mplip Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Για δες καιρο που διαλεξε ο χάρος να με πάρει... :cry: 365 ειναι πολλές ρεεεεε; :p :( Όοοοομως τουτη η θητειααααα δεν τελειωνει πουθεναααααα :p κουράγιο ολοι πηγαμε του χρονου τετοια εποχη θα εισαι πολιτης :p Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Ηράκλειο; Εγώ Κόρυνθο παρουσιάζομαι. Ηράκλειο είναι η ΣΕΑΠ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Για δες καιρο που διαλεξε ο χάρος να με πάρει... :cry: 365 ειναι πολλές ρεεεεε; :p :( Όοοοομως τουτη η θητειααααα δεν τελειωνει πουθεναααααα :p για που για που?:p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybird Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Έφυγε φαντάρος ο Bayern????????????? i' m sad :( Παράθεση Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω Λύκε λύκε είσαι εδώ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Αυριο παει κι αυτος! Εχω αλλο ενα 14ωρο ελευθεριας... Καλη θητεια σε οσους μπαινουν, και τα ξαναλεμε στις πρωτες αδειες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 κουράγιο ολοι πηγαμε του χρονου τετοια εποχη θα εισαι πολιτης :p Τhanx Κανε κουραααααγιο καααααανε κουραγιοοοο. Κανε καρδια μου υπομονηηηη:( Ολο τέτοια τραγουδια μου ρχονται.:lol: για που για που? :p Κιλκις παρουσιαζομαι. 604 ΤΠ http://www.army.gr/html/GR_Army/dieuthinseis/diken/ken9.htm http://www.army.gr/html/GR_Army/dieuthinseis/diken/images/diken_title.jpg Έφυγε φαντάρος ο Bayern????????????? i' m sad :( Φευγω και αφηνω πισω μου συντριμμια. :p ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΘΗΤΕΙΑ ΑΛΑΝΙΑ.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Περαστικά σου ρε Bayern7, θα μας λείψεις:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Περαστικά σου ρε Bayern7, θα μας λείψεις:( Miss u too :( :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Με το καλό Bayern! Καλή θητεία! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Και εγώ πέμπτη θήβα. Ξέρει κανείς?Είναι μέσα στην πόλη?Λέω να πάω με τρένο και μετα με ταξί. Τα λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spetzouras Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Και εγώ πέμπτη θήβα. Ξέρει κανείς?Είναι μέσα στην πόλη?Λέω να πάω με τρένο και μετα με ταξί. Τα λέμε Είναι λίγο ποιό έξω από την πόλη. Στα ταξί θα έχει πρόβλημα γιατί θα παρουσιάζεται κόσμος και θα δυσκολευτείς να βρεις...καλύτερα με λεοφωρείο που θα σε αφήσει στην πιάτσα των ΤΑΞΙ. Ίσως βέβαια να υπάρχουν κ στα τραίνα ΤΑΞΙ...:X Όπως σε βολέψει...Ααααααχ τι μου θυμίζεις...χαιρετισμους στην ταβέρνα "Λαδόκολλα" και στη ρετσίνα Γιορτάσι!!!!!;) Και φυσικά με το καλό να μπείς και να τελειώσεις κιόλας!!! Παράθεση Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών http://www.slf.4t.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Kαλή θητεία παιδιά !!! Εγώ κλείνω ένα χρόνο ώς πολίτης σε λίγες μέρες... Υπομονή ο χρόνος περνάει αρκεί να μην το πολυ-σκέφτεσαι... Παράθεση ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 Γεια σου Bayern αρχηγε :D καλή θητεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiotakos Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Kαλή θητεία παιδιά !!! Εγώ κλείνω ένα χρόνο ώς πολίτης σε λίγες μέρες... Υπομονή ο χρόνος περνάει αρκεί να μην το πολυ-σκέφτεσαι... ego klino se 3is imeres ena xrono os politis... xe xe Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Bayern καλή θητεία και από εδώ! Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 καλη θητεια bayern7,αυριο μπαινει <<μεσα>> και ενα ξαδερφακι μου,τεθωρακισμενα. αληθεια τωρα πως ειναι ο στρατος?πρεπει να ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα σε σχεση με μας που καναμε 18αμηνο παλιοτερα. ωστοσο τεθωρακισμενα ημουν κι εγω,λετε να μας επιλεγουν στην οικογενεια βαση του επιθετου και μας εχουν παει ολους εκει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 @souvlaki-3 Φίλε τα πλεονεκτήματα που προαναφέρθηκαν νωρίτερα είναι γνωστά το να πας για δόκιμος παράλληλα με τα μειονεκτήματα :) Εγώ τα είχα ζυγίσει και πήγα δόκιμος κ πέρασα ζάχαρη όπως είπε ο ένας άλλος φίλος. Αν είσαι σωστός (τηρείς τα τυπικά ) τότε θα ανταμοιφθείς με το παραπάνω.Υπάρχουν έξοχα μόνιμα στελέχη (συνήθως αξιωματικοί) που αν συνεργαστείς μαζί τους και δεν είσαι λουφαδόρος θα σε ανταμείψουν και με το παραπάνω με το να σε καβαντζώνουν ακόμα περισσότερο. Επίσης θα κάνεις καλούς φίλους και θα μπορείς όταν σχολάς να κάνεις ΟΤΙ θέλεις μαζί τους,έχοντας μια κανονική κοινωνική ζωή. Εγώ το είδα σαν φοιτητής ένα πράγμα,που νοικιάζεις το σπίτι σου σε μιά ότι ναναι πόλη ,με το pc σου,το playstation σου και ότι άλλο γουστάρεις.Εν ολίγις σκέψου το σαν tour in Greece με πληρωμένα από στρατό :D Δεν θα ζεις σαν βασιλιάς αλλά θα ζείς σαν άνθρωπος (με την τουαλέτα σου,το μπάνιο σου και το άστρωτο κρεβάτι σου :D Ελπίζω να σε πάρουν με το καλό και μετά τους 2 πρώτες μήνες θα ηρεμήσεις κ θα περιμένεις να ονομαστείς.Το άλλο,ότι θα περάσεις τέλεια που το πας;Κορυφαίο το Ηράκλειο και αν είσαι βαρυοπλίτης τότε θα προλάβεις και καλοκαίρι :D Όσο για την άδεια εξωτερικό,αν την ζητήσεις από την αρχή και έχεις έναν δυνατό-πειστικό επιχείρημα θα σου δώσουν άνετα ένα 2ήμερο.Εξάλλου θα είστε τόσοι πολλοί εκει μέσα που θα είναι απαρατήρητη η απουσία σου (εμείς ήμασταν 400 άτομα τάγμα). Είχαν δώσει άδεια σε έναν φίλο μου και πήγε 2 μέρες εξωτερικό και έκανε την δουλειά του και γύρισε πάλι στο τρέξιμο:P Από που είσαι και σε στείλαν κέντρο στο Ρέθυμνο;Δεν είσαι σαλονικιός; Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 επιτέλους μπήκαν μέσα οι ψαράδες κι ησυχάσαμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 νέοι ,νέοι και ποντικαρέοι ... οι νέοι είναι πονηροί και θέλουν το κακό μας πάνε στα μαγειρία και τρώνε το φαγητό μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 1on kai vasikoteron 290 lele.Polites pia. 2on gia tous dokimous emas sto 567 sto petritsi oi dokimoi ti vgazane se fylakio ghia oli tous ti thiteia.Opote oute 7-15:00 oute tpt.Kai itan kai ntopia ta paidia.Kai fisika tis malakies twn fantarwn sta fylakia tis plironan aytoi.Arketoi ipiretousan parapanw. Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Χαμπάρι δεν πήρα οτι πόσταρε ο Bayern εδώ... :p Αν και καθυστερημένα... Καλή θητεία ρε τυρόγαλε... Τα λέμε του χρόνου τέτοια εποχή Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Πείτε καμιά καλή δικαιολογία ρε για το εξωτερικό. Να βαφτίσω κανένα, να παντρέψω κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Θα πάρω 2 μέρες τιμητική λόγω αιμοδοσίας, λέτε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στη ΣΕΑΠ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 13 Μαρτίου στο Ελληνικό,καθως ειμαι απο αναβολη υγειας.Μετα στο ΓΝΑ κ μετα Τριπολη.Με μαγνητικη ανα χειρας (ολισθηση σπονδυλου) κ ελπιδες για Ι3 αοπλο.Για να δουμε..Καλη θητεια παιδια:) Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 13 Μαρτίου στο Ελληνικό,καθως ειμαι απο αναβολη υγειας.Μετα στο ΓΝΑ κ μετα Τριπολη.Με μαγνητικη ανα χειρας (ολισθηση σπονδυλου) κ ελπιδες για Ι3 αοπλο.Για να δουμε..Καλη θητεια παιδια:) Και εγώ ήμουν στο Ελληνικό. Εκπαίδευση Αερονόμος πριν 1,5 χρόνο. Το ΓΝΑ είναι εξαιρετικό νοσοκομείο. Πάντως αεροπορία σε συνδιασμό με Ι3 άοπλο προμηνύουν καλοπέραση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts