Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικη σου αποψη απολυτα σεβαστη αλλα επετρεψε μου να εχω και εγω την δικη μου,τουλαχιστον στα τελευται 5-6 χρονια που ειμαι μελος στουσ xda δεν εχω αντιμετωπισει ποτε μα ποτε τετοιου ειδους χοντρα προβληματα η τουλαχιστον ξερω να διαβαζω να διαβαζω και να διαβαζω πραγμα που σημαινει οτι εχω μαθει να αποφευγω τις κακοτοπιες και τελος εαν εχεις μια τετοια συσκευη στα χερια σου και το μονο που κανεις ειναι να βαζεις ωραια wallpapers ε τοτε τι να πω παρε και ενα Nokia με κλειστο λειτουργικο να κανεις την δουλεια σου,και βεβαια δεν λεω σε ολους οτι πρεπει να ασχοληθουν ιδιαιτερα με το κντ αλλα ας αφησουμε και τους αλλους να κανουν την τρελλα τους...παντα φιλικα:)

Συυγγνώμη, τα smartphones τα παίρνεις για να τα χρησιμοποιείς ή για να τους αλλάζεις ρόμ (και τα φώτα?).

Γιατί όπως μου τα λες, το δεύτερο καταλαβαίνω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βγαλτε μια φωτογραφια να δουμε κι εμεις, γιατι δεν μπορω να το καταλαβω οπως το λετε.

θα προσπαθησω το βραδυ. τα Menu και Search εχουν το θεμα. εχουν διαφορετικη αποχρωση απο τα μεσαια. δε ξερω πως αλλιως να το θεσω. δε φωτιζουν το ιδιο οπως τα αλλα 2 δηλαδη καπως ετσι :wacko:

Συυγγνώμη, τα smartphones τα παίρνεις για να τα χρησιμοποιείς ή για να τους αλλάζεις ρόμ (και τα φώτα?).

Και για τα δυο

Παναγιωτης

θα προσπαθησω το βραδυ. τα Menu και Search εχουν το θεμα. εχουν διαφορετικη αποχρωση απο τα μεσαια. δε ξερω πως αλλιως να το θεσω. δε φωτιζουν το ιδιο οπως τα αλλα 2 δηλαδη καπως ετσι :wacko:

Αν φωτίζουν πιο απαλά, αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει να πας στο σέρβις.

Μου είχε τύχει παλιότερα με άλλο κινητό μου.

Kαλά βρε pafimal, το Play έχει 500.000 εφαρμογές και υποννοείς ότι είμαστε φλούφληδες που δε βάζουμε custom ROM και μόνο "αλλάζουμε wallpapers";;; :wacko:

Πες μου τώρα ποιά ROM σου έχει αρέσει τόσο πολύ και αν δε σου βγάλω μιά λίστα από bugs...να μη με λένε haki!!!

Δεν υποννοω τιποτα αλλα σου ειπα προσωπικη σου γνωμη απολυτα σεβαστη αλλα επετρεψε μου νε εχω και εγω την δικη μου..:)

Παναγιωτης

Αν φωτίζουν πιο απαλά, αυτό είναι πρόβλημα και πρέπει να πας στο σέρβις.

Μου είχε τύχει παλιότερα με άλλο κινητό μου.

φιλε εχεις βοηθησει παρα πολυ κοσμο. εχω διαβασει το thread και δινεις παντα ευστοχες απαντησεις. ριξε μια ματια εδω -> http://farm9.staticflickr.com/8284/7534965352_b0272baba4_b.jpg πρεπει να ανυσηχω? :rolleyes:

το ιδιο προβλημα εχει και ο Dinos_Patra

Αν εννοείς σαν να έχουν κυκλάκια μέσα και μένα έτσι είναι το τέρμα δεξιά κ τέρμα αριστερά. Τα δυο μεσαία δεν το έχουν.
Edited by tiestointhemix

Μόλις έκαναν αναβάθμιση 3 εφαρμογές της Motorola που ήταν ήδη εγκατεστημένες στο ξυράφι μας... Λέτε να είναι κάποια ένδειξη για ICS;

Το αγόρασα την Παρασκευή από MM κι εγώ. Σε σχέση με το Optimus 2x που είχα πριν,απλά lol σε όλα.Η μέρα με τη νύχτα!Απλά!Περιμένουμε την ics τώρα με το καλό!

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

marinos35 ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. 1. Περιμένω την ICS αν είναι έτσι. Δεν θέλω να κάνω root για την ώρα

3. Ο adobe reader έπαιξε σωστά τα αρχεία αλλά κάνει πάρα πολύ ώρα να διαβάσει την επόμενη σελίδα. Θα χρειαστώ κάτι που να διαχειρίζεται καλύτερα μεγάλα pdf

4. O MX player έπαιξε όλα τα αρχεία που δεν άνοιγαν ο προεγκατεστημένος του κινητού αλλά και 1-2 άλλοι player που δοκίμασα (mvideoplayer). Οστόσο σε μερικά από τα hd video η ροή της εικόνας δεν είναι ομαλή και χάνεται κατά διαστήματα ο ήχος. Χρειάζεται να βάλω κάποιο codec pack ή κάτι άλλο;

5. Αυτό όσο και να ψαχνα δεν θα το έβρισκα. Ευχαριστώ ξανά!

6. Θα το δω

7. Τελευταία ποια εννοείς; την 2.3.6 που έχω ή την ICS;

Χρειάζομαι άμεσα ένα ppt player που να παίζει σωστά τα αρχεία powerpoint. Τόσο το προεγκατεστημένο όσο και το kingsoft office έχουν σοβαρά θέματα

4. Όταν παίζει το βίντεο αν πατήσεις στην οθόνη εμφανίζει διάφορα και πανω δεξιά ενα H/W ή S/W. Αν το πατήσεις έχει να διαλέξεις ποιας ταχύτητας κωδικοποίηση θέλεις.

7. Εννοώ του Google maps

5. Πας στις ρυθμίσεις του κινητού, επιλέγεις "γλώσσα και πληκτρολόγιο" και επιλέγεις την Ελλάδα στο "επιλογή τοπικών ρυθμίσεων". Αν έχεις άλλη γλώσσα ενδέχεται το μενού σου να είναι σε αυτή τη γλώσσα βέβαια.

Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

φιλε εχεις βοηθησει παρα πολυ κοσμο. εχω διαβασει το thread και δινεις παντα ευστοχες απαντησεις. ριξε μια ματια εδω -> http://farm9.staticflickr.com/8284/7534965352_b0272baba4_b.jpg πρεπει να ανυσηχω? :rolleyes:

Δεν βλέπω κάτι περίεργο. :blink:

Ίσως δεν φαίνεται στη φώτο?

Πάντως στη φώτο όλα είναι οκ.

EDIT: Παρατηρώντας το δικό μου, μάλλον κατάλαβα τι λες. Φαίνονται σαν λίγο....βρώμικα να το πώ? Αυτό με τα κυκλάκια που λέτε. Θολά να το πώ?

Καλά ρε θηρία, που το παρατηρήσατε αυτό το πράγμα???

Όχι, όλα έτσι πρέπει να είναι. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Edited by ddr2

Ακριβώς έτσι είναι και τα δικά μου.

Αλλά λειτουργούν άψογα.

Δεν το θεωρώ πρόβλημα.

Νίκος

Αρχηγε ψαχνω στο ιντερνετ και δεν το βρισκω στον κωτσοβολο

Δε ξερω γιατι δεν το εχει, το πηρα μαζι με ενα φιλο στο κωτσοβολο στη συγγρου και επειδη ηταν τα τελευταια 2 κομματια μας εκανε 10% εκπτωση..

Kαλά βρε pafimal, το Play έχει 500.000 εφαρμογές και υποννοείς ότι είμαστε φλούφληδες που δε βάζουμε custom ROM και μόνο "αλλάζουμε wallpapers";;; :wacko:

Πες μου τώρα ποιά ROM σου έχει αρέσει τόσο πολύ και αν δε σου βγάλω μιά λίστα από bugs...να μη με λένε haki!!!

ΥΓ: Αστο, μη μου λες καλύτερα! Αφού είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχω δίκιο δε χρειάζομαι περαιτέρω αποδείξεις!!!

φίλε μου η άποψη του καθενός είναι απόλυτα σεβαστή. Το razr και ειδικά το gsm σίγουρα μέχρι στιγμής τουλάχιστον υστερεί σημαντικά σε σχέση με τα περισσότερα android κινητά στο θέμα custom roms. Από εκεί και πέρα δε θα συμφωνήσω καθόλου μαζί σου στο ότι όλες οι ρομς έχουν προβλήματα. Αντιθέτως οι περισσότερες είναι debloated με τουλάχιστον τη διπλάσια ελεύθερη μνήμη σε σχέση με τη stock, με τρομερή παραμετροποίηση που δε γίνεται μεεφαρμογές (βλέπε aokp). Ειδικά αν παίζουν και custom kernels η εκάστοτε συσκευή γίνεται καλύτερη στα περισσότερα σημεία σε σχέση με την εργοστασιακή της μορφή. Τρανό παράδειγμα και μάλιστα με κλειδωμένο bootloader είναι το defy. Froyo kernel και τρέχει πια cm9 ics με full hardware acceleration χάρη στη φοβερή δουλειά μηνών του epsylon και άλλων devs του xda. Φυσικά όταν μια ρομ είναι beta ή ακόμη και alpha θα έχει και τα bugs της. Είναι θέμα του καθενός στο τι θα επιλέξει να βάλει. Πχ η miui για το razr μας αυτή τη στιγμή είναι με επίσημη υποστήριξη και δεν έχει κάποιο πρόβλημα πέραν του webtop που λέγεται ότι θα υποστηριχθεί στις επόμενες αναβαθμίσεις.

Μπες στο droid hive ή στο droidrazr να δείς τι ρομς υπάρχουν για cdma και τι bugs έχουν. Με ένα πλήρως λειτουργικό gsm patch όπως υπήρχε για το 2.3 kernel. Θα έχουμε φοβερές custom roms cm9 aokp gummy black widow κλπ χωρίς bugs.

Edited by SpArchon

φίλε μου η άποψη του καθενός είναι απόλυτα σεβαστή. Το razr και ειδικά το gsm σίγουρα μέχρι στιγμής τουλάχιστον υστερεί σημαντικά σε σχέση με τα περισσότερα android κινητά στο θέμα custom roms. Από εκεί και πέρα δε θα συμφωνήσω καθόλου μαζί σου στο ότι όλες οι ρομς έχουν προβλήματα. Αντιθέτως οι περισσότερες είναι debloated με τουλάχιστον τη διπλάσια ελεύθερη μνήμη σε σχέση με τη stock, με τρομερή παραμετροποίηση που δε γίνεται μεεφαρμογές (βλέπε aokp). Ειδικά αν παίζουν και custom kernels η εκάστοτε συσκευή γίνεται καλύτερη στα περισσότερα σημεία σε σχέση με την εργοστασιακή της μορφή. Τρανό παράδειγμα και μάλιστα με κλειδωμένο bootloader είναι το defy. Froyo kernel και τρέχει πια cm9 ics με full hardware acceleration χάρη στη φοβερή δουλειά μηνών του epsylon και άλλων devs του xda. Φυσικά όταν μια ρομ είναι beta ή ακόμη και alpha θα έχει και τα bugs της. Είναι θέμα του καθενός στο τι θα επιλέξει να βάλει. Πχ η miui για το razr μας αυτή τη στιγμή είναι με επίσημη υποστήριξη και δεν έχει κάποιο πρόβλημα πέραν του webtop που λέγεται ότι θα υποστηριχθεί στις επόμενες αναβαθμίσεις.

Απολυτως σωστος ο φιλος συμφωνω μαζι σου ... εδω και 2 ημερες τρεχω MIUI χωρις κανενα προβλημα το τλφ παει σφαιρα και ειναι πληρως παραμετροποιησιμο συμφωνα με τα γουστα του καθενος η ελευθερη μνημη βρισκεται στα 402mb ελευθερη μετα απο επαννεκινηση και το τλφ ειναι 5 σελιδες γεματες widgets χωρια που η μπαταρια μεχρι τωρα ειναι στα 78% μετα απο 8.5 ωρες πληρους χρησης

Παναγιωτης

Δεν καταλαβαινω το χιουμορ σου αν ηθελα να αλλαξω τα φωτα σε ενα τλφ θα επαιρνα to galaxy s2 που στο φορουμ υπαρχουν απειρες custom roms και οχι το μοτο που ειδικα για gsm συσκευες κυκλοφορουν μολις δυο..

Παναγιωτης

και όταν για μένα μετράει η παραμετροποίηση του του να φύγει το όνομα του παρόχου, να βάλω το ρολόι στη μέση και όχι δεξιά, να αλλάξω θέμα εύκολα μέσω Μηχανής θεμάτων, να προχωράω σε άλλο τραγούδι με την οθόνη κλειστή πατώντας παρατεταμένα τα κουμπιά έντασης, να έχω στην οθόνη κλειδώματος οποία συντόμευση θέλω, οποία ταπετσαρια θέλω, τον καιρό, ημερολόγιο, οποίο notification toggle θέλω και πολλά άλλα, για κάποιον άλλον μπορεί να μη του λένε τίποτα όλα αυτά και να εύχομαι ευχαριστημένος με το στοκ. Άλλωστε ο μέσως χρήστης με το στοκ θα μείνει, είτε επειδή δεν έχει το χρόνο να ασχοληθεί η επειδή απλά του αρέσει. Όμως όταν σε ένα τηλέφωνο σταματάει επίσημα η υποστήριξη του στην έκδοση 2.2 και με custom Rom μπορείς μέσα έχεις πλήρως λειτουργικό ics τα λόγια είναι περιττά...

Και θεωρείς ότι συνολικά το παραπάνω κείμενο αντιπροσωπεύει την άποψη του ευρέως αγοραστικού κοινού ώστε να το επικαλεστεί και να προτιμήσει κατά κόρον το SII ένατι του Razr καθ' όλο τον προηγούμενο χρόνο;;; :blink:

Επίσης, αν ξανακοιτάξεις το thread, θα διαπιστώσεις περισσότερα μειονεκτήματα της MIUI από όσα επικαλείσαι...και που ΘΑ λυθούν! Αυτό κάνει ο μέσος αγοραστής δηλαδή...περνάει κάθε Δευτέρα απόγευμα την καινούργια MIUI;

Πες μου εαν θελεις τα μειονεκτηματα της MIUI που επικαλεισαι και δεν υποδειξαμε σε κανενα εδω μεσα το τι πρεπει να κανει

Παναγιωτης

Και θεωρείς ότι συνολικά το παραπάνω κείμενο αντιπροσωπεύει την άποψη του ευρέως αγοραστικού κοινού ώστε να το επικαλεστεί και να προτιμήσει κατά κόρον το SII ένατι του Razr καθ' όλο τον προηγούμενο χρόνο;;; :blink:

Κόβω τον λαιμό μου ότι το 90% των κατόχων high-end Androids έχουν τις επαφές τους στην κάρτα μνήμης!

Επίσης, αν ξανακοιτάξεις το thread, θα διαπιστώσεις περισσότερα μειονεκτήματα της MIUI από όσα επικαλείσαι...και που ΘΑ λυθούν! Αυτό κάνει ο μέσος αγοραστής δηλαδή...περνάει κάθε Δευτέρα απόγευμα την καινούργια MIUI;

Τελικά το ίδιο πράγμα λέμε ως προς το ευρύ κοινό :-). Τα σχόλια για τα μειονεκτήματα του miui τα ίδια θα βρεις και στα threads των ics leaks. Και δεν είναι καθόλου φαν του miui, Αντίθετα θα το βγάλω μόλις βγει οποιαδήποτε άλλη ρομ που να με ικανοποιεί.

Στην 2.3.6 μέσα από τις ρυθμίσεις έκλεινα τα δεδομένα παρασκηνίου.

Στην ics που την θάψανε αυτή την ρύθμιση;

Νίκος

Ρε παιδιά τι το έχει πιάσει από χτες και τρώω συνέχεια αυτό το λάθος στο Play?

Ρε παιδιά τι το έχει πιάσει από χτες και τρώω συνέχεια αυτό το λάθος στο Play?

Τελικά έκανα αυτό

http://www.technipages.com/google-play-error-processing-purchase.html

και φαίνεται να δούλεψε

εχει παρει κανεις επισημα την αναβαθμιση σε ICS over the air?

Ελλάδα την επίσημη κανείς. Βασικά Αμερική και Ασία έχει ξεκινήσει το ICS. Στην Ευρώπη το καθυστερεί η Μοτο, για να την τελειοποιήσει πρώτα. Υποθέτω τα προβλήματα που έχει με τον Flash player είναι ένας από τους λόγους, καθώς το κινητό που έβγαινε με ενσωματωμένο τον Flash στα προICS, τώρα καμία leak ή "official" δεν τον τρέχει σωστά από ότι διάβασα.

Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

στο site της motorola γραφει οτι εχει ξεκινησει η αναβαθμιση. Αν καποιος την εχει κανει ηδη μεσω RSD ισχυει η εγγυηση?

• The title was changed to Motorola RAZR XT910