haris_led Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Γειά σας παιδιά! :) Εγώ στις 9 του μήνα έγινα 18, και είμαι φοιτητής στην Αθήνα(πρωτοετής φυσικά) Το πατρικό μου είναι στα Χανιά και μάλλον δεν μου έχει έρθει χαρτί! Πέρισυ στους συμμαθητές μου στο Λύκειο είχε έρθει κάποιο χαρτί από το Λύκειο νομίζω(κερδίζω χρόνο). Εγώ τι πρέπει να κάνω? Να πάω σε κανένα κεπ να ρωτήσω τι γίνεται για να μην μου έρθει ξεκάρφωτο να πάω να παρουσιαστώ και χτυπάω το κεφάλι μου??:cool: Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αναβολη δεν εχεις παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Αναβολη δεν εχεις παρει? Δεν έχω ασχοληθεί με τον στρατό, αφού δεν μου έχει έρθει χαρτί και δεν ξέρω τι να κάνω:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Μα (αν δεν κανω λαθος) αμα σου ερθει χαρτι θα σου πει οτι την κανεις για φανταρος! Θα πρεπει να παρεις μια βεβαιωση απο τη σχολη σου οτι φοιτεις εκει κλπ και να τη πας στη στρατολογια. Καλεσε την στρατολογια για να σου πουν τι χρειαζεσαι ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Μα (αν δεν κανω λαθος) αμα σου ερθει χαρτι θα σου πει οτι την κανεις για φανταρος! Θα πρεπει να παρεις μια βεβαιωση απο τη σχολη σου οτι φοιτεις εκει κλπ και να τη πας στη στρατολογια. Καλεσε την στρατολογια για να σου πουν τι χρειαζεσαι ακριβως. :X:X:cry: Χτύπα ξύλο και περνάω μια χαρά εδώ:cry: Ευχαριστώ πάντως, θα πάρω από Δευτέρα τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 :X:X:cry: Χτύπα ξύλο και περνάω μια χαρά εδώ:cry: Ευχαριστώ πάντως, θα πάρω από Δευτέρα τηλέφωνο! Μην ανησυχεις.... 3. Τα δικαιολογητικά για τη χορήγηση της αναβολής κατάταξης λόγω σπουδών υποβάλλονται από την 1η Ιανουαρίου του έτους κατά το οποίο ο ενδιαφερόμενος διανύει το δέκατο ένατο έτος της ηλικίας του μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία υποχρεούται να καταταγεί στις Ενοπλες Δυνάμεις. Αν τα δικαιολογητικά υποβληθούν αργότερα, η αναβολή χορηγείται εφόσον ο ενδιαφερόμενος δεν έχει καταταγεί στις Ενοπλες Δυνάμεις και εφόσον οι προϋποθέσεις υπήρχαν κατά την ημερομηνία που έπρεπε να καταταγεί, του επιβάλλεται όμως πρόσθετη στρατιωτική υποχρέωση [ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ] δύο μηνών. Οποτε και νωριτερα να ηθελες δε μπορουσες να ζητησεις αναβολη, απο 1/1/06 εχεις τι δικαιωμα, κανεις δε θα σε παρει φανταρο με το ζορι ρε συ :ninja: http://www.kep.gov.gr/categories/stratiwtiki_thitia/strativtiki_thiteia/0288.asp δες εδω τι χρειαζεσαι για την αναβολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Δεν ειναι η αναβολη το θέμα μονο. Εγω ημουν ακριβως στην ιδια θέση με τον haris_led. Πηγα πήρα αναβολή κανονικά αλλά μετά μου ρθε χαρτί για ένα μήνα παραπάνω θητεία επειδή δεν πέρασα περιοδευον!!! Να πας να περασεις και περιοδευον όπως έπρεπε να κανεις πριν 10 μέρες περίπου. Φυσικά τον 1 μηνα αν θέλεις τον πληρώνεις και δεν τον υπηρετείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Και σιγά την δύσκολη διαδικασία να περάσεις περιοδεύον. Ούτε μισή ώρα δεν είναι. Εμένα μου έδωσαν αναβολή μέχρι το 2014 από την στρατολογία, αλλά σκέφτομαι σε κανένα χρόνο με ενάμισι (πριν την πρακτική δηλαδή) να πάω. Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 ΣΕΠ.. Καλή φάση.. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο τάγμα, αλλά όσους ξέρω που ήταν ΣΕΠ, ήταν πάντα σε ταξιαρχίες/μεραρχίες (κεντρικά δηλαδή σε νησιά, ούτε φυλάκια, ούτε στρατόπεδα σε βουνα --> έυκολη πρόσβαση παντού :happy: ). Και αν δεν κάνω λάθος περνάς εκπαίδευση στο Γουδί για 1 μηνά όπου είναι φάση δημοτικό.. 1 υπηρεσία τη βδομάδα πάνω κάτω κ πολύ λούφα γενικώς.. Όλη σου τη θητεία θα είσαι σε ένα PC μπροστά, κ αν είσαι τυχερός κ πας σε ΓΕΠ θα έχεις κ Internet (Πχ Ταξιαρχία στην Κω) μες στο γραφειάκι που θα είσαι, κλειδωμένος ;) κ θα επιτρέπεται η είσοδος σε λίγους... Ούτε του παπά :X Ευχαριστώ φίλε Γιώργο για τις πληροφορίες σου! Αυτές τις μέρες που ρωτάω γενικώς πάνω κάτω αυτό μου λένε με επιφύλαξη βέβαια. Απ' ότι λοιπόν μου είπαν είναι Κιλκίς 4-6 εβδομάδες, Γουδί για εκπαίδευση 2 μήνες, μετά νησί Αν. Αιγαίου (μόνο σε έδρα ταξιαρχίας και πάνω π.χ. μεραρχία) και η τελευταία μετάθεση κοντά κάπου π.χ. εγώ που έχω τόπο μόνιμης κατοικίας Ναύπλιο μάλλον Αθήνα (το πού δεν ξέρω). Βασικά το 604 μου είπαν ότι είναι κάπως μαυρίλα μάυρη (ένεκα τάγμα πεζικού) αλλά σιγά, υπομονή 1,5 μήνα, so what! Μετά στο Γουδί ίσως είναι λίγο πίκρα γιατί δεν είμαι Αθηναίος οπότε μπορεί να προηγούνται οι ντόπιοι στις εξόδους. Μετά νησί, όχι φυλάκιο (μου είπαν καλά είναι και Χίο γιατί η ταξιαρχία είναι μέσα στην πόλη, ξέρει κανείς?). Για την τελευταία μετάθεση δεν το συζητώ, έχεις φάι το βόδι πιά το ίδιο που μου κάνει... Νίκος :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. January 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2006 Ρε άρχοντες των δαχτυλιδιών ξέρει κανείς πότε μπαίνει η Α' ΕΣΣΟ για πολεμική αεροπορία φέτος;; Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Έχει μάθει κανείς άλλος που και πότε παρουσιάζεται; Εμένα ακόμα να μου έρθει, το χαρτί!!!!!!!!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Έχει μάθει κανείς άλλος που και πότε παρουσιάζεται; Εμένα ακόμα να μου έρθει, το χαρτί!!!!!!!!! :worry: Ένας γνωστός μου για Υγειονομικό Άρτας παρουσιάζεται 13 Φεβρουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Έχω ακούσει ότι και άλλα παιδιά παρουσιάζονται στις 13 Φεβρουαρίου. Μάλλον και εγώ τότε θα παρουσιαστώ, αλλά δεν ξέρω ακόμα σε ποιό σώμα... Έχω μεγάλη περιέργεια... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pxtreme75 Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Καλησπέρα, Είμαι ένας από τους "τυχερούς" που μπαίνουν Α' ΕΣΣΟ 2006. Πριν απο κανά μήνα ενώ σκεφτόμουν το κακό που πρόκειται να μου συμβεί και πως θα μπορούσα να του δώσω λίγο ενδιαφέρον μου ήρθε η ιδέα για ένα blog το οποίο θα γραφόταν από μία ομάδα φαντάρων σχετικά με την ζωή τους μέσα στον στρατό. Έκατσα και έκανα την προπαρασκευαστική δουλειά και μερικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: http://www.fantaros.net (το domain το πλήρωσα παρεπιμπτόντως και ήταν ελεύθερο ) Κάνω ένα paste από το μοναδικό μήνυμα στο http://www.fantaros.net. Όποιος ενδιαφέρετε να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια ας στείλει ενα μήνυμα στο fantaros@gmail.com. ---- O στόχος του blog μας - fantaros.net O στόχος μας είναι να καταγράψουμε την ζωή του φαντάρου και να δώσουμε λίγο νόημα σε ένα κατα τα άλλα «προβληματικό» χρόνο από την ζωή μας. Για τις συμμετάσχεται στο blog μας (http://www.fantaros.net) θα χρειαστεί να μπαίνετε φαντάροι με την Α' ΕΣΟ 2006, να έχετε εξοικείωση με το internet και τις νέες τεχνολογίες καθώς και να μπορείτε να στείλετε email απο το κινητό σας (ή εναλλακτικά μέσα από κάποιο internet cafe στις εξόδους σας). Θα σας δωθεί μια μυστική διεύθυνση email. Ότι email στείλετε σε αυτήν την διεύθυνση θα προστείθετε σαν μια καινούργια εισαγωγή στο blog. Μπορούν να συμμετέχουν το πολύ 10 άτομα. Αν ενδιαφέρεστε παρακαλώ στείλτε ένα email στην διεύθυνση: fantaros@gmail.com Για προφανή λόγους, όλες οι αποστολές στο blog θα γίνονται χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο (και όχι πραγματικά ονόματα) το οποίο μπορείτε και να επιλέξετε. Θα διατηρηθεί πλήρη ανωνυμία. Είναι αρκετό ένα email την εβδομάδα από κάθε μέλος του blog. Κάθε post πρέπει να είναι στα Ελληνικά και ΟΧΙ greeklish. Προσπαθήστε να γράφετε σε καλά (κατανοητά) Ελληνικά και να στέλνετε μηνύματα με ουσιαστικό περιεχόμενο (120-130 λέξεις τουλάχιστον γιατί αλλοιώς γίνονται σχόλια). Είναι γενικά επιθυμητό να κρατήσουμε υψηλά το επίπεδο του blog και να επικεντρωθούμε στα oυσιαστικά της εμπειρίας μας με τον Ελληνικό στρατό και όχι ανούσιες λεπτομέρειες. Ο διαχωρισμός αφήνεται σε εσάς. Θα υπάρξει ένας εξωτερικός διαχειριστής (πολίτης) για να το διατηρεί το blog σε καλή κατάσταση με τα comment και πιθανά διπλά posts μια που δεν θα έχουμε μεγάλη ευχέρια χώρου και χρόνου. Πιθανά θέματα ενδιαφέροντος είναι: - Η καθημερινότητα του φαντάρου - Ιστορίες και ευτράπελα απο την ζωή στον στρατό - Οι αξιωματικοί και τα καλά και άσχημά τους - Οι σχέσεις μας με τους ΕΠΟΠ και τους άλλους φαντάρους - Αγγαρείες / Βύσματα / Καψώνια / Ασκήσεις / Έξοδοι και άδειες / Μεταθέσεις / Ασκήσεις / Σκοπιές / Φυλακές / Στερήσεις Εξόδου - Η ψυχική μας κατάσταση / Η ψυχολογία του φαντάρου - Σχέσεις εξουσίας και δικαιοσύνη στον στρατό - Σύγκριση της ζωής μας έξω με την ζωή μέσα - Η κατάσταση του Ελληνικού Στρατού - Γενικότερου τύπου προβληματισμοί και σκέψεις Όποιος έχει λίγο μεράκι μπορεί να κάνει μικρά θαύματα εδώ. Όπως προαναφέρθηκε, αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσπάθεια παρακαλώ στείλτε ένα email στην διεύθυνση: fantaros@gmail.com με μια μικρή περιγραφή σας και θα λάβετε απάντηση άμεσα. Παράθεση fantaros.net - Συλλογικό Blog για την ζωή των στρατευμένων Searchius - Ας ενώσουμε τα bookmarks μας και ας φτιάξουμε μια μηχανη αναζήτησης που να βρισκει αυτο που πραγματικά θέλουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Mε πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα να πάω να πάρω το χαρτί για να δω που θα πάω!! :yahoo: Γιατί δεν το στειλαν όμως με τα ΕΛΤΑ και πρέπει να πάω να το πάρω από την αστυνομία; :confused: Whatever αυριο θα πάω να το πάρω και θα πω που πάω και εγώ! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 ετσι ειναι και εγω οταν πηγα για αναβολη και τετοια μου ειπαν θα με ειδοποιησουν απο το Α.Τ. γι'αυτο να εδινα στοιχεια στανταρ για να με βρουνε. φιλαρακο οταν πας...πες μας πως ειναι και σε μας! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Mε πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα να πάω να πάρω το χαρτί για να δω που θα πάω!! :yahoo: Γιατί δεν το στειλαν όμως με τα ΕΛΤΑ και πρέπει να πάω να το πάρω από την αστυνομία; :confused: Whatever αυριο θα πάω να το πάρω και θα πω που πάω και εγώ! :whistle: ελπιζω να ερθεις κοντα μου:devil: καπου κοντα στο κεεδ κεπαλ σχαλ καπου εδω κοντα ομως...:p mplip ακομη περιμενω να δω την φατσα σου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Mε πήραν τηλέφωνο από το αστυνομικό τμήμα να πάω να πάρω το χαρτί για να δω που θα πάω!! :yahoo: Γιατί δεν το στειλαν όμως με τα ΕΛΤΑ και πρέπει να πάω να το πάρω από την αστυνομία; :confused: :whistle: Με τα ΕΛΤΑ μπορεί να χαθούν :rolleyes: Ο Ε.Σ. πρέπει να είναι σίγουρος ότι ενημερώθηκες, μήπως και δεν πας :D Άστα να πάνε... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Eγω παρουσιάζομαι 16-2 στην Θήβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 θελω ενας μονιμας στην αεροπορια σε καλη θεση αν γραφει κανεις εδω να μου στειλει ενα Pm διοτι θελω να μαθω τι στο καλο υπαρχει στην αντιοχεια στο κοπλο της αλεξανδρεπας:mad: οποιος ξερει κατι ας μου στειλει Pm :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 gia sas paidia. mou irthe to xarti epitelous... parousiazomai stis 13/2 stis diavivaseis kalamata.exo merikes erotiseis: 1)to xarti pano leei kedb/eod k exei endeiksi yea. ola ta ksero ektos apo to eod.ti simainei eod?? 2)san soma i diavivaseis einai kala???stin kalamata pos einai oi sinthikes?? 3)exo akousei oti se polles periptoseis einai dinati akoma k metataksi apo diavivaseis se allo soma tou stratou (p.x peziko) .diladi den einai sigouro an tha meino diavivaseis??? 4)osoi gnorizete,postarete plz k kamia kali eidikotita (pou na exei k deuteri metathesi konta stin athina tha itan kalitera) 5)pos na apofigo na gino yea?? gia na gineis prepei na eisai i1 apo oti exo akousei...opote mallon den tha me paroun afou exo allergia e?? **na pao se allergiologo,ofthalmiatro gia ekstaseis k na mou dosoun veveoseis h den exei noima??? genika osoi mporeite help me gia na ksero pente deka pragmata gia tis diavivasis euxaristo Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 gia sas paidia. mou irthe to xarti epitelous... parousiazomai stis 13/2 stis diavivaseis kalamata.exo merikes erotiseis: 2)san soma i diavivaseis einai kala???stin kalamata pos einai oi sinthikes?? 5)pos na apofigo na gino yea?? gia na gineis prepei na eisai i1 apo oti exo akousei...opote mallon den tha me paroun afou exo allergia e?? Αυτά που θα σου πω δεν είναι από προσωπική πείρα , αλλά από αυτά που μου έχουν πεί οι παλαιότεροι. Όσον αφορά το 2), η απάντηση είναι :ΝΑΙ! Στις διαβιβάσεις οι περισσότεροι περνάνε πολύ καλά!! (Τυχεράκια) Όσον αφορά το 5), εγώ δεν θα έβαζα και στοίχημα! Τι εννοώ : κανονικά δεν μπορούν να σε αναγκάσουν , αλλά αν έχουν έλλειψη από άτομα; Η αλλεργία που αναφέρεις δεν μου φαίνεται και τόοοοοοοοοοοοσο τραγικό πρόβλημα! Καλός φαντάρος , αδελφέ!!! Και εγώ Φλεβάρη παρουσιάζομαι , αλλά δεν έχω μάθει ακόμα που... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 gia sas paidia. mou irthe to xarti epitelous... parousiazomai stis 13/2 stis diavivaseis kalamata.exo merikes erotiseis: 1)to xarti pano leei kedb/eod k exei endeiksi yea. ola ta ksero ektos apo to eod.ti simainei eod?? 2)san soma i diavivaseis einai kala???stin kalamata pos einai oi sinthikes?? 3)exo akousei oti se polles periptoseis einai dinati akoma k metataksi apo diavivaseis se allo soma tou stratou (p.x peziko) .diladi den einai sigouro an tha meino diavivaseis??? 4)osoi gnorizete,postarete plz k kamia kali eidikotita (pou na exei k deuteri metathesi konta stin athina tha itan kalitera) 5)pos na apofigo na gino yea?? gia na gineis prepei na eisai i1 apo oti exo akousei...opote mallon den tha me paroun afou exo allergia e?? **na pao se allergiologo,ofthalmiatro gia ekstaseis k na mou dosoun veveoseis h den exei noima??? genika osoi mporeite help me gia na ksero pente deka pragmata gia tis diavivasis euxaristo αν θες ελα απο ειδ.δυναμεις ειδικα αν παρεις ειδικοτητα τρεχα αμεσως σε κανα ετεθ που θα εχεις και τα καλα σου (οχι ομως 4 ετεθ οπου εκει πας για βαθυ ομοιομορφο μαυρισμα):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 αν θες ελα απο ειδ.δυναμεις ειδικα αν παρεις ειδικοτητα τρεχα αμεσως σε κανα ετεθ που θα εχεις και τα καλα σου (οχι ομως 4 ετεθ οπου εκει πας για βαθυ ομοιομορφο μαυρισμα):p mpa den tha to elega....antoxes den exo k polles k den me voitha k o somatotipos mou.kalitera kapoia alli eidikotita pou einai pio xalara. Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 osoi mporeite apantiste stis erotiseis mou pls!! k kati allo ( sorry gia tin asxetosini mou): oi diavivaseis einai autonomo soma h afou paro tin eidikotita mou ensomatonomai se allo soma tou stratou ksiras?? diladi mporei na paro kapoia eidikotita k na mpo se stratopedo pezikou??? episis na diloso oti exo allergia h oxi?? mou eipane oti ama to diloso iaparxei kindinos na me metataksoun k na min paramino diavivaseis.eseis ti lete?? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts