Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το φορτιστή από άλλο κινητό π.χ. HTC ο οποίος είναι 1000mA καθώς και αυτοκινήτου που είναι 1mA. Το ρωτάω γιατί είδα ότι ο φορτιστής του Razr είναι 850mA και δε θέλω να κάνω καμιά ζημιά ούτε και να μειώσω τη διάρκεια της μπαταρίας καθώς δεν αλλάζει. Και οι δύο φορτιστές είναι 5V οπότε το μόνο που αλλάζει είναι τα mA. Ευχαριστώ

Εγώ έχω απο Νοκια 1200mA και φορτίζει μια χαρά :lol:

:ninja:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το φορτιστή από άλλο κινητό π.χ. HTC ο οποίος είναι 1000mA καθώς και αυτοκινήτου που είναι 1mA. Το ρωτάω γιατί είδα ότι ο φορτιστής του Razr είναι 850mA και δε θέλω να κάνω καμιά ζημιά ούτε και να μειώσω τη διάρκεια της μπαταρίας καθώς δεν αλλάζει. Και οι δύο φορτιστές είναι 5V οπότε το μόνο που αλλάζει είναι τα mA. Ευχαριστώ

Δεν νομίζω ότι έχεις να φοβηθείς κάτι. Άλλωστε, οι φορτιστές της μοτορόλα είναι 5.1 V

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Τίποτα ως τώρα. Το παιδί που είχε αναφέρει πως του είπαν αφού το service για σήμερα, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία του είπαν πως τελικά μάλλον πάμε για 17/08... Απελπισία!

Που βλέπω για ΟΤΑ ??

Ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο->Ενημερώσεις συστήματος.

Αν και ισχύει αυτό που έγραψε ο Θανάσης πιο πάνω για 17/8. Τουλάχιστον έτσι είπαν από Moto. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν μάλλον.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

παιδια ερωτηση πως μπορω να αλλαξω την εμφανιση των επαφων μου στη συσκευη? θελω να πω πως θελω να διχνει το γραμμα "A"πχ και κατω απο το γραμμα αυτο να εμφανιζοντε οι επαφες μου που ξεκινανε με αυτο.τωρα δεν μου εμφανιζει τα αρχικα γραμματα και δεν ξερω τι παιζει απαντηστε μου αν μπορειτε
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Παιδία να ρωτήσω κάτι , εάν γνωρίζει κανείς . μπορώ να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή που κατεβάζω απο το google play , απευθείας στην εξωτερική μνήμη sdcard-ext που έχω βάλει στο κινητό και να τρέχει απο εκεί ? .

Και εάν ναι πώς ??

Έχω το Android 4.04 .

Ευχαριστώ

Πρέπει να το υποστηρίζει η εφαρμογή νομίζω. Στο market της google υπάρχουν κάποιες εφαρμογές για app to sd ... ρίξε μια ματιά και κάτι θα βρεις...

Motorola Europe We are still working as fast as possible on the update for the RAZR AND RAZR MAXX and will update you as soon as it's available!

Παιδία να ρωτήσω κάτι , εάν γνωρίζει κανείς . μπορώ να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή που κατεβάζω απο το google play , απευθείας στην εξωτερική μνήμη sdcard-ext που έχω βάλει στο κινητό και να τρέχει απο εκεί ? .

Και εάν ναι πώς ??

Έχω το Android 4.04 .

Ευχαριστώ

Για να χρησιμοποιήσεις ext partition πρέπει να έχεις custom rom που να το υποστηρίζει και δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοιες για το razr μιας και είναι το μοναδικό τηλέφωνο που δεν το χρειάζεται. 4 gb για εφαρμογές δεν γεμίζουν ΠΟΤΕ!

παιδια ερωτηση πως μπορω να αλλαξω την εμφανιση των επαφων μου στη συσκευη? θελω να πω πως θελω να διχνει το γραμμα "A"πχ και κατω απο το γραμμα αυτο να εμφανιζοντε οι επαφες μου που ξεκινανε με αυτο(δηλαδη αλφαβητικα).τωρα δεν μου εμφανιζει τα αρχικα γραμματα και δεν ξερω τι παιζει απαντηστε μου αν μπορειτε συγκεκριμενα μου εμφανιζει μονο αγγλικους χαρακτηρες (a,b,c) και οχι ελληνικους!μονο οταν εχω γραμμενη πχ μια επαφη με αγγλικους χαρακτηρες τοτε μου την εμφανιζει αλφαβητικα
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

παίδες πριν από λίγο παρατήρησα ότι η έκδοση ICS που θα κυκλοφορήσει επίσημα σύμφωνα με την ιστοσελίδα της motorola είναι η 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6 Το oficial leak που περάσαμε πολλοί από εμάς είναι 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2 άλλα με το update έπειτα η έκδοση έγινε 676.226.3XT910.Retail.en.EU. Άρα την ψιλοπατήσαμε όσοι περιμέναμε ίσως ΟΤΑ αναβάθμιση (εάν και εφόσον υπάρχει ενιαία έκδοση για την Ευρώπη και όχι nonEFIGS έκδοση) διότι η έκδοση που έχουμε είναι (φυσιολογικά) μεταγενέστερη από αυτήν που θα βγει, επομένως μόνο με fastboot αρχείο και φτου από την αρχή.

ΥΓ

Μήπως αυτό το update που περάσαμε δεν έπρεπε να το περάσουμε και ενδεχομένως αυτό να δημιουργεί τα όποια προβλήματα όταν πηγαίνουν τα κινητά στο service; μήπως είναι update για developers και κάνει pre root τη συσκευή;

στο techblog αναφέρεται από φίλο που έχει περάσει την 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2 χωρίς το update, ρώτησε στο service αν έχει εγγύηση του είπανε ότι κανονικά έχει και ότι μέσω ΟΤΑ θα κάνει αναβάθμιση η συσκευή του μόλις βγει επίσημα η αναβάθμιση από την motorola. Μήπως πρέπει να ξαναφλασάρουμε την 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2 χωρίς το update; Παλιοκατάσταση θα έλεγα...... κάποιος πιο ειδικός ίσως καμία γνώμη;

Edited by frastgr
frastgr

Αν και ισχύει αυτό που έγραψε ο Θανάσης πιο πάνω για 17/8. Τουλάχιστον έτσι είπαν από Moto. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν μάλλον.

Α σωστά :lol: ..

Μπα τίποτα σε μένα

Μήπως αυτό το update που περάσαμε δεν έπρεπε να το περάσουμε και ενδεχομένως αυτό να δημιουργεί τα όποια προβλήματα όταν πηγαίνουν τα κινητά στο service; μήπως είναι update για developers και κάνει pre root τη συσκευή;

Μαλών ... Ος συνήθως apha/beta/feta έχουν παρενέργειες ..

:ninja:

Eπειδη ψαχνω και δε βρισκω καποιο θεμα στα Ελληνικα φορουμς σχετικα με αυτην την συσκευη η οποια με ψηνει να παρω και σε αυτη την τιμη κιολας μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει 2-3 πραματακια επιπλεον?

http://www.expansys.com.gr/motorola-xoom-2-media-edition-16gb-wi-fi-225509/

Προσωπικά βρίσκω το τελευταίο leak (676.226.3XT910.Retail.en.EU) καλύτερο από το 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2.

Όταν με το καλό βγει η επίσημη αναβάθμιση καλό είναι να γίνει καθαρή εγκατάσταση.

στο techblog αναφέρεται από φίλο που έχει περάσει την 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2 χωρίς το update, ρώτησε στο service αν έχει εγγύηση του είπανε ότι κανονικά έχει και ότι μέσω ΟΤΑ θα κάνει αναβάθμιση η συσκευή του μόλις βγει επίσημα η αναβάθμιση από την motorola. Μήπως πρέπει να ξαναφλασάρουμε την 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2 χωρίς το update; Παλιοκατάσταση θα έλεγα...... κάποιος πιο ειδικός ίσως καμία γνώμη;

Έχεις κάνει καμιά ερώτηση πάνω στο θέμα στο xda; Δεν νομίζω το software που βγάζει τις συσκευές root εδώ να είναι διαφορετικό από αυτό που θα έχουν στα service σε άλλες Ευρωπαικές χώρες. Ίσως κάποιος εκεί να ξέρει να μας δώσει τα φώτα του.

Θα ρωτούσα εγώ αλλά δεν πέρασα την ICS ,οπότε αν ρωτήσει κάποιος λεπτομέρειες δεν θα ξέρω να απαντήσω και σίγουρα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Έχεις κάνει καμιά ερώτηση πάνω στο θέμα στο xda; Δεν νομίζω το software που βγάζει τις συσκευές root εδώ να είναι διαφορετικό από αυτό που θα έχουν στα service σε άλλες Ευρωπαικές χώρες. Ίσως κάποιος εκεί να ξέρει να μας δώσει τα φώτα του.

Θα ρωτούσα εγώ αλλά δεν πέρασα την ICS ,οπότε αν ρωτήσει κάποιος λεπτομέρειες δεν θα ξέρω να απαντήσω και σίγουρα.

Πριν από λίγο έκανα ερώτηση στο XDA και περιμένω απάντηση.

frastgr

Τίποτα ως τώρα. Το παιδί που είχε αναφέρει πως του είπαν αφού το service για σήμερα, σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία του είπαν πως τελικά μάλλον πάμε για 17/08... Απελπισία!

Τελικά βγήκε η τελική έκδοση την Τρίτη, αλλά μέσω του soak test προγράμματος. Οπότε στις 17 θα είναι το τελευταίο ραντεβού εκτός αν εντοπίσουν μεγάλα προβλήματα στη δοκιμή.

Πηγή:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1820227

Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

Ωραίος ;) .

Τελικά βγήκε η τελική έκδοση την Τρίτη, αλλά μέσω του soak test προγράμματος. Οπότε στις 17 θα είναι το τελευταίο ραντεβού εκτός αν εντοπίσουν μεγάλα προβλήματα στη δοκιμή.

Πηγή:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1820227

Άμα οι testers είναι λιώμα στις παραλίες την κάτσαμε την βάρκα :lol:.

Μακάρι να μην έχει bugs και μας καθυστερήσουν κι'άλλο. Ποιός είναι ο Άγιος των update να ανάψω κερί :p.

Η πρώτη απάντηση που πήρα δεν είναι ενθαρρυντική. Την παραθέτω παρακάτω, λέει ότι δεν κάνει root άλλα χάνεις την εγγύηση επειδή δεν έχει εκδοθεί επίσημα από την motorola. Το καλύτερο είναι, κατά τη γνώμη μου, να περιμένουμε να βγει επίσημα η ICS να δούμε ποια έκδοση είναι και μετά βλέπουμε και κάνουμε:worry::worry::worry: έχω συνεχή επαφή στο XDA για το θέμα, για ότι νεότερο θα ενημερώσω!!!!!!

''This won't root your device, but it's not official, so no warranty after that''

Edited by frastgr
frastgr

Eπειδη ψαχνω και δε βρισκω καποιο θεμα στα Ελληνικα φορουμς σχετικα με αυτην την συσκευη η οποια με ψηνει να παρω και σε αυτη την τιμη κιολας μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει 2-3 πραματακια επιπλεον?

http://www.expansys.com.gr/motorola-xoom-2-media-edition-16gb-wi-fi-225509/

Κανεις? :wacko::(

Μιας και επίκειται η official ICS, θέλω να είμαι προετοιμασμένος και ερωτώ το εξής:

Είμαι root στην 2.3.6. Πώς θα μπορέσω να διατηρήσω το root μου και μετά το OTA; Με κάποιο root backup, η μήπως με εκ νέου rootαρισμα; Θα λειτουργήσει κάποια ήδη γνωστή διαδικασία ή θα πρέπει να περιμένουμε τους συνήθεις υπόπτους του xda;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Nαι ευχαριστω για την διευκρινηση το γνωριζω απλα δεν υπαρχει πουθενα αλλου το συγκεκριμενο θεμα και απλως ρωτησα μηπως γνωριζει καποιος....

• The title was changed to Motorola RAZR XT910