Baator Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Από επίσημη πληροφόρηση στο εγγύς μέλλον (στο προσεχές έτος τουλάχιστον) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μειωθεί περαιτέρω η θητεία. Ο θεσμός των ΕΠ.ΟΠ δεν πάει καλά οπότε αναιρούνται όλα τα σχέδια περί μείωσης. Να συμπληρώσω εγώ: "Και δεν σας χάλασε". :D Β'04 ΤΕΛΟΣ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 paidia na rotiso kai ego kati...irthe sto sxolio mesti vdomada ena xarti gia strato gia aftous pou ine genimenoi to 88,ego prepei na pao kapou 2/1.diavasa ena karo xartia prepei na exo mazi mou...mporei na mou pi kapios ti prepei na kano kai ti tha kano eki?(kala meta ti protoxronia vrikan kai aftoi????) Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 paidia na rotiso kai ego kati...irthe sto sxolio mesti vdomada ena xarti gia strato gia aftous pou ine genimenoi to 88,ego prepei na pao kapou 2/1.diavasa ena karo xartia prepei na exo mazi mou...mporei na mou pi kapios ti prepei na kano kai ti tha kano eki?(kala meta ti protoxronia vrikan kai aftoi????) Περνάς περιοδεύων. Θα πας στο στρατολογικό γραφείο που αναφέρει το χαρτί σου και θα περιμένεις καμιά ώρα στην ουρά μαζί με αρκετά άλλα παιδιά που θα είναι στην ίδια φάση με σένα. Η διαδικασία αυτή καθαυτή κρατάει ελάχιστα λεπτά, ουσιαστικά ένα χαρτί συμπληρώνεις με τα στοιχεία σου (γραμματικές γνώσεις, προβλήματα υγείας, που θα ήθελες να υπηρετήσεις :p ) κτλ. Μετά παίρνεις αναβολή και τους χαιρετάς. Χαβαλέ έχει αλλά και αυτοί, όντως, 2 του μηνός πήγαν και σας έβαλαν;;; Στον ύπνο τους σας είδαν; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Λογικά θα είναι 1/2.Αν το βάλανε 2/1 είναι καραγκιόζηδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Η διαδικασια μπορει να γινει και σε ΚΕΠ. Τουλαχιστον,εγω,πριν δυο χρονια,δεν χρειαστηκε να παω σε στρατολογικο γραφειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 o ypoyrgos shmera paradexteike k epishma oti mas koroidepse kai oti anaballetai h meiwsh... http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=2407&forum=2&start=180&189 idou h eksaggelia: http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=2407&forum=2&14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreaming Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Zer0cooL24 όταν σου έρθει το χαρτί πες που παρουσιάζεσαι μπορεί να είμαστε μαζι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SMINITIS Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ&ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΘΗΝΑ-ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΟΥΣ&ΣΚΟΠΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΜΟΝΑΔΕΣ-ΟΛΚΑ,ΥΠΕΠΑ,ΥΕΕΠΠ/ΠΑ,ΤΑΑ,ΔΣΤΑ,ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ,ΑΑΥΕ,ΚΑΙ,ΤΑΣΑ,ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ&ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥΣ&ΣΚΟΠΙΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Φίλε SMINITIS, καλωσήρθες στην παρέα μας! :) Όπως είδες, τα δύο ποστς που έκανες, ενώθηκαν σε ένα, καθώς δεν είναι και ότι καλύτερο (αισθητικά αλλά και για πρακτικούς λόγους) να διαβάζουμε πολλά συνεχόμενα ποστς του ίδιου χρήστη. Αν θέλεις σε ένα μήνυμά σου να προσθέσεις ή να αλλάξεις κάτι, μπορείς να πατήσεις το κουμπάκι (ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ) και όχι να κάνεις νέο ποστ... ;) Επίσης, να σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες και όχι με κεφαλαία, γιατί τα μικρά είναι περισσότερο ευανάγνωστα από τα κεφαλαία (τα οποία συν τοις άλλοις σημαίνουν ότι φωνάζεις). ;) Για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με τη λειτουργία του φόρουμ, μπορείς να κοιτάξεις τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης ή να μας στείλεις Προσωπικό Μήνυμα με το ερώτημά σου. :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Zer0cooL24 όταν σου έρθει το χαρτί πες που παρουσιάζεσαι μπορεί να είμαστε μαζι:p Το μονο σιγουρο ειναι οτι παρουσιαζομαι Αρτα...Απλα δεν ξερω ημερομηνια ακριβως και γενικοτερα το πως θα ειναι...Εχουμε λιγες μερες ελευθεριας ακομα,ας τις χαρουμε!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laplace Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Το μονο σιγουρο ειναι οτι παρουσιαζομαι Αρτα...Απλα δεν ξερω ημερομηνια ακριβως και γενικοτερα το πως θα ειναι...Εχουμε λιγες μερες ελευθεριας ακομα,ας τις χαρουμε!!!:) Ποτε μας έρχεται το χαρτι???ασχετο, παιδια πολυ ήρεμους σας κόβω..μονο εμένα με εχει πάρει απο κάτω?? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Ποτε μας έρχεται το χαρτι???ασχετο, παιδια πολυ ήρεμους σας κόβω..μονο εμένα με εχει πάρει απο κάτω?? :X ΑΠΟ ΚΑΤΩ;;;;;:blink: Ε, όχι κι' από κάτω ρε φίλε!!! :blink: Εγώ μόνο από πάνω βολεύομαι!!! :p Εγώ παρουσιάζομαι τον Φλεβάρη , δεν ξέρω ακόμα που , αλλά το όλο θέμα δεν με αγχώνει καθόλου... Είμαι πάντα αισιόδοξος (ή απλά χαζοχαρούμενος). :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 ΑΠΟ ΚΑΤΩ;;;;;:blink: Ε, όχι κι' από κάτω ρε φίλε!!! :blink: Εγώ μόνο από πάνω βολεύομαι!!! :p Εγώ παρουσιάζομαι τον Φλεβάρη , δεν ξέρω ακόμα που , αλλά το όλο θέμα δεν με αγχώνει καθόλου... Είμαι πάντα αισιόδοξος (ή απλά χαζοχαρούμενος). :D Κράτα αυτή την ψυχολογία μέχρι τέλους και θα περάσεις γ@μ@τη θητεία. Το πιό σημαντικό εκεί μέσα είναι το θέμα ψυχολογίας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 Κράτα αυτή την ψυχολογία μέχρι τέλους και θα περάσεις γ@μ@τη θητεία. Το πιό σημαντικό εκεί μέσα είναι το θέμα ψυχολογίας Αυτό θα κάνω , μεγάλε. Πιστεύω ότι (σχεδόν) τίποτα δεν μπορεί να μου σπάσει την ψυχολογία. Ίσως φταίει το ότι έχω βγει από μικρός στα δύσκολα και έχω φάει τόσες πολλές σφαλιάρες που τώρα πια σχεδόν τίποτα δεν με πτοεί... Έχω μάθει να λέω : "Δόξα το Θεό"!!! 12 μήνες είναι , θα περάσουν... Σκέψου και αυτούς που έκαναν 18μηνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 gia sas paidia k kali xronia. na sas rotiso kati:mpaino fevrouario strato ( h nautiko, tha deiksei) pote peripou na perimeno to xarti katataksis??mipos exete idea?ante giati me exei piasei agonia pou tha mpo.... (exo akousei k kati treles periptoseis pou to xarti erxete dio meres prin mpeis :shock: isxiei?? ) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 gia sas paidia k kali xronia. na sas rotiso kati:mpaino fevrouario strato ( h nautiko, tha deiksei) pote peripou na perimeno to xarti katataksis??mipos exete idea?ante giati me exei piasei agonia pou tha mpo.... (exo akousei k kati treles periptoseis pou to xarti erxete dio meres prin mpeis :shock: isxiei?? ) Καλησπερα.λογικα μεσα αυτου του μηνα θα ερθει το προσκλητηριο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Δεν ξέρω αν μάθατε αλλά ένα θέμα που αφορά όλους τους Έλληνες εξωτερικού. Η θητεία παραμένει μεν στους 6 μήνες, αλλά μειώνεται στους 3 για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό. Δεν ίσχυε αυτό μέχρι τώρα. Επίσης θεωρείται κάποιος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού οπότε και δικαιούται 6μηνο αν συμπληρώσει 11ετία. Πώς όμως προσμετράται η 11ετία; Εδώ άλλαξε κάτι. Τα χρόνια που σπουδάζει κάποιος στην Ελλάδα και εφόσον οι γονείς του είναι εξωτερικό προσμετρώνται σα να μένεις εξωτερικό. :w00t: Έχετε ενημερωθεί για αυτό; Είναι επίσημη ενημέρωση, δημοσιεύτηκε μάλιστα και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Καλησπερα.λογικα μεσα αυτου του μηνα θα ερθει το προσκλητηριο:) Το προσκλητηριο,μου επεσε απ τα χερια...οχι δε γινεται δεν ειναι δυνατον.....!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Είμαι 14.11.1987 ποτε θα μου ερθει το σκατοχαρτο για να παρουσιαστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zio10 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Παιδιά είχαμε κανένα νεότερο για μείωση θητείας? Άκουσα πρόσφατα ότι ανακοινώθηκε 11μηνο αλλά μόνο για το πεζικό (ναυτικό, αεροπορία παραμένουν 12μηνο), ισχύει? Το ναυτικό τι λέει? Είναι τόσο καλά όσο λένε? Παράθεση ..κάτι μαγικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Παιδιά είχαμε κανένα νεότερο για μείωση θητείας? Άκουσα πρόσφατα ότι ανακοινώθηκε 11μηνο αλλά μόνο για το πεζικό (ναυτικό, αεροπορία παραμένουν 12μηνο), ισχύει? Το ναυτικό τι λέει? Είναι τόσο καλά όσο λένε? Ολόκληρο το νέο νομοσχέδιο για τον στρατό είναι στο παρακάτω pdf αρχείο. Επίσημα πράματα, Εφημερίδα της Κυβερνήσεως επικυρωμένη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η θητεία παραμένει ως έχει, καμιά μείωση εκτός αυτής που ανέφερα παραπάνω για τους Έλληνες του εξωτερικού που γεννήθηκαν στην αλλοδαπή. http://www.stratologia.gr/N.3421)05.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Ξενερωτε!!! Ασε μας να παραμυθιαστουμε λιγο και να χαζοχαιρομαστε...!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Ηρθε σε κανεναν το χαρτι για την ημερομηνια που παρουσιαζομαστε στο πεζικο τον Φεβρουαριο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Ηρθε σε κανεναν το χαρτι για την ημερομηνια που παρουσιαζομαστε στο πεζικο τον Φεβρουαριο ???? Εγώ παρουσιάζομαι τον Φεβρουάριο αλλά δεν μου έχει έρθει το χαρτί ακόμα!! Θυμάμαι ότι στην στρατολογία , μου είπαν ότι εγώ πρέπει να ρωτάω κατά τακτά χρονικά διαστήματα για να μάθω που και πότε παρουσιάζομαι. Λογικό, γιατί αν έρθει το χαρτί τελευταία στιγμή... Έχει μάθει κανείς που και πότε, παρουσιάζεται; Σήμερα θα πάω να ρωτήσω , αν και πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Oyte mena mou rthe. Tha paw apo vdomada stratologia giati twra pnigomai :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts