Guest lagoudakis Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 οποτε ουτε και αν το συνδεσεις με το active μπορεις ε;γιατι αν μπορουσε να το δει να του ξαναπερναγες το λογισμικο παλι,για δοκιμασε να του βγαλεις την μπαταρια και να την βαλεις σε κανενα μισαωρο παλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
troublefun Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 πωσ να κανω format?δεν με αφηνει καν να μπω!! δεν ανοιγει!!μενει στην αρχικη-αρχικη μπλε οθονη (εχω σαλταρει!!!μου την εδωσε-ειχα κανει κι ενα back-up στην memory card-και πηγα μολισ και αγορασα το 9000.....και...δεν μπορει να διαβασει το αρχειακι με τις επαφες απο την καρτα!!!!!"the file compactflashbackuppim cannot be opened!!!) θα τρελλαθω!!! (πολυ καλυτερο τηλ.παντως(αν και πιο ογκωδες)) Δεν κατάλαβα πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Αν δεν ανοίγει μετά από soft reset ίσως μπορείς να κάνεις κάτι με τα προγράμματα που σε βάζουν σε safe mode. Αν όχι… hard reset??. Αν δεν ανοίγει μετά από hard reset δοκίμασε βγάζοντας την μπαταρία. y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tactical Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 ευχαριστω..... δεν το εχω λυσει ακομη το προβλημα,χαρηκα ομως απο την αμεση βοηθεια και συμπαρασταση:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 τι να την κανεις ρε γαμωτο την συμπαρασταση;το θεμα ειναι να λυθει το προβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Μα για να κανεις hard reset δεν χρειαζεται να εχεις μπει μεσα στα windows... εκτος αν στο s100 γινεται διαφορετικα οποτε παω πασο.. :worry: Βγαλε την μπαταρια για αρκετες ωρες, συνηθως ετσι παθαινει hard reset μονο του... Αν οχι, flashαρε το παλι με την rom... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Για να κάνεις hard reset (δηλαδή format) δεν χρειάζεται ούτε να περιμένεις, ούτε να το συνδέσεις με τον Η/Υ. Φόρτισε πλήρως το κινητό σου και μετά πάτησε ταυτόχρονα το κουμπι power + το κρυφό κουμπάκι soft reset που πατιέται με το πενάκι στο κάτω μέρος του κινητού. Το τηλέφωνο θα επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Υπάρχει καμία εφαρμογή που να τερματίζει τα ανοικτά προγράμματα? Aυτό δηλ.που κάνουμε manually (μνήμη,τρέχοντα προγράμματα & τερματισμός) να το κάνει αυτόματα. Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfc Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 paidia ta pda me qvga dexonte vga themes?:cry: liverpool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Τα 2003 δειχνουν μονο την πανω αριστερη γωνια του backround, τα 2003se ολο το theme, στα 2005 δν εχω δει. Ολα τα αλλα ειναι οκ :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISRES82 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 Παιδιά έχω το HP IPAQ hx2490 και όλο μου κολάει, συνέχεια είμαι με το soft - reset sto χέρι! καμια ιδέα κανείς???????? υπάρχει μήπως κάποιο rom upgrade??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παιδιά έχω το HP IPAQ hx2490 και όλο μου κολάει, συνέχεια είμαι με το soft - reset sto χέρι! καμια ιδέα κανείς???????? υπάρχει μήπως κάποιο rom upgrade??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για το 2490 δεν υπάρχει αναβάθμιση. Αν δεν μας πεις τι ακριβώς έχεις εγκαταστήσει και πού δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα. τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISRES82 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Για το 2490 δεν υπάρχει αναβάθμιση. Αν δεν μας πεις τι ακριβώς έχεις εγκαταστήσει και πού δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα. μόνο resco keyboard kai destinator pn (spazmeno) από την αρχή που το πήρα κόλλαγε, το πρώτο κόλλημα (δεν άνοιγε) το έπαθε μόλις το αγόρασα που πήγα να το ανοίξω για πρώτη φορά, αφού βέβαια πρώτα το είχα φορτίσει) λέτε να έχει κάποιο hardware πρόβλημα?? αν ναι, πως μπορώ να το διαπιστώσω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 μόνο resco keyboard kai destinator pn (spazmeno) από την αρχή που το πήρα κόλλαγε, το πρώτο κόλλημα (δεν άνοιγε) το έπαθε μόλις το αγόρασα που πήγα να το ανοίξω για πρώτη φορά, αφού βέβαια πρώτα το είχα φορτίσει) λέτε να έχει κάποιο hardware πρόβλημα?? αν ναι, πως μπορώ να το διαπιστώσω? Αφού το πρόβλημα παρουσιάζεται από την πρώτη στιγμή γιατί δεν επικοινωνείς με την αντιπροσωπεία? τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Μιας και πήρα εχτές τη συσκευή (Qtek S200) είπα να κάνω τον πρώτο συγχρονισμό.'Εκανα την εγκατάσταση και την πρώτη φόρα το "είδε" αλλά κάτι είχε πάει λάθος με το Outlook και δεν "έκατσε" σωστά.Την δεύτερη τώρα ουδεμία αντίδραση.Δεν αναγνωρίζει τη συσκευή καθόλου μέσω USB.Τι έγινε?Φυσικά έγινε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση 1-2 φορές αλλά κανένα αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης και για τον Opera.Τον εγκατέστησα και μου βγάζει σχηματάκια σε αυτά που γράφω αντί για γράμματα(Ελληνικά η Αγγλικα).Τις σελίδες τις διαβάζω κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Παιδια πειτε μου αν γινεται το παρακατω... Θελω να συνδεσω το 9100 σε ενα κομπιουτερ και με ενεργοποιημενο το wifi να δινει ιντερνετ στο κομπιουτερ απο τον wifi router μου. Παιζει αυτο η ειναι εκτος πραγματικοτητας? Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Παιδια πειτε μου αν γινεται το παρακατω... Θελω να συνδεσω το 9100 σε ενα κομπιουτερ και με ενεργοποιημενο το wifi να δινει ιντερνετ στο κομπιουτερ απο τον wifi router μου. Παιζει αυτο η ειναι εκτος πραγματικοτητας? Με το που θα συνδεθείς ασύρματα με τον router σου θα έχεις απευθείας και internet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης και για τον Opera.Τον εγκατέστησα και μου βγάζει σχηματάκια σε αυτά που γράφω αντί για γράμματα(Ελληνικά η Αγγλικα).Τις σελίδες τις διαβάζω κανονικά. Πήγαινε στο Windows\Fonts του υπολογιστή σου και κανε COPY τo Font Arial και paste στην επιφάνεια εργασίας. Μετά στείλτο στον κατάλογο Windows\Fonts του S200 και κάνε ένα reset. Είσαι έτοιμος... [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
playfm Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Γεια σας παιδιά Πριν δύο μέρες απέκτησα κι εγώ ένα Qtek 9000. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι πως αλλάζει γλώσσα από το πληκτρολόγιο. Το επίσημο site λέει ότι αλλάζει πατώντας δύο φορές το κουμπί των κεφαλαίων. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Πήγαινε στο Windows\Fonts του υπολογιστή σου και κανε COPY τo Font Arial και paste στην επιφάνεια εργασίας. Μετά στείλτο στον κατάλογο Windows\Fonts του S200 και κάνε ένα reset. Είσαι έτοιμος... Ευχαριστώ πολύ:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Γεια σας παιδιά Πριν δύο μέρες απέκτησα κι εγώ ένα Qtek 9000. Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι πως αλλάζει γλώσσα από το πληκτρολόγιο. Το επίσημο site λέει ότι αλλάζει πατώντας δύο φορές το κουμπί των κεφαλαίων. Δεν ισχύει όμως αυτό. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δίκιο έχει το επίσημο site. Δύο συνεχόμενα πατήματα του CAPS... [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Με το που θα συνδεθείς ασύρματα με τον router σου θα έχεις απευθείας και internet. Επειδη ο bill_viper μαλλον την εχει κανει ηδη για Πασχα,μπορει να μου πει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να κανω γιατι τελικα δεν μου δουλεψε PnP.:O Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Επειδη ο bill_viper μαλλον την εχει κανει ηδη για Πασχα,μπορει να μου πει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να κανω γιατι τελικα δεν μου δουλεψε PnP.:O Αν έχεις ενεργοποιημένο dhcp server και δεν έχεις ασφάλεια,ούτε έχεις πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις στις κάρτες δικτύου τότε θα πρέπει να μπαίνεις αυτόματα. Αν έχεις απενεργοποιημένο τον dhcp server , θα πρέπει να βάλεις στις κάρτες δικτύου- προσαρμογείς δικτύου(έχει πολλές δεν θυμάμαι ποια) την προεπιλεγμένη πύλη, subnet mask και μια ip. Μετά αν έχεις ασφάλεια στο ασύρματο δίκτυο, μόλις το εμφανίσει στη λίστα πάτα επάνω του και μέσα βάλε ότι ρυθμίσεις έχεις στο router. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Και συνεχίζω τις ερωτήσεις:) .Έβαλα το WisBar advance 2 καθώς και το WishBar Advance desktop.Εκτός ότι δεν μου το φορτώνει με το άνοιγμα του κινητου(ποιά ρύθμιση να τσεκάρω;) ) δεν ξέρω που και πώς να βάλω τα θέματα.Please help γιατί πανικός γίνετε και έχω "ζαλιστεί" :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Επειδη ο bill_viper μαλλον την εχει κανει ηδη για Πασχα,μπορει να μου πει καποιος τι ρυθμισεις πρεπει να κανω γιατι τελικα δεν μου δουλεψε PnP.:O Σωστός :D Σε αυτό που είπε ο ALR Αν έχεις απενεργοποιημένο τον dhcp server , θα πρέπει να βάλεις στις κάρτες δικτύου- προσαρμογείς δικτύου(έχει πολλές δεν θυμάμαι ποια) την προεπιλεγμένη πύλη, subnet mask και μια ip. "πειράζεις" την καρτούλα με ονομασία SDIO WLAN Wireless Adapter. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts