fabo114 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 να που η αναγκη με οδηγει και παλι στην ΙΚΕΑ-αν και ειχα πει πως δεν προκειται να ξαναπαω- ειχα δει σε εναν καταλογο τους ενα "τραπεζακι εργασιας" για λαπτοπ.http://www.imageshack.gr/files/5mkmjymyzd4bpdym87h6.jpg ειναι πρακτικο?το εχει δει/χρησιμοποιησει κανεις? Δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψεις σε κατι τετοιο. Δε μπορεις να κουμπησεις τα χερια σου πουθενα. Μαλλον τραπεζακι επιδειξης λαπτοπ εννοουν! :rolleyes: :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 εσυ οταν γραφεις σε πληκτρολογιο ο καρπος σου ακουμπαει;; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 υποθετω πως εννοει για το ποντικι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 εσυ οταν γραφεις σε πληκτρολογιο ο καρπος σου ακουμπαει;; Οχι αλλα οι αγκωνες; Αυτοι ενα ακουμπησμα το θελουν! Νομιζω οτι χρηση αυτου του τραπεζιου μονο με ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι θα μπορουσε να γινει αν εισαι ξαπλα στο κρεβατι σου. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Eγω προσωπικα δεν ακουμπαω ποτε τους αγκωνες ... οπως και να εχει ηθελα να ρωτησω αν ειναι πρακτικο.στην φωτογραφια μου φαινεται καπως χαμηλο.. καποιο αλλο επιπλακι για λαπτοπ εχει να προτεινει κανεις?(εκτος γραφειου) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOS_89 Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 οπως και να εχει ηθελα να ρωτησω αν ειναι πρακτικο.στην φωτογραφια μου φαινεται καπως χαμηλο.. Εχει βιδα διπλα στο Ευρω αρα ρυθμιζεται το υψος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Εμένα πάντως ένα τέτοιο επιπλάκι θα με βόλευε όταν θα ήθελα να σερφαρω με το ποντίκι κυρίως, το οποίο θα το ακουμπώ στον καναπέ δίπλα μου χωρίς να είμαι ξαπλωμένος όμως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psyhiatros Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Το μεγαλύτερο καταστημα πιο είναι ; Στο αεροδρομιο η στην Αθήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Στο αεροδρόμιο.... ασύγκριτα μεγαλύτερο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Έχει κανείς το πρόγραμμα IKEA BEDROOM ή IKEA OFFICE; Κατέβασα το πρόγραμμα, αλλά έχει τα μεγέθη σε inches. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ρύθμιση να το δείχνει σε cm; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Γνωρίζει κανείς αν παίζει αυτό το καιρό προσφορά του ΙΚΕΑ για προϊόντα από 99 Ευρώ που τα δίνουν με 55; Κάτι πήρε το αυτί μου αλλά δε το συγκράτησα και στο internet δε βρήκα τίποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 @ FREAK_OF_NATURE δεν ξέρω αν έχουμε δει το ίδιο αλλά ένα που είδα εγώ ήταν αυτό που λέει ο fabo..Δεν μπορούσα να ακουμπήσω τα χέρια μου πουθενά και έχω λαπτοπ..δλδ μικρότερη έκταση από το κλασικό πληκτρολόγιο.. Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα γραφείο Η/Υ που είναι λίγο μεγαλύτερο αν αυτό φυσικά σε βολεύει από άποψη εκατοστών και χώρου. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 εχω ηδη γραφειο,αλλα δεν το θελω και το λαπτοπ εκει πανω! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 εχω ηδη γραφειο,αλλα δεν το θελω και το λαπτοπ εκει πανω! Αν έχεις ήδη γραφείο τότε μπορείς να πάρεις κάτι σαν προέκταση του γραφείου σου όπου μπορείς να βάλεις πάνω το λαπτοπ ή αν δεν θες προέκταση μπορείς να πάρεις το επιπλάκι που λες αλλά να ξέρεις ότι για να δουλέψεις στο λαπτοπ θα πρέπει να το μετακινείς στο κανονικό σου γραφείο.Από προσωπική μου άποψη όταν το είδα το γραφειάκι αυτό δεν μπορώ να πω ότι βολευόμουν... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 το κατάστημα ΙΚΕΑ στη Λάρισα αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στο δ’ τρίμηνο του 2009, ενώ για το 2010 αναμένει την έναρξη των καταστημάτων σε Ιωάννινα και Βουλγαρία (μέση και τέλος του έτους αντίστοιχα). http://www.capital.gr/News.asp?id=685947 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Ας μου πει καποιος που ειναι το κοντινοτερο ΙΚΕΑ στο Λονδίνο, κ tube station παρακαλω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Ας μου πει καποιος που ειναι το κοντινοτερο ΙΚΕΑ στο Λονδίνο, κ tube station παρακαλω!!!! http://www.ikea.com/ms/en_GB/ikny_splash.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Αζαπουλίνια ο κατάλογος ikea κυκλοφορεί σε pdf; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 .....ο κατάλογος ikea κυκλοφορεί σε pdf; http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=232020 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=232020 ;) Thankyouu!:D Έκανα το κόλπο με το shift-A στο εξώφυλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί τα πάντα - όλα είναι πιο ακριβά στα ΙΚΕΑ της Ελλάδας σε σχέση με αυτά της Γερμανίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Γιατί οι Έλληνες είναι έξυπνοι.:) Πάντως και εγώ το έχω ακούσει αυτό από πολλούς που ζούν εκεί πέρα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Οι τιμές του ΙΚΕΑ της Γερμανίας είναι στο διαδίκτυο. Εύκολο να τις βρει κανείς. Για κάποια έπιπλα που έψαξα οι τιμές είναι 10-20% πιο πάνω στα Ελληνικά ΙΚΕΑ.... Το ερώτημα είναι ποιος βγάζει το κέρδος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Οι τιμές του ΙΚΕΑ της Γερμανίας είναι στο διαδίκτυο. Εύκολο να τις βρει κανείς. Για κάποια έπιπλα που έψαξα οι τιμές είναι 10-20% πιο πάνω στα Ελληνικά ΙΚΕΑ.... Το ερώτημα είναι ποιος βγάζει το κέρδος; ασ κανουμε ενα μποικοταζ στα ικεα για ενα διμηνο κ θα σου πω εγω αν θα πεσουν οι τιμεσ. βρηκαν κ κανουνε. απλα τα πραγματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts