alfa Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 ούτε ένα δε βρήκα, δεν κάνω πλάκα(ίσως γιατί βασίζεται στη stock), αλλά δε μου άρεσε το ότι αλλάζει τελείως μορφή το ui, σχεδόν δε μοιάζει δλδ με android.Υποκειμενικό βέβαια τελείως αυτό, αλλά είναι πραγματικότητα για μένα και σε 2 μέρες την έβγαλα και δεν την ξαναβάζω. αυτο ειναι ενδιαφερον, δεν με ενδιαφερει που ειναι διαφορετικη (αυτο θελω αλλωστε) αλλα θελω να μην εχει προβληματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 εχω βάλει την MIUI v5, αλλά έχει αρκετά θεματακια, έχει λαγκ που καταντάει εκνευριστικό, δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές σωστά (ή και καθόλου) και δεν μπαίνει κανονικά σε deep sleep, τα ποσοστά που δείχνει το cpuspy είναι πολύ χαμηλότερα από οτι στην στοκ... κρίμα πάντως γιατί μου αρέσει πάρα πολύ σαν υλοποίηση (σε σημείο που σκέφτομαι το Xiaomi M2s)... αλλά ελπίζω να την βελτιώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Δυστυχώς γράφω για κακό λόγο. Από χτες το αγαπημένο μου ξυράφι, που το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, δεν είναι πλέον μαζί μου. :cry: Το ξέχασα στην οροφή του αμαξιού. Το θυμήθηκα 20χλμ μετά. Μίλησα με ένα φίλο και το βρήκε στην μέση του δρόμου. Η οθόνη κομμάτια και το σασί έχει μια καλή κούρμπα. Πρέπει να έκατσε ανάσκελα στον δρόμο και να πέρασε αμάξι από πάνω του. Φυσικά δεν ανοίγει, οπότε μάλλον αντιμετωπίζω σπασμένη πλακέτα. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Μέχρι χτες έλεγα "Τι καλό κινητό έχω, που ακόμα μετά από τόσο καιρό δεν υστερεί σε τίποτα από αυτά που θέλω να κάνω". Μάλλον το μάτιασα. RIP Razr ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΕΝΑ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή. Πάντως μόνο με την 4.1.2 έγινε τηλέφωνο...Κρίμα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Εχει παρατηρήσει κάνεις ενα τρέμουλο στην οθόνη ??? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Με το που πέρασα την 4,1,2 κατευθείαν πρόσεξα σημαντική μείωση στο wifi. Είναι της έκδοσης πιθανά. Κάποια απο τις 4,3 που υπάρχουν στο xda θα έχουν λύσει κάπως το πρόβλημα έτσι; Έχει κανείς προβληματιστεί για το ίδιο και να βρήκε λύση; Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το αδύναμο wifi είναι το πιο αδύνατο σημείο του κινητού (μαζί με τις γνωστές κηλίδες της amoled). Στο δικό μου πάντως βελτιώθηκε με την 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το αδύναμο wifi είναι το πιο αδύνατο σημείο του κινητού (μαζί με τις γνωστές κηλίδες της amoled). Στο δικό μου πάντως βελτιώθηκε με την 4.1.2. Όταν λες αδύναμο wifi εννοείς ότι είναι χαμηλό σε σήμα ή κάνει και αποσυνδέσεις? Εμένα είναι πολύ χάλια, ακόμα και δίπλα στο ρούτερ αποσυνδέεται κάθε 3-4 λεπτά και μετά επανασυνδέεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όταν λες αδύναμο wifi εννοείς ότι είναι χαμηλό σε σήμα ή κάνει και αποσυνδέσεις? Εμένα είναι πολύ χάλια, ακόμα και δίπλα στο ρούτερ αποσυνδέεται κάθε 3-4 λεπτά και μετά επανασυνδέεται. Δεν θα έπρεπε να σου αποσυνδέεται... Δοκίμασες να αλλάξεις κανάλι στο WiFi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όταν λες αδύναμο wifi εννοείς ότι είναι χαμηλό σε σήμα ή κάνει και αποσυνδέσεις? Εμένα είναι πολύ χάλια, ακόμα και δίπλα στο ρούτερ αποσυνδέεται κάθε 3-4 λεπτά και μετά επανασυνδέεται. τα περισσότερα ξυράφια,εχουν πρόβλημα με την κεραία του WIFI,οτι και να κάνουμε,σήμα καλό δεν πρόκειται να έχουμε. Κατά τα λοιπά,ειναι απο τα καλύτερα τηλέφωνα που βγήκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όταν λες αδύναμο wifi εννοείς ότι είναι χαμηλό σε σήμα ή κάνει και αποσυνδέσεις? Εμένα είναι πολύ χάλια, ακόμα και δίπλα στο ρούτερ αποσυνδέεται κάθε 3-4 λεπτά και μετά επανασυνδέεται. Όχι δεν αποσυνδέεται. Έχει χαμηλότερο σήμα σε σχέση με άλλα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 στη stock jb, κάθε λίγο χάνεται το mp3 που έχω διαλέξει από την sd, και βάζει έναν ότι να ναι ήχο.Τι φταίει?(έχω αλλάξει και εφαρμογή, αλλά πάλι τα ίδια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 αξιζει η αγορα του κινητουα αυτοτ σημερα?γτ μ φαινεται πολυ ωραιο... Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Είναι ιδιαίτερο κινητό, ξεχωρίζει. Και δεν το έχουν πολλοί. Το είχα κρατήσει δίνοντας το sii. Πάντως μεταχειρισμένο το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές. Βέβαια το μέγεθος του είναι παρόμοιο με του s4, οπότε δεν έχει κσο τόσο καλή εκμετάλλευση χώρου. Η κάμερα του δεν με ενθουσίασε και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) στη stock jb, κάθε λίγο χάνεται το mp3 που έχω διαλέξει από την sd, και βάζει έναν ότι να ναι ήχο.Τι φταίει?(έχω αλλάξει και εφαρμογή, αλλά πάλι τα ίδια). μετέφερε το Mp3 στην εσωτερική μνήμη και δες αν το κάνει πάλι.... αξιζει η αγορα του κινητουα αυτοτ σημερα?γτ μ φαινεται πολυ ωραιο... φίλε μου ανάλογα τι θέλεις, εμένα αυτό που με εκπλήσσει ακόμα κάθε μέρα ειναι η μπαταρία του, έχω το ΜΑΧΧ και μου βγάζει άνετα 2 μέρες, σήμερα πάντως ειναι η δεύτερη μέρα μου και έχω για άλλες δυο μέρες (ναι σωστά διάβασες) γιατί δεν το σκαλιξα πολύ ;) κατά τα άλλα ειναι ένα τίμιο εργαλείο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και με τεχνικά όχι απαρχαιωμένα.... Edited October 15, 2013 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπέρα σε όλους σήμερα ήρθε από Ταϊβάν το razor mou xt 910 και όλη μέρα το περιεργαζομαι.είχα πριν το defy kai πριν από αυτό το s3 που το έδωσα για ταμπλετ.Ελπίζω να μην με δυσαραστησει η επιλογή μου. έχετε να μου προτείνεται κάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 αξιζει η αγορα του κινητουα αυτοτ σημερα?γτ μ φαινεται πολυ ωραιο... Αν το βρεις μεταχειρισμένο που λογικά θα έχει πολύ καλή τιμή ίσως να αξίζει. Τα θετικά του: πανέμορφο, πολύ καλή ποιότητα υλικών και γρήγορο. Σε σημεία πίο γρήγορο από το S3. Τα αρνητικά του: το λογισμικό. Δεν το έχουν γράψει καλά και έχει κολλήματα που μπορεί ούτε καν να προσέξιες. Αλλα αν προσέξεις κόλλημα στο λογισμικό μην περιμένεις να τα διορθώσουν στα κοντά (αν τα διορθώσουν καθόλου).Για παράδειγμα αν θες να το χρησιμοποιήσεις για κλήσεις μέσω ίντερνετ δε θα σε ικανοποιήσει. Πάντως πάρα πολύ φτηνό μπορείς να πάρεις καινούργιο το S3 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 σήμερα παρέλαβα και ένα Lenovo a830 ταεχω και τα δυο μπροστά μου το ένα θα το πουλησω κάπου αλλά.ποιο??και τα δυο πανέμορφα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 σήμερα παρέλαβα και ένα Lenovo a830 ταεχω και τα δυο μπροστά μου το ένα θα το πουλησω κάπου αλλά.ποιο??και τα δυο πανέμορφα.. για δώσε κανα link από εκεί που τα αγόρασες, να πάρουμε και καμιά ιδέα από τιμές κι εμείς;)(κάτι μου λέει ότι τα βρήκες σε καλή τιμή για να τα παίρνεις δυο δυο:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 για δώσε κανα link από εκεί που τα αγόρασες, να πάρουμε και καμιά ιδέα από τιμές κι εμείς;)(κάτι μου λέει ότι τα βρήκες σε καλή τιμή για να τα παίρνεις δυο δυο:p)τι λεει ομως το ξυραφι,δεν μου λετε και ανησυχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 τι λεει ομως το ξυραφι,δεν μου λετε και ανησυχω... Εγώ το ξυράφι το έχω 2 χρόνια, είναι σκυλί τηλέφωνο, γρήγορο και σε συνδυασμό με Jelly bean και root ανταγωνιζεται αρκετά σημερινά τηλέφωνα και κατά περίεργο λόγο αντίθετα με άλλους δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wi fi, που έχω φουλ σήμα σπίτι. Επισης δεν είναι πλαστικουρα, είναι γενικώς ένα τίμιο τηλέφωνο Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 σήμερα παρέλαβα και ένα Lenovo a830 ταεχω και τα δυο μπροστά μου το ένα θα το πουλησω κάπου αλλά.ποιο??και τα δυο πανέμορφα.. Με μια γρήγορη μάτια βλέπω ότι το lenovo έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή και πιο μεγάλη οθόνη. Επίσης έχει μαμίσιο 4.2.1. Το ξυράφι έχει καλύτερη οθόνη amoled και σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Επιλέγεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) έχω πάρει σχεδόν όλα τα τηλ και τελευταίο μου το s3 το οποίο θεωρώ το καλύτερο.όμως έχω να πω πως δεν μου έλειψε καθόλου σε συγκριση με το ξουραφι μου όπως το λέω.γίναμε αχώριστοι:) α και για wifi επειδή είδα την κουβέντα ούτε λόγος....τέζα σήμα ,τέζα με σύγκριση των καλυτέρων συν το ταμπλετ μου ταβ 2 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 18, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 α και για wifi επειδή είδα την κουβέντα ούτε λόγος....τέζα σήμα ,τέζα με σύγκριση των καλυτέρων συν το ταμπλετ μου ταβ 2 Δε ξερω για'σενα,μπρος στο jiayu g3s ομως,δεν επιανε μια. Γενικά απ'οσο είχα δει στο XDA,υπαρχει θέμα με την κεραία,τα υλικά κατασκευής και που την εχουν βάλει/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 σε σύγκριση με το μότο εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts