vaniasgr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Δεν είναι μπάχαλο. Για την ώρα δεν λειτουργεί το uploads στο myphone. Ανέβασε το σε dropbox, google drive, κτλ. Ok sorry για το μπάχαλο παιδιά... απλά απογοήτευση με έπιασε ... Το ανεβάζω σε flickr... Ελπίζω εκεί να φανεί https://www.flickr.com/photos/136746930@N07/shares/J8C2B6 :confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ok sorry για το μπάχαλο παιδιά... απλά απογοήτευση με έπιασε ... Το ανεβάζω σε flickr... Ελπίζω εκεί να φανεί https://www.flickr.com/photos/136746930@N07/shares/J8C2B6 :confused: Οι ρυθμίσεις φαίνονται εντάξει. Το μόνο διαφορετικό που έχω εγώ με εσένα είναι ότι στις ρυθμίσεις > σημειώσεις τον διακόπτη "on my iphone" account τον έχω κλειστό. Σε εσένα όμως είναι γκρίζος κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να τον κλείσεις. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν συγχρονίζουν. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Για δοκίμασε να προσθέσεις εσύ μια καινούργια σημείωσε στο notes και να δεις αν εμφανίζεται κανονικά στο icloud. com. Τουλάχιστον να δούμε αν εμφανίζονται οι καινούργιες σημειώσεις που προσθέτεις. Αν όντως συγχρονίζονται τότε κάποιο θέμα υπάρχει με τις ήδη υπάρχουσες σημειώσεις μέσα στο κινητό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Οι ρυθμίσεις φαίνονται εντάξει. Το μόνο διαφορετικό που έχω εγώ με εσένα είναι ότι στις ρυθμίσεις > σημειώσεις τον διακόπτη "on my iphone" account τον έχω κλειστό. Σε εσένα όμως είναι γκρίζος κάτι που σημαίνει πως δεν μπορείς να τον κλείσεις. Δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν συγχρονίζουν. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Για δοκίμασε να προσθέσεις εσύ μια καινούργια σημείωσε στο notes και να δεις αν εμφανίζεται κανονικά στο icloud. com. Τουλάχιστον να δούμε αν εμφανίζονται οι καινούργιες σημειώσεις που προσθέτεις. Αν όντως συγχρονίζονται τότε κάποιο θέμα υπάρχει με τις ήδη υπάρχουσες σημειώσεις μέσα στο κινητό. Κάτι γίνεται... https://www.flickr.com/photos/136746930@N07/shares/w4A582 Παρατηρώ το εξής: στο τηλέφωνο μου έχει φτιάξει σαν 2 root folders, ICLOUD & ON MY IPHONE.. Αν πάω στο icloud.com και δημιουρήσω ένα note, θα το δω και στην συσκευή μου, κάτω από το ICLOUD... Επίσης αν τροποποιήσω αυτό το note μέσα από την συσκευή μου, θα την δω την αλλαγή και στο icloud.com... άρα κάνει sync σωστά ... Στο άλλο root folder, το ON MY IPHONE, που εκεί είχα και όλα τα notes μου, δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ! ουτε μεταφέρθηκαν στο icloud.com... Επίσης μου δημιούργησε μόνο του ένα "subfolder" Κάτω από το ON MY IPHONE, το All On My Iphone και ουσιαστικά μου έχει τα άπαντα της συσκευής μεσα εκεί.. Μήπως θα πρέπει να κάνω ένα copy όλο τον φάκελο : All On My Iphone, μέσα στον φάκελο : ICLOUD..??? Και να μην περιμένω να γίνει καμιά αλλαγή στις "τοπικές" σημειώσεις, αλλά στις νέες που θα φτιάξω ή θα μεταφέρω στον φάκελο ICLOUD...?:confused::confused::confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Κάτι γίνεται... https://www.flickr.com/photos/136746930@N07/shares/w4A582 Παρατηρώ το εξής: στο τηλέφωνο μου έχει φτιάξει σαν 2 root folders, ICLOUD & ON MY IPHONE.. Αν πάω στο icloud.com και δημιουρήσω ένα note, θα το δω και στην συσκευή μου, κάτω από το ICLOUD... Επίσης αν τροποποιήσω αυτό το note μέσα από την συσκευή μου, θα την δω την αλλαγή και στο icloud.com... άρα κάνει sync σωστά ... Στο άλλο root folder, το ON MY IPHONE, που εκεί είχα και όλα τα notes μου, δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ! ουτε μεταφέρθηκαν στο icloud.com... Επίσης μου δημιούργησε μόνο του ένα "subfolder" Κάτω από το ON MY IPHONE, το All On My Iphone και ουσιαστικά μου έχει τα άπαντα της συσκευής μεσα εκεί.. Μήπως θα πρέπει να κάνω ένα copy όλο τον φάκελο : All On My Iphone, μέσα στον φάκελο : ICLOUD..??? Και να μην περιμένω να γίνει καμιά αλλαγή στις "τοπικές" σημειώσεις, αλλά στις νέες που θα φτιάξω ή θα μεταφέρω στον φάκελο ICLOUD...?:confused::confused::confused: Λογικό να μην τα βλέπεις στο icloud από την στιγμή που είναι στον φάκελο on my iphone. Θα τα μεταφέρεις/αντιγράψεις στο icloud και αμέσως θα εμφανιστούν και στην σελίδα του icloud.com. Οπότε λογικά λύθηκε το θέμα :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 (edited) Αυτα ειναι τα ωραια ενος οργανωμενου forum... Οι αποριες ενος αδαους χρηστη(εγω δηλαδη!!!), λυθηκαν με την πολυτιμη συνεισφορα καλοπροερειτων χρηστων... Σας ευχαριστω... Αλλα... Εχω κι αλλα θεματακια! Μπορω κ τα apps μου, να τα κανω sync με το icloud? Edited November 2, 2015 by vaniasgr Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Αυτα ειναι τα ωραια ενος οργανωμενου forum... Οι αποριες ενος αδαους χρηστη(εγω δηλαδη!!!), λυθηκαν με την πολυτιμη συνεισφορα καλοπροερειτων χρηστων... Σας ευχαριστω... Αλλα... Εχω κι αλλα θεματακια! Μπορω κ τα apps μου, να τα κανω sync με το icloud? Εσύ προσωπικά όχι. Αυτό είναι θέμα του developer που φτιάχνει την εφαρμογή. Για παράδειγμα, angry birds 2, clips, copyfeed, itv shows και πολλές άλλες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να συγχρονίζουν το περιεχόμενο τους μέσου του icloud. Δηλαδή παίζεις 122 πίστες στο angry birds 2 και κάποια στιγμή αγοράζεις ένα καινούργιο iphone ή ένα καινούργιο ipad. Με το που περάσεις τον λογαριασμό σου στις καινούργιες συσκευές αυτομάτως θα συγχρονίσουν και οι πίστες από το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες εφαρμογές. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κάνεις restore στην συσκευή σου. Με το συνδέσεις τον λογαριασμό σου και κατεβάσεις τις εφαρμογές τότε θα είναι διαθέσιμα και τα δεδομένα κάθε εφαρμογής που έχουν πρόσβαση στο icloud. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Αυτα ειναι τα ωραια ενος οργανωμενου forum... Οι αποριες ενος αδαους χρηστη(εγω δηλαδη!!!), λυθηκαν με την πολυτιμη συνεισφορα καλοπροερειτων χρηστων... Σας ευχαριστω... Αλλα... Εχω κι αλλα θεματακια! Μπορω κ τα apps μου, να τα κανω sync με το icloud? Εσύ προσωπικά όχι. Αυτό είναι θέμα του developer που φτιάχνει την εφαρμογή. Για παράδειγμα, angry birds 2, clips, copyfeed, itv shows και πολλές άλλες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να συγχρονίζουν το περιεχόμενο τους μέσου του icloud. Δηλαδή παίζεις 122 πίστες στο angry birds 2 και κάποια στιγμή αγοράζεις ένα καινούργιο iphone ή ένα καινούργιο ipad. Με το που περάσεις τον λογαριασμό σου στις καινούργιες συσκευές αυτομάτως θα συγχρονίσουν και οι πίστες από το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες εφαρμογές. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κάνεις restore στην συσκευή σου. Με το συνδέσεις τον λογαριασμό σου και κατεβάσεις τις εφαρμογές τότε θα είναι διαθέσιμα και τα δεδομένα κάθε εφαρμογής που έχουν πρόσβαση στο icloud. Αλλιως μονο με restore απο backup μπορεις να εχεις την πορεια σου σ ενα παιχνιδι ή καποια αλλη εφαρμογη! :O Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Εσύ προσωπικά όχι. Αυτό είναι θέμα του developer που φτιάχνει την εφαρμογή. Για παράδειγμα, angry birds 2, clips, copyfeed, itv shows και πολλές άλλες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να συγχρονίζουν το περιεχόμενο τους μέσου του icloud. Δηλαδή παίζεις 122 πίστες στο angry birds 2 και κάποια στιγμή αγοράζεις ένα καινούργιο iphone ή ένα καινούργιο ipad. Με το που περάσεις τον λογαριασμό σου στις καινούργιες συσκευές αυτομάτως θα συγχρονίσουν και οι πίστες από το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες εφαρμογές. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κάνεις restore στην συσκευή σου. Με το συνδέσεις τον λογαριασμό σου και κατεβάσεις τις εφαρμογές τότε θα είναι διαθέσιμα και τα δεδομένα κάθε εφαρμογής που έχουν πρόσβαση στο icloud. Οπότε εγώ που θέλω ΑΜΕΣΑ να κάνω restore as a new device, υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστούν "αυτόματα" όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές μου μετά στην νέα φρεσκαρισμένη εφαρμογή μου??? Να τις ψάχνω μια - μια από το App store, δεν είναι και η πιο εύκολη-πρακτική -"σοφή" λύση....:blink: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Οπότε εγώ που θέλω ΑΜΕΣΑ να κάνω restore as a new device, υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστούν "αυτόματα" όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές μου μετά στην νέα φρεσκαρισμένη εφαρμογή μου??? Να τις ψάχνω μια - μια από το App store, δεν είναι και η πιο εύκολη-πρακτική -"σοφή" λύση....:blink: Δεν υπάρχει τρόπος μαζικής εγκατάστασης των εφαρμογών σου. Όμως τις αγορές σου μπορείς να τις βρεις συγκεντρωμένες (δες το ευκαιρία για εκκαθάριση) στην τοποθεσία App Store > Ενημερώσεις > Αγορασμένες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Μετά από πολλές δοκιμές όλων των cloud υπηρεσιών καταλήγω ότι πρός το παρών, καλύτερο όλων είναι το Dropbox. To λέω αυτό παρόλο που είμαι συνδρομιτής στο windows 365 και έχω 1 Tb χώρο, στο iCloud της apple έχω 50 gb, ενώ στο Dropbox που επέλεξα έχω μόνο 12gb. Συν ότι χρησιμοποιώ κυρίως Mac που θεωρητικά θα με βόλευε περισσοτερο. Ετσι επιλέγω το dropbox για επαγγελματική χρήση και το iCloud για φωτογραφίες και backup. Οι λόγοι είναι οι εξής: Το Dropbox διαθέτει την πληρέστερη εφαρμογή για smartphones και ειδικά για ios με μενού για recents, όπου βλέπεις τα αρχεία που ανέβηκαν η μεταβλήθηκαν πρόσφατα, φωτογραφίες άριστα ταξινομιμένες και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δυνατότητα να ορίσεις στο smartphone ποια αρχεία σου θέλεις να είναι διαθέσιμα offline. Ετσι με το μου κάνεις μια αλλαγή στον υπολογιστή σου, τα αρχεία αυτά ενημερώνονται αυτόματα στο iPhone όταν ανοίξεις την εφαρμογή. Οργανώνει τα αρχεία με τον καλύτερο τρόπο και σε προφυλάσει από κατα λαθος διαγραφή νεότερου update κάποιου αρχείου. Λαμβάνεις ειδοποιήσεις στον υπολογιστή μόλις γίνει αλλαγή σε κάποιο αρχείο μέσω άλλης συσκευής. Κάνει upload άμεσα οτι ρίχνεις στο φάκελο του και φθάνουν την ίδια στιγμή στις υπόλοιπες συσκευές. Σημαντικό επίσης ότι στο mac όπου να κάνεις δεξί κλίκ υπάρχει επιλογή αποθηκευσης στο Dropbox. Τα περισσοτερα απ αυτά υπάρχουν και στο OneDrive αλλά απουσιάζει το βασικότερο που είναι η λήψη για offline χρήση. Το δικό μας iCloud χρείαζεται περεταίρω βελτιώσεις στην εφαρμογή του ios με κυριότερη την δυνατότητα να γίνεται επιλεκτικό update όλων των αρχείων στα οποία έχουν γίνει αλλαγές μ ενα πάτημα και όχι να πρέπει να κλικάρεις κάθε αρχείο ξεχωριστά. Και ακόμα να γινει ταχύτερη η ενημέρωση των μεταβολών στα αρχεία. Στο windows tablet μου που τρέχει windows desktop και δεν διαθέτει 3g, όταν το ανοίγω περιμένω 10 λεπτά μέχρι να εμφανιστούν οι αλλαγές. Θα έπρεπε κι εδώ να υπάρχει στην εφαρμογή iCloud για Windows επιλογή για άμεσο συγχρονισμό. Αυτός είναι και ο βασικότεροσ λόγος που επιλέγω το Dropbox. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Παιδιά πούλησα το iPhone 6 και πριν το κάνω επαναφορά κράτησα backup στον υπολογιστή μου μέσω του itunes.. Επειδή ο χώρος στο icloud δεν επαρκεί κάπου κάνει τοπικό backup.. Ο υπολογιστής δεν ανοίγει τώρα και χρειάζεται format αλλά δεν ξέρω τι αρχεία πρέπει να σώσω για να μεταφέρω το backup σε άλλο pc ή στο ίδιο μετά το format Σε windows 10 είμαι και έχω πρόσβαση στα αρχεία μου δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 http://bfy.tw/3MeH Πρώτο αποτέλεσμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Thanks.. Έψαχνα αλλά το location σαν κλειδί έκανε τη διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Καλησπερα σας Πριν 2 ημερες αγορασα ενα iPhone 6...εκανα κανονικα το setup(id...κλπ) και οταν πηγα να κατεβασω μια δωρεαν εφαρμογη απο το App Store μου ζητησε να ξανα περασω τα στοιχεια της πιστωτικης μου καρτας, ε τα εβαλα και μετα απο καποια δευτερολεπτα μου ηρθε το εξης μηνυμα στο κινητο μου : "Πραγματοποιηθηκε με την(Η καρτα μου) Συν/γη αξιας EUR 1.98 στη Επιχ/ση iTunes.com/Bill-Λουξεμβουργο"...αυτο συμβαινει για 3η συνεχομενη φορα, εστειλα email στην Apple αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομη, ξερετε γιατι γινεται αυτο??? Εψαξα και για το πως να βγαλεις την καρτα αλλα εχει μονο να επιλεξεις τι καρτα εχεις, δεν εχει ξερω γω να πατησεις None(τιποτα), μηπως ξερετε πως αφαιρειτε??? Edited December 20, 2015 by KILLER146 Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Καλησπερα σας Πριν 2 ημερες αγορασα ενα iPhone 6...εκανα κανονικα το setup(id...κλπ) και οταν πηγα να κατεβασω μια δωρεαν εφαρμογη απο το App Store μου ζητησε να ξανα περασω τα στοιχεια της πιστωτικης μου καρτας, ε τα εβαλα και μετα απο καποια δευτερολεπτα μου ηρθε το εξης μηνυμα στο κινητο μου : "Πραγματοποιηθηκε με την(Η καρτα μου) Συν/γη αξιας EUR 1.98 στη Επιχ/ση iTunes.com/Bill-Λουξεμβουργο"...αυτο συμβαινει για 3η συνεχομενη φορα, εστειλα email στην Apple αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομη, ξερετε γιατι γινεται αυτο??? Εψαξα και για το πως να βγαλεις την καρτα αλλα εχει μονο να επιλεξεις τι καρτα εχεις, δεν εχει ξερω γω να πατησεις None(τιποτα), μηπως ξερετε πως αφαιρειτε??? H χρέωση γίνεται κάθε φορά που εισάγετε νέα μέθοδο πληρωμής. Το ποσό επιστρέφει και πάλι στο λογαριασμό σας. Δείτε τις κινήσεις της κάρτας σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 H χρέωση γίνεται κάθε φορά που εισάγετε νέα μέθοδο πληρωμής. Το ποσό επιστρέφει και πάλι στο λογαριασμό σας. Δείτε τις κινήσεις της κάρτας σας. Και ξαναλέω πως κανονικά δεν έπρεπε να του απαιτηθεί εισαγωγή μεθόδου πληρωμής για να κατεβάσει μια δωρεάν εφαρμογή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Και ξαναλέω πως κανονικά δεν έπρεπε να του απαιτηθεί εισαγωγή μεθόδου πληρωμής για να κατεβάσει μια δωρεάν εφαρμογή. Όχι η διαδικασία είναι αντίστροφη, πρώτα κατεβάζεις μία εφαρμογή και μετά κάνεις λογαριασμό. Εάν κάνεις πρώτα λογαριασμό δεν είναι διαθέσιμη η μέθοδος πληρωμής free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Όχι η διαδικασία είναι αντίστροφη, πρώτα κατεβάζεις μία εφαρμογή και μετά κάνεις λογαριασμό. Εάν κάνεις πρώτα λογαριασμό δεν είναι διαθέσιμη η μέθοδος πληρωμής free. Νομίζω πως δεν διάβασες καλά αυτό που γράφω ή ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Με λίγα λόγια, αν κατεβάζεις δωρεάν εφαρμογές τότε ΔΕΝ χρειάζεται να καταχωρήσεις τρόπο πληρωμής. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Νομίζω πως δεν διάβασες καλά αυτό που γράφω ή ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Με λίγα λόγια, αν κατεβάζεις δωρεάν εφαρμογές τότε ΔΕΝ χρειάζεται να καταχωρήσεις τρόπο πληρωμής. Ποια διαδικασία ακολουθείς για να δημιουργήσεις ένα λογαρισμό iCloud; (Apple ID) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ποια διαδικασία ακολουθείς για να δημιουργήσεις ένα λογαρισμό iCloud; (Apple ID) Δεν έδωσα τρόπο πληρωμής.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δεν έδωσα τρόπο πληρωμής.... Δεν μου απάντησες όμως, και ο λόγος της ερώτησης είναι γιατί η απάντηση θα χρησιμεύσει και σε άλλους χρήστες. Είναι εύκολο λοιπόν να μας πεις ποιες ενέργειες ακολούθησες για να δημιουργήσεις ένα free account; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δεν μου απάντησες όμως, και ο λόγος της ερώτησης είναι γιατί η απάντηση θα χρησιμεύσει και σε άλλους χρήστες. Είναι εύκολο λοιπόν να μας πεις ποιες ενέργειες ακολούθησες για να δημιουργήσεις ένα free account; Συγνώμη, δεν πρόσεξα την ερώτηση. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε το 2011 (4s τότε) οπότε δεν θυμάμαι καν. Σίγουρα ομως χωρίς τρόπο πληρωμής αφού απλα δεν υπήρχε..... Δηλαδή αν φτιάξω σήμερα ένα νέο account θα πρέπει να βάλω τρόπο πληρωμής????!!!!! Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Συγνώμη, δεν πρόσεξα την ερώτηση. Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε το 2011 (4s τότε) οπότε δεν θυμάμαι καν. Σίγουρα ομως χωρίς τρόπο πληρωμής αφού απλα δεν υπήρχε..... Δηλαδή αν φτιάξω σήμερα ένα νέο account θα πρέπει να βάλω τρόπο πληρωμής????!!!!! Αυτό προσπαθεί να σου πει. Αν πας να φτιάξεις πρώτα λογαριασμό και μετά να κατεβάσεις εφαρμογή, ας είναι και δωρεάν, τότε θα σου ζητήσει οπωσδήποτε τρόπο πληρωμής όταν θα φτιάχνεις τον λογαριασμό. Αν όμως κατεβάσεις πρώτα δωρεάν εφαρμογή και εκείνη την στιγμή πατήσεις να φτιάξεις λογαριασμό θα σου έχει και μια επιπλέον επιλογή να μην βάλεις καθόλου κάρτα ή λογαριασμό Πάντα έτσι ήταν. Και το 2008/09 που πήρα το πρώτο μου 3G έτσι έφτιαχνες λογαριασμό. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Αυτό προσπαθεί να σου πει. Αν πας να φτιάξεις πρώτα λογαριασμό και μετά να κατεβάσεις εφαρμογή, ας είναι και δωρεάν, τότε θα σου ζητήσει οπωσδήποτε τρόπο πληρωμής όταν θα φτιάχνεις τον λογαριασμό. Αν όμως κατεβάσεις πρώτα δωρεάν εφαρμογή και εκείνη την στιγμή πατήσεις να φτιάξεις λογαριασμό θα σου έχει και μια επιπλέον επιλογή να μην βάλεις καθόλου κάρτα ή λογαριασμό Πάντα έτσι ήταν. Και το 2008/09 που πήρα το πρώτο μου 3G έτσι έφτιαχνες λογαριασμό. ?????!!!!!!! Περίεργο μου φαίνεται.... Δεν θυμάμαι καν πως έφτιαξα τότε τον λογαριασμό. Προφανώς όπως μου περιγράφετε.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Και ξαναλέω πως κανονικά δεν έπρεπε να του απαιτηθεί εισαγωγή μεθόδου πληρωμής για να κατεβάσει μια δωρεάν εφαρμογή. ?????!!!!!!! Περίεργο μου φαίνεται.... Δεν θυμάμαι καν πως έφτιαξα τότε τον λογαριασμό. Προφανώς όπως μου περιγράφετε.... Καλό θα είναι λοιπόν να μην προτρέχουμε και παραπληροφορούμε όταν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι. Ο φίλος μας λοιπόν έφτιαξε ένα λογαριασμό πριν κατεβάσει κάποια εφαρμογή και παρότι προσπάθησε να κατεβάσει δωρεάν εφαρμογή, του ζητήθηκε μέθοδο πληρωμής. Έτσι γίνονταν ανέκαθεν από το 2008 που ενεργοποιήθηκε το App Store, όπως πολύ σωστά υπέδειξε ο Κωνσταντίνος (aka stendor) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts