armadagreece Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλησπέρα και απο μένα!Καινουργιος σε android.θα Ηθελα να μαθω πως μπορω να μετακινησω τις εφαρμογες στην καρτα sd.και αν υπαρχει δυνατοτητα να μπαινουν κατευθειαν εκει οι εφαρμογες που κατεβαζω.Τελος γιατι το κινητο μου λεει οτι εχω μονο 8 Gb διαθέσιμα?τα υπολοιπα 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα και απο μένα!Καινουργιος σε android.θα Ηθελα να μαθω πως μπορω να μετακινησω τις εφαρμογες στην καρτα sd.και αν υπαρχει δυνατοτητα να μπαινουν κατευθειαν εκει οι εφαρμογες που κατεβαζω. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για αυτό, προτείνω το link2sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπέρα και απο μένα! μήπως γνωρίζεται αν μπορώ να το δουλεύω το κινητό κατά την διάρκεια της πρώτης φόρτισης του?θα επηρεάσει αυτό την διάρκεια ζωής της μπαταρίας αρνητικά?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια. Μολις μιλησα με Μοτορολα ...( Φωναρα το κοριτσι :P) Λοιπον..απο σημερα ειναι διαθεσιμο το UPdate για την συσκευη μας !! Οποτε αμεσα θα το παρουμε ολοι !! Επισης μου ειπε οτι θα παρουμε ΑΚΟΜΑ ενα Update και μετα την ICS !!! Δηλαδη τελη μαρτη-Απριλη υπολογιστε !! Edited January 5, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimm1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλησπερα παιδια. Μολις μιλησα με Μοτορολα ...( Φωναρα το κοριτσι :P) Λοιπον..απο σημερα ειναι διαθεσιμο το UPdate για την συσκευη μας !! Οποτε αμεσα θα το παρουμε ολοι !! Επισης μου ειπε οτι θα παρουμε ΑΚΟΜΑ ενα UpdΝαate και μετα την ICS !!! Δηλαδη τελη μαρτη-Απριλη υπολογιστε !! Εσενα σου ειναι διαθεσιμη αναβαθμιση; εμενα οχι και δεν βλεπω και κανεναν αλλο να του ειρθε. Ταχυδρομικα θα μας ερθει; :) Παράθεση Mobile gadget freak!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ΕΙΠΕ η Κοπελα ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ειναι διαθεσιμο για Ελλαδα..μπορει να κανει και μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimm1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 ΕΙΠΕ η Κοπελα ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ειναι διαθεσιμο για Ελλαδα..μπορει να κανει και μηνα. Εμενα μου απαντησαν σε ερωτηση που τους εκανα οτι θα το παρουμε εντος των ημερων. Παράθεση Mobile gadget freak!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Και εγω ερωτηση εκανα φιλε και μαλιστα μιλησα με καποια υπευθυνη. Απο Σημερα ξεκιναει για την Ελλαδα-μπορει να παρει και 1 μηνα ομως για ολους. Επισης θα παρουμε ενα 2ο Update μετα απο αυτο και μετα απο ολα αυτα θα παρουμε την ICS !! Δηλαδη εως τον Μαιο σιγουρα μου ειπαν. Αυτα,αν ξερει καποιος κατι αλλο ας το γραψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Και εγω ερωτηση εκανα φιλε και μαλιστα μιλησα με καποια υπευθυνη. Απο Σημερα ξεκιναει για την Ελλαδα-μπορει να παρει και 1 μηνα ομως για ολους. Επισης θα παρουμε ενα 2ο Update μετα απο αυτο και μετα απο ολα αυτα θα παρουμε την ICS !! Δηλαδη εως τον Μαιο σιγουρα μου ειπαν. Αυτα,αν ξερει καποιος κατι αλλο ας το γραψει. Αν το έχεις ROOTάρει λαμβάνεις την ενημέρωση; Κανένα καλό Screen Protector? Έχω πετάξει ήδη δύο γιατί στην τοποθέτηση είμαι... ας μην το πω καλύτερα! Edited January 6, 2012 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Αυτο δεν το ξερω φιλε !! Βασικα γιατι το εκανες Root ; ΚΕρδισες κατι ; ΟΣο για την προστασια οθονης τι να την κανεις ;; Δεν μασαει με τιποτα,δοκιμασμενο. http://techblog.gr/mobile/motorola-razr-xt910-kevlar-vs-knife-0002/ Η οθονη δεν επαθε τιποτα με πολυ πιεση κτλ. Τωρα το πισω μερος παθαινει τα παντα ειναι πολυ ευθραστο τελικα αλλα ο.κ. ολα καλα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Αυτο δεν το ξερω φιλε !! Βασικα γιατι το εκανες Root ; ΚΕρδισες κατι ; περνάς χρήσιμα πραγματάκια όπως το motomizer πχ , εγώ του έβαλα και άλλη rom , αυτή εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387383 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 περνάς χρήσιμα πραγματάκια όπως το motomizer πχ , εγώ του έβαλα και άλλη rom , αυτή εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387383 Εχεις δει καποια Διαφορα στο κινητο με την Ρομ αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armadagreece Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 το κινητο μου δεν με αφηνει να μεταφερω apps στην εξωτερικη καρτα sd.καμμια ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 το κινητο μου δεν με αφηνει να μεταφερω apps στην εξωτερικη καρτα sd.καμμια ιδεα Βάλε το link2sd, τις προεγκατεστημένες δεν μπορείς να τις μεταφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armadagreece Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Με το link2sd απλα τις μεταφερει στην Internal sd.εγω θελω να τις μεταφερω στην ext sd.και το link2sd δεν βλεπει την εξωτερικη sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Με το link2sd απλα τις μεταφερει στην Internal sd.εγω θελω να τις μεταφερω στην ext sd.και το link2sd δεν βλεπει την εξωτερικη sd Έτσι δουλεύει το Android, δεν υπάρχει κάτι (εύκολο) να κάνεις για αυτό. Υπάρχουν εφαρμογές που από μόνες τους υποστηρίζουν τη μεταφορά στην external sd (π.χ. Sygic Navigator) αλλά αυτά είναι λίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 (edited) Κατα τις 11 μου ηρθε το Update αλλα εκει που ημουν δεν ειχε καλο σημα το wifi οποτε τωρα που γυρισα σπιτι το κατεβασα Για τις διαφορες θα ενημερωσω οταν και αν τις δω,παντως η Motorola τελικα το εδωσε ! EDIT : Καλημερα παιδια ! Ηρθε σε καποιον αλλον το Update ;; Edited January 7, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Το μαγαζι ειναι εδω: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52477 Πραγματικά υπέροχη η θήκη. Λίγο ακριβή €16,90 αλλά νομίζω δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες των €4,00 - €5,00. Μόλις την παρέλαβα από το κατάστημα της Γλυφάδας. Στη διαχείριση δεδομένων ποια πρέπει να έχουμε κανονικά τσεκαρισμένα για οικονομία στη μπαταρία; Edited January 7, 2012 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 ρε παλικαρια τι εννοειται σας ηρθε η ενημερωση?που σας ηρθε?και εγω κατοχος ραζρ ειμαι πως ακριβως γινεται το θεμα μεσω του σαιτ της μοτορολλα ισως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 φιλε..Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Λογικα θα την παρεις. Δοκιμασε και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimm1 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 φιλε..Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Λογικα θα την παρεις. Δοκιμασε και πες μας. Εσενα σου ηρθε, ποια εταιρια κινητης εχεις; παιζει ρολο; γιατι σε κανεναν αλλο δεν ηρθε; Παράθεση Mobile gadget freak!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 χτες το βραδυ στις 11 μου ηρθε. Δεν εχω sim card μεσα,μια φορα μονο εβαλα wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimm1 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 χτες το βραδυ στις 11 μου ηρθε. Δεν εχω sim card μεσα,μια φορα μονο εβαλα wind... Πως και δεν εχεις sim card μεσα? Παράθεση Mobile gadget freak!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimm1 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Πως και δεν εχεις sim card μεσα? Αυτο μου εστειλε η εταιρια σε ερωτηση μου. Thanks for reaching out to Motorola. Ive reviewed your e-mail and Im ready to help. I apologize for the inconvenience. Follow the steps listed below. 1. Power the phone off and on. 2. Perform a Software Update. From the home screen touch the home key. Touch Settings. Touch About Phone. Touch System Updates. If there is a software update available, select update. 3. Perform a Factory Data Reset. If you continue to experience issues, performing a Factory Data Reset will clear the phones memory and put the phone back to the original factory default state. Factory Data Reset is a tool used to remove everything that was imported, added or installed on the device. Keep in mind, when using this feature; everything is deleted. Nothing stored on the MicroSD will be affected. Your contact and email information is automatically backed up to the Gmail server. Your information will be restored when you login with your user name and a password. From the screen of your phone, touch the home key. Touch Settings. Scroll down and touch Privacy. Scroll down and touch Factory Data Reset. Touch Reset Phone. Touch Erase Everything. After the phone powers back up, sign in with your Gmail account to restore your phone. If the issue is not resolved the unit should be sent in for repair evaluation. To schedule your device for repair. Click on, https://globalrepairtools.motorola.com/ Edited January 7, 2012 by Jimm1 Παράθεση Mobile gadget freak!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsaxsax Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 φιλε..Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Λογικα θα την παρεις. Δοκιμασε και πες μας. δοκιμασα με αυτον τον τροπο αλα τζιφος...ειναι ενημερωμενη λεει η συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts