Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια ερωτηση ,αρχισε σημερα στα καλα καθουμενα την ωρα που ξεκλειδωνω την οθονη να βγαζει πανω στην μπαρα ενα τριγωνακι που λεει (περ.δεδομ.παρασκ.) για ενα δευτερολεπτο και μετα να χανεται.ξερει κανεις τι ειναι αυτο ?και πως βγαινει?

Μήπως ενεργοποίησες κάποια Smart action, που να απενεργοποιεί τα δεδομένα παρασκηνίου?!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το παρέλαβα σήμερα και σε ένα τέταρτο είχα κοτσάρει και το razr, γυρνώντας ανάποδα τα βύσματα. Πολύ ποιοτικό και εύχρηστο. Έβαλα και ένα ασύρματο ποντίκι και έπαιξε αμέσως. Για 50 ευρώ αξίζει με το παραπάνω.

Παιδιά το αγόρασα και εγώ. το touchpad λειτουργεί? Δε μου εμφανίζει κέρσορα στην οθόνη... Μήπως δουλεύει μόνο με ποντίκι? Όταν λές ασύρματο εννοείς bluetooth?

Τελικά δεν κάνει καλή επαφή. πρέπει να το πιέζω πολύ... θα βρω μία άκρη. Αλήθεια στα ελληνικά πως γράφουμε?

Edited by Bezbozny

Μήπως ενεργοποίησες κάποια Smart action, που να απενεργοποιεί τα δεδομένα παρασκηνίου?!

μαλλον αυτο ηταν .ευχαριστω

Παιδιά το αγόρασα και εγώ. το touchpad λειτουργεί? Δε μου εμφανίζει κέρσορα στην οθόνη... Μήπως δουλεύει μόνο με ποντίκι? Όταν λές ασύρματο εννοείς bluetooth?

Δεν έχεις κουμπωσει τα βύσματα σωστά βαθιά μέσα η κάποιο από τα δυο είναι πιο ψηλά από το άλλο. Να τα φέρες στο ίδιο επίπεδο, να αισθανθείς να κουμπωσουν.

Επίσης μπορεί να είναι απενεργοποιημένο το touch pad, είναι αναμμένο το led του που είναι πάνω του στα αριστερά? Ενεργοποιήστε - απενεργοποιήστε με διπλό κλικ πάνω στο led.

Όταν λές ασύρματο εννοείς bluetooth?

Τι ποντίκι είναι ένα απλό ασύρματο με πολύ μικρό dongle που δεν αφαιρώ πότε λόγω μεγέθους. Έπαιξε αμέσως χωρίς καμία ρύθμιση.

Έχω ένα καλώδιο HDMI απο Πλαίσιο (15Ε) ενώ 1η φορά στο σπίτι μου δούλεψε μετά που δοκίμασα σε άλλη TV (work) δεν δουλεύει καλά λες και δεν έχει καλή επαφή πήγα σπίτι και εδώ σταμάτησε να δουλεύει WTF !?
:ninja:

Τελικά δεν κάνει καλή επαφή. πρέπει να το πιέζω πολύ... θα βρω μία άκρη. Αλήθεια στα ελληνικά πως γράφουμε?

Εαν δε βρεις ακρη με τα ελληνικα κατεβασε το android keyboard helper. Το demo πρωτα για να δεις εαν λειτουργει. Το full εαν ψαξεις θα το βρεις. Παντως ειναι απο αυτα που αξιζουν για αγορα.

Παιδια να ρωτήσω κάτι παρατήρησα τώρα που το είχα στα χέρια μου το razr είδα ότι τρεμοπαίζουν όλη η οθόνη και έπαθα πλάκα γνωρίζει κάποιος τίποτα

Να το στείλω αν είναι στην μοτορολα??

Παιδιά καλησπέρα για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει όταν στέλνω σε άλλους μηνύματα κειμένου τους παραλείπονται κάποιοι χαρακτήρες ενώ εγώ στο κινητό μου τους βλέπω μία χαρά...Π.χ. μπορεί να στείλω την λέξη Καλησπέρα και ο παραλήπτης να δεί Κ λη περα.

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ή γνώση του τι μπορεί να φταίει? Έχω την 4.0.4..

Παιδιά καλησπέρα για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει όταν στέλνω σε άλλους μηνύματα κειμένου τους παραλείπονται κάποιοι χαρακτήρες ενώ εγώ στο κινητό μου τους βλέπω μία χαρά...Π.χ. μπορεί να στείλω την λέξη Καλησπέρα και ο παραλήπτης να δεί Κ λη περα.

Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ή γνώση του τι μπορεί να φταίει? Έχω την 4.0.4..

Πάτα Μηνύματα..αριστερό κάτω κουμπί μενού...κ πήγαινε κωδικοποίηση. Αν γράφεις με μικρά επέλεξε την κάτω επιλογή. Αλλιώς κεφαλαία.

Μολις ενεργοποιησα το lapdock!! Απλα δεν υπαρχει!!Αξιζει!!

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Έχουμε άπλα το κορυφαίο κινητό, κανένα δεν κάνει αυτά που κάνει το δικό μας. ( μόνο το padfone ) Γκρίνιαζουμε για την μοτορολα αλλά μας έχει κάνει μάγκες με ελάχιστα λεφτά. Ελπίζω με το κάλο σε μερικά χρόνια που θα μας δώσει JB να υποστηρίζει το webtop γιατί έχω πάρει και το πληκτρολόγιο με το ποντίκι για την τηλεόραση! :D

Πάτα Μηνύματα..αριστερό κάτω κουμπί μενού...κ πήγαινε κωδικοποίηση. Αν γράφεις με μικρά επέλεξε την κάτω επιλογή. Αλλιώς κεφαλαία.

Σε ευχαριστώ φίλε μου! Τόσο απλό τελικά...Και είχα τρελαθεί...:p

Ποια ρύθμιση προκαλεί το εικονίδιο του wifi να είναι γκρι και να μην μπορεί να συνδεθεί?Και αντίθετα όταν είναι μπλέ να σερφάρεις κανονικά?:wacko:

Μολις ενεργοποιησα το lapdock!! Απλα δεν υπαρχει!!Αξιζει!!

Αν μπορείτε κάποιος που το έχετε πάρει και το δουλεύετε με ICS να γράψετε ένα μικρό review ή τα συν πλην σε γενικές γραμμές; Άλλοι το θάβουνε με ICS και άλλοι λένε τα καλύτερα. Τα περισσότερα review είναι με gb.

Ποια ρύθμιση προκαλεί το εικονίδιο του wifi να είναι γκρι και να μην μπορεί να συνδεθεί?Και αντίθετα όταν είναι μπλέ να σερφάρεις κανονικά?:wacko:

Δεν είμαι σίγουρος αν ρωτάς αυτό ακριβώς, αλλά δοκίμασε, από τις ρυθμίσεις wifi πάτα μενού--> σύνθετα και στην επιλογή "Διατήρηση wifi κατα την αδράνεια" βάζεις "πάντα".

Συνήθως πάντως, όταν είναι γκρί πάει να συνδεθεί το wifi και μπλέ όταν έχει ήδη συνδεθεί.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Το lapdock με GB ήταν αργό δεν έχει καμία σχέση μετά την αναβάθμισή σε παγωτό, μόνο ένα αργό Mozilla είχε τίποτα άλλο.

Ουσιαστικά και πρακτικά τωρα είναι ολόιδιο το περιβάλλον με τις ταμπλέτες που τρέχουν ICS.... τι να συγκινείς....τίποτα , πολύ καλύτερο.

Ιδικά ο εργοστασιακός εξπλορερ είναι καλύτερος από οποιονδήποτε θα βρεις και σε ταμπλέτα.

Δεν γίνετε σύγκριση.

Λοιπόν έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το lapdock. Όταν βάζω το κινητό το lapdock δεν εμφανίζει την οθόνη του κινητού fullscreen. Δηλαδή υπάρχουν δύο μαύρες μπάρες πάνω και κάτω και στο ενδιάμεσο εμφανίζεται η οθόνη. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται? Βρήκα και έναν άλλο στο διαδύκτιο με το ίδιο πρόβλημα. Η οθόνη μου είναι όπως στην εικόνα. Edited by Bezbozny

Λοιπόν έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το lapdock. Όταν βάζω το κινητό το lapdock δεν εμφανίζει την οθόνη του κινητού fullscreen. Δηλαδή υπάρχουν δύο μαύρες μπάρες πάνω και κάτω και στο ενδιάμεσο εμφανίζεται η οθόνη. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται? Βρήκα και έναν άλλο στο διαδύκτιο με το ίδιο πρόβλημα. Η οθόνη μου είναι όπως στην εικόνα.

Ρυθμίσεις- προβολή- υπερσάρωση. Κάνε μια δοκιμή.

Δοκίμασε να το συνδέσεις στην τηλεόρασή σε webtop, εκεί σου επιτρέπει να αλλάξεις την ανάλυσή, όχι όμως στο lapdock. Βάλε την μεγαλύτερη που μπορείς και μετά δοκίμασε ξανά.

Το έκανα. Δε νομίζω ότι με αφήνει να αλλάξω την ανάλυση. Πάντως έχω να πω ότι είναι μια απογοήτευση το συγκεκριμένο εξάρτημα. Πραγματικά δεν τα αξίζει τα λεφτά του έστω και αν είναι στα 50 ευρώ μόνο. Η προηγούμενη έκδοση του Webtop ήταν περιβάλλον Linux Ενώ τώρα απλά έχεις ένα περιβάλλον σαν tablet. Επίσης η Motorola έχει σταματήσει την έρευνα και την εξέλιξη της συγκεκριμένη πλατφόρμας αφού έβγαλε ανακοίνωση ότι την εγκαταλείπει. Σε αυτά προσθέτω και το παραπάνω πρόβλημα με την ανάλυση οπότε.... Πεταμένα λεφτά.

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν έχεις ένα περιβάλλον σαν tablet, έχεις το επίσημο περιβάλλον ICS που έχουν όλες οι ταμπλέτες.

Δεν το έχεις δουλέψει με GB για αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.

Το lapdock 100 και 500 που είναι επίσημα για το RAZR συνεχίζει να τα υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει αν κάποτε πάρουμε JB θα παραμείνει η δυνατότητα να μπαίνουμε σε περιβάλλον webtop.

Κρίμα πάντως που στην τηλεόρασή σου δεν μπορείς να ρυθμίσεις μεσο του webtop την ανάλυση, μου φαίνεται παράξενο . Εγώ σε όσες το δοκίμασα μου το επέτρεπε. Δοκίμασε και σε περιβάλλον καθρέφτη να βάλεις την υπερσαρωση στο τέρμα.

Κάτι γελοία ιδέα που είχα ενώ περπατούσα , μπορούμε να συνδέσουμε το asus padtablet με το razr :lol:
:ninja:

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Δεν έχεις ένα περιβάλλον σαν tablet, έχεις το επίσημο περιβάλλον ICS που έχουν όλες οι ταμπλέτες.

Δεν το έχεις δουλέψει με GB για αυτό γράφεις αυτά που γράφεις.

Το lapdock 100 και 500 που είναι επίσημα για το RAZR συνεχίζει να τα υποστηρίζει. Αυτό σημαίνει αν κάποτε πάρουμε JB θα παραμείνει η δυνατότητα να μπαίνουμε σε περιβάλλον webtop.

Κρίμα πάντως που στην τηλεόρασή σου δεν μπορείς να ρυθμίσεις μεσο του webtop την ανάλυση, μου φαίνεται παράξενο . Εγώ σε όσες το δοκίμασα μου το επέτρεπε. Δοκίμασε και σε περιβάλλον καθρέφτη να βάλεις την υπερσαρωση στο τέρμα.

Τελικά δικό μου λάθος. Την άλλαξα την ανάλυση αλλά πάλι τίποτα. Και με την υπερσάρρωση το ίδιο... Αλλήθεια πως αλλάζουμε από webtop σε περιβάλλον καθρέπτη από το lapdock? Για να κάνω την αλλαγή κάθε φορά το συνδέω με την τηλεόραση.

Καλησπέρα,μόλις έγινα κάτοχος του κινητού και προς το παρών φαίνεται καταπληκτική συσκευή,έχω 2 ερωτήσεις........1)πως μπορούμε να σβήσουμε οθονιές;Γίνεται η πρέπει να κατεβάσω άλλο launcher και 2)Αν γίνεται να απενεργοποιήσω κάθε φορά που κατεβάζω μια εφαρμογή να την πετάει σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη :cool:

Υ.Γ Μόλις είδα ότι πέρνει micro sim το κινητό,τι κάνουμε τώρα?

Edited by Argonath

• The title was changed to Motorola RAZR XT910