Dinos_Patra Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Φίλε μου η sgp είναι πολύ καλύτερη, η δική σου είναι ψιλο χάλια. Εγώ όταν θέλω να πάρω screen protector ξεκινώ πάντα από sgp. Δύσκολα γρατσουνιέται, δεν την αλλάζεις ποτέ. Στο sii την έχω 9 μήνες περίπου. Η πρώτη φωτογραφία είναι κοντινή, από απόσταση ούτε καν φαίνεται όπως θα δεις στην δεύτερη. Αν κοιτάξεις προσεκτικά η ζελατίνα εφάπτεται ακριβώς με το σπάσιμο προς τα μέσα που κάνει η οθόνη. Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το lg 2x. Η θήκη που έχω είναι η nillkin όπως έχω αναφέρει και σε άλλο post. edit: Έχει δοκιμάσει κανένας το razr με το bluetooth sony wm600? Δείχνει το όνομα καλούντος στην οθόνη του sony ή το νούμερο; Τέλεια αυτή η προστασία. Κάτι τέτοιο περίμενα κ εγώ κ όχι την αηδία της case mate... Από που την πήρες κ πόσο κόστισε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Τέλεια αυτή η προστασία. Κάτι τέτοιο περίμενα κ εγώ κ όχι την αηδία της case mate... Από που την πήρες κ πόσο κόστισε; Από το store της sgp στο ebay. 15,5$ με τα έξοδα αποστολής (συσκευασία 2 τμχ). http://www.ebay.com/itm/300664435256?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Καλημερα σε όλους! HTC Desire S,και επειδη δέν βλέπω προκοπή με τις αναβαθμίσεις της HTC,σκέφτομαι να μεταπηδίσω σε Motorola RAZR ή Motorola RAZR MAXX. Περιέκτικα αυτά που θέλω,να ρωτήσω 1)πότε και εάν προβλέπεται να κυκλοφορίσει το Motorola RAZR MAXX στην Ελλάδα.Εάν δέν έρθει, απο που να το παραγγείλω καλύτερα! 2)Μέ ένα θέμα με την οθόνη του και κάτι μαύρες κηλίδες ,τι γίνεται; 3)Οι παρτίδες το Mediamarkt, είναι της προκοπής ή για να το σκέφτομαι;;Διότι η τιμή των 279 είναι ομολογω ελκυστική! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 @ddr2 είναι απλώς λίγο αγχωτικό ρε συ να ξέρεις οτι το 70% της ραμ σου χρησιμοποιείται χωρίς ουσιαστικά να κάνεις σημαντική χρήση του κινητού! Τι θα γίνει σε κανα χρόνο - δύο; Αλλά αφού το λες εσύ, που αν κρίνω από το όνομα σου τις έχεις μελετήσει τις ραμ, δε θα με απασχολήσει άλλο! Εμπιστεύομαι λοιπόν το αντρόιτ να κάνει τη δουλειά του! Επίσης για το άλλο πρόβλημα που ανέφερα στο υπερβολικά μεγάλο ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα, που δεν μπορούσα να κάνω αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτηρες κάθε φορά που έκλεινε το κινητό μου, δεν υπάρχει πια, δεν κατάλαβα πως και τι, μάλλον σκάλωμα θα είχε φάει... Τέλος να αναφέρω οτι το κινητό μου έκλεισε χθες από μπαταρία μετά από 40 και πάνω ώρες κανονικής χρήσης, οπότε τις βγάζει και τις δυο μέρες με λίγο προσεκτική χρήση, ουσιαστικά κλείνοντας τα gps και wifi όταν δεν τα χρησιμοποιείς. Γιατί τελικά αυτά είναι που τρώνε την μπαταρία, μόνο με κανονικό GSM είμαι σίγουρος θα μου έβγαζε και τρίτη μέρα. Επίσης τη φωτεινότητα της οθόνης δεν την έχω πειράξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 @ddr2 είναι απλώς λίγο αγχωτικό ρε συ να ξέρεις οτι το 70% της ραμ σου χρησιμοποιείται χωρίς ουσιαστικά να κάνεις σημαντική χρήση του κινητού! Τι θα γίνει σε κανα χρόνο - δύο; Αλλά αφού το λες εσύ, που αν κρίνω από το όνομα σου τις έχεις μελετήσει τις ραμ, δε θα με απασχολήσει άλλο! Εμπιστεύομαι λοιπόν το αντρόιτ να κάνει τη δουλειά του! Επίσης για το άλλο πρόβλημα που ανέφερα στο υπερβολικά μεγάλο ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα, που δεν μπορούσα να κάνω αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτηρες κάθε φορά που έκλεινε το κινητό μου, δεν υπάρχει πια, δεν κατάλαβα πως και τι, μάλλον σκάλωμα θα είχε φάει... Τέλος να αναφέρω οτι το κινητό μου έκλεισε χθες από μπαταρία μετά από 40 και πάνω ώρες κανονικής χρήσης, οπότε τις βγάζει και τις δυο μέρες με λίγο προσεκτική χρήση, ουσιαστικά κλείνοντας τα gps και wifi όταν δεν τα χρησιμοποιείς. Γιατί τελικά αυτά είναι που τρώνε την μπαταρία, μόνο με κανονικό GSM είμαι σίγουρος θα μου έβγαζε και τρίτη μέρα. Επίσης τη φωτεινότητα της οθόνης δεν την έχω πειράξει. Μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι. Αν παρατηρήσεις, ο αριθμός της ελεύθερης ραμ συνεχώς "παίζει". Αυτό γίνεται γιατί το σύστημα, από τη μια ανοίγει διεργασίες και από την άλλη τις κλείνει. Αυτή η δουλειά γίνεται συνέχεια. Δεν υπάρχει περίπτωση με 2.3.5 ή 2.3.6 να αντιμετωπίσεις θέμα με την ελεύθερη ράμ. Ακόμα και στην 4.0.4 που είναι σαφές ότι απαιτεί περισσότερη ραμ από τις προηγούμενες εκδόσεις, και πάλι δεν υπάρχει θέμα. Όταν χρειαστώ περισσότερη ραμ, το android κλείνει διεργασίες, ώστε να έχω περισσότερη ραμ. Όλα αυτά, χωρίς εγώ να καταλαβαίνω κάτι βέβαια. Όσο για την μπαταρία, φαντάζομαι πως όταν κλείνεις το wifi δεν χρησιμοποιείς το δύκτιο του κινητού για συγχρονισμούς, ίντερνετ κλπ. Αλλιώς δεν εξηγείται τόσο μεγάλη αυτονομία.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 @ddr2 Ναι έχεις δίκιο, ξέχασα να πω οτι έχω απενεργοποιήσει τα δεδομένα από το 3g γιατί ακόμη δεν έχω κάποιο πρόγραμμα για ίντερνετ, σήμερα θα βάλω. Όσον αφορά τη ραμ σε ευχαριστώ για την ανάλυσή σου!!! Ας ελπίσουμε να χρησιμοποιείται σωστά για να μας βγάλει το κινητό αξιοπρεπώς και χωρίς πολλά σπαστικά κολλήματα και καθυστερήσεις κανα δίχρονο! Γιατί για πολλά κινητά ακούω οτι μετά από μικρό διάστημα γίνονται χελώνες... @emmanuelle 1) δεν έχω ιδέα πότε, αυτό που έχω όμως καταλάβει είναι οτι πως η μόνη διαφορά είναι η μπαταρία και η οποία αλλάζει την εμφάνιση σε κάτι πιο άσχημο. Ψάξτο. Προσωπικά μάλλον θα επέλεγα από τα δυο το απλό, που έτσι πως το βλέπω αυτήν τη στιγμή μου φαίνεται απίστευτα όμορφο! Λίγο πιο στενό να το είχανε κάνει (να έφτανε το δάχτυλό μου παντού με ένα χέρι) και θα ήτανε το απόλυτο! 2) Αυτές οι μαύρες κοιλίδες στην αρχή σπάνε αρ...τα νεύρα σου πάρα πολύ αλλά τις συνηθίζεις γρήγορα. Και δεν φαίνονται παρα μόνο σε μαύρα σημεία της οθόνης και όταν ο φωτισμός του δωματίου είναι χαμηλός απότι έχω καταλάβει. Αναγκαίο κακό απ' όσο ακούω αν θες να πάρεις σοβαρό κινητό αυτήν την εποχή, αφού ειναι χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης οθόνης που χρησιμοποιούν πολλά κινητά και όχι του συγκεκριμένου μοντέλου. Δεν το θεωρώ πάντως λόγο για να μην πάρεις το συγκεκριμένο κινητό. 3) Η παρτίδα του ΜΜ απ' ότι φαίνεται μια χαρά ήταν, αλλά δυστυχώς έχει τελειώσει. Είχε πέσει η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου και σε κανα δυο ακόμη καταστήματα αλλά ξανανέβηκε παντού στα ~330 ευρώ. Κάνε μια έρευνα αγοράς αν θες γιατί δεν είναι οτι το έψαξα και σαν τρελός τώρα... -Τέλος να αναφέρω απλώς για την αναβάθμιση οτι η τελική για Ελλάδα από την Μοτορόλα ακόμη δεν έχει για το Ρέιζορ. Υπάρχουν βέβαια άλλοι τρόποι να βάλεις το σάντουιτς στο Ρέιζορ απότι φαίνεται από τις συζητήσεις εδω πέρα. Απλώς κάνω αναφορά επειδή έτσι πως το λες φαίνεται σαν η HTC να μην κάνει αναβαθμίσεις, ενώ μου έχει μείνει η εντύπωση οτι είναι από τις σχετικά συνεπείς εταιρίες όσον αφορά τις αναβαθμίσεις της. Πάρα πολύ πιθανόν βέβαια να κάνω και λάθος, γιατί έχει μόνο κανα δίμηνο που ξεκίνησα να ασχολούμαι με android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Στο site της wind το κινητό είναι στα 299€ και μάλιστα γράφει σε 12 άτοκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Στο site της wind το κινητό είναι στα 299€ και μάλιστα γράφει σε 12 άτοκες. Από εκέι το πήρα και εγώ, βολέυουν πολύ οι άτοκες δώσεις που έχει. Προσέξτε μόνο να έχει το κουτί ταινία ασφαλείας της μοτορόλα (ειναι διάφανη και έχει το σηματάκι της Motorola επάνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Φίλε achillesgk, το mw600 χρησιμοποιώ και με το RAZR, και κλασικά μόνο ο αριθμός εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Φίλε achillesgk, το mw600 χρησιμοποιώ και με το RAZR, και κλασικά μόνο ο αριθμός εμφανίζεται. Σε ευχαριστώ. Με γλύτωσες από την αγορά. Είσαι με 2.3.6 ή με 4.0.4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδια εχω το razr σε μαυρο και θελω να το κανω λευκο εχει κανενας καποιο link με προσοψεις για να τις αγορασω η αλλιώς αν καποιος το εχει βαρεθει σε ασπρο και θελει ανταλλαγή ας μου πει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Σε ευχαριστώ. Με γλύτωσες από την αγορά. Είσαι με 2.3.6 ή με 4.0.4; Τίποτα φίλε. Με 2.3.6 είμαι. Μακάρι βέβαια να ήταν θέμα έκδοσης android αν και δεν νομίζω. Πάντως θα κάνω σήμερα μια δοκιμή σε συσκευή που χει ICS έτσι απο περιέργεια και αν είναι ενημερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 (edited) Τίποτα φίλε. Με 2.3.6 είμαι. Μακάρι βέβαια να ήταν θέμα έκδοσης android αν και δεν νομίζω. Πάντως θα κάνω σήμερα μια δοκιμή σε συσκευή που χει ICS έτσι απο περιέργεια και αν είναι ενημερώνω. Σε ευχαριστώ και πάλι. Απλά διάβαζα στο φόρουμ του neo v ότι όσοι είχαν 2.3 έβλεπαν το νούμερο ενώ όσοι πέρασαν ice cream βλέπουν πλέον το όνομα. edit: 1. Για το αδύναμο σήμα η αναβάθμιση σε 4.0.4 βελτιώνει πάρα πολύ τα πράγματα. 2. Για της κηλίδες, και μένα προσωπικά με ενοχλούν, ειδικά και τώρα που ξέρω ότι υπάρχουν. Αν δεν βάλετε όμως τη φωτεινότητα στο αυτόματο και τη ρυθμίσετε πχ να είναι στο 75% δεν θα είναι ορατές στη πλειονότητα των συνθηκών. Edited July 19, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδια εχω το razr σε μαυρο και θελω να το κανω λευκο εχει κανενας καποιο link με προσοψεις για να τις αγορασω η αλλιώς αν καποιος το εχει βαρεθει σε ασπρο και θελει ανταλλαγή ας μου πει:D http://cnn.cn/shop/advanced_search_result.php?keywords=MOTOROLA+RAZR&search_in_description=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 http://cnn.cn/shop/advanced_search_result.php?keywords=MOTOROLA+RAZR&search_in_description=1 Ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Χαίρεται! Να ρωτήσω μερικά πράγματα , η official ics εχει γενικά σταθερό desktop mode χωρίς lags πχ στον browser,είναι σε 1080p;Ο flash player στο ics τρέχει καλα βαριά sites;Απο jelly bean υπάρχει καμία rom ή κάποια αξιοπιστη που θα βγει σίγουρα κάποια στιγμή;Τέλος το wifi του είναι δυνατό σε σχέση με άλλα μοντέλα που είχατε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ξεκινάω με τις βασικές ερωτήσεις.. Ερωτηση 1. πρέπει να φλασάρω πρώτα την 651.167.26.XT910.Retail.en.EU και μετά την ICS (ετσι λέει το ποστ #1582) Ερώτηση 2. Το RSD Lite δεν κατεβάινει απο το λινκ στο xda.. κάποιος το έχει να μου το στείλει με ενα ΠΜ? Αυτά προς το παρών :) p.s το παρακάτω ποστ του γιγαντα Ταύγετου πρέπει να γινει ΣΤΙΚΥ / ΟΔΗΓΟΣ Εδώ και μερικές ώρες πέρασα στο RAZR την τελική ευρωπαική ICS και αποφάσισα να γράψω έναν οδηγό. Είναι πραγματικά παιχνιδάκι αφού και εγώ μέχρι πριν λίγες ώρες δεν ήξερα πώς να το κάνω. Ήμουν στην NonEFIGSRetail.en.EU οπότε δουλεύει σίγουρα για αυτήν την έκδοση. Τι θα χρειαστούμε 1) το RAZR μας φυσικά 2) PC, laptop με windows 3)καλώδιο σύνδεσης 4)Motorola Drivers αν δεν τους έχετε ήδη θα τους βρείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 5)το RSD Lite που θα το βρείτε στο παραπάνω link επίσης 6) Την ICS από εδώ http://www.eternityproject.eu/topic/117-rom-gsm-xt910europeaustraliaemea-final-eu-ics-fastboot-official-fastboot-package-for-motorola-razr/ θα χρειαστεί εγγραφή (2 λεπτά υπόθεση) Εφόσον τελειώσουμε με τα παραπάνω η διαδικασία έχει ως εξής: 1) Εγκαθιστούμε το RSD Lite στον υπολογιστή μας 2) Κάνουμε extract το zip αρχείο με την ICS σε κάποιον φάκελο που θα δημιουργήσουμε (πχ στην επιφάνεια εργασίας) 3)Ανοίγουμε το RSD Lite και πατόντας το πλήκτρο με τις τελίτσες θα πάμε στον φάκελο που δημιουργήσαμε με την ICS και θα επιλέξουμε το αρχείο που θα βρούμε μέσα σε αυτόν. 4)Βάζουμε την συσκευή μας σε AP Fastboot mode ( απενεργοποιούμε την συσκευή μας και μετά Vol+, Vol- και power button μέχρι να εμφανιστεί το μενού με τις επιλογές, κατεβαίνοντας προς τα κάτω με Vol- επιλέγουμε AP Fastboot με το Vol+) 5) Συνδέουμε την συσκευή μας στον υπολογιστή 6) Πατάμε Start στο RSD Lite και περιμένουμε 10-12 λεπτά περίπου Η συσκευή θα κάνει reboot και θα εμφανιστεί μήνυμα στο RSD Lite ότι η διαδικασία τελείωσε, μπορούμε πλέον να αποσυνδέσουμε την συσκευή μας και να την χαρούμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1: Nα κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την διαδικασία (προσωπικά έκανα format και την sd card και στήνω το τηλέφωνο από την αρχή) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Σιγουρευτείτε ότι η συσκευή δεν είναι στα πρόθυρα να κλείσει από μπαταρία Να αναφέρω κλασικά πως δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά με την διαδικασία ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη. Είναι ο πρώτος οδηγός που κάνω για android οπότε αν κάποιος δει κάτι λάθος ας με διορθώσει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Απευθύνομαι στα παιδιά που έχουν ΙCS & root και το κυνηγάνε το θέμα. Έχει βάλει κάποιος στη θέση της μπαταρίας, κάποια εφαρμογή συστήματος που να δείχνει ποσοστό % της μπαταρίας? Θέλω να είναι built in και όχι εφαρμογή. Κάτι τέτοιο θέλω http://img.tapatalk.com/a6fa49e5-8d44-62f3.jpg :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Απευθύνομαι στα παιδιά που έχουν ΙCS & root και το κυνηγάνε το θέμα. Έχει βάλει κάποιος στη θέση της μπαταρίας, κάποια εφαρμογή συστήματος που να δείχνει ποσοστό % της μπαταρίας? Θέλω να είναι built in και όχι εφαρμογή. Κάτι τέτοιο θέλω http://img.tapatalk.com/a6fa49e5-8d44-62f3.jpg :love: circle battery από το μάρκετ δωρεάν Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 circle battery από το μάρκετ δωρεάν Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά. Αυτό που ζητάω είναι να γίνει built in όπως στην εικόνα που πόσταρα. Δες πάνω δεξιά το 36%, θα ήθελα και εγώ το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ενδεχομένως να δουλεύει αυτό:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ενδεχομένως να δουλεύει αυτό:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778080 Ωραίος! Θα το δοκιμάσω μάλλον το Σ/Κ. JG αν το δοκίμασες περιμένουμε νέα. :) Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Ωραίος! Θα το δοκιμάσω μάλλον το Σ/Κ. JG αν το δοκίμασες περιμένουμε νέα. :) Προσπάθησα να φτιάξω την εφαρμογή αλλά δεν μου γίνεται upload. Πάντως δείχνει καλή φάση και είναι αυτό ακριβώς που θέλω. Άσχετο αλλά πριν λίγο έκανα εγκατάσταση το παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780130 Απαιτείται root(κλασσικά) Εγκαθιστά τους drivers του Beats Audio που βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου. Βγαίνει και εικονίδιο στο task bar, ένα b, αλλά και στην Notification bar γράφει ότι Beats Audio is ON. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Προσπάθησα να φτιάξω την εφαρμογή αλλά δεν μου γίνεται upload. Πάντως δείχνει καλή φάση και είναι αυτό ακριβώς που θέλω. Άσχετο αλλά πριν λίγο έκανα εγκατάσταση το παρακάτω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780130 Απαιτείται root(κλασσικά) Εγκαθιστά τους drivers του Beats Audio που βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου. Βγαίνει και εικονίδιο στο task bar, ένα b, αλλά και στην Notification bar γράφει ότι Beats Audio is ON. Πως το περνάς, απο recovery; Είδες διαφοράστον ήχο; Από μνήμη τι τρώει; Με τρελλάνατε ο ένας με το battery % o άλλος με το beats audio, είμαι με το iPad εκτός οικίας και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Να τα μοιραζόμαστε αυτά τα νέα παίδες άσχετα αν τα ζητήσει κάποιος ή όχι. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_34 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδια καλησπερα. Εχω το τηλ περιπου ενα μηνα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Πριν ειχα το s2 και ειχα συνεχεια θεματα ειδικα μετα την αναβαθμιση.Ξερει κανενας ποτε με το καλο θα συμβει ?Υποτιθεται οτι μεσα στον Ιουλιο θα γινοταν.Γερμανια κ Γαλλια εγινε τον Ιουνιο .το εμαθα απο ενα φιλο εκει.Οποιος μπορει να βοηθησει..θηκες απο θεσσαλονικη ξερει κανεις αν εχει καπου(οχι μονο σιλικονη)Ευχαριστω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts