ddr2 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 ποοοοοο γτ ειναι ετσι το kevlar απο πισω?με ξενερωσε Τι ακριβως σε χάλασε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 ποοοοοο γτ ειναι ετσι το kevlar απο πισω?με ξενερωσε προστατευτική ζελατίνα ήταν αυτό που είχε απο πάνω φίλος :) :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 τα μαυρα σημεια στις γωνιες στο ασπρο φοντο τα ειδατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giokal_ Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 προστατευτική ζελατίνα ήταν αυτό που είχε απο πάνω φίλος :) :lol: :p αυτο υπεθεσα και εγω αλλα περιμενα πως και πως να τη βγαλει αλλα δεν εκανε τη κινιση ο ατιμος!αν ειναι προστατευτικη τοτε παω πασο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Behind the glass: a detailed tour inside the Motorola Droid RAZR http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/11/11-6-2011droidrazrhardware.jpg http://www.engadget.com/2011/11/08/behind-the-glass-a-detailed-tour-inside-the-motorola-droid-razr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Πραγματικά πολύ ωραίο τηλέφωνο!! Δυο ερωτήσεις σε αυτούς που ξέρουν.Η μπαταρία δε βγαίνει; Δηλαδή για την αλλαγή της θα εμπιστευτεί κάποιος την ελληνική αντιπροσωπεία;......Κάτι άλλο που είδα στο video.Όταν ανοίγει μια σελίδα και θέλεις να δεις ένα μέρος της το προσαρμόζει σε όλη την οθόνη και μπορείς να το μεγαλώσεις όσο θέλεις και να προσαρμοστεί έτσι ώστε να δείχνει όλη η οθόνη μόνο αυτό με μεγαλύτερα γράμματα όσο θέλεις; Ναι σε όλα. Ειδικά για την αλλαγή μπαταρίας, δεν θα χρειαστείς πριν τα 2-3 χρόνια, οπότε μαλλον δεν υπαρχει και λόγος να σε απασχολει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Οι πρώτες τιμές στο σκρούτζ στα 584 ευρώ(πλαίσιο κτλ πόσο θα πάει δηλαδή; 650; :wacko:) . Τα review που έχω διαβάσει πάντως μέχρι τώρα, πιο πολύ με μπέρδεψαν. Περιμένω review από χρήστες και συγκριτικά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ναι σε όλα. Ειδικά για την αλλαγή μπαταρίας, δεν θα χρειαστείς πριν τα 2-3 χρόνια, οπότε μαλλον δεν υπαρχει και λόγος να σε απασχολει. Πιστεύω ότι είναι μειονέκτημα που δεν βγαίνει η μπαταρία. Η μπαταρία μετά από ενάμιση τουλάχιστον χρόνο αρχίζει και χάνει σε διάρκεια. Ανάλογα βεβαία και με την χρήση. Τέτοιο κινητό όμως είναι για πολύ χρήση Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 @ddr2 Γιάννη απ όσα μπορώ να διακρίνω στα βίντεο και γνωρίζοντας πλέον αρκετά καλά το SGS 2, θα πω ότι όντως είναι ισοδύναμα. Ο Ιταλός το έχει με custom closed to official. Δηλαδή δεν έχει κάποιο γρήγορο kernel πάρα μονο κάποια tweaks. Από εκεί και πέρα η μια συσκευή είναι γνωστή για το τι μπορεί να κάνει για την άλλη ελπίζουμε τα καλύτερα. Το σίγουρο είναι αυτό που ειπώθηκε πριν ότι μπράβο στο Galaxy που έκλεισε 6 μήνες και συνεχίζει να κοντράρει στα ίσσα νέες συσκευές. Από εκεί και πέρα λυπάμαι που το λέω αφού μέχρι πρόσφατα ήμουν ένθερμος υποστηρικτής, αυτο που δεν προσφέρει τίποτα νέο και δεν θα σου λείψει καθόλου είναι το iPhone. Έχω απόλυτη επίγνωση αυτού που λέω. Η apple κοιμήθηκε και βασίστηκε στην προσήλωση του κοινού της και στην άρνηση του να δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο αφού δεν θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο από το μηλαρακι. Εκτός από παιχνίδια τα οποία δεν με απασχολούν, όλα τα αλλά τα κάνω καλύτερα και πιο γρήγορα όχι λόγο επεξεργαστικής ισχύος αλλά λόγο ευελιξίας του λειτουργικού και του UI της συσκευής. Σύννεφα υπάρχουν πολλά και κάνουνε την δουλειά τους καλά. Ο κλειδωμένος bootloader είναι ο μόνος ανασταλτικούς παράγοντας για μένα. Πλέον δεν με ενοχλεί καθόλου το φτωχικό πίσω μέρος του Galaxy και με ενδιαφέρει περισσότερο η άριστη λειτουργία του σε όλους τους τομείς. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 @ddr2 Γιάννη απ όσα μπορώ να διακρίνω στα βίντεο και γνωρίζοντας πλέον αρκετά καλά το SGS 2, θα πω ότι όντως είναι ισοδύναμα. Ο Ιταλός το έχει με custom closed to official. Δηλαδή δεν έχει κάποιο γρήγορο kernel πάρα μονο κάποια tweaks. Από εκεί και πέρα η μια συσκευή είναι γνωστή για το τι μπορεί να κάνει για την άλλη ελπίζουμε τα καλύτερα. Το σίγουρο είναι αυτό που ειπώθηκε πριν ότι μπράβο στο Galaxy που έκλεισε 6 μήνες και συνεχίζει να κοντράρει στα ίσσα νέες συσκευές. Από εκεί και πέρα λυπάμαι που το λέω αφού μέχρι πρόσφατα ήμουν ένθερμος υποστηρικτής, αυτο που δεν προσφέρει τίποτα νέο και δεν θα σου λείψει καθόλου είναι το iPhone. Έχω απόλυτη επίγνωση αυτού που λέω. Η apple κοιμήθηκε και βασίστηκε στην προσήλωση του κοινού της και στην άρνηση του να δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο αφού δεν θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο από το μηλαρακι. Εκτός από παιχνίδια τα οποία δεν με απασχολούν, όλα τα αλλά τα κάνω καλύτερα και πιο γρήγορα όχι λόγο επεξεργαστικής ισχύος αλλά λόγο ευελιξίας του λειτουργικού και του UI της συσκευής. Σύννεφα υπάρχουν πολλά και κάνουνε την δουλειά τους καλά. Ο κλειδωμένος bootloader είναι ο μόνος ανασταλτικούς παράγοντας για μένα. Πλέον δεν με ενοχλεί καθόλου το φτωχικό πίσω μέρος του Galaxy και με ενδιαφέρει περισσότερο η άριστη λειτουργία του σε όλους τους τομείς. Καλημερα Κωστα. Απο θεμα hw ειναι ισοδυναμα, ετσι και αλλιως. Στο sw ειναι λογικο να εχει ωριμασει το sgs2 τοσους μηνες τωρα. Παντως, το ξερεις κι εσυ, το πιο σημαντικο απο ολα ειναι το σωστο στησιμο της συσκευης;) Ο bootlaoder του μοτορολα θα ειναι ξεκλειδωτος και σιγουρα θα γινει παρτυ στους xda. Αλλα το κυριοτερο ειναι αυτο που λες, η ευελιξια του λειτουργικου, η ελευθερια και η παραμετροποιηση. Το iphone καπου κουραζει. Ελιπιζω να βγει καλο το μοτορολα και να μη χτυπαω το κεφαλι μου που δεν προτιμησα το galaxy nexus:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλημέρα σε όλους παιδιά! Ένα ακόμα review... http://www.phonearena.com/reviews/Motorola-DROID-RAZR-Review_id2884 Εγώ πάντως συμφωνώ στο ότι η Apple κοιμήθηκε... και για αυτόν ακριβώς τον λόγο πήγα σε S2 και είμαι κατευχαριστημένος... το έκανα και root ώστε να ρυθμίσω τον επεξεργαστή και πλέον το έχω φέρει εντελώς στα μέτρα μου... το τηλέφωνο εκπληκτικό και το SW επίσης τα σπάει! Δυστυχώς δεν άντεξα να περιμένω για το Razr αλλά ήταν και ελκυστική η τιμή του (440€ καινούριο από μαγαζί στο Μαρούσι..)... Απλά πηγαίνοντας από το iPhone και μη έχοντας καμία σχέση με Android περιβάλλον τα βρήκα πανεύκολα, έκανα root στις 5 μέρες και ΑΝ μου λείψει κάτι από το μηλόφωνο θα είναι μόνο το fancy περιτύλιγμα.. επίσης αυτό που με τρέλανε ήταν ότι η συσκευή περιείχε ένα micro sim adapter, σαν να λέει καλώς τα παιδιά με τα iphones!!! Αυτά από εμένα, καλημέρες σε όλους και υπομονή σε εσάς που περιμένετε την συσκευή!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 @ddr2 Η apple κοιμήθηκε και βασίστηκε στην προσήλωση του κοινού της και στην άρνηση του να δοκιμάσει οτιδήποτε άλλο αφού δεν θέλουν να πιστέψουν ότι υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο από το μηλαρακι. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει και απότι φάνηκε δεν της στοίχισε και πολύ (ούτε τώρα, ούτε στο παρελθόν). Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και το ι5 κ δεν μπορεί εκεί θα αντικρίζει στα ισα τον ανταγωνισμό. Πάντως και εγώ μπερδεύτηκα με κάποια reviews για το razr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Πάντως και εγώ μπερδεύτηκα με κάποια reviews για το razr. Ως προς τι μπερδεύτηκες? Έχεις διαβάσει άσχημα σχόλια? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ως προς τι μπερδεύτηκες? Έχεις διαβάσει άσχημα σχόλια? εμένα τα μόνα "κακά" σχόλια που με μπερδεψαν με το Razr είναι τα εξής: -Δεν αφαιρείται η μπαταρία. Σε περίπτωση που κολήσει όταν κανεις root ή κάποια άλλη διαδικασία πώς το ξεκολλάς? -Η κάμερα του είναι πολύ μέτρια....με βάση τις φώτο και βίντεο που έχω δεί...ελπίζω να ήταν απλά κακές η συνθήκες φωτισμού. -Το UI που έχει ακόμα μερικά στοιχεία του Motoblur κάνει το android να κολάει..το είδαμε και στο browsing, το είδαμε και στο photo streaming. Ελπίζω το ICS να φτιάξει τα πράγματα εκεί. -Το μέγεθος του είναι όντως λίγο μεγαλύτερο απο ότι νόμιζα..για 4.3" οθόνη σε σχέση με τα άλλα κινητα με ίδιο μέγεθος οθόνης.. αυτά πρως το παρών και ελπίζω να μην εμφανιστούν άλλα και στο μέλλον..μέχρι τις τελευταίες μέρες είμουν σίγουρος οτί θα το έπερνα..απο την στιγμή όμως που θα δώσω ένα 600άρι για κινητό θέλω να πάρω ότι καλύτερο υπάρχει..και να μην υστερεί ούτε στην κάμερα ούτε πουθενά..Όπως και να έχει όμως το "ξυράφι" είναι ακόμα στην κορυφή της προτίμησης μου, ακολουθεί το iPhone 4S και μετά το Nexus..και αυτό που με κρατάει με μανία σε αυτό το κινητό είναι η απίστευτη ποιότητα κατασκευής και το φοβερό design..Πάμε Μοτο δυνατά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ως προς τι μπερδεύτηκες? Έχεις διαβάσει άσχημα σχόλια? Πέρα από την κάμερα και το scrolling συμφωνα με κάποια βίντεο που φαίνεται να lagαρει ελαφρώς όχι. Απλά η Μοτορόλα στο θέμα s/w υστερεί λίγο και αναρωτιέμαι πως θα είναι στη πράξη η συσκευή. Κατα τα αλλά (h/w κ κατασκευή ) το κινητό είναι τούμπανο :p δεν το συζητάω. Βλέπω ήδη άλλαξες avatar :) Καλώς να το λάβεις και να μας πεις κ καλά μαντάτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 παιδιά καταρχήν για να είμαστε εδώ, οι περισσότεροι τουλάχιστον ασχολούμαστε και γνωρίζουμε κάποια πράγματα πάνω στο modding και έχουμε στις συσκευές μας custom ROM.Άρα το τι λειτουργικό φοράει τώρα και αν έχει κάποια lugs, θα διορθωθεί από τους developers σχεδόν αμέσως.Το ίδιο ισχύει και για τη κάμερα.Μιας που έχω αρκετά htc γνωρίζω από χάλια κάμερα αλλά ξέρω ότι και αυτό διορθώνεται. Επίσης ο προηγούμενος φίλος που έχει την απορία (που είχα κι εγώ) σε κάποιο κόλλημα τι κάνουμε μιας και δε βγαίνει η μπαταρία, τα παιδιά από εδώ μας ενημέρωσαν ότι πολύ απλά θα κρατάμε πατημένο το power button, όπως στο pc, μέχρι να σβήσει. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Τελικά από ότι κατάλαβα καρτούλα microSD, δεν θα έχει έτσι; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Τελικά από ότι κατάλαβα καρτούλα microSD, δεν θα έχει έτσι; Κοίτα απο ότι πιστεύω τελικά αυτό εξαρτάται απο την έκδοση του κινητού που πουλάνε..στην αμερική με το κλειδωμένο bootloader άκουσα οτι δίνουν και μια 16GB MicroSD επιπλεόν..για Ελλάδα πάντως δεν το κόβω να δώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 παιδια οποιοδηποτε κινητο και να παρετε θα δειτε καποιο ψιλολαγκ...το θεμα ειναι οτι με ροοτ και μια custo rom ολα λυνονται ευκολα και αναιμακτα!ουτως η αλλως η cpu ειναι χρονισμενη στα 1,2ghz...το πρωτο πραγμα που θα κανουν ολοι φανταζομαι ειναι χρονισμος στο 1,5ghz.επισης το ελληνικο razr δεν θα εχει και Motoblur που πιθανον βλεπεται στα βιντεακια και βαραινει το λειτουργικο! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) παιδιά καταρχήν για να είμαστε εδώ, οι περισσότεροι τουλάχιστον ασχολούμαστε και γνωρίζουμε κάποια πράγματα πάνω στο modding και έχουμε στις συσκευές μας custom ROM.Άρα το τι λειτουργικό φοράει τώρα και αν έχει κάποια lugs, θα διορθωθεί από τους developers σχεδόν αμέσως.Το ίδιο ισχύει και για τη κάμερα.Μιας που έχω αρκετά htc γνωρίζω από χάλια κάμερα αλλά ξέρω ότι και αυτό διορθώνεται. Επίσης ο προηγούμενος φίλος που έχει την απορία (που είχα κι εγώ) σε κάποιο κόλλημα τι κάνουμε μιας και δε βγαίνει η μπαταρία, τα παιδιά από εδώ μας ενημέρωσαν ότι πολύ απλά θα κρατάμε πατημένο το power button, όπως στο pc, μέχρι να σβήσει. Sent from my Desire HD using Tapatalk Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να διορθώσει κάποιος developer την κάμερα. Είναι θέμα hardware και η Motorola το έχει αυτό το πρόβλημα με τους όχι κ τόσο καλούς Sensors... Επίσης κ γω είχα πολλά HTC και δεν είδα ποτέ καμία ουσιαστική βελτίωση από κάποιον developer... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν οι κακές λήψεις είναι θέμα hardware δεν φτιάχνει ουσιαστικά με βελτίωση του software... Επίσης οι Sensors της Samsung και της Sony είναι πολύ μπροστά από αυτούς των HTC και Motorola... Sent from DHD with Mixed Theme Λάθος....... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 9, 2011 by navi55 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να διορθώσει κάποιος developer την κάμερα. Είναι θέμα hardware και η Motorola το έχει αυτό το πρόβλημα με τους όχι κ τόσο καλούς Sensors... Επίσης κ γω είχα πολλά HTC και δεν είδα ποτέ καμία ουσιαστική βελτίωση από κάποιον developer... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν οι κακές λήψεις είναι θέμα hardware δεν φτιάχνει ουσιαστικά με βελτίωση του software... Επίσης οι Sensors της Samsung και της Sony είναι πολύ μπροστά από αυτούς των HTC και Motorola... Sent from DHD with Mixed Theme Ουσιαστικη βελτιωση μπορει σιγουρα να μη βλεπεις,αλλα σιγουρα με βελτιωση του software υπαρχει βελτιωση.(δε μπορω να βρω αυτη τη στιγμη το thread για το DHD που πραγματικα με εκανε και ειδα διαφορα) Βεβαια nokia φωτογραφιες δε βγαζει, αλλα δε νομιζω οτι πολλοι ψαχνουν smartphone για επαγγελματικες φωτο. Προσωπικα,παρολο που η htc δε φημιζεται για τη καμερα της,με τη χρηση που της κανω ειμαι ικανοποιημενος.Δε νομιζω να ειναι χειροτερα στο motorola...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Η κάμερα ποτε δε με ενοιαζε σε ένα κινητό γιατί ξέρω να ξεχωρίζω ένα smartphone απο μια ψηφιακή μηχανή. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Ουσιαστικη βελτιωση μπορει σιγουρα να μη βλεπεις,αλλα σιγουρα με βελτιωση του software υπαρχει βελτιωση.(δε μπορω να βρω αυτη τη στιγμη το thread για το DHD που πραγματικα με εκανε και ειδα διαφορα) Βεβαια nokia φωτογραφιες δε βγαζει, αλλα δε νομιζω οτι πολλοι ψαχνουν smartphone για επαγγελματικες φωτο. Προσωπικα,παρολο που η htc δε φημιζεται για τη καμερα της,με τη χρηση που της κανω ειμαι ικανοποιημενος.Δε νομιζω να ειναι χειροτερα στο motorola...:p Θα είναι... Κοίταξε η Motorola έχει ένα θέμα και με τους Sensors και με το software που φτιάχνει... Να στο πω αλλιώς... Σίγουρα η κάμερα του Galaxy Nexus αν κ 5Mp, θα τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες... Sent from DHD with Mixed Theme Η κάμερα ποτε δε με ενοιαζε σε ένα κινητό γιατί ξέρω να ξεχωρίζω ένα smartphone απο μια ψηφιακή μηχανή. Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk Αυτό το θεωρούσα πάντα λάθος... Δεν λέω να έχεις απαιτήσεις dSLr, αλλά όταν πχ βλέπεις την κάμερα την 5Mp κάμερα του iPhone και την 5Mp ενός smartphone Motorola, ξενερώνεις πολύ... Εννοώ ότι, αποδεδειγμένα κάποιες εταιρίες (Nokia, Sony, Apple, Samsung) έχουν αποδείξει ότι ναι για καθημερινές φωτογραφίες μπορεί ένα κινητό να αντικαταστήσει την compact φωτογραφική μηχανή σου... Και να ανοίγεις τις φώτο στο pc σου κ να είναι πάρα πολύ καλές, χωρίς κοκκίνιλες, pixelιάσματα κλπ... Επόμενος πρέπει να απαιτείς όταν πληρώνεις 600-700€ να είναι όλα τέλεια... Αφού και οι άλλοι μπορούν να μπορέσει κ η Motorola στο θέμα της κάμερας... Όλα αυτά για τις λήψεις φωτογραφιών, γιατί στη λήψη βίντεο τα πάει πάρα πολύ καλά... Sent from DHD with Mixed Theme -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 9, 2011 by navi55 Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Μην τα λέτε τόσο τραγικά. Εγώ βλέποντας το review του phonearena που έβαλε κάποιος το λίγκ λίγα μηνύματα πιο πάνω, βλέπω μια χαρά φωτογραφίες και μια χαρά βίντεο. Μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο, αλλά δεν είναι και χάλια. Μια χαρά το βρίσκω. Επίσης, από το βίντεο-review που είναι αρκετά αναλυτικό (14 λεπτά αν θυμάμαι) εγώ βλέπω ότι το κινητό είναι πολύ γρήγορο, χωρίς κολλήματα και λάγκ. όπως το περίμενα δηλαδή. Υπόψην ότι η συσκευή της δοκιμής είναι προπαραγωγής και όπως γράφει στο τέλος του review φοράει 2.3.4 (όχι την 2.3.5 που θα είναι και η final με την οποία θα λανσαριστεί). Λοιπόν, μην είμαστε τόσο αυστηροί, χωρίς λόγο. Δηλαδή, αν η κάμερα εμφάνιζε τίποτα ρόζ αποχρώσεις (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) τι θα λέγαμε?? Λίγο υπομονή αν κάνουμε, δεν θα αργήσουν και τα πρώτα review από μονάδες παραγωγής, ώστε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα Edited November 9, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Εμένα πάντως το RAZR με κέρδισε, όπως και το παλιό μου RAZR, με την εμφάνιση του και μόνο. Εγώ ένας "μικρός" και "ποταπός" καταναλωτής, θεωρώ ότι οι διαφορές που έχουν τα smartphones σε αυτές τις τιμές πλέον, είναι ελάχιστες εώς ανύπαρκτες. Οπότε γιατί να μην κάνω αυτό που έκανα όταν αγόρασα ΜΟΤΟ ή αυτοκίνητο; Να πάρω δηλαδή αυτό που θα μου αρέσει περισσότερο; Γιατί να μην πάρω τελικά το RAZR που μου αρέσει; Γιατί να μην εμπιστευτώ το όνομα RAZR εφόσον έχω ένα επτά χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα, και το βρίσκω ακόμη πανέμορφο; Νομίζω τα πράγματα είναι πιο απλά τελικά από ότι τα παρουσιάζουμε. Κανείς και τίποτα δεν είναι τέλειο λειτουργικά αντιθέτως πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άσχημο και κάτι όμορφο. Το iphone είναι ένα όμορφο τηλέφωνο αλλά πιστεύω το RAZR θα είναι ομορφότερο. Τα samsung είναι άσχημα, η ομορφιά μερικών HTC χάνετε μέσα στην πληθώρα των συσκευών της εταιρίας και τα nokia είναι απρόσωπα (πλην μερικών όπως το Ν73 και κάποιων παλαιότερων)) ...κατά τη γνώμη μου πάντα.:) Edited November 9, 2011 by Stoupi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts