HellasVagabond Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Στον στρατο μπορει να πας διαβιβασεις και να καταληξεις πεζικο η πυροβολικο τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Ισχυει και το αντιθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Στον στρατο μπορει να πας διαβιβασεις και να καταληξεις πεζικο η πυροβολικο τιποτα δεν ειναι σιγουρο. Ισχυει και το αντιθετο. ti noima exei mia tetoia kinisi omos (giati ginontai autes oi metatakseis??) enoo giati den mou erxotan apo tin arxi to xarti gia peziko p.x anti gia diavivaseis pou mou irthe?? (k xoris na exo meso (akoma) ) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Γιατι ειναι χαρτια random χωρις να ξερουν τον καθε φανταρο. Οταν παρουσιαστεις σε ρωτανε πραγματα ( τι εχεις τελειωσει πχ ) και αναλογα μετα ερχονται οι τελειωτικες μεταθεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 ΥΓ: Αν αποφασισεις να μην περασεις απο ΥΕΑ υπαρχει μια πιθανοτητα της ταξεως του 90% να σε κανουν απλα Εφεδρο Υπαξιωματικο. Παλι περνας γυμνασια αλλα κανεις τον ιδιο χρονο στρατου και δεν τρως τις καμπανες που τρωνε οι ΥΕΑ. ΥΚΟΑ : Υπαξ. Κινησεως / Οδηγος Αυτοκινητου Δλδ τι διαφορά κάνουν οι Έφεδροι Υπαξιωματικοί με τους ΥΕΑ;; Αν κατάλαβα καλά είναι το ίδιο απλά οι Έφεδροι Υπαξ. δεν κάνουν τους +4 μήνες έξτρα;; Και μετά γιατί να πάει κάποιος ΥΕΑ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 5 μήνες έξτρα κάνουν,απλά 4 είναι η βασική εκπαίδευση και ο 5ος μήνας είναι η ειδικότητα σαν αξιωματικός-εκπαιδευτής (πέρα των γενικών) σε κάποιο όπλο συγκεκριμένα.Eγώ σαν βαρυοπλίτης πεζικού ήμουν πολυβολητής,τις ειδικότητες τις μαθαίνεις όταν σε επιλέξουν για ΣΕΑΠ (για πζ,ειδ.δυν.οικ.στρατονομία) ΔΕΑ=έφεδρος στρατιωτικός,δλδ 8ωρο και σπίτι,καμία σχέση με τους εφέδρους υπαξιωματικούς,με τους μόνιμους ναι :) Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 ειναι κανεις 700ΣΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Ααααχχχ....Ενώ άλλοι θα γιορτάζουν τον έρωτα:) εγώ θα δηλώνω πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα:(.1ο πακετο...πάμε και στο 2ο ,Τεθωρακισμενα Αυλωνα ΥΕΑ 14/2..Aλλος για το άρμα μας ? :) (κατα το άλλος για την βάρκας μας της αειμνηστης Αλικης:)) Λαλαλαλαλαλαλλαλα:) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Δλδ τι διαφορά κάνουν οι Έφεδροι Υπαξιωματικοί με τους ΥΕΑ;; Αν κατάλαβα καλά είναι το ίδιο απλά οι Έφεδροι Υπαξ. δεν κάνουν τους +4 μήνες έξτρα;;Οι κομμένοι από ΥΕΑ θα πάνε σχολή υπαξ για κάνα μήνα κ θα γίνουν λοχίες/δεκανείς. μετά θα συνεχίσουν την ίδια πορεία με τους απλούς φαντάρους κ θα έχουν κ την ίδια αντιμετώπιση απ'τους καραβανάδες με τους απλούς φαντάρους... παρόλ'αυτά, σαν έφεδρος υπαξ η σωτηρία μπορεί να έρθει με την απασχόληση στα γραφεία κ τα πισί αντί της απασχόλησης στα μαγειρεία κ τα βεσέ...Και μετά γιατί να πάει κάποιος ΥΕΑ;;ΥΕΑ θα πας άμα θες *το μεσημέρι να πηγαίνεις ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ = να τρως ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, να χρησιμοποιείς τουαλέτα+μπανιέρα στο ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, να κοιμάσαι ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ *να μη μπορεί να σου την πει κ να σε χώσει ΚΑΝΕΝΑΣ μόνιμος υπαξ κ να τους έχεις όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους από κάτω σου *το σκ να είσαι ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ *να παίρνεις 500-600€ το μήνα *να μην ασχοληθείς ποτέ με οποιαδήποτε αγγαρεία/σκοπιά/κουβάλημα *κ γενικότερα άμα θες να δεις τη θητεία σαν τη ζωή ενός δημόσιου υπαλλήλου. κ όλα αυτά στην τιμή των +5 μηνών ΜΟΝΟ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Καμια σχεση δεν εχει ενας εφ.λοχιας με τον απλο φανταρο για αρκετους λογους. 1ον) Γινεται Επιλοχιας της πυροβολαρχιας. ( Εκτος αν το κανει μονιμας πραγμα σπανιο ) 2ον) Εχει επαφη περισσοτερο με τους καραβαναδες σε πιο "φιλικο" επιπεδο. 3ον) Αν εχει καλο ποστο οπως οι ΥΚΟΑ και ξερει να κανει την δουλεια του κανεις δεν μπορει να του την βγει με κοκκινο αφου τον χρειαζεται ολο το στρατοπεδο. ( Το ιδιο ισχυει και στα Επιτελικα Γραφεια ) 4ον) Παιρνουν πολυ πιο ευκολα διανυκτερευσεις. ( Ειδικα αν εκτελει χρεη επιλοχια ) 5ον) Κανουν σκοπια σπανια βαση νομου.( Εκτος αν υπαρχει αναγκη προσωπικου ) Τωρα ο ΥΕΑ εχουν καποια αρνητικα. 1ον) Οτι και αν παει στραβα σχεδον παντα αυτοι τρωνε τις καμπανες. 2ον) Οι ΥΕΑ εχουν υπηρεσια αρκετες φορες την εβδομαδα οποτε δεν πανε καθε μερα σπιτια τους. 3ον) Τα 500ε δεν φτανουν για το νοικι του σπιτιου και το φαι εξω οποτε χαλανε και εξτρα λεφτα. 4ον) Οι καμπανες που τρωνε προστιθονται αμεσως σε εξτρα θητεια εκτος αν εξαγοραστουν. ( Αντιθετα με τους Εφεδρους που εχουν μια ελαστικοτητα στις καμπανες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 hydro για πεζονάυτης στην κύπρο τι λές?Μου είπε ένας γνωστός οτι είναι καλά... Όντως αυτά που είπες για το γυμναστήριο ισχύουν. Για αυτό και θέλω να πάω ειδικές δυναμείς όποιος μου κολλάει να του ρίχνω μια και να πέφτει κάτω(πλάκα κάνω έτσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Τωρα ο ΥΕΑ εχουν καποια αρνητικα. 1ον) Οτι και αν παει στραβα σχεδον παντα αυτοι τρωνε τις καμπανες. 2ον) Οι ΥΕΑ εχουν υπηρεσια αρκετες φορες την εβδομαδα οποτε δεν πανε καθε μερα σπιτια τους. 3ον) Τα 500ε δεν φτανουν για το νοικι του σπιτιου και το φαι εξω οποτε χαλανε και εξτρα λεφτα. 4ον) Οι καμπανες που τρωνε προστιθονται αμεσως σε εξτρα θητεια εκτος αν εξαγοραστουν. ( Αντιθετα με τους Εφεδρους που εχουν μια ελαστικοτητα στις καμπανες ) proton milas gia DEA ochi gia YEA -na to ksekatharisoume- 1) den ischiei ola einai thema kanonismou (apopsi mou as proseche) 2) echoun oses kai oi ipolipoi aksiomatikoi tou stratopedou (max nomizo einai 5 to MINA ochi tin evdomada) 3) den einai 500 euro an thimame kala eperna giro sta 700 euro (mazi me ta ektos edras kai paramethoriou kai alla epidomata) 4) ischiei alla echoun kai alles eunoikes metachiriseis (aperioristes anarotikes) btw kai oi dio einai efedroi opote to thema tou na diloneis mono arnitika gia DEA kai na dilonis gia EYP ta iper den einai sosto ola einai thema balance ti zita o kathenas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 3) den einai 500 euro an thimame kala eperna giro sta 700 euro (mazi me ta ektos edras kai paramethoriou kai alla epidomata) Καπου εκει ειναι χωρις τα διαφορα επιδοματα παντως. Αλλα αμα τυχει και εισαι σε παραμεθωριο κλπ παιρνεις γυρω στα 650, ειδικα αν το σπιτι σου ειναι εκει εισαι σουπερ. Βεβαια ειναι και η επιπλεον θητεια....εγω το σκεφτομαι παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 hydro για πεζονάυτης στην κύπρο τι λές?Μου είπε ένας γνωστός οτι είναι καλά... Όντως αυτά που είπες για το γυμναστήριο ισχύουν. Για αυτό και θέλω να πάω ειδικές δυναμείς όποιος μου κολλάει να του ρίχνω μια και να πέφτει κάτω(πλάκα κάνω έτσι) οχι πεζοναυτης βαλε κατω τον κωλο σου να μεινεις λοκ να παρεις πρασινο μπερε :D αν πας διαβιβασεις και μετα ειδ.δυναμεις θα εισαι το δεξι χερι του καθε λοχαγου....(ξερεις τι παει να πει αυτο ε?...:p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 ego simera piga sta kep gia na ftiaxso to xarti gia periodeuon ebala aeroporia alla sigo min me baloun giati apo oti exo akousei thes kalo bisma alla mexri tote isos kati brethei Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Δεν ειναι θεμα κανονισμων, απλα οτι κοτσανα γινει απο καποιον στην ιδια πυροβολαρχια , η διμοιρια κτλ κτλ , ενος ΔΕΑ δεν την πληρωνει την νυφη ο λοχαγος ουτε οι μονιμοι καραβαναδες αλλα ο ΔΕΑ ( Εχω δει 5 ΔΕΑ να τρωνε 20ημερες καμπανες ). Οσο για τις υπηρεσιες ειδικα οταν ενας ΔΕΑ Ειναι νεος ( τωρα πια κανεις δεν προλαβαινει να παλιωσει ) τρωει χοντρο χωσιμο απο τους μονιμους. Τα 700ε ειναι μαζι με τα εκτος εδρας και τα παραμεθωριου και οχι για καποιους που μπορει να γινουν ΔΕΑ και να βρισκονται σε κεντρικα σημεια. Απειρες αναρρωτικες οι ΔΕΑ ??? Δεν ειχα δει ποτε κανεναν να λειπει πανω απο 10 μερες, αντιθετα ειχα δει ΔΕΑ με προβληματα υγειας να ειναι στο στρατοπεδο. Απο την αλλη γενικα φανταροι ελειπαν και 2 μηνες απο το στρατοπεδο. Παντως μια φορα ΔΕΑ και ΕΠΥ τους εκανα τρελα καψονια... Κινησεως Power... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 ola einai thema kanonismon...o dea den echei idea kai gia auto tin pataei. (28 an thimame kala apologies kai dio ede kai den eicha kanena provlima efoson ton 20-1 kai ton 20-2 tous iksera prin mpo ston strato) chosimo apo tous monimous troei giati sinithos to paizei gamao kai derno alla stin ousia den kserei pou pane ta tessera...kai os sinithos ...pou pas ksipolitos sta aggathia re karamitro pou to pezeis dea? tora gia ta lefta gia na eime eilikrineis ego teliosa kai den me poli apascholei. apeires anarotikes tora ama ithele na to pezei komanto gia na min ton fonazoun palto etc etc etc kai evaze se kindino tin igia tou as proseche tora an tous douleues thema diko sou ego pantos den eime oute iper oute kata...to ekana oti egine egine teliose...apo ekei kai pera i ipothesi stratos gia mena einai thema liksan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Όταν υπηρετούσα στον Έβρο (1999-2000, στα φυλάκια της Νέας Βύσσας -ΕΦ Καστανεών, ΕΦ 2 και ΕΦ 90 - όταν το είχε η Βύσσα), οι ΔΕΑ έτρωγαν χοντρό χώσιμο στα φυλάκια. Όλοι ερχόντουσαν με την προοπτική να νοικιάσουν ένα σπίτι στην Ορεστιάδα και να περάσουν καλά, αλλά μόλις έρχονταν τους έκαναν αρχιφύλακες στα φυλάκια, τρέχαν όλοι μέρα, όλοι (διοικητής, ταξίαρχος) τους έκραζαν και την Ορεστιάδα την έβλεπαν μέσα από την τρύπα του μακαρονιού. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 as prosechan...pantos autoi pou einai sta filakia pernoun epipleon ena imerisio epidoma pou einai (an thimame kala) giro sta 15 me 20 euro (gia aksiomatikous...pali den eime sigouros gia to noumero) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Παρουσιάζεται κανένας άλλος (εκτός από εμένα) στην Κόρυνθο και στα ΤΘ; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetris02 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Παιδια ξερεις κανεις αν γινεται να εχω τατουαζ οταν ειμαι λοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Κοιτας ΠΟΛΥ μπροστα αλλα εχω δει πολλους λοκατζηδες με τατουαζ στα χερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetris02 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Κοιτας ΠΟΛΥ μπροστα αλλα εχω δει πολλους λοκατζηδες με τατουαζ στα χερια. Ευχαριστω!. 6 μηνες δεν ειναι και πολυ μπροστα! Θα παω πιο γρηγορα απο το κανονικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Στα 17 λοκατζης δεν γινεται..Αποτι ξερω πρεπει να εχεις πατησει τα 18. Ασε που και να μπορουσες να πας δεν θα περνουσες την εκπαιδευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Παιδια ξερεις κανεις αν γινεται να εχω τατουαζ οταν ειμαι λοκ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ναι... οταν μπεις θα δεις την γλυκα και μετα θα πεις αν θες και τατουαζ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Παιδια ξερεις κανεις αν γινεται να εχω τατουαζ οταν ειμαι λοκ? Εδώ υπάρχουν στρατονόμοι με τατού και τρύπες... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts