα μου βγαζει You can not view the Hidden Content

Mόνο αυτό; :confused:

Μήπως γράφει 'Please Login or Register to see this Hidden Content'

Πολύ περίεργο... να φανταστώ έκανες επαλήθευση στοιχείων από το link που έλαβες στο email σου.

Νίκος

Mόνο αυτό; :confused:

Μήπως γράφει 'Please Login or Register to see this Hidden Content'

Πολύ περίεργο... να φανταστώ έκανες επαλήθευση στοιχείων από το link που έλαβες στο email σου.

ναι εκανα επαλήθευση

τελος παντων θα ψαξω μπας και την βρω πουθενα αλλου

ευχαριστω πάντως

την βρηκα μαλλον αυτη ειναι http://sbf.droid-developers.org/umts...stboot.xml.zip ;;;

Edited by kostaslious

ναι εκανα επαλήθευση

τελος παντων θα ψαξω μπας και την βρω πουθενα αλλου

ευχαριστω πάντως

την βρηκα μαλλον αυτη ειναι http://sbf.droid-developers.org/umts...stboot.xml.zip ;;;

Υπάρχει και σε αυτό το site αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το link που δίνεις, βγάζει σφάλμα.

Ψάχνεις για αυτο: ROM, GSM XT910][EuropeAustraliaEMEA] Final EU ICS Fastboot Official fastboot package for Motorola RAZR

672.180.33.XT910.Retail.en.EU

Mήν βάλεις καμμιά άλλη και τρέχεις μετά.

Την ανεβάζω dropbox αλλά θέλει περίπου 2 ώρες να ανέβει.

Νίκος

Γνωριζει κανενας γιατι στις κεντρικες οθόνες καποια εικονίδια εφαρμογων μου τα ε

μφανιζει χωρις τη φωτογραφια τους; Αν κανω επανακινηση μου εμφανιζει καποια αλλα χωρις φωτογραφια

Υπάρχει και σε αυτό το site αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το link που δίνεις, βγάζει σφάλμα.

Ψάχνεις για αυτο: ROM, GSM XT910][EuropeAustraliaEMEA] Final EU ICS Fastboot Official fastboot package for Motorola RAZR

672.180.33.XT910.Retail.en.EU

Mήν βάλεις καμμιά άλλη και τρέχεις μετά.

Την ανεβάζω dropbox αλλά θέλει περίπου 2 ώρες να ανέβει.

φίλε μου εβαλα την 672.180.33.χτ910.retail.en.eu ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου πολυ ευκολος και εξυπηρετικος ο οδηγο σου :!::!:

μια τελευτεα ερώτηση τα ota θα έρχονται κανονικά ;

μια τελευτεα ερώτηση τα ota θα έρχονται κανονικά ;

Aς βγουν πρώτα και βλέπουμε. Πού να ξέρουμε από τώρα?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Οδηγός εγκατάστασης script για βελτίωση της κατανάλωσης.

*να αναφέρω τα τυπικά ότι αν συμβεί οτιδήποτε στο κινητό σας, δεν φέρω καμία ευθύνη! :D

Λειτουργεί σε οποιαδήποτε ROM

Προϋποθέσεις:

- Να είστε rooted

- Να έχετε κατεβάσει τις εφαρμογές: Script Manager, το Antutu CPU Master και το Terminal Emulator από το play store.

-Οποιαδήποτε στιγμή μας ζητηθεί από τις εφαρμογές να δώσουμε δικαιώματα superuser (root), πάντα απαντάμε θετικά.

1) Περνάμε το txt αρχείο που θα βρείτε σε αυτό το μήνυμα, στη μνήμη του τηλεφώνου μας.

2) Αφού εγκαταστήσουμε τις παραπάνω εφαρμογές, και πηγαίνουμε στο Antutu CPU Master. Στη σελίδα που μας εμφανίζεται βλέπουμε τη μέγιστη και ελάχιστη συχνότητα του επεξεργαστή μας και το Scaling (Governor). Εμάς μας ενδιαφέρει μόνο ο Governor όπου θα πρέπει να είναι στην επιλογή hotplug (αυτή η χαρτογράφηση ουσιαστικά κλείνει πιο γρήγορα τον έναν πυρήνα του επεξεργαστή μας όταν λειτουργεί σε χαμηλές συχνότητες με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας). Θα χρειαστεί να ενεργοποιήσουμε την επιλογή set on boot, πατάμε apply και είμαστε έτοιμοι.

3) Στη συνέχεια ανοίγουμε το Script Manager. Βρίσκουμε το αρχείο που περάσαμε στο κινητό και πατάμε παρατεταμένα πάνω του. Θα μας εμφανιστεί ένα μενού, επιλέγουμε: open as και διαλέγουμε: Script/Executable

4) Στη σελίδα που μας εμφανίζεται, στο πάνω μέρος παρατηρούμε κάποιες επιλογές. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι επιλογές Su και η Boot να τις ενεργοποιήσουμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία άλλη αλλαγή και πατάμε αποθήκευση.

6) Κάνουμε επανεκκίνηση στο κινητό.

7) Για να επιβεβαιώσουμε ότι οι αλλαγές μας είναι σε χρήση, θα ανοίξουμε τον terminal emulator και θα πληκτρολογήσουμε τα εξής:

su
cat /proc/sys/vm/dirty_ratio

και θα πατήσουμε ΕΝΤΕR

Αν το αποτέλεσμα που θα μας εμφανίσει, είναι το 90, τότε όλα λειτουργούν σωστά!

Αυτό σημαίνει ότι το script μας έχει εγκατασταθεί με επιτυχία και είναι σε λειτουργία.

Αφαίρεση Script

Αν θέλουμε να απενεργοποιήσουμε το script, μπαίνουμε στο Script Manager, ανοίγουμε τις ιδιότητες του αρχείου μας και βγάζουμε την επιλογή Boot. Πατάμε αποθήκευση και από την επόμενη επανεκκίνηση το κινητό μας θα λειτουργεί και πάλι με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

credits - original post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1723259

Ελπίζω να δώ αποτέλεσμα.

Νίκος

Δεν χρειαζεσαι επιπλεον προγραμμα για wifi transfer. Αφου εχεις ενσωματωμενο το motocast. Μπορεις να ανεβοκατεβαζεις αρχεια οχι μονο μεσω wifi αλλα και μεσω 3g ανεξαρτητως αποστασης και φυσικα χωρις να χρειαζεται ο υπολογιστης σου να ειναι συνδεδεμενος στο ιδιο δυκτιο με το κινητο.

Για την απομακρυσμένη σύνδεση ξέρω. Για αντιγραφή αρχείων όταν είσαι μπροστά στον υπολογιστή με το motocast, την κάνεις από την συσκευή ή και από την επιφάνεια εργασίας του PC; Διαλέγεις από όποιν φάκελο θες ή τον ορίζεις πρώτα; Λίγο που το πέδεψα, μου φάνηκε πιο γρήγορος και απλός ο τρόπος που χρησιμοποιώ έως τώρα.

Με το app που έχω, απλά το ανοίγω στη συσκευή και μετά ανόιγω ένα φάκελο΄(φάκελο, όχι web page---με δεξί κλικ και όλα τα σχετικά) στην επιφάνεια εργασίας του PC και μου δείχνει τα περιεχόμενα της sd(με άνοιγμα άλλου φακέλου τα περιεχόμενα της sd-ext). Από το PC, πάω σε ότι φάκελο θέλω και κάνω αντιγραφή.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Για την απομακρυσμένη σύνδεση ξέρω. Για αντιγραφή αρχείων όταν είσαι μπροστά στον υπολογιστή με το motocast, την κάνεις από την συσκευή ή και από την επιφάνεια εργασίας του PC; Διαλέγεις από όποιν φάκελο θες ή τον ορίζεις πρώτα; Λίγο που το πέδεψα, μου φάνηκε πιο γρήγορος και απλός ο τρόπος που χρησιμοποιώ έως τώρα.

Με το app που έχω, απλά το ανοίγω στη συσκευή και μετά ανόιγω ένα φάκελο΄(φάκελο, όχι web page---με δεξί κλικ και όλα τα σχετικά) στην επιφάνεια εργασίας του PC και μου δείχνει τα περιεχόμενα της sd(με άνοιγμα άλλου φακέλου τα περιεχόμενα της sd-ext). Από το PC, πάω σε ότι φάκελο θέλω και κάνω αντιγραφή.

Απο το κινητο γινεται ολη η διαδικασια. Δεν χρειαζεται να αγγιξεις το pc. Γι αυτο δεν χρειαζεται και να εισαι κοντα στο pc.

Αφου ρυθμισεις το motocast wireless, (απο το pc πατας δεξι κλικ στο εικονιδιο του motocast κατω δεξια στην μπαρα) πας στο κινητο "τα αρχεια μου" > υπολογιστες motocast και βλεπεις τους φακελους που εχεις ορισει και μπορεις να πηγαινοφερνεις αρχεια. Βασικα, εχω ορισει να βλεπω μονο εναν φακελο. Το φακελο μεσα στον οποιο ειναι ολοι οι αλλοι φακελοι. :p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Administrators
Γεια σας, μπορεί κάποιος φίλος να μου προτείνει ένα bluetooth version 4 για τη συσκευή μας;

διαφορετικά κάτι καινούριο (όχι 2.0 ή 2.1 αλλά 3+) προκειμένου να έχω καλύτερη μπαταρία

Μιλάς για bluetooth hands free; Δες το Plantronics M20, είναι ν3 και στα 30 ευρώ αποτελεί σίγουρα μια value for money αγορά.

Modpic.gif

Απο το κινητο γινεται ολη η διαδικασια. Δεν χρειαζεται να αγγιξεις το pc. Γι αυτο δεν χρειαζεται και να εισαι κοντα στο pc.

Αφου ρυθμισεις το motocast wireless, (απο το pc πατας δεξι κλικ στο εικονιδιο του motocast κατω δεξια στην μπαρα) πας στο κινητο "τα αρχεια μου" > υπολογιστες motocast και βλεπεις τους φακελους που εχεις ορισει και μπορεις να πηγαινοφερνεις αρχεια.

Έτσι κατάλαβα και εγώ. Από απόσταση είναι βολικό. Από κοντά προτιμώ να κάνω copy paste με το ποντίκι και από όποιον φάκελο/σκληρό/φλασάκι του υπολογιστή θέλω(χωρίς να πρέπει να προεπιλέξω κάποιους). Το βρίσκω πιο βολικό. Είναι σαν να έχω συνδέσει usb.

Βασικα, εχω ορισει να βλεπω μονο εναν φακελο. Το φακελο μεσα στον οποιο ειναι ολοι οι αλλοι φακελοι. :p

:lol::lol::lol: Καλός!

Edit: Για όποιον θέλει να δοκιμάσει(τελικά την βγάζει την παλιότερη έκδοση που δουλεύει το ίδιο) γράφω οδηγίες εδώhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3679252&highlight=swiftp#post3679252 στο ποστ #1643, με την διαφορά που στο razr κάνεις 2 φορες την διαδικασία αν έχεις και external sd(στην 2η αλλάζεις το sdcard με sdcard-ext). Σε win 7 δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249&highlight=swiftp&page=111 ποστ #1657.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

http://i1056.photobucket.com/albums/t364/giannissotiriadis/Screenshot_2012-07-16-05-45-51.png

-Εγκατέστησα όλη την homescreen του Atrix HD με το widget Circles και τον νέο καιρό.

- Έπειτα διέγραψα το παλαιό weather.apk και εγκατέστησα τον weather.apk του Atrix HD.

-Διέγραψα και την παλιά homescreen και κράτησα μόνο τη νέα του Atrix HD.

-Με την εφαρμογή Carrier Name έσβησα τον πάροχο, πάνω αριστερά στην μπάρα και έγραψα αυτό που ήθελα εγώ.

Η νέα αρχική οθόνη είναι εξαιρετική. Η κεντρική οθόνη είναι η 1η από αριστερά και πας μετά μόνο δεξιά. Σαν του iphone δηλαδή. Όσο για το widget, δεν έχω λόγια. Με διαφορά το καλύτερο widget και πιο προχωρημένο σε όλα τα Android. ΕΥΓΕ στη Motorola.

καποιο οδηγο θα δωσεις? thanks σε ICS το εκανες αυτο?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ε..αφου μου αρεσε...βρε φιλε! :p :D :wacko:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καποιο οδηγο θα δωσεις? thanks σε ICS το εκανες αυτο?

Σε ICS το έκανα.

Κάνε root με τον παρακάτω τρόπο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710871

Αυτόν ακολούθησα και εγώ.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1769793

Κατέβασε το αρχείο από εδώ.

Ξεζίπαρε και πέρνα τα 4 αρχεία .apk χύμα στη μνήμη του τηλεφώνου.

Κατέβασε από το play store την εφαρμογή Titanium backup για να κρατήσεις backup καλού κακού.

Κάνε εγκατάσταση τα 3 αρχεία .apk εκτός του weather.apk. Αυτό θα το κάνεις μετά.

Πήγαινε στο Titanium, κάνε ένα συνολικό backup.

Μετά βρες την εφαρμογή του καιρού, στο Titanium πάλι εννοώ και πάτα μέσα και πάτα διαγραφή.

Για αυτό κάναμε backup επειδή είναι αρχείο συστήματος.

Μετά πήγαινε στον ES Explorer(είναι file manager, αν δεν το έχεις κατέβασε το και αυτό) και βρες το καινούριο αρχείο weather.apk και κάνε το εγκατάσταση.

Τώρα είσαι έτοιμος να βγάλεις στην οθόνη το Circle Widget και να λειτουργεί ο καιρός. Διότι με τον παλιό καιρό, δεν λειτουργούσε.

Επίσης. Πατώντας το home button σου εμφανίζει 2 επιλογές αρχικής οθόνης(homescreen εις την βαρβαρικήν). Η πάνω είναι η παλιά, η κάτω του Atrix HD και σου έχει ένα κουτάκι για απομνημόνευση επιλογής.

Το widget αυτό λειτουργεί μόνο στην homescreen του Atrix homescreen που έκανες εγκατάσταση πιο πριν.

Έχεις 2 επιλογές. Να κρατήσεις και τις 2 homescreen και να επιλέξεις αυτήν του Atrix για βασική, ή να διαγράψεις την παλιά και να σου μείνει αυτή του Atrix. Έτσι έκανα εγώ.

Πως την διαγράφεις? Titanium, βρίσκεις το αρχείο homescreen ή αρχική οθόνη, μπαίνεις μέσα και πατάς διαγραφή. Έχεις κρατήσει backup, όλων των εφαρμογών και των ρυθμίσεων οπότε δεν έχεις φόβο.

Οπότε έχεις μόνο την homescreen του Atrix HD.

Δεν είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι για πειράματα. Αν δεν το κατέχεις άστο. Δεν φέρω καμία ευθύνη. Ο λόγος είναι ότι παίζεις με βασικά αρχεία συστήματος.

4.0.4

Η γραμματοσειρα στα μηνυματα μονο ειναι τεραστια. Υπαρχει τροπος να την μικρυνω;

Επισης, εχω ενα θεματακι. Στην προσβασιμοτητα, στις επιλογες του διπλου πατηματος της αρχικης οθονης, οταν επιλεγω να ανοιγει η μουσικη τοτε ανοιγουν τα μηνυματα. Λογικα αυτο ειναι προβλημα του λογισμικου και δεν διορθωνεται, σωστα; Το αντιμετωπιζει και καποιος αλλος;

MotoLover

4.0.4

Η γραμματοσειρα στα μηνυματα μονο ειναι τεραστια. Υπαρχει τροπος να την μικρυνω;

Επισης, εχω ενα θεματακι. Στην προσβασιμοτητα, στις επιλογες του διπλου πατηματος της αρχικης οθονης, οταν επιλεγω να ανοιγει η μουσικη τοτε ανοιγουν τα μηνυματα. Λογικα αυτο ειναι προβλημα του λογισμικου και δεν διορθωνεται, σωστα; Το αντιμετωπιζει και καποιος αλλος;

Αυτό με την προσβασιμότητα σε εμένα λειτουργεί κανονικά.

Νίκος

Αυτό με την προσβασιμότητα σε εμένα λειτουργεί κανονικά.

Αντιθέτως σε μένα δεν λειτουργεί καθόλου μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4 και το update patch.

Edit:

Λάθος μου, δουλεύει κανονικά!!!!!

παίδες μια ερώτηση: το update patch που έχουμε περάσει πάνω από την .33 είναι επίσημο; ή μοντιφιά κάποιου developer;

Ευχαριστώ!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

Θα πετάξω μια παρένθεση στη συζήτησή σας για το σάντουιτς για να κάνω κιεγώ μια μικρή ανασκόπηση του κινητού και να ρωτήσω δυο βασικές απορίες που έχω. Ελπίζω να μην κουράσω πολύ.

Πήρα κι εγώ πριν 5 μέρες το συγκεκριμένο μοντέλο από το ΜΜ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Πανέμορφο και παρόλο του μεγέθους του δε με ενοχλεί καθόλου στο τζιν, λόγω του ελάχιστου πάχους του φαντάζομαι!

Απλώς πρέπει να αναφέρω και τα προβλήματα που εντόπισα:

1) Ζεσταίνεται αρκετά. Σε κάποια σελίδα είχα διαβάσει οτι αυτό συμβαίνει λόγο του μικρού πάχους του. Μετά από κανα πεντάλεπτο ομιλία, ενώ ταυτόχρονα είναι ανοιχτό και το ασύρματο (πχ συνομιλία Skype) γίνεται αρκετά αισθητό. Δε με χαλάει και τόσο γιατί έχω bluetooth (plantronics M1100). Πιο πολύ με ενοχλεί στο σερφάρισμα που ζεσταίνεται η παλάμη μου. Πιστεύω κυρίως φταίει το ασύρματο, πρέπει να του έχουν βάλει hardware δεκαετίας όσον αφορά το wifi, παρόμοια συμπεριφορά θέρμανσης παρουσίαζε και το N80 όταν χρησιμοποιούσα wifi.

2) Το ασύρματο όντως είναι πιο αδύναμο από άλλες συσκευές. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το iPod touch 2G για την κάλυψη του εθισμού μου σε οθόνη αφής και εφαρμογές. Σε μέρη που με το iPod touch είχα δυο και τρεις (μαξ του iPod) γραμμούλες με το Razr μπορεί να δείχνει και μία και προφανώς σε μέρη που το iPod είχε μία το Razr δε βρίσκει καν το ρούτερ. Δε με πειράζει ούτε αυτό ιδιαίτερα γιατί έχω δυο ρούτερ στο σπίτι οπότε είμαι καλυμένος. Επίσης δεν έχω καταλάβει (ακόμη) κάποιο πρόβλημα ταχύτητας όταν έχει μία γραμμούλα.

3) Το άτιμο κατάφερε και απέκτησε δυο πολύ μικρές αλλά βαθιές γραντζουνιές στην οθόνη! Έτοιμος να κλάψω ήμουν όταν τις είδα! Ούτε κατάλαβα πως τις έκανα! Προσοχή λοιπόν, μην ακούτε οτι και καλά αυτές οι οθόνες δεν καταλαβαίνουν τίποτα και χαζομάρες, οπωσδήποτε screen protector!

Να προσθέσω, μια που έπιασα την οθόνη, τους απίστευτα σπαστικούς λεκέδες που έχει η αμόλντ οθόνη, που όταν τους πήρα είδηση (δεύτερη μέρα που είχα το κινητό) πιάστηκε η καρδιά μου, νόμισα ότι την κατέστρεψα εγώ! Ευτυχώς ανακάλυψα επιτόπου ότι είναι γενικότερο πρόβλημα των συγκεκριμένων οθονών.

4) Δεν μπορώ να το χειριστώ με ένα χέρι εύκολα. Πολλές φορές μου είναι αδύνατον. Σίγουρα δεν γίνεται να φτάσω κάθε σημείο της οθόνης κρατώντας το με ένα χέρι μόνο. Είχα συνηθίσει τόσα χρόνια με τα μικρά και μου κακοφαίνεται λίγο τώρα...

5) Έχω την έκδοση 2,3,6. Λέω να περιμένω την τελείως οφίσιαλ οφίσιαλ της Μοτορόλα πριν κάνω αναβάθμιση, μια που πρώτη φορά πιάνω android και δεν έχω πολύ χρόνο στη συγκεκριμένη φάση να τα ψάξω, οπότε θα πάω για κάποιους μήνες με αυτά που βγαίνουν για τον απλό λαό. Και σε αυτήν την έκδοση λοιπόν συμβαίνει το εξής παράξενο στην αναζήτηση ονομάτων: Όταν πληκτρολογώ ένα ελληνικό γράμμα, πχ α, δε βγάζει κανένα αποτέλεσμα, ενώ θα έπρεπε να βγάλει Άρης, Αριστήδης, ΑαΠάνος κλπ. Με το που πάω στις ρυθμίσεις/γλώσσας και πληκτρολογίου και αλλάζω την επιλογή τοπικών ρυθμίσεων (πχ από Ελληνικά -> English) όλα δουλεύουν ρολόι! Μόλις όμως μου κλείσει το κινητό από μπαταρία και το ξανανοίξω θα έχει πάλι το ίδιο πρόβλημα και θα χρειάζεται να αλλάξω και πάλι να αλλάξω τις τοπικές ρυθμίσεις (πχ από English -> Ελληνικά) για να δουλεύει. Είναι πρόβλημα του αντρόιντ; Ή μήπως φταίει οτι δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση σωστά και δεν αποθηκεύει τις επιλογές μου οπότε όταν το κλείνω και σβήνεται η ραμ να τις χάνει (η τίποτα τέτοιο τελοσπάντων);

Παρόμοιο πρόβλημα (νομίζω οτι ) έχω και με το Skype. Μου είχε πετάξει ειδοποίηση για τα Recent, την άνοιξα και όταν απενεργοποιήθηκε το κινητό και το ξανάνοιξα πέταξε πάλι την ίδια ειδοποίηση.

6) Και κυριότερον και αυτό που με έχει γεμίσει τις περισσότερες απορίες: γιατί όταν πηγαίνω στη διαχείρηση εφαρμογών και βλέπω αυτές που εκτελούνται φαίνεται κάτω κάτω οτι έχω 369ΜΒ σε χρήση και 353ΜΒ ελεύθερα; Το σύνολό τους πάντως δεν κάνει 1024ΜΒ!!! Φταίει μήπως οτι δεν έχω βάλει ακόμη κάρτα μνήμης στο κινητό; (παρήγγηλα μία από ebay, θα αφήσω λινκ στο τέλος για όποιον ενδιαφέρεται, δε ξέρω αν είναι και η καλύτερη επιλογή αλλά φαίνεται καλή). Παίζει να υπάρχει «κρυφή» ραμ; Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο! Δεν πιστεύω πάντως να υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ελαττωματικό μοντέλο στο συγκεκριμένο χαρακτρηριστικό! Τι δηλαδή, να μπρεδευτήκανε και να βάλανε άλλο τσιπάκι;

-Επίσης ή μπαταρία στην αρχή που το έλιωνα μου κρατούσε μια μέρα. Αφού ακολούθησα ένα «τουτόριαλ» για το πώς να συμπεριφερόμαστε στις καινούργιες μπαταρίες ενός παιδιού στο φόρουμ αυτό και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στα 30% μετά από 30 περίπου ώρες αναμένο με κανονική χρήση και ομιλία (όταν δεν κοιμάμαι προφανώς :P ). Ούτε τη μια μέρα θεωρώ μικρό διάστημα, καθώς το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι για ύπνο δεν μου κάνει καθόλου κόπο να το συνδέσω με τον φορτιστή που είναι ακριβώς από δίπλα μου ή όταν καθίσω στον υπολογιστή να το συνδέσω με το usb. Οπότε απλώς αναφέρω την εμπειρία μου με την μπαταρία, δεν τη βάζω στα αρνητικά.

Οπότε για να κάνω μια ανακεφαλαίωση με αυτά που με ενδιαφέρουν και ελπίζω να βρω απάντηση:

1) Κάνω κάποια ρύθμιση για να μην χρειάζεται να κάνω κάθε φορά που κλείνει το τηλέφωνο αλλαγή των τοπικών ρυθμίσεων για να δουλεύει η αναζήτηση στις επαφές στα ελληνικά;

2) Πώς μπορώ να ελέγξω ότι όντως έχω 1GB ραμ και όχι 700 που βγαίνει το άθροισμα από τη διαχείρηση εφαρμογών;

Όποιος έχει κάποια ιδέα ας απαντήσει παρακαλώ! Κυρίως για το δεύτερο καίγομαι, αν είναι να το αλλάξω σύντομαι το κινητό!

Σύνδεσμος για την κάρτα μνήμης:

http://www.ebay.com/itm/330610377991?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Σύνδεσμος για θήκη που κλείνει από πάνω, την βάζω επειδή νομίζω ότι διάβασα κάπου ότι έψαχνε ένα παιδί και δεν έβρικε:

http://www.ebay.com/itm/110904558694?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

• The title was changed to Motorola RAZR XT910