Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

egw htan na paw to kalokairi alla phra anavoli mexri to dekemvrio...mou zhthsan xartia apo to kolegio pou phgainw kai tous edeiksa kai etsi ti phra. alla h erwthsh mou einai h eksis: emena yiati mou ti dwsane mexri to dekemvrio, eno alloi pernoun 5-10 xronia,kai de tha exw teleiwsei mexri tote? an deiksw oti sunexizw tis spoudes tha parw k allh? kai tha tan kalutera na parw thl. prin to dekemvrio kai na zhthsw anavoli meso thlefwnou h na paw apo konta to kalokairi?de thelw na erthw diakopes tou xronou kai na exw trexamata....
I don't live in Greece, Greece lives in me...

μιας και εδώ έχετε ένα από τα καλύτερα φορουμ και για το φανταριλίκι, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς υπόψη του το κέντρο εκπαίδευσης 625 πεζικού στα Γιάννενα...

κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!

• 2 weeks later...

Μπαίνω αισίως στον 3ο μήνα στην ΣΕΑΠ, και από ό,τι βλέπω τελικά μόνο ο πρώτος μήνας ήταν το πολύ τρέξιμο. Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά, έχει τις παραξενιές του αλλά είναι απλά μέχρι να προσαροστείς. Τπτ ιδιαίτερο. Ουσιαστικά η μέρα τελειώνει στις 3 το μεσημέρι που τελειώνει η φρουρά και φεύγουν τα στελέχη. Μετά τα ξύνουμε.

Έχω ψιλοαπογοητευθεί πάντως από το επίπεδο των σπουδών και τον διατιθέμενο εξοπλισμό γενικότερα... Για σχολή αξιωματικών περίμενα κάτι καλύτερο. Αν το καλοσκεφτώ βέβαια, δεν είναι περίεργο. όλος ο... υπέρστρατός μας έτσι είναι, η ΣΕΑΠ θα διαφέρει; :p

Αν υπάρχει κάποιος που πρόκειται να έρθει ή το σκέφτεται να έρθει με την επόμενη σειρά (αρχές Σεπτέμβρη) ας επικοινωνήσει μαζί μου για λεπτομέρειες.

Μπαίνω αισίως στον 3ο μήνα στην ΣΕΑΠ, και από ό,τι βλέπω τελικά μόνο ο πρώτος μήνας ήταν το πολύ τρέξιμο. Το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά, έχει τις παραξενιές του αλλά είναι απλά μέχρι να προσαροστείς. Τπτ ιδιαίτερο. Ουσιαστικά η μέρα τελειώνει στις 3 το μεσημέρι που τελειώνει η φρουρά και φεύγουν τα στελέχη. Μετά τα ξύνουμε.

Έχω ψιλοαπογοητευθεί πάντως από το επίπεδο των σπουδών και τον διατιθέμενο εξοπλισμό γενικότερα... Για σχολή αξιωματικών περίμενα κάτι καλύτερο. Αν το καλοσκεφτώ βέβαια, δεν είναι περίεργο. όλος ο... υπέρστρατός μας έτσι είναι, η ΣΕΑΠ θα διαφέρει; :p

Αν υπάρχει κάποιος που πρόκειται να έρθει ή το σκέφτεται να έρθει με την επόμενη σειρά (αρχές Σεπτέμβρη) ας επικοινωνήσει μαζί μου για λεπτομέρειες.

υπομονη μονιμας εισαι? εαν ναι γιατι δεν πας κεεδ? :p

υπομονη μονιμας εισαι? εαν ναι γιατι δεν πας κεεδ? :p

Το Ε στο ΣΕΑΠ σημαίνει έφεδρος...

σ.ε.δ.α.π να λες....:rolleyes: αλλο νομιζα εγω τεσπα κανε χαρτια και ελα μεσα :p

Το "δ" που κολλάει βρε συ;:confused:

Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.

Η οποία κάποτε ήταν ... το τελείως αντίθετο από αυτό που είναι τώρα, για αυτό και είχαν βγάλει την παραλλαγή: Σήμερα Έρχεσαι Αύριο Πεθαίνεις. :O

Η οποία κάποτε ήταν ... το τελείως αντίθετο από αυτό που είναι τώρα, για αυτό και είχαν βγάλει την παραλλαγή: Σήμερα Έρχεσαι Αύριο Πεθαίνεις. :O

Asxeto: Ayti epeksigisi arxikon ston strato, exei polu gelio....

px. EPOP: Epese Peina, Orkistika Pali, autp pou eipes esy tora, eixe kai 2-3 alla kala, alla exei kollisei to myalo mou. Peite kanena re seis! :p

No Rest for the Wicked

Το "δ" που κολλάει βρε συ;:confused:

Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού.

κανονικα σεδαπ ειναι απο παλια και σε μερικα αρχεια ετσι την εχω δει δεν ξερω αν την αλλαξαν για να ακουγεται πιο ωραια τεσπα :p

ρε παιδια ειμαι στην πολεμικη αεροπορια και εφαγα μια κληση απο εποπ αερονομο γιατι προχωρουσα ασκεπης μεσα στο στρατοπεδο...μου ειπε οτι ειναι στην κριση του μοιραρχου για το αν θα με καλεσει σε αναφορα ή οχι??πως το κοβετε?λετε να φαω καμια κρατηση ή μουφες?

ρε παιδια ειμαι στην πολεμικη αεροπορια και εφαγα μια κληση απο εποπ αερονομο γιατι προχωρουσα ασκεπης μεσα στο στρατοπεδο...μου ειπε οτι ειναι στην κριση του μοιραρχου για το αν θα με καλεσει σε αναφορα ή οχι??πως το κοβετε?λετε να φαω καμια κρατηση ή μουφες?

οτι να ναι κυριολεκτικα λεμε:p μου σου εκοψε για αυτο τον λογο?...:p

κανονικα σεδαπ ειναι απο παλια και σε μερικα αρχεια ετσι την εχω δει δεν ξερω αν την αλλαξαν για να ακουγεται πιο ωραια τεσπα :p

Ουδέποτε λεγόταν έτσι. Από το 1888 που πρωτολειτούργησε ΣΕΑΠ λεγόταν. Κάτι άλλο έχεις δει.

Η οποία κάποτε ήταν ... το τελείως αντίθετο από αυτό που είναι τώρα, για αυτό και είχαν βγάλει την παραλλαγή: Σήμερα Έρχεσαι Αύριο Πεθαίνεις.

Άμα τώρα ήταν αυτό που ήταν κάποτε, απλά δεν θα ερχόταν κανείς. Ήδη 3 στους 4 έρχονται αποκλειστικά για τα μόρια και τα έχουν γραμμένα όλα στην σχολή, πόσο μάλλον τους φαντάρους που θα έχουν αύριο υπό τις διαταγές τους.

Και ύστερα παραπονιόμαστε για το επίπεδο του στρατού. Με τη νοοτροπία που μας διακατέχει δεν μπορούμε να περιμένουμε τπτ καλύτερο.

Καραγκιοζηδες εποπ αερονομοι..Λοιπον,υπηρετω στην 110ΠΜ στη Λαρισα.Οι φανταροι αερονομοι ειναι ολοι τους αψογοι.Την προηγουμενη βδομαδα που μπηκε η νεα σειρα , μου ανεθεσαν να κανω ενα τουρ στους νεους (η 110 ειναι τεραστια).Εκει που εδειχνα σε καποιους τα αξιοθεατα , σταματανε 2 αερονομοι εποπ με πολιτικο αμαξι. και αρχισαν να γελανε και πουλανε μουρη στους νεους και να προσπαθουν να τους ψαρωσουν.Μπηκα στη μεση και τελειωσε εκει-και ημουν και ασκεπης φιλε.Ο μοιραρχος σου λογικα δε θα δωσει συνεχεια.Στη δικη μας μοιρα ο μοιραρχος ειναι θεος.

Λογικα δε θα εχεις προβλημα

Ace of Hearts..

αμα εχει ορεξη ο μοιραρχος σου...

υπαρχουν επ-οπ αερονομοι?δεν το ηξερα...

Καραγκιοζηδες εποπ αερονομοι..Λοιπον,υπηρετω στην 110ΠΜ στη Λαρισα.Οι φανταροι αερονομοι ειναι ολοι τους αψογοι.Την προηγουμενη βδομαδα που μπηκε η νεα σειρα , μου ανεθεσαν να κανω ενα τουρ στους νεους (η 110 ειναι τεραστια).Εκει που εδειχνα σε καποιους τα αξιοθεατα , σταματανε 2 αερονομοι εποπ με πολιτικο αμαξι. και αρχισαν να γελανε και πουλανε μουρη στους νεους και να προσπαθουν να τους ψαρωσουν.Μπηκα στη μεση και τελειωσε εκει-και ημουν και ασκεπης φιλε.Ο μοιραρχος σου λογικα δε θα δωσει συνεχεια.Στη δικη μας μοιρα ο μοιραρχος ειναι θεος.

Λογικα δε θα εχεις προβλημα

που να δεις σε εμας που ερχονται κατι αλλοι που εχουν μεγαλυτερο βαθμο απο εμας και νομιζουν οτι θα βαρεσουμε και προσοχη κιολας... αχ ρε κομπλεξικοι μεχρι το κοκκαλο ειναι

To 479 TDB einai to mauro tagma.... Plirofories lene oti einai to deutero xeirotero tis Ellados ( meta apo NEA SANTA sto Kilkis) logw tou akatanomastou Dika... alla o kairos pernaei.... ola mia sinithia einai... kapoia stigmi sinithizeis kai to mauro sou fainetai kai ligo gri... Filiki simvouli... an mporeite na to apofigete... an den mporeite (san ton viasmo) apolauste to toulastixon... kai kratiste mia mauri petra na petaksete feugontas...!!!!

ακου τι λεει δηλαδη αμα τον στειλουν σαμο στο 4 ετεθ τι θα πει το παιδι?:lol: :lol: :lol: :lol:

To 479 TDB einai to mauro tagma.... Plirofories lene oti einai to deutero xeirotero tis Ellados ( meta apo NEA SANTA sto Kilkis) logw tou akatanomastou Dika... alla o kairos pernaei.... ola mia sinithia einai... kapoia stigmi sinithizeis kai to mauro sou fainetai kai ligo gri... Filiki simvouli... an mporeite na to apofigete... an den mporeite (san ton viasmo) apolauste to toulastixon... kai kratiste mia mauri petra na petaksete feugontas...!!!!

ακου τι λεει δηλαδη αμα τον στειλουν σαμο στο 4 ετεθ τι θα πει το παιδι?:lol: :lol: :lol: :lol:

Αν δεν ξέρεις μην σχολιάζεις την άποψη του άλλου.Εχω περάσει και εγώ από αυτό το μπουρδ..λο και δεν έχω τις καλύτερες των αναμνήσεων.Στο 4 ΕΤΕΘ πας επειδή λίγο-πολύ το θες αλλα αν μπλεξεις σε αυτή την μονάδα που ουσιαστικά είναι οι αγγαρειομάχοι του στρατοπέδου του Δ Σώμματος (γεμάτο σπαθιά και αστέρια) και που οι διοικητές την έχουν για το τελευταίο σκαλοπάτι πρίν τους μεγάλους βαθμούς,μπορείς να καταλάβεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Αν δεν ξέρεις μην σχολιάζεις την άποψη του άλλου.Εχω περάσει και εγώ από αυτό το μπουρδ..λο και δεν έχω τις καλύτερες των αναμνήσεων.Στο 4 ΕΤΕΘ πας επειδή λίγο-πολύ το θες αλλα αν μπλεξεις σε αυτή την μονάδα που ουσιαστικά είναι οι αγγαρειομάχοι του στρατοπέδου του Δ Σώμματος (γεμάτο σπαθιά και αστέρια) και που οι διοικητές την έχουν για το τελευταίο σκαλοπάτι πρίν τους μεγάλους βαθμούς,μπορείς να καταλάβεις

κοιτα επειδη το πεζικο το θεωρω ενα απολυτο 0 καθως τιποτα δεν σου δινει και ουτε προκειται πως λοιπον μιλατε για μαυρο ταγμα σε συγκριση με ενα πραγματικα μαυρο μην πω μονο για τρελους μοναδα με μια μοναδα πεζικου?... μην τα βαζουμε ολα μαζι αλλο το ενα αλλο το αλλο εαν με στειλουν σε αυτο μετα απο αυτα που εχω περασει πιστεψε με μαλλον θα τους κανω να αφρισουν παρα αυτοι εμενα :p

Σήμερα έκοψα αναβολή για στρατό...Μου είπαν ότι θα περιμένω χαρτί για νοέμβριο...δε ξέρουν που όμως....Επειδή έχω βρει κάποιον που ίσως μπορέσει να με βοηθήσει έχεις κάποιος να προτείνει ποιο <<δρόμο>> να ακολουθήσω???Έχω ακούσει καλά λόγια για αεροπορία...

Ευχαριστώ προκαταβολικά

:cry: