Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ένα mio 168 μετά την εγκατάσταση του spb pocket plus (3 εκδοση) έκανα reset κάι το ppc έμεινε στην εικόνα της εκκίνησης :mad: ,

και ακολούθησε το κλασικό hard-reset...

:kill: :shoot: :knife: :hunter: :rocket:

έχει παρατηρήσει κανείς αυτό το πρόβλημα?

Στο ppc έχω μόνο το Ελληνικό πληκτρολόγιο, το Destinator και το spb clone και μπόρεσα να κάνω restore στον δρόμο...

Το ίδιο κάνει και σε μένα το spb pocket plus 3,στο Ε800 μου, αλλά μόνο όταν το γυρίσω σε SEVGA ,όταν δουλεύω σε true vga φορτώνει κανονικά.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερει κανεις καποιο προγραμμα για lanscape mode στο qtek 2020? Ειναι πολυ αβολο να σερφαρεις και να κανεις scroll ολη την ωρα....
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!Γνωρίζει κανείς εάν γίνετε format σε mio 164 και αν πουλάνε windows για ppc ώστε να τα ξαναπεράσω;

Το λειτουργικό των ppc βρίσκεται αποθηκευμένο στην εσωτερική rom του μηχανήματος. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις windows CE και νομίζω δεν πωλούνται. Τώρα αν εσυ θες με το format να σβήσεις και την rom του ppc σου και να έχεις ένα τελείως καθαρό και άδειο μηχάνημα δεν ξέρω σε τι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο (...εκτός και αν θες να του περάσεις linux :X )

Άλλωστε αυτό που θες να κάνεις (ολοκληρωτικό φορμάτ - σβήσιμο της συσκευής) δεν νομίζω να γίνεται με "απλά" μέσα. Πως θα σβήσεις την rom? Θα πρέπει να ανοίξεις τη συσκευή, να βγάλεις το τσιπ της ρομ και αν αυτό σβήνεται να το περάσεις από ενα rom eraser (λέμε τώρα).

Τελοσπάντων αν αυτό θες να κάνεις θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις. Υπάρχει και το reset (soft & hard) που επαναφέρει το ppc στην αρχική του κατάσταση. Μήπως αυτό θες πιο πολύ;

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Κατέβασα κάτι προγράμματα και παιχνίδια,τα έβαλα στο ppc,και κάνοντας explore στα windows είδα ότι κάποια αρχεία έχουν αντικαθιστεί με αυτά.Πριν από αυτό,τα είχα στο start menu και όταν έκανα προσθαφαίρεση προγραμμάτων αυτά εξακολουθούσαν να είναι εκεί.Δεν είδα όταν τα περνούσα να με ρωτάει εάν τα θέλω στην main memory ή στην memory card.Τα περμούσε στην main memory κατευθίαν.Πιστεύω ότι κάτι θα έχει χαθεί έτσι.Ευχαριστώ.

Psaxnw anaba8mish gia to i-mate jam. Kanei tou S100 ? Eyxaristw!

Με λίγα λόγια, όχι.Ψάξε για την αντίστοιχη τελευταία rom της imate.

Κατέβασα κάτι προγράμματα και παιχνίδια,τα έβαλα στο ppc,και κάνοντας explore στα windows είδα ότι κάποια αρχεία έχουν αντικαθιστεί με αυτά.Πριν από αυτό,τα είχα στο start menu και όταν έκανα προσθαφαίρεση προγραμμάτων αυτά εξακολουθούσαν να είναι εκεί.Δεν είδα όταν τα περνούσα να με ρωτάει εάν τα θέλω στην main memory ή στην memory card.Τα περμούσε στην main memory κατευθίαν.Πιστεύω ότι κάτι θα έχει χαθεί έτσι.Ευχαριστώ.

Αν κατάλαβα καλά φοβάσαι ότι κάτι έχει σβηστεί από τα windows λόγω του ότι εγκατέστησες προγράμματα στη main memory. Αν και αυτό μου φαίνεται δύσκολο να συμβεί, αν θες μπορείς να επαναφέρεις τη συσκευή σου στην αρχική της κατάσταση κάνοντας hard reset. Θα εγκαταστήσει εκ νεου τα windows από τη rom. Δες στο manual πως γίνεται η διαδικασία και επίσης κράτα backup των δεδομένων που θεωρείς σημαντικά καθώς θα σβηστούν όλα.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

γιασας εχω το acer n30b και εχω βαλει τα wm2003se απο την rom που βρηκα στους ftp servers της acer που μπορω να βρω άλλον bootloader ή νεωτερη εκδοση γιατι κανει αρκετα δευτετερολεπτα γιανα ανοίξει.

Παιδιά πρόβλημα!

Έχω ένα Dell Axim X30 το οποίο το έβγαλα σήμερα από τη τσάντα (πρέπει να χε τελειώσει από προχτες η Μπαταρία του ) και δεν ανάβει με τίποτε. Τοπ φορτίζω, αλλά τίποτα! Τι να κάνω?

Σβήνεται ο,τι έχεις στη RAM και πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι τα πιο πολλά προγράμματα. Όσα είναι στην SD και στη Built in Storage θα είναι εκεί. Όπως με το hard reset. Αρκεί να ανοίξει. Good luck !
y4

Guys με ποιόν τρόπο μπορώ να συνδέομαι στο internet μέσω bt από το κινητό;

Πηγαίνω από τις συνδέσεις Add a new modem connection, επιλέγω σαν modem Bluetooth και όταν πατάω new μου βγάζει error There is no bluetooth hardware installed on this device.

Έχω Dell X50v. Συμβαίνει και σε άλλους;

Άλλος τρόπος να συνδέσω κινητό και ppc υπάρχει; :worry:

Μπαίνω με TIM wap-gprs (δεν έχω data plan..) με το x50v μέσω του nokia 6600. Είναι το ίδιο για gprs και dial up.

Αφού τα έχεις pair πας Start > Settings > Connections > Connections > Advanced tab και από εκεί φτιάχνεις την σύνδεση.

Με βοήθησε πολύ αυτό το tutorial.

http://www.filesaveas.com/pocketpcwap.html

Δες το: Step-by-Step setup instructions (Windows Mobile 2003)

y4

Μπαίνω με TIM wap-gprs (δεν έχω data plan..) με το x50v μέσω του nokia 6600. Είναι το ίδιο για gprs και dial up.

Αφού τα έχεις pair πας Start > Settings > Connections > Connections > Advanced tab και από εκεί φτιάχνεις την σύνδεση.

Με βοήθησε πολύ αυτό το tutorial.

http://www.filesaveas.com/pocketpcwap.html

Δες το: Step-by-Step setup instructions (Windows Mobile 2003)

Πάλι συμβαίνει αυτό που γράφω παραπάνω, δηλαδή όταν πατάω στο new για να βρεί τη συσκευή BT, βγάζει error. :O

Πράγματι όταν διαλέγω Bluetooth μου βγάζει το ίδιο error.. Δοκίμασε σαν modem το: Bluetooth Dialup Modem. Αυτό έχω και δουλεύει καλή τύχη!

Eγώ όμως δεν θέλω BT dialup. :D

Mε gprs θέλω να το χρησιμοποιήσω.

Και εγώ το ίδιο. πχ. Για TIM έχω βάλει *99# στο number. Sorry ίσως μιλάς για κάτι άλλο ?

EDIT: Αυτό που έχω είναι WAP μέσω GPRS. Νομίζω και για κανονικό gprs κάτι αντίστοιχο κάνεις.

y4

Και εγώ το ίδιο. πχ. Για TIM έχω βάλει *99# στο number. Sorry ίσως μιλάς για κάτι άλλο ?

EDIT: Αυτό που έχω είναι WAP μέσω GPRS. Νομίζω και για κανονικό gprs κάτι αντίστοιχο κάνεις.

Νομίζω κατάλαβα, θα ψάξω να βρω ρυθμίσεις και θα σου πω.

Με wap όμως μπορείς να μπεις στον ΙΕ; Επίσης το msn μπορείς να το ανοίξεις;

γεια σας,

μπορει να μου πει καποιος τι ειναι καλυτερο απο αποψη αποδοσης-δυνατοτητων?

bluetooth ή cf gps? (συγκεκριμενα για χρηση με το destinator pn se X50)

ευχαριστω

Μια ερώτηση.

Εχω το hp 4700. Του φόρτωσα στην εξωτερική μνήμη αρκετά mp3 με bitrate 192 kbs.

Στην αναπαραγωγή σε αρκετά σημεία κάνει κάποιες ψιλοδιακοπές σαν να κολάει.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος φίλος παρόμοιο πρόβλημα;

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

γεια σας,

μπορει να μου πει καποιος τι ειναι καλυτερο απο αποψη αποδοσης-δυνατοτητων?

bluetooth ή cf gps? (συγκεκριμενα για χρηση με το destinator pn se X50)

ευχαριστω

Καλύτερα bluetooth. Εκτός του οτι θα κρατάει περισσότερες ώρες (αφού έχει δική του μπαταρία), θα μπορείς επίσης να το χρησιμοποιείς και σε κάποιο άλλο (μελλοντικό σου ισως) PDA το οποίο μπορεί και να μην έχει cf...;)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μια ερώτηση.

Εχω το hp 4700. Του φόρτωσα στην εξωτερική μνήμη αρκετά mp3 με bitrate 192 kbs.

Στην αναπαραγωγή σε αρκετά σημεία κάνει κάποιες ψιλοδιακοπές σαν να κολάει.

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος φίλος παρόμοιο πρόβλημα;

Φιλικά

Γιάννης

Ναι μου το κανει αυτο που και που το qtek 2020 μου. Σαν να μην μπορει να αποκωδικοποιησει το κομματι. Ειδικα οταν κανω κατι αλλο ταυτοχρονα (παιχνιδια πχ). Αλλα η λυση ειναι απλη. Το τραβας ενα hard-reset και τελειωσες. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη λυση.

Και ουτε οτι το προκαλει καποιο προγραμμα αυτο :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΠΑΙΔΙΑ SOSSOSOSOS ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟ S100 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟ ΝΕΟ FIRMWARE ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ BACKUP ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ .

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ

ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΑΝ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ WIN ΤΟΥ s100 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ .ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΘΥΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ STORAGE CARD .PLEASE HELP .

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...