tsakozzz Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 μου ερχετε να κλαψω............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Απίστευτο, κι όμως... Motorol-ικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gioxlit Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 για εμας που βάλαμε την retail βγηκε το fastboot φιλε της τελικής nonefigs ή πρέπει να κάνουμε την γνωστή ταλαιπωρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 για εμας που βάλαμε την retail βγηκε το fastboot φιλε της τελικής nonefigs ή πρέπει να κάνουμε την γνωστή ταλαιπωρία; το fastboot δεν έχει βγει και νομίζω ότι μάλλον θα αργήσει, προσωπική άποψη πάντα, μακάρι να βγει γρήγορα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 εν το μεταξυ τώρα που κατέβηκε ο διάολος τώρα έιναι που δέν έχω μπαταρία πολύ!!! Αρε ρουφιάνα μοίρα να θες να δείς ICS και η μπαταρια να σου κάνει πλάκα!!!!!! Και έλεγα το βράδυ να κάνω αναβάθμιση το κινητό μόνος μου!!! Αντε μωρέ όνειρο παμε και για Jelly Bean να γουστάρουμε λεμεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 εν το μεταξυ τώρα που κατέβηκε ο διάολος τώρα έιναι που δέν έχω μπαταρία πολύ!!! Αρε ρουφιάνα μοίρα να θες να δείς ICS και η μπαταρια να σου κάνει πλάκα!!!!!! Το ιδιο εχω παθει και το φορτιζω τωρα !! Btw, η επισημη ανακοινωση : Motorola Europe Hey everyone! The ICS upgrade for Motorola RAZR & Motorola RAZR MAXX is now available for people living in Poland, Turkey, Greece, Romania, Bulagaria and Serbia. To upgrade your smartphone Open ‘Settings’ from the application tray > Select ‘About phone’ > Select ‘System updates’ > Tap on ‘Download’ and voila! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 77%.....Θα το ματιασω στο τελος:lol::lol:Φτου......Φτου...... Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not123 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Πληροφοριακά εγώ έκανα επαναφορά εργοστασιακών και wipe data πρίν το update και με το που το άνοιξα την ξαναβρήκε την αναβάθμιση. Θα κάνω και μια επαναφορά μετά και έτοιμος. Βέβαια μπορεί να ήτανε και τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 OTA update=Over The Air upadate με αερόστατο έρχεται;;;τι διάολο:lol: .χελωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Έχω δακρύσει από τη συγκίνηση! Και δεν έχω wifi εδώ που είμαι να την κάνω τώρα :banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σε εμενα Τιποτα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Guys,μολις εκανα wipe data/factory reset απο recovery.Το wipe cache partition τι ειναι?Πρεπει να το κανω κι αυτο?Ας μου απαντησει καποιος,γιατι θελω σαν τρελος να το εκκινησω...Παρεπιπτοντως το qe ειναι τωρα 2/1.Πριν με stock 2.3.6 ηταν 1/1. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 εβαλα ics retail χτες και απο τοτε δεν μπορω να συνδεθω σε ιντερνετ , ενω εχω τσεκαρισμενο και την ενεργοποιηση δεδομενων και την περιαγωγη δεδομενων. Καμια ιδεα;με wi fi μπαινει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 να ρωτήσω κάτι, υπάρχει διαφορά μεταξύ του factory data reset απο ta settings menu με το factory data reset απο recovery? Επίσης μετα από factory data reset χρειάζεται να κάνουμε και wipe cache memory από recovery? Σόρρυ αν είναι χαζές οι ερωτήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) "εβαλα ics retail χτες και απο τοτε δεν μπορω να συνδεθω σε ιντερνετ , ενω εχω τσεκαρισμενο και την ενεργοποιηση δεδομενων και την περιαγωγη δεδομενων. Καμια ιδεα;με wi fi μπαινει κανονικα".................... Κατεβασε το tweakker ics apn beta απο google play store και τρεξτο. Θα σου δημιουργησει στο μενου ''ασυρματο και δικτυα'' /περισσοτερα/δικτυα κινητης/ονοματα σημειων προσβασης 3 καταχωρησεις. Η μια ειναι για ιντερνετ. Μετα το restart θα δουλευει.Το προγραμμα μπορεις να το σβησεις αν θελεις τοτε. Edited September 12, 2012 by jannos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Α γιαυτό τρελάθηκε στο wakeup !!!! :lol::lol::lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μολις μου ελαβα μηνυμα για αναβαθμιση στην 672.180.41 enEU (301,2 mb) Αγορασμενο απο Wind me 651.73.30 XT910.NONEFIGSEetail.enEU :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Με ποιο πρόγραμμα κάνω back up στο PC ?? και τα note κάνει ?? ολα ολα τις ρυθμίσεις δεν με πολλή ενδιαφέρει Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Παιδιά έκανα την αναβάθμιση του και μόλις πήγα στον bootloader και επέλεξα το το recovery μου εμφανήςε τον ανδροειδες με ανοιγμένο καπάκι και πινακίδα (!), από πάνω Τι παιζει; Edited September 12, 2012 by tsakozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ixidor Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Για σας και από εμενα παίδες.....έκανα κανονικά την αναβάθμιση απλά όταν πάω recovery με βγάζει αριστερά από το android, qe 2/1 πριν το update μου είχε 1/1.....πως γίνετε να το κάνω 0/0 η έστω 0/1???????και αν τυχόν δεν γίνετε υπάρχει πρόβλημα στην εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Για σας και από εμενα παίδες.....έκανα κανονικά την αναβάθμιση απλά όταν πάω recovery με βγάζει αριστερά από το android, qe 2/1 πριν το update μου είχε 1/1.....πως γίνετε να το κάνω 0/0 η έστω 0/1???????και αν τυχόν δεν γίνετε υπάρχει πρόβλημα στην εγγύηση? παιδιά αυτά που ακούγονται για το qe σε σχέση με το root δεν είναι διασταυρωμένα. Έχω ποστάρει την άποψη μου για το θέμα στο XDA και από ότι φαίνεται δικαιώνομαι. Η άποψή μου είναι ότι το qe αφορά τα φλασαρίσματα προφανώς των stock λογισμικών στο κινητό. δλδ όσοι είχαν την 2.3.5 και πήγανε στην 2.3.6 κανονικά με update τότε το qe από 0/0 έγινε 1/1 και όσοι μετά βάλανε και την ICS όπως εσείς τώρα κανονικά χωρίς οποιαδήποτε μοντιφιά τους βγάζει 2/1. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ixidor Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 παιδιά αυτά που ακούγονται για το qe σε σχέση με το root δεν είναι διασταυρωμένα. Έχω ποστάρει την άποψη μου για το θέμα στο XDA και από ότι φαίνεται δικαιώνομαι. Η άποψή μου είναι ότι το qe αφορά τα φλασαρίσματα προφανώς των stock λογισμικών στο κινητό. δλδ όσοι είχαν την 2.3.5 και πήγανε στην 2.3.6 κανονικά με update τότε το qe από 0/0 έγινε 1/1 και όσοι μετά βάλανε και την ICS όπως εσείς τώρα κανονικά χωρίς οποιαδήποτε μοντιφιά τους βγάζει 2/1. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.....αλλα εγώ ήμουν 2.3.5 και πήγα κατευθείαν ics.....άσε που έχω δει βιντεάκι που ένας τύπος έχει ics περασμένο και του λέει θε 0/1.....ότι και να είναι αλλάζει βάση της έκδοσης που περνάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.....αλλα εγώ ήμουν 2.3.5 και πήγα κατευθείαν ics.....άσε που έχω δει βιντεάκι που ένας τύπος έχει ics περασμένο και του λέει θε 0/1.....ότι και να είναι αλλάζει βάση της έκδοσης που περνάς! φίλε μου μπορείς να βάλεις (ή όποιος πέρασε σήμερα την επίσημη ICS) κάποιο screenshot από τις πληροφορίες του συστήματος για δούμε αν κάποια πράγματα έχουν αλλάξει ή παρέμειναν ίδια με το soak test; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δεν μπορώ να κάνω update μέσο motocast όλο κολλάει Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Και εγώ την κατεβάζω τώρα.. Αγορασμένο από Wind.. Ελπίζω οι εφαρμογές να λειτουργούν μετά.. Τουλάχιστον το Sygic... Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts