Muck Smith Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 μήπως μπορείς να μου πεις και που θα το βρω? γιατί έψαξα στα διάφορα γνωστα μέρη, όπως και irc αλλά βρήκα μόνο παλιές εκδόσεις που δεν δουλέυουν σωστα με το κινητό μου. στο site της εταιρείας http://www.bvrp.com/ENG/products/ τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 καλημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Resco Explorer. εχω βαλει στο today plugin ολα μου τα προγραμματα σε συντομευσεις κ επειδη ειναι 3 σειρες απο εικονιδια, κατω απο τα εικονιδια της μπαταριας, της μνημης κλπ, θα θελα να ρωτησω αν γινεται με καποιο τροπο οι συντομευσεις των προγραμματων να μπουν σε ενα φακελο για να γλυτωσω λιγο χωρο. η αν δε γινεται με το προγραμμα αυτο, με ποιο αλλο γινεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 καλημερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Resco Explorer. εχω βαλει στο today plugin ολα μου τα προγραμματα σε συντομευσεις κ επειδη ειναι 3 σειρες απο εικονιδια, κατω απο τα εικονιδια της μπαταριας, της μνημης κλπ, θα θελα να ρωτησω αν γινεται με καποιο τροπο οι συντομευσεις των προγραμματων να μπουν σε ενα φακελο για να γλυτωσω λιγο χωρο. η αν δε γινεται με το προγραμμα αυτο, με ποιο αλλο γινεται; To Spb Pocket Plus dimiourgei tabs se orizodia diataksi gia na vazeis tis sidomefseis sou! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 mporeite na mou peite pos stamataei to ksypnitiri dioti den mou vgazei stin othoni znooze kai dismiss gia QTEC 9100 milao! Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 toχουμε ξαναπει !!!! πας καταρχην για hard reset και κατα δευτερον κολλαει. δεν ειναι μονο σε σενα. βρες καποιο αλλο ξυπνητηρι η βαζε μεσω ημερολογιου....η αγορασε ενα !!!!χεχεχε φιλικα γιαννης http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 kala tha perimeno mipos se epomeno update to ftiaksoun auto! Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 mipos mporeite na mou peite kanena site na katevaso free software? Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 mipos mporeite na mou peite kanena site na katevaso free software? http://www.ppcfreewares.com τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 se eyxaristo alla xreiazomai tin voitheia sas ekana xtes hard reset sto QTEC 9100 kai tora den vlepo katholou tin endeiksi MMS sta messages.Meta piga stis rithmiseis gia MMS kai einai oles ok giati den mporo na lavo kai na steilo?? Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 se eyxaristo alla xreiazomai tin voitheia sas ekana xtes hard reset sto QTEC 9100 kai tora den vlepo katholou tin endeiksi MMS sta messages.Meta piga stis rithmiseis gia MMS kai einai oles ok giati den mporo na lavo kai na steilo?? Poia ROM exeis red? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Παιδια ξερει κανεις καποιο πρόγραμμα που να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν στο "παρασκήνιο" ενος qtek 9000 (WM5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmc15 Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Παιδια ξερει κανεις καποιο πρόγραμμα που να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν στο "παρασκήνιο" ενος qtek 9000 (WM5) Enoeis ektos apo to inClose kai to WA2? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Παιδια ξερει κανεις καποιο πρόγραμμα που να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν στο "παρασκήνιο" ενος qtek 9000 (WM5) Εγώ χρησιμοποιώ τον HandySwitcher:) iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tactical Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Καλησπερα,ζηταω επειγοντως βοηθεια για ανακτηση αρχειων σε qtek s100:cry: ... (ξυπνησα,το ανοιξα,...και ηταν οπως την πρωτη μερα που το αγορασα!!!!!):cry: :cry: :cry: (δυστυχως δεν εχω κανει ποτε μου back up!!!):X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tactical Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 καλησπερα,το S100 εκανε hard reset κι ανοιγοντας το,ειναι οπωσ τοτε που το αγορασα!!!!!και δεν εχω κανει π ο τ ε !!! back-up!!! υπαρχει λυση????? βοηθεια.....(400 επαφες,300 μυνηματα,κλπ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Αν δεν έχεις κάνει ποτέ back-up φίλε μου δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτήσεις οποιοδήποτε δεδομένα είχες αποθηκεύσει στη RAM. Περαστικά σου (με όλο το σεβασμό) και υπομονή να ξαναπεράσεις ότι είχες από την αρχή... [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 καλησπερα,το S100 εκανε hard reset κι ανοιγοντας το,ειναι οπωσ τοτε που το αγορασα!!!!!και δεν εχω κανει π ο τ ε !!! back-up!!! υπαρχει λυση????? βοηθεια.....(400 επαφες,300 μυνηματα,κλπ) Μα δεν το έχεις συγχρονίσει ποτέ με το pc; Αν ναι, όλες οι επαφές σου είναι εκεί. Τα sms ξέχνα τα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbouro Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Καλησπέρα! Πριν λίγες ώρες πήρα το qtek s200. Πριν από αυτό είχα και ακόμα έχω το s100. Αναγκάστηκα να αλλάξω το Microsoft active sync σε νέα έκδοση μιας και δεν αναγνώριζε το καινούριο τηλέφωνο. Πάω να κάνω συγχρονισμό τα τις επαφές από το outlook και ενω περίμενα να τισ δω να εμφανίζονταιμια χαρα μου φαίνονται στην οθόνη με παπάκια (μόνο οι ελληινικές). Κοιτάζοντας μετά το outlook είδα ότι και εκεί είχαν γίνει "παπάκια". Τις έσβησα λοιπόν όλες και τις πέρασα ξανά απο το S100 στο outlook. Παπάκια και πάλι μόνο στον υπολογιστή. Για να μην τα πολυλογώ τώρα δεν υπάρχουν πια οι επαφές παρά μόνο στο outlook και με παπάκια... Παίξε παίξε τις έσβησα και από τα δύο τηλέφωνα... Έχετε κάποια ιδέα τι να κάνω με τα παπιά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 παιδια γιατι δεν επιλεγετε απο εναρξη-ρυθμισεις-συστημα-μονιμη αποθηκευση,τις επαφες που ειναι και το ποιο σημαντικο οποτε και hard reset να κανεις τις επαναφερεις μετα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tactical Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 lagoudakis,.....με εσωσες αγορι μου!!!!!χιλια καλα να σου δινει ο θεος (και μυαλο εμενα να κανω back-up) σε ευχαριστω...ημουν απελπισμενος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokrates Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 lagoudakis,.....με εσωσες αγορι μου!!!!!χιλια καλα να σου δινει ο θεος (και μυαλο εμενα να κανω back-up) σε ευχαριστω...ημουν απελπισμενος I agnia skotoni to profilaxtiko sozi zoes :p http://www.facebook.com/dimokratis.gkazkalidis http://nextgeneration.clictopics.com http://hellas.lifeme.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tactical Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 κυριοι.....μου εχουν "πεσει" τα προβληματα μαζεμενα!! μετα την σωτηρια που μου προσφερε ο "lagoudakis"(να'ναι καλα), εκανα τα back up μου,κι αρχισα να φορτωνω καποια προγραμματα.. ενα "λεξικο" οποτε δοκιμαζα να το τρεξω κολλαγε το λειτουργεικο,κι εκανα soft reset(3-4 φορες) πριν προλαβω να το απεγκαταστησω,το εκλεισα,το ανοιξα,και...... μπλε οθονη με το λογοτυπο qtek (r1.12.00/g01337.42/d1.12.00wwe)....kai terma!!!!!μενει εκει.. τι να κανω????(η μια απελπισια πανω στην αλλη) (lagoudakis pou eisai na me swseis?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbouro Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Το εσωσα και εγω! Είχα κάνει μόνιμη αποθήκευση τις επαφές αλλα στις 3 το πρωι ποιος το θυμαται? :-) Όσο για το outlook με τα παπάκια τελικά για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να φανταστώ είχαν αλλάξει τα regional settings στον υπολογιστή και στο advanced tab για τα μη unicode προγραμματα είχε αλλάξει η επιλεγμένη χώρα... Να είστε όλοι καλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 κυριοι.....μου εχουν "πεσει" τα προβληματα μαζεμενα!! μετα την σωτηρια που μου προσφερε ο "lagoudakis"(να'ναι καλα), εκανα τα back up μου,κι αρχισα να φορτωνω καποια προγραμματα.. ενα "λεξικο" οποτε δοκιμαζα να το τρεξω κολλαγε το λειτουργεικο,κι εκανα soft reset(3-4 φορες) πριν προλαβω να το απεγκαταστησω,το εκλεισα,το ανοιξα,και...... μπλε οθονη με το λογοτυπο qtek (r1.12.00/g01337.42/d1.12.00wwe)....kai terma!!!!!μενει εκει.. τι να κανω????(η μια απελπισια πανω στην αλλη) (lagoudakis pou eisai na me swseis?)εβαλες το slovoed ε;ασε την πατησα και εγω με το κολολεξικο αυτο:mad: το ειχα πριν στο 2020 και επαιζε μια χαρα,τραβα του αλλο ενα φορματ για να μαθει μια και εχεις τωρα τις επαφες σου οκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tactical Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 πωσ να κανω format?δεν με αφηνει καν να μπω!! δεν ανοιγει!!μενει στην αρχικη-αρχικη μπλε οθονη (εχω σαλταρει!!!μου την εδωσε-ειχα κανει κι ενα back-up στην memory card-και πηγα μολισ και αγορασα το 9000.....και...δεν μπορει να διαβασει το αρχειακι με τις επαφες απο την καρτα!!!!!"the file compactflashbackuppim cannot be opened!!!) θα τρελλαθω!!! (πολυ καλυτερο τηλ.παντως(αν και πιο ογκωδες)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts