stendor Δημοσιεύτηκε October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2011 (edited) Nokia 603 (RM-779) http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-603-2.jpg ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 13 Οκτωβρίου 2011 Περιγραφή συσκευής: The Nokia 603 is a powerful smartphone with Symbian Belle software. The device features compact design with 3.5" ClearBlack TFT capacitive touch display, 5 megapixel Full Focus camera, NFC, internal Radio antenna, On Demand WebTV and A-GPS with Nokia Maps. Developer interfaces include Qt 4.7, Java Runtime 2.3, Bluetooth 3.0 and Flash Lite 4.0. ______________________________________ Αρχικό λειτουργικό σύστημα: Symbian^3 PR3 "Belle" Τελευταία έκδοση λογισμικού: 113.010.1506 (Nokia Belle, Feature Pack 2) Δείκτης SAR: 0,98 W/Kg Ελληνικό product code: 059K2Q6 (black) / 059K3J4 (white) ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά (GSMArena) Φωτογραφίες (GSMArena) Δελτίο τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited April 8, 2015 by Alex_tz Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) Αναρτήθηκε ο οδηγός χρήσης της συσκευής σε κάποιες γλώσσες, όχι όμως στα ελληνικά. Υπάρχει κάποια πληροφορία, για το αν η συσκευή εισαχθεί στην Ελλάδα? Edited October 24, 2011 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Στον οδηγο χρησης δεν αναφερεται τιποτα για εσωτερικη κεραια ραδιοφωνου αλλα στο developer site http://www.developer.nokia.com/Devices/Device_specifications/603/ αναφερει κατω απο την κατηγορια multimedia οτι εχει Internal FM radio antenna Αντε τωρα να βρεις τι ισχυει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 σε τι τιμη λενε οτι θα ερθει ? αν ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Νομιζω οτι η τιμη που εχει ανακοινωθει απο την ΝΟΚΙΑ ειναι 200 ευρω προ φορων. Νομιζω max θα κανει 230 τελικη τιμη (προσωπικη εκτιμηση). Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει. Συντομα κοντα σας λεει στο Ελληνικο site της ΝΟΚΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 απο voda cosmo wind αν ειναι 200 προ φορων μαλλον 250 ευκολα θα το πανε .... θα δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 απο voda cosmo wind αν ειναι 200 προ φορων μαλλον 250 ευκολα θα το πανε .... θα δουμε Για αυτο υπαρχουν και τα eshops. Νομιζω οτι γυρω στα 220 θα παιξει στα ιντερνετομαγαζα. Ιδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Nokia 603 with Symbian Belle presented by Nokia http://dailymobile.se/2011/11/04/nokia-603-with-symbian-belle-presented-by-nokia/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 αν η ποιότητα κατασκευής παίζει στα επίπεδα του 5800, πιστεύω θα είναι μια τιμιότατη πρόταση Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Δεν εχει φλας ε? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Δεν εχει φλας ε? Δυστηχως οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 τίποτα νεότερο ακόμα Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 ακόμα δεν γνωρίζουν. Ευελπιστούν πως θα έχει έρθει μέσα στο Νοέμβριο Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Οδηγός χρήσης στα ελληνικά Video review από με αρκετά καλά λόγια. http://www.phonearena.com/images/reviews/105339-image/Nokia-603-Review-Design-07.jpg Edited December 2, 2011 by paschos76 Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. December 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2011 Κατόπιν παραγγελίας από το e-shop στα 289€ Παράθεση Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 289? Αν είναι έτσι, τότε το xperia neo v με 199 μου κλείνει το μάτι, και δεν έχει να ζηλέψει και τίποτα. Νομίζω; Παράθεση Xiaomi Redmi note 13 Pro 5G / Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Πήρα χθες από τον Κωτσόβολο το κινητό στα 174ευρώ! ΑΨΟΓΗ κατασκευή με πολύ καλή ποιότητα στα πλαστικά που ομολογώ δεν έχω δει σε πολλά κινητά! Δεν κολλάει σε σχέση με android που είχα(Ειδικά στο angry bird).Κατέβασα την τελευταία έκδοση BELLE FP1 και το μενού κυλλάει ομαλά. Ηχείο δυνατό με βάθος και σαν ακουστικό πολύ δυνατό.Η οθόνη απεικονίζει πραγματικό μαύρο με αποτέλεσμα να έχει και ζωηρά χρώματα χωρίς κιτρινίλα στην οθόνη. Δεν περίμενα οτι θα είναι τόσο ποιοτικό γιατί δεν το είχα πιάσει στα χέρια μου παρα μόνο όταν το αγόρασα. Το είχα δει μόνο στο you tube και πιστέψτε με, το κινητό αξίζει και με το παραπάνω. Μειονέκτημα για όσους βγάζουν φωτό είναι οτι δεν έχει φλας. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Έκανα αναβάθμιση σε fp2 και έχω μια απορία.Όταν είμαι στην κάμερα δεν έχει επιλογή έξοδος ή εγώ δεν την βρίσκω; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Έκανα αναβάθμιση σε fp2 και έχω μια απορία.Όταν είμαι στην κάμερα δεν έχει επιλογή έξοδος ή εγώ δεν την βρίσκω; υποθετω οτι εσυ δεν την βρισκεις:p...στις επιλογες που σου εχει,στο μενου της καμερας,υποτιθεται οτι πρεπει να υπαρχει ενα βελακι προς τα αριστερα.... By the way,ωντας αναμεσα στο 603 και 701,μαλλον θα παω προς το 603 καθως μου αρεσει πιο πολυ ο σχεδιασμος του σε σχεση με το 703....Οποτε, @snapp, ξεκινα να μου λες εντυπωσεις:p Edited December 2, 2012 by colton128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 υποθετω οτι εσυ δεν την βρισκεις:p...στις επιλογες που σου εχει,στο μενου της καμερας,υποτιθεται οτι πρεπει να υπαρχει ενα βελακι προς τα αριστερα.... By the way,ωντας αναμεσα στο 603 και 701,μαλλον θα παω προς το 603 καθως μου αρεσει πιο πολυ ο σχεδιασμος του σε σχεση με το 703....Οποτε, @snapp, ξεκινα να μου λες εντυπωσεις:p Όπως έγραψα και παραπάνω μιλάμε για μια ποιοτική κατασκευαστικά συσκευή που σου αφήνει μια ωραία αίσθηση στον χέρι. Κάνει τα πάντα απροβλημάτιστα και η μπαταρία με βαριά χρήση άνετα κρατάει 2 μέρες αλλιώς αν το αφήσεις να ξεκουραστεί λίγο τις 3 μέρες τις έχεις σίγουρα. Η αναβάθμιση σε FP2 επιβάλεται κυρίως για τα sms που έχει πλέον πλήκτρο άμμεσης αλλαγής γλώσσας!!!Μειονέκτημα δεν έχει πολλαπλή επιλογή στην έκθεση και όντως δεν υπάρχει ''εξοδος'' όταν είσαι στην κάμερα.Από σήμα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ηχείο δυνατό με βαθύ ήχο όταν ακουμπάει σε επιφάνεια.Μεγάλο πλεονέκτημα το δυνατό WIFI που πιάνει τα περισσότερα δικτυα από όποιο κινητό έχω συγκρίνει. Στην δουλειά μου είναι όλα κλειδωμένα και πιάνω ένα ελεύθερο που οι συνάδελφοι μου δεν το πιάνουν και καταλαβαίνετε ''γκρίνια'':lol: Στα public το έχει στα 179ευρώ αν δεν κάνω λάθος και έχει διαφανή θήκη και μεμβράνη αν θέλεις να πάρεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colton128 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Όπως έγραψα και παραπάνω μιλάμε για μια ποιοτική κατασκευαστικά συσκευή που σου αφήνει μια ωραία αίσθηση στον χέρι. Κάνει τα πάντα απροβλημάτιστα και η μπαταρία με βαριά χρήση άνετα κρατάει 2 μέρες αλλιώς αν το αφήσεις να ξεκουραστεί λίγο τις 3 μέρες τις έχεις σίγουρα. Η αναβάθμιση σε FP2 επιβάλεται κυρίως για τα sms που έχει πλέον πλήκτρο άμμεσης αλλαγής γλώσσας!!!Μειονέκτημα δεν έχει πολλαπλή επιλογή στην έκθεση και όντως δεν υπάρχει ''εξοδος'' όταν είσαι στην κάμερα.Από σήμα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ηχείο δυνατό με βαθύ ήχο όταν ακουμπάει σε επιφάνεια.Μεγάλο πλεονέκτημα το δυνατό WIFI που πιάνει τα περισσότερα δικτυα από όποιο κινητό έχω συγκρίνει. Στην δουλειά μου είναι όλα κλειδωμένα και πιάνω ένα ελεύθερο που οι συνάδελφοι μου δεν το πιάνουν και καταλαβαίνετε ''γκρίνια'':lol: Στα public το έχει στα 179ευρώ αν δεν κάνω λάθος και έχει διαφανή θήκη και μεμβράνη αν θέλεις να πάρεις. οντως,το εχει το public αλλα εχτος του οτι ειναι περιορισμενης διαθεσημοτητας,ειναι σε μαυρο....εγω το θελω σε ασπρο(δειχνει πιο ωραιο βρε παιδι μου!)Χαιρομαι για την διαρκεια της μπαταριας,το ειχα διαβασει και στο ιντερνετ αλλα ηθελα να το ακουσω και απο καποιον που το εχει,αφου το δικο μου με συνεχωμενο wifi κραταει περιπου 4,5 ωρες...:(.Οταν λες δυνατο wifi και το συγκρινεις με αλλα τηλεφωνα,ποια ακριβως? Σε ασπρο το εχω βρει εδω(απο σκρουτζ):http://www.birdphone.gr/gr/prdid/4dd82c8bd32a4970ad526439bc72f915/productinfo.aspx κουκλι δεν ειναι:p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 οντως,το εχει το public αλλα εχτος του οτι ειναι περιορισμενης διαθεσημοτητας,ειναι σε μαυρο....εγω το θελω σε ασπρο(δειχνει πιο ωραιο βρε παιδι μου!)Χαιρομαι για την διαρκεια της μπαταριας,το ειχα διαβασει και στο ιντερνετ αλλα ηθελα να το ακουσω και απο καποιον που το εχει,αφου το δικο μου με συνεχωμενο wifi κραταει περιπου 4,5 ωρες...:(.Οταν λες δυνατο wifi και το συγκρινεις με αλλα τηλεφωνα,ποια ακριβως? Σε ασπρο το εχω βρει εδω(απο σκρουτζ):http://www.birdphone.gr/gr/prdid/4dd82c8bd32a4970ad526439bc72f915/productinfo.aspx κουκλι δεν ειναι:p? Το WIFI το σύγκρινα με sony xperia mini, sony neoV, ALCATEL 990, samsung galaxy pocket και κάποια άλλα samsung που δεν γνωρίζω μοντέλα.Ανώτερο σε λήψη. Μόνο το iphone4 έπιανε ακριβώς τα ίδια και το NOKIA 500. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ξέρει κανείς πώς στέλνουμε φωτό μέσω NFC; Μετά την αναβάθμηση σε FP2 και την αφαίρεση την πολλαπλής επιλογής στην έκθεση πως θα επιλέξω τι θέλω να στείλω; Αντίθετα στα ΒΙΝΤΕΟ που έχει κανονικά πολλαπλή επιλογή στέλνω κανονικά. Κάνω κάτι λάθος; :blink: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος του 603! Είναι το πρώτο μου smartphone, δεν είχα ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν. Προς το παρόν, είμαι πολύ ικανοποιημένος! :) Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Πώς μπορώ να επιλέξω στο κινητό να μην συνδέεται ΠΟΤΕ στο δίκτυο μέσω της κινητής τηλεφωνίας αλλά μόνο μέσω wifi; 2. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μερικά καλά apps; Πήγα στο σχετικό νήμα με τις προτάσεις για εφαρμογές (για Symbian ^3) αλλά δεν κατάλαβα ποιες από αυτές είναι συμβατές με το 603. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Είμαι κι εγώ νέος κάτοχος του 603! Είναι το πρώτο μου smartphone, δεν είχα ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν. Προς το παρόν, είμαι πολύ ικανοποιημένος! :) Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Πώς μπορώ να επιλέξω στο κινητό να μην συνδέεται ΠΟΤΕ στο δίκτυο μέσω της κινητής τηλεφωνίας αλλά μόνο μέσω wifi; 2. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μερικά καλά apps; Πήγα στο σχετικό νήμα με τις προτάσεις για εφαρμογές (για Symbian ^3) αλλά δεν κατάλαβα ποιες από αυτές είναι συμβατές με το 603. 1.Σερνεις κάτω την οθόνη και απενεργοποιεις την σύνδεση δεδομένων.Για το 2 το μόνο που χρειάστηκα να περάσω είναι το nokia battery monitor 3.1 από το κατάστημα της nokia δωρεάν.Επίσης μην ξεχάσεις να πας στο μένου λογισμικό και να κάνεις ενημέρωση για να έχεις την τελευταία έκδοση. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts