Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να ανοίξει η εφαρμογή του ραδιοφώνου, αλλά δεν λειτουργεί αφού δεν υπάρχουν drivers για το fm (κάνει αναζήτηση και καταλήγει σε σφάλμα). Το ότι υπάρχει η εφαρμογη όμως είναι καλό σημάδι...

και καποιος φιλος εδω μεσα ddr2 που γραφει οτι δουλευει το ραδιο??

Πότε είπα τέτοιο πράγμα???:worry::worry:

Δεν έχει ράδιο. Μόνο μέσω ίντερνετ μπορείς να ακούσεις ραδιόφωνο.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Προς το παρον ,δεν υποσστηριζει το market την διαγραφη.

Απλως απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου σου, το κινητο που δεν θελεις το μαρκαρεις αποκρυψη στα μενου.

Νομίζω και από έκει μόνο μία συσκευή μπορείς να μαρκάρεις να μην εμφανίζεται.

3>4

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε?! Εγώ δούλεψα για λίγο τον stock και μετά εγκατέστησα τον Miren. Από ταχύτητα τα ίδια περίπου, από χρηστικότητα δεν τίθεται θέμα. Στο τεστ του browsermark, έβγαλε 88000 περίπου.

Ποιόν browser χρησιμοποιείτε?! Εγώ δούλεψα για λίγο τον stock και μετά εγκατέστησα τον Miren. Από ταχύτητα τα ίδια περίπου, από χρηστικότητα δεν τίθεται θέμα. Στο τεστ του browsermark, έβγαλε 88000 περίπου.

opera.

Πολύ smooth...

Δεν είμαι σε θέση να βαθμολογώ επειδή δεν κατέχω πράμα αλλά ο Miren με έχει βολέψει πολύ και εμένα.

3>4

τα καινούρια λοιπόν προβλήματα.....επανεκιννηση ξαφνικά από μόνο του,και κάνα δυο φορές σε διαφορετικες μερες ξαφνικη υπερθερμανση..... μιλάμε το κινητο να καιει απιστευτα σε βαθμό που να το σβησω από φόβο πιθανής εκρηξης.... ακουγεται τραβηγμενο αλά τοσο ζεματαγε.... και ξαφνικά,επισης χωρίς να είναι στην φορτιση που πιθανώς να περασε απο το μυαλό σας....

τα καινούρια λοιπόν προβλήματα.....επανεκιννηση ξαφνικά από μόνο του,και κάνα δυο φορές σε διαφορετικες μερες ξαφνικη υπερθερμανση..... μιλάμε το κινητο να καιει απιστευτα σε βαθμό που να το σβησω από φόβο πιθανής εκρηξης.... ακουγεται τραβηγμενο αλά τοσο ζεματαγε.... και ξαφνικά,επισης χωρίς να είναι στην φορτιση που πιθανώς να περασε απο το μυαλό σας....

Αυτό που περνάει από το μυαλό μας είναι ότι μπορεί όλα αυτά τα προβλήματα να σου τα προκαλεί κάποια εφαρμογή. Εγώ στη θέση σου θα έκανα reset και θα έστηνα από την αρχή το κινητό αφήνοντάς το για μια-δύο μέρες "καθαρό" ώστε να δω τη συμπεριφορά του.

Στο παρελθόν και με WM αλλά και με Android συσκευές είχα και εγώ παρόμοια προβλήματα με εφαρμογές που τρέχαν στο παρασκήνιο και εξαντλούσαν τους πόρους αυξάνοντας τη θερμοκρασία και την κατανάλωση.

Καποια εφαρμογη στο κανει.

Διεγραψε τις εφαρμογες που εγκατεστησες προσφατα και αν δεν δεις βελτιωση, τοτε πας για reset υποχρεωτικα.

Καποια εφαρμογη ή σου καταπινει data με το κιλο ή σου απασχολει τη cpu στο 100% συνεχως. Εξου και η υπερθερμανση.

Δεν είμαι σε θέση να βαθμολογώ επειδή δεν κατέχω πράμα αλλά ο Miren με έχει βολέψει πολύ και εμένα.

Ο miren ποιος ειναι? Το βαζω στο μαρκετ και μου βγαζει πρωτη επιλογη τον dolphine!

Η built in εφαρμογή του ραδιοφώνου (photo)

http://dl.dropbox.com/u/13126128/IMAG0131.jpg

Ο miren browser για download

http://db.tt/VyJCC0zX

Edited by netblaster

απο το android market free application tunein radio

κατεβαζεις το motocast ενημερωση λογισμικου και κατεβαινει η νεα εκδοση

κανε reset , προσοχη στις εφαρμογες παρασκηνιου

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Ο miren ποιος ειναι? Το βαζω στο μαρκετ και μου βγαζει πρωτη επιλογη τον dolphine!

Πρέπει να υπάρχει θέμα με τους developers (miren) και τη μαρκέτα. Κάτι πήρε το μάτι μου σερφάροντας αλλά δεν θυμάμαι τώρα, δεν με βοηθάνε και τα Αγγλικά μου! :-)

Η έκδοση μου είναι αυτή: 651.73.18.XT910.Retail.en.EU

παίζει ενημέρωση ή τσάμπα περιμένω;

Αυτό που με καίει εμένα (τι φωνάζω από την πρώτη μέρα που πήρα τι κινητό) είναι το wifi έστω και μία γραμμούλα καλό θα είναι.

Edited by Stoupi
3>4

Πρέπει να υπάρχει θέμα με τους developers (miren) και τη μαρκέτα. Κάτι πήρε το μάτι μου σερφάροντας αλλά δεν θυμάμαι τώρα, δεν με βοηθάνε και τα Αγγλικά μου! :-)

Ενταξει Παναγιωτη.

Τον κατεβασα απο το λινκ που εδωσε ο φιλος λιγα ποστ πιο πισω.

Καλος ειναι, αλλα τον οπερα δεν τον αλλαζω.

:)

Σχετικά με το θέμα λήψης του WiFi παρατήρησα ότι υπάρχει το φαινόμενο του Death Grip. Πιάνοντας το κινήτο απο τις άκρες (χώρις να ακουμπάω την πλάτη) έχω φουλ σήμα. Αν πιάσω το κινητό κανονικά χάνω 2 γραμμές.

συμφωνω με τον προλαλησαντα παιδια εχω θεμα με το viber εχει κανενας αλλος αυτο το θεμα Edited by kosttheos

Σχετικά με το θέμα λήψης του WiFi παρατήρησα ότι υπάρχει το φαινόμενο του Death Grip. Πιάνοντας το κινήτο απο τις άκρες (χώρις να ακουμπάω την πλάτη) έχω φουλ σήμα. Αν πιάσω το κινητό κανονικά χάνω 2 γραμμές.

Εεεε και ναι και οχι...

Δεν συμβαινει παντα. Σε γενικες γραμμες ομως, το death grip ισχυει για ολα τα κινητα.

Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το κινητό για αγορά διάβασα όλες τις σελίδες του topic, μια ερώτηση.

Δηλαδή πριν πάρει το ICS δεν μπορεί πχ να πάρει rom του Cyanogen ?

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά,

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το κινητό για αγορά διάβασα όλες τις σελίδες του topic, μια ερώτηση.

Δηλαδή πριν πάρει το ICS δεν μπορεί πχ να πάρει rom του Cyanogen ?

Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Modpic.gif

Διάβασα σε προηγούμενες σελίδες ότι όταν θα έρθει το ICS τότε θα είναι πολύ καλύτερα για αυτούς που δημιουργούνε rom..

Αν απέχει πολύ αυτό που είπα βοήθα λίγο να καταλάβω..

Διάβασα σε προηγούμενες σελίδες ότι όταν θα έρθει το ICS τότε θα είναι πολύ καλύτερα για αυτούς που δημιουργούνε rom..

Αν απέχει πολύ αυτό που είπα βοήθα λίγο να καταλάβω..

Λεγεται οτι οταν ερθει το ics η μοτορολα θα ξεκλειδωσει τον bootloader. Αυτο θα βοηθησει στη δημιουργια περισσοτερων roms.

Λεγεται οτι οταν ερθει το ics η μοτορολα θα ξεκλειδωσει τον bootloader. Αυτο θα βοηθησει στη δημιουργια περισσοτερων roms.

Τώρα κατάλαβα, έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί δεν υπάρχει τόση κινητικότητα στο xda..

Στο amazon.de παίζει στα 415 μαζί με μεταφορικά..

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B005XLW7AM/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1326616660&sr=8-1&condition=new

Θα περάσω αύριο από ένα κατάστημα να το δω από κοντά και ακολούθως το χτυπάω..

:D

Η built in εφαρμογή του ραδιοφώνου (photo)

http://dl.dropbox.com/u/13126128/IMAG0131.jpg

δοκιμαστε να ενεργοποιησετε το BT και μετα ανοιξτε παλι το ραδιο, μπας και δουλεψει.

Τώρα κατάλαβα, έτσι λοιπόν εξηγείται γιατί δεν υπάρχει τόση κινητικότητα στο xda..

Στο amazon.de παίζει στα 415 μαζί με μεταφορικά..

http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B005XLW7AM/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1326616660&sr=8-1&condition=new

Θα περάσω αύριο από ένα κατάστημα να το δω από κοντά και ακολούθως το χτυπάω..

:D

445, ανέβηκε;

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Ναι, υπάρχουν καθημερινές διακυμάνσεις το έχω παρατηρήσει και εγώ..

Παίζει βέβαια και στο ebay Uk

http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Smart-Phones-/9355/i.html?LH_ItemCondition=1000&rt=nc&Operating%2520System=Android&_nkw=motorola%20razr%20unlocked&_catref=1&_dmpt=UK_Mobile_Phones&_fln=1&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m1539

330£ περίπου 400 ευρώ..

:happy:

• The title was changed to Motorola RAZR XT910