manos74 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 PAS MIA VEVAIOSI APO TO SXOLEIO OTI DINEIS KSANA. AYTO EINAI OLO.. Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billias80 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 kalispera, Eimai 1.67, kai panw apo 140 kila. Dikaioume I5? h esto anaboli logo ygeias; To problima proerxete apo ton thireoidi exw episis kapio provlima sto ena gonato logo xronias paxisarkias (apo 5 etwn) (twra eimai 28) kai mikro oxi aparaitita provlima diaplashs ths kardias (logo varous) exei ksexilosei ligo apo tin mia meria! Vevea ola auta apo idiotes giatrous ta kserw. To thema einai pws h anavoli ligei sto telos tou etous, kai den kserw ti na kanw apo eksetaseis se dimosio nosokomeio gia na vgalw akrh. Eyxaristw gia to xrono sas. Vassilis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Nai Vassili, dikaiousai anavoli vasi tou pinaka pou exoun sta kentra. Gia I5 isws. Prepei na to zitiseis omws kai na epimeineis na se steiloun sto Nosokomeio ka8ws sto kentro den 8a sou dwsoun efkola to I5. Sou efxomai ta kalytera gia tin ygeia sou asxeta apo tin kataliksi gia ton strato. -d Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 kalispera, Eimai 1.67, kai panw apo 140 kila. Dikaioume I5? h esto anaboli logo ygeias; To problima proerxete apo ton thireoidi exw episis kapio provlima sto ena gonato logo xronias paxisarkias (apo 5 etwn) (twra eimai 28) kai mikro oxi aparaitita provlima diaplashs ths kardias (logo varous) exei ksexilosei ligo apo tin mia meria! Vevea ola auta apo idiotes giatrous ta kserw. To thema einai pws h anavoli ligei sto telos tou etous, kai den kserw ti na kanw apo eksetaseis se dimosio nosokomeio gia na vgalw akrh. Eyxaristw gia to xrono sas. Vassilis Φιλε μου σου ευχομαι με την καταλληλη θεραπεια να ξεπερασεις το προβλημα που σε ταλαιπωρει οχι για τον στρατο αλλα για να εισαι εσυ υγιειες!! Παιδες να ρωτησω και εγω κατι αξιζει να πας για εφεδρος και πως γινετε η ολη διαδικασια? Ευχαριστω εκ των προτέρων!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Φίλε Antonio21 απολύθηκα τον Απρίλιο και ήμουν Δόκιμος. Πιστεύω ότι αξίζει η όλη διαδικασία. Προκειμένου να πας για δόκιμος απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις ένδειξη για ΥΕΑ. Από κει και μετά όλα τα άλλα είναι εύκολα (βλέπε αθλήματα και γραπτά). ΘΕΤΙΚΑ 1) Παράλληλα με το στρατιωτικό σου πληρώνεσαι. 2) Τους 4 πρώτους μήνες είσαι κλεισμένος στην σχολή (παίρνοντας βέβαια κάποιες άδειες και κάποιες εξόδους), αλλά μετά που πηγαίνεις στη μονάδα τα πράγματα αλλάζουν. Είσαι σαν δημόσιος υπάλληλος. Μετά τις 3 είσαι ελεύθερος (πράγμα πολύ σημαντικό για μένα). Δεν κοιμάσαι δηλαδή μέσα στο στρατόπεδο. 3) Υπηρετόντας ως Δόκιμος παίρνεις κάποια μόρια στους διαγωνισμούς των Σωμάτων Ασφαλείας. 4) Στη δεύτερη σου μετάθεση(μετά την παραμεθώριο) κατά ένα μεγάλο ποσοστό παίρνεις μετάθεση στην πόλη σου ή κάπου κοντά. Υπηρετόντας ως στρατιώτης, δεν συμβαίνει πάντα κάτι ανάλογο. ΑΡΝΗΤΙΚΑ 1) Παραπάνω θητεία 5 μήνες (δεν συμφέρει για κάποιον που κάνει μειωμένη θητεία 6 ή 9 μήνες ). 2) Οι ευθύνες που αναλαμβάνεις ιδίως στις μονάδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Kalhmera se olous. Mia bohtheia an boreis kapoios kai xerei.Exw enan aderfo pou h anavolh toy lhgei stis 31/12/2007. Otan eixe perasei periodevon, to xarti tou eixe erthei gia aeroporia alla logw spoudwn eixe parei anabolh. To thema einai oti einai paxysarkos, dhladh 1.82 ypsos kai zygizei 130 kila kai einai 27 xronwn. Sthn efhmerida ths kybernhsews to opoia arthro to vrikame se ena site me stratiwtika themata eixe tis diafores astheneies kai logous pou pernei kapoios apallagh apo ton strato. Ekei loipon leei oti "I/5 pernei kapoios me megalh idiopathis paxysarkia (panw apo 7/10 perissotero apo to fysiologiko) efoson prokalei shmantiko kwlyma sthn vadish kai tis ypoxrewseis toy stratiwtikoy vioy. (Ws fysiologiko varos thewreitai to anasthma se ekatosta meion 100)". Xerei kaneis ti symbenei se tetoia periptwsh kai pou prepei na apeythinthei? Exei antimetwpisei kapoios kati tetoio h' exei tyxei se kanena gnwsto tou? An borei kapoios as bohthisei. Eyxaristoume polu... Παράθεση http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Kalhmera se olous. Mia bohtheia an boreis kapoios kai xerei.Exw enan aderfo pou h anavolh toy lhgei stis 31/12/2007. Otan eixe perasei periodevon, to xarti tou eixe erthei gia aeroporia alla logw spoudwn eixe parei anabolh. To thema einai oti einai paxysarkos, dhladh 1.82 ypsos kai zygizei 130 kila kai einai 27 xronwn. Sthn efhmerida ths kybernhsews to opoia arthro to vrikame se ena site me stratiwtika themata eixe tis diafores astheneies kai logous pou pernei kapoios apallagh apo ton strato. Ekei loipon leei oti "I/5 pernei kapoios me megalh idiopathis paxysarkia (panw apo 7/10 perissotero apo to fysiologiko) efoson prokalei shmantiko kwlyma sthn vadish kai tis ypoxrewseis toy stratiwtikoy vioy. (Ws fysiologiko varos thewreitai to anasthma se ekatosta meion 100)". Xerei kaneis ti symbenei se tetoia periptwsh kai pou prepei na apeythinthei? Exei antimetwpisei kapoios kati tetoio h' exei tyxei se kanena gnwsto tou? An borei kapoios as bohthisei. Eyxaristoume polu... Στο στρατολογικο γραφειο της περιοχης σου για περισσοτερες πληροφοριες.παντως εγω ειχα εναν φανταρο ηταν μαγειρας με υψος 1.75 και βαρος 154 κιλα και υπηρετησε κανονικα και μαλιστα 18 μηνο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 παιδες παιρνω πτυχιο αλλα προς το νοεμβριο το κοβω να γινονται οι ορκωμοσιες!αν κοψω την αναβολη εξασφαλιζομαι να μπω στρατο σαν πτυχιουχος?θα χρειαστω κανενα χαρτι να το βεβαιωνει γιατι το πτυχιο δεν θα το εχω!thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 παιδες παιρνω πτυχιο αλλα προς το νοεμβριο το κοβω να γινονται οι ορκωμοσιες!αν κοψω την αναβολη εξασφαλιζομαι να μπω στρατο σαν πτυχιουχος?θα χρειαστω κανενα χαρτι να το βεβαιωνει γιατι το πτυχιο δεν θα το εχω!thanks! και τι θα χρειαστει το πτυχιο στον στρατο :blink: !! Μονο αν θελεις να πας ΥΕΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 και τι θα χρειαστει το πτυχιο στον στρατο :blink: !! Μονο αν θελεις να πας ΥΕΑ. ακριβως γι αυτο, αλλα ειτε εχεις τελειωσει λυκειο ειτε εχεις τελειωσει μια σχολη το ιδιο πραγμα ειναι?δεν νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 ακριβως γι αυτο, αλλα ειτε εχεις τελειωσει λυκειο ειτε εχεις τελειωσει μια σχολη το ιδιο πραγμα ειναι?δεν νομιζω! Εγω ειχα επιλεγει ΥΕΑ με απολυτηριο λυκειου..φυσικα δεν πηγα γιατι τοτε ητανε 6 μηνες παραπανω....και δεν ελεγε 2 χρονια φανταρος. δεν υπαρχει προβλημα..μπορεις να το ζητησεις κι εσυ στο κεντρο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Εγω ειχα επιλεγει ΥΕΑ με απολυτηριο λυκειου..φυσικα δεν πηγα γιατι τοτε ητανε 6 μηνες παραπανω....και δεν ελεγε 2 χρονια φανταρος. δεν υπαρχει προβλημα..μπορεις να το ζητησεις κι εσυ στο κεντρο.:) επειδη δεν το γνωριζω δεν ζητανε προσοντα η καποια πτυχια αν εχεις!δηλαδη αναλογα με τις γνωσεις-πτυχια αναλαμβανεις διαφορετικα ποστα λεω τωρα εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Μακαρι να υπηρχε τετοια αξιοκρατια.κοιτα να δεις..αμα η σειρα εχει 100 ατομα και τα 90 εχουν πτυχιο.απο τα 90 ατομα τα 40 ειναι ανω των 30 ετων..ε'αυτοι θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες για ΥΕΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Φίλος έχει πάρει αναβολή για διδακτορικό την οποια θέλει να διακόψει πια και μου ζήτησε να ρωτήσω εκ μέρους του. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έγινε δεκτός για διδακτορικό και με βάση αυτό πήρε την αναβολή, ουσιαστικά ποτε του δεν ξεκίνησε το διδακτορικό (ποσο μάλλον να το ολοκληρώσει). Παρόλα αυτά χρησιμποίησε κανονικά την αναβολή για αρκετό διάστημα. Θα έχει πρόβλημα/κυρώσεις τώρα? Πήρε τηλέφωνο στην στρατολογία και του είπαν ότι δεν έχει καμια κύρωση. Επειδή όμως του είχαν αρχικά ζητήσει χαρτί που να λέει ότι ολοκλήρωσε τις σπουδές του, ρώτησε τι χαρτί θα χρειαστεί τελικά να πάει και του είπαν “φέρε το χαρτί από το βασικό πτυχίο”. Επειδή όλο αυτό του φάνηκε παράξενο (κι εμενα το ίδιο όταν μου το είπε, ειδικά το τι χρειάζονται το πτυχίο από το βασικό πτυχίο ενώ η αναβολή είναι για διδακτορικό?) είπα να ρωτήσω αν έχει κανεις ανάλογη εμπειρία? Γνωρίζω ότι με βάση το παλιό σύστημα θα του επέβαλαν εξαγοράσιμη θητεία επιπλέον, αλλα νομίζω ότι και αυτό έχει καταργηθεί. Γνωρίζει κανεις σίγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Eίναι σαν την περίπτωση των αιώνιων φοιτητών.Μετά από κάποιο διάστημα πάνε στρατό και ας μην έχουνε τελειώσει.Οπότε ο φίλος σου απλά δεν τελείωσε.Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Thanks :) Η διαφορα είναι ότι αυτός δεν πάταγε τόσα χρονια (νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά τον διέγραψαν κιόλας από τη σχολη) ενώ οι αιώνιοι φοιτητές πηγαίνουν που και που και δίνουν κάνα μάθημα για να κρατάνε την "ιδιότητα" του φοιτητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvarez Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Ώπα,δικός μου είναι αυτός... Ίδια περίπτωση με τη δική μου με μια μικρή διαφορά. Εγώ πήρα αναβολή για σπουδές σε ΤΕΙ και δεν πάτησα σε κανένα μάθημα (εννοείται πως δεν έδωσα κανένα μάθημα , σε οποιαδήποτε εξεταστική, κατά τη διάρκεια της αναβολής μου). Το μόνο που έκανα αυτά τα πέντε χρόνια ήταν να πηγαίνω στη γραμματεία της σχολής κάθε Σεπτέμβρη για να γράφομαι,τίποτα άλλο. Και έτσι όμορφα και ωραία πέρασαν τα χρόνια και κάποιο όμορφο πρωΐ ήρθε ο κύριος αστυνόμος με το χαρτί στο χέρι που έγραφε "Αυλώνα (ΤΘ)" Παρουσιάστηκα και υπηρέτησα κανονικά χωρίς να μου ζητήσουν ποτέ χαρτί απ΄τη σχολή Υ.Γ Αυτά εν έτη 2003. Δεν γνωρίζω αν ισχύουν σήμερα Παράθεση Από όσα ακούς μην πιστεύεις τίποτα, Από όσα βλέπεις...τα μισά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 OK thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Την κατοχή και χρήση τηλεφώνων με φωτογραφική μηχανή και δυνατότητα βιντεοσκόπησης απαγορεύει το υπουργείο Αμυνας στους στρατευμένους, το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό και τους μόνιμους πολιτικούς υπαλλήλους μετά την αθρόα δημοσιοποίηση ερασιτεχνικών βίντεο σε ιστοσελίδες. Τα κινητά με κάμερα και βίντεο απαγορεύονται με εμπιστευτική διαταγή του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα αναφέρεται ότι στην απόφαση αυτή κατέληξε η ηγεσία του Στρατεύματος μετά την αθρόα δημοσιοποίηση ερασιτεχνικών βίντεο σε ιστοσελίδες και στο YouTube, στα οποία σε αρκετές περιπτώσεις, όπως λένε, εμφανίζονταν και απόρρητα σημεία στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Αρμόδια πηγή του ΓΕΣ ανέφερε ότι υπήρξε έξαρση χρήσης κινητών και δημοσιοποίηση βίντεο σε σημείο που δημιουργούσε κινδύνους στην εθνική ασφάλεια. Στο πλαίσιο διευκρινιστικών οδηγιών θα προσδιοριστεί ποια από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και υπό ποιες προϋποθέσεις θα κατέχουν και θα χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα χωρίς περιορισμούς. Από αρκετούς πολιτικούς υπαλλήλους υπήρξαν διαμαρτυρίες προς τα συνδικαλιστικά τους όργανα και την Πανελλήνια Oμοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Αμυνας (ΠOΕ-ΥΕΘΑ). Κριμα για τα παιδια που μπαινουν τωρα, λογικα εμεις που θα μπουμε το Νοεμβριο δε θα εχουμε προβλημα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Δηλαδη με τα αλλα κινητα δεν εχουν προβλημα?Χρυσες "δουλειες" θα κανουν οι low-end κατηγοριες χωρις καμερα!:lol: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Κριμα για τα παιδια που μπαινουν τωρα, λογικα εμεις που θα μπουμε το Νοεμβριο δε θα εχουμε προβλημα :rolleyes: Νομίζω οτι ισχύει για πάντα αυτό και όχι για μια ΕΣΣΟ. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Παντα ισχυει αυτο! μπαινεις χωρις κινητο και μετα απο μια βδομαδα που ερχονται να σε :woory: οι δικοι σου...σου φερνουν το κινητακι! Επισης...αλλο ενα κολπο ειναι...που μπαινει με 2-3 συσκευες μεσα...σου κρατανε την καποιες...κανεις λιγο φασαρια..και βγαινεις κερδισμενος...αφου εχεις και αλλο κινητο καβαντζωμενο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Τα κινητά δεν απαγορεύονται. Τουλάχιστον έτσι ξέρω. Αρκει να το έχεις επάνω σου όταν μπεις (δεν σε ψάχνουν) και να το έχεις αθόρυβο. Μεσα στον θάλαμο επίσης έμαθα οτι επιτρέπονται... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 εκοψα αναβολη κ νοεμβριο παω για πεζικο τριπολη εκει τουλαχιστον παρουσιαζομουν!παιζει να ερθει χαρτι για αλλου?οχι ετσι?τουλαχιστον λεει το πεζικο τριπολη η κ εκει τα ιδια μαυρα χαλια ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Νομίζω οτι ισχύει για πάντα αυτό και όχι για μια ΕΣΣΟ. Στην Ελλαδα τετοια μετρα ποτε δεν ισχυουν για παντα, μεχρι τον Νοεμβριο θα το εχουν ξεχασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts