Jump to content

dgial

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dgial

  • Ημ. Γέννησης 17/07/1979

dgial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω το Lenovo k51c78 από Κίνα. Μετά από κάποια έρευνα και αφού είδα ότι είναι ίδιο με το A7010,βρήκα και του πέρασα rom από αυτό. Η όλη διαδικασία πέτυχε αλλά το imei χάθηκε. Πρώτον.Δοκίμασα με το *#*#3646633#*#* μπένει στο engineerMode/connectivity,αλλά λείπει το CDS information. Δεύτερον.Δοκίμασα με MTK Droid Tools αλλά δεν έκανε τίποτα.Η πράσσινη μπάρα απλά δεν σταμάταγε μετά ακόμα και από πολλή ώρα. Τρίτον.Δοκίμασα με το mobileuncle τίποτα. Τέταρτον.Δοκίμασα με root explorer,βρίκα το data/nvram αλλά από τα υπόλοιπα δεν βρήκα.Δηλαδή τα /md/nvram/NVD_IMEI. Πέμπτον.Δοκίμασα με το champelephon,έκανα αυτά που λέει ακόμα και νέα κάρτα sim έβαλα αλλά τίποτα. Κάτι άλλο ξέρει κανείς;
  2. Καλημέρα.Ξέρει κανείς να μου πει εάν το ipod nano μπορεί να παίξει τα wma drm10;
  3. Μετά από ένα hard reset,το back up σε ένα hp 6340 μετά από πόση ώρα γίνετε;Έχουν περάσει πάνω από 10 λεπτά και τίποτα.Έχει περίπου 10,31 mb στην κάρτα για buck up και έχει μείνει στα 9,70.
  4. συνδέεις το ppc στον υπολογιστή σου και από το microsoft active sync κάνεις explore/my pocket pc/storage card/destinator apps.Από τον υπολογιστή σου βρίσκεις την ενημερωμένη έκδοση greek_ngi_map_destinator 2005.q1.3119 και κάνεις copy τον φάκελο greeceg στο ppc σου.Εάν τα βρεις δύσκολα έχει και read me gr για περισότερες πληροφορίες.Α!Μετά κάνεις copy τα forlinks στο φάκελο του destinator στην main memory.Δηλ my pocket pc/destinator apps/destinator/common/for links.Θα σε ρωτήσει όταν κάνεις εγκατάσταση τους χάρτες,this folder is already contains a folder colled'greeceg'Πατάς yes to all και αρχίζει η εγκατάσταση.Αυτά. :wink:
  5. Παιδιά,καταφέρατε να με μπερδέψετε. :wacko: Καλό είναι για να μην παραπληροφορούμε και τον κόσμο,να μην λέμε τίποτα για το τί μας κάνει μία έκδοση που από κάπου την βρήκαμε. :X Το φθινόπωρο είναι κοντά και όταν βγεί με το καλό το ΚΑΝΟΝΙΚΟ PN από την ngi,τα ξαναλέμε.Κρατήσεις μέσω του forum γίνονται; :yahoo:
  6. Έχουμε και γράφουμέ:Το hp ipaq 6340 με το bt112a-gps της Ambeon και το destinator3 δουλεύουνε πολύ καλά.Το hp είναι λίγο πιο αργό από το mio στον υπολογισμό διαδρομής αλλά στον υπολογισμό νέας είναι ταχύτατο.Το bt112a είναι πάρα πολύ καλό,δεν με έβγαλε καθόλου εκτός πορείας,μέσα σε στενά δεν μπερδεύτηκε καθόλου και σήμα πάνω από 8 δορυφόρους μέσα σε στενούς δρόμους.Θέλω να πω και για την βάση που έχω,την arkon cm700,η οποία είναι και τροφοδοτικό για το hp και bt gps,έχει και ηχείο που είναι ρυθμιζόμενης έντασης και αρκετά καθαρός ήχος πιο δυνατός από το hp.Mε λίγα λόγια δεν κλαίω τα eura μου! :cool:
  7. Ευχαριστώ.Θα το δοκιμάσω και καλή μου τύχη. :O
  8. Έχω το mio 168 και hp ipaq 6340.H ερώτηση είναι,πώς τα προγράμματα ή τα παιχνίδια που θέλω να βάλω,να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης και όχι στην main.Έκανα μία εγκατάσταση ενός παιχνιδιού,έκανα copy στην κάρτα μνήμης και το έσβησα απο την main για να μην πιάνει χώρο,αυτό δεν έτρεχε. :(
  9. Πήρα στα χέρια μου το hp ipaq 6340 με το bt112a-gps της Ambeon και εγκατέστησα το destinator 3.Εκ πρώτης όψης,το hp,είναι λίγο πιο αργό από το mio στον υπολογισμό διαδρομής.Δεν βγήκα ακόμα στον δρόμο να δοκιμάσω το bt gps.Στην βεράντα του σπιτιού μου κάνει λιγότερη ώρα να βρει δορυφόρους από ότι το mιο.Αύριο τα νεότερα από μια παράλληλη δοκιμή.Ή θα κλαίω τα euro μου ή θα χαίρομαι. :worry:
  10. Όλα είναι εντάξη.Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω εάν δουλεύει και στην πράξη.Θα τα δω και τα δύο ταυτόχρονα και θα σας πω εντυπώσεις για το hp και το ambeon bp gps. :worry:
  11. Ε όχι και δεν θα μιλούσε καλά Αγγλικά;Πώς πετούσε μέχρι τώρα αφού η επικοινωνία με τον κάθε πύργο ελέγχου γίνετε στα Αγγλικά.Τώρα τα ξέχασε;
  12. Αγόρασα το hp 6340 και θέλω να ενεργοποιήσω το d3 σε αυτό.Εκανα εγκατάσταση σε πρόγραμα και χάρτες και όταν μπαίνω στο destinator1.com,δεν μπορώ να μπώ στο community για ενεργοποίηση σε καινούργια συσκεύη.Εάν βάλω τους κωδικούς από το mio,θα έχω πρόβλημα και αν όχι,μετά θα μπορώ να τους αλλάξω και να βάλω άλλους;
  13. Η φωτιά μπορει να άναψε από πολούς λόγους όπως Με το σύρσιμο στα ξερά χόρτα της περιοχής,όλο και κάποιος σπινθήρας έγινε, από τα ελάχιστα καύσιμα στις δεξαμενές,τους ζεστούς ακόμα κινητήρες και έχεις δει ποτέ πτώση αεροσκάφους χωρίς φωτιά;Εγω μία και αυτή είναι του c-130 που έπεσε στα χιόνια.
  14. Για μένα αξίζει να το αγοράσεις.Η "αναβάθμιση"από d3 σε pn θα έρθει κατά τον Σεπτεμβριο αλλά πότε ακριβός δεν ξέρω.Μάλλον και με κάποιο κόστος.
  15. H γνωστή ιστορία.ειναι ένα αεροπλάνο με έναν Γερμανό και Ιταλο.το αεροπλάνο χάλασε και τελικά έπεσε στην ζούγκλα.Τους πιάνουν οι μάο-μάο και τους οδηγούν στον αρχηγό.Τους βλέπει ο αρχηγός,τους μετράει και λέει: Που είναι ο Έλληνας ρε;
×
×
  • Create New...