tasosmaroulitsis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Απο δικαιολογητικα τι ειπαμε παιδια οτι θελει? Δικαιολογητικά που χρειάζονται για να "κόψουμε" την αναβολή ρωτάς...;;; Αν ναι, και εγώ θέλω να μάθω... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Αν θυμαμαι καλα, μου ειχα ζητησει το πτυχιο (επειδη δεν το ειχα, μου εβαλαν 1 μηνα προστιμο, εξαγορασιμο προς 90ευρω) και υπεγραψα μια αιτηση. Δε νομιζω οτι χρειαστηκε κατι αλλο... Για οποιον ενδιαφερεται, εμαθα οτι για ΠΝ η καταταξη αρχιζει 3/11 και η ορκωμοσία ειναι τις 21/11. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Η καταταξη αρχιζει τις 10/11 και η ορκωμοσια ειναι τις 28/11. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Αν θυμαμαι καλα, μου ειχα ζητησει το πτυχιο (επειδη δεν το ειχα, μου εβαλαν 1 μηνα προστιμο, εξαγορασιμο προς 90ευρω) και υπεγραψα μια αιτηση. Δε νομιζω οτι χρειαστηκε κατι αλλο... Για οποιον ενδιαφερεται, εμαθα οτι για ΠΝ η καταταξη αρχιζει 3/11 και η ορκωμοσία ειναι τις 21/11. Πτυχίο Λυκείου ή ό,τι έχεις βγάλει έτσι...;;; :worry: Που μπορώ όμως να πάω να "κόψω" την αναβολή...;;; Αθήνα είμαι... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Που μπορώ όμως να πάω να "κόψω" την αναβολή...;;; Αθήνα είμαι... :worry: Στο στρατολογικό γραφείο στο Ρουφ. Αμέσως μετά τη γέφυρα στη διασταύρωση Πειραιώς/Πέτρου Ράλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Στο στρατολογικό γραφείο στο Ρουφ. Αμέσως μετά τη γέφυρα στη διασταύρωση Πειραιώς/Πέτρου Ράλλη. οκ, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Αν πάρω υπηκοοτητα από αλλο κρατος όπου η στρατευση δεν είναι υποχρεωτική, θα γλυτώσω την εδώ θυτεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. October 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2008 Πτυχίο Λυκείου ή ό,τι έχεις βγάλει έτσι...;;; Βασικα θελουν το χαρτι για το οποιο ειχες παρει την αναβολη... Αν πάρω υπηκοοτητα από αλλο κρατος όπου η στρατευση δεν είναι υποχρεωτική, θα γλυτώσω την εδώ θυτεία? Απο οσο γνωριζω οχι. Κανεις οσους μηνες θητειας προβλεπει το κρατος του οποιου θα εχεις τη υπηκοοτητα και τους υπολοιπους μηνες, μεχρι να φτασεις τους 12, τους κανεις Ελλαδα: πχ. αν στην Ισπανια κανεις 6 μηνες θητειας, θα κανεις αλλους 6 εδω. Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 esi pou thes na paris alli ipikootita koita ti tha kaneis proton pigene strato ego eimai ma....as pou piga?? kai tha eisai magkas giati tora eisai ader...f otan pas na peraseis kala kai na tin bgaleis stil lufa kai asta ayta poy grafeis..... ego perasa kala sto 290 lemno isos to xeirotero tagma stin ellada kai tha pernousa kalitera an eixame atoma kai den trogame emploki den leo kai ego anavoli eixa parei kai xoris na spoudazo alla piga an kai den ithela kai den epsaxna na vro pos trha apofigo ton strato.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 esi pou thes na paris alli ipikootita koita ti tha kaneis proton pigene strato ego eimai ma....as pou piga?? kai tha eisai magkas giati tora eisai ader...f otan pas na peraseis kala kai na tin bgaleis stil lufa kai asta ayta poy grafeis..... ego perasa kala sto 290 lemno isos to xeirotero tagma stin ellada kai tha pernousa kalitera an eixame atoma kai den trogame emploki den leo kai ego anavoli eixa parei kai xoris na spoudazo alla piga an kai den ithela kai den epsaxna na vro pos trha apofigo ton strato.... Εγω παντως μαλ... νιωθω!! Και ας απολυομαι σε 1 μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 Εγω παντως μαλ... νιωθω!! Και ας απολυομαι σε 1 μηνα.+1 καργα. ενας σχεδον εξ ολοκληρου χαμενος χρονος... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 +1 καργα. ενας σχεδον εξ ολοκληρου χαμενος χρονος... +1111. εντελως χαμενος χρονος ομως, μονο η βολη με το οπλο αξιζει σαν εμπειρια στο στρατο αλλα και αυτο 3 φορες εγινε μην χαλασουνε και καμια σφαιρα παραπανω.... αντε 27 και σημερα μαγκες!!!:D Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. October 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2008 esi pou thes na paris alli ipikootita koita ti tha kaneis proton pigene strato ego eimai ma....as pou piga?? kai tha eisai magkas giati tora eisai ader...f otan pas na peraseis kala kai na tin bgaleis stil lufa kai asta ayta poy grafeis..... ego perasa kala sto 290 lemno isos to xeirotero tagma stin ellada kai tha pernousa kalitera an eixame atoma kai den trogame emploki den leo kai ego anavoli eixa parei kai xoris na spoudazo alla piga an kai den ithela kai den epsaxna na vro pos trha apofigo ton strato.... Το ξανασκεύτηκα και αφου ο στρατός θα με κάνει "άντρα" λέω να πάω :lol: :rotfl: σχεδόν όλοι νομίζω πως αν μπορούσαν δεν θα πήγαιναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 Αν πάρω υπηκοοτητα από αλλο κρατος όπου η στρατευση δεν είναι υποχρεωτική, θα γλυτώσω την εδώ θυτεία? Μόνο αν πάρεις την ξένη υπηκόητα και αφήσεις την ελληνική. Αλλιώς αν έχεις διπλή ισχύει αυτό που έγραψαν από κάτω σου. Πάντως το να αλλάξεις υπηκοότητα δεν είναι παίξε-γέλασε. Δεν τις μοιράζουν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Η καταταξη αρχιζει τις 10/11 και η ορκωμοσια ειναι τις 28/11. ειμαι μεσα σε αυτους κι εγω! και τωρα που μιλαμε,κι εγω νιωθω βλακας,γιατι ουσιαστικα δεν θα κανω τιποτα σημαντικο,και θα χασω ενα χρονο απο το να προσπαθουσα επαγγελματικα να προχωρησω,και να κανω κατι. Και ενδεχομενες ευκαιριες να χασω. Οπως και πολυ αλλοι φυσικα στην ηλικια μου. Αλλα ενταξει,τουλαχιστον τωρα θα γινω αντρας πραγματικα,γιατι μεχρι τωρα κατι ελειπε απο μεσα μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 file prokaleis... opos exasa ego ena xrono apo tin zoi m giati mia ******* einai o startos tha xesis kai esi file prokaleis giati kapioi exoun na bgoun exodouxi 30 meres giati apla poli den pane fantaroi kai den iparxoun atoma ego teliono se 3 mines den iparxi atomo pou na leei oti o stratos den einai xasimo xronou kai vevea den se kanei andra auta ta lene oi propolemiki kai kompleksiki alla to na grafeis edo pos tha apofigeis mou tin dineis poli asxima kanto kai min grafeis edo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. October 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2008 ειμαι μεσα σε αυτους κι εγω! Καλη θητεια και cool. Ολα οκ ειναι στο ΠΝ ;) Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Εγω παντως μαλ... νιωθω!! Και ας απολυομαι σε 1 μηνα. Στο 723 είσαι Nrg? Ήρθα κι εγώ στην Άσσηρο πριν μερικές μέρες και καλα για να πάρω άδεια απολύσεως.Υπηρεσίες κάνω... και δε καθόμουν στο ΚΑΑΥ Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 file prokaleis giati kapioi exoun na bgoun exodouxi 30 meres giati apla poli den pane fantaroi kai den iparxoun atoma ego teliono se 3 mines den iparxi atomo pou na leei oti o stratos den einai xasimo xronou Αυτό που περιγράφεις είναι η μια όψη του νομίσματος. Δεν φταίνε μόνο οι βυσματίες και οι πονηροί που κάποιοι άλλοι έχουν να βγουν 30 μέρες. Φταίει επίσης και η κυβέρνηση που μείωσε την θητεία από 18 σε 12 μήνες μέσα σε ένα βράδυ χωρίς καμία πρόβλεψη για το τι θα γίνει μετά. Φταίνε και οι τοπικές κοινωνίες που ξεσηκώνονται όταν ακούν για μείωση στρατοπέδων. Να είσαι βέβαιος ότι αν αύριο το πρωί εξαφανίζονταν με ένα μαγικό τρόπο τα βύσματα (η μισή Ελλάδα δλδ) προβλήματα θα εξακολουθούσαν να υπάρχουν... kai vevea den se kanei andra auta ta lene oi propolemiki kai kompleksiki propolemiki? :confused: Τέλος πάντων, σαφώς και δεν τον κάνει άντρα, αλλά αφενός ποτέ δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο και αφετέρου και αν ακόμα πήγαινε τρέχοντας στον στρατό να υπηρετήσει επίσης δεν θα τον έκανε (sic) άντρα. alla to na grafeis edo pos tha apofigeis mou tin dineis poli asxima kanto kai min grafeis edo Σε αυτό έχεις δίκιο. Δεν είναι κακό να έχεις ένα βύσμα και να το χρησιμοποιείς ή να προσπαθείς να αποφύγεις τον στρατό γενικότερα (δεδομένης της κατάστασής του), αλλά και λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Καλη θητεια και cool. Ολα οκ ειναι στο ΠΝ ;) ευχαριστω,και συ καλος πολιτης αν κρινω απο την υπογραφη σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
federer Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΨΑΡΑΔΕΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ! 24 Κ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ :lol: Παράθεση patc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordArthas Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 ευχαριστω,και συ καλος πολιτης αν κρινω απο την υπογραφη σου. :) Eυχαριστω πολυ :) Παράθεση Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro My Travel Map Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 file prokaleis... opos exasa ego ena xrono apo tin zoi m giati mia ******* einai o startos tha xesis kai esi Χέσε μέσα που λέμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis13 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Mages mou irthe xarti na parousiastw stis 10/11 stin aulwna tethorakismena exei erthi se kanenan allo?an einai kai apo xania na anevoume mazi opios exei paei kai exei empiries as mas pei tin apopsi tou! alla apo oti mou lene exei poli treksimo :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 xaxa μαυρος ε?? Θα καλοπερασεις και εσυ....:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoNaMe3 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Τρέξιμο και Αυλώνα δεν συνδυάζονται.Σαν κέντρο είναι μια χαρά.Ούτε πολύ χαλαρά ούτε και ζόρικα.Οι εγκαταστάσεις είναι αρκετά καλές και σχεδόν πάντα έχει πολύ κόσμο. Παράθεση "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts