Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη Σαμο που υπηρετησα, στο Καρλόβασι, ειχαμε και τους μηχανικαριους στην ιδια μοναδα, οι οποιοι απο υπηρεσιες..ψιχουλα, σε σχεση με εμας. Αλλα οταν ημουν στο κεντρο, στην Αυλωνα, οι τεθωρακισμενοι κανανε πολυ περισσοτερες υπηρεσιες απο εμας (υγειονομικο). Γενικα εγω απο υπηρεσιες ημουν καπου στην μεση. Το πολυ δυο μερες υπηρεσια και μια εξω, ποτε δεν με πηγε εμπλοκη 5 μερες πχ, αλλα ουτε και εξοδουχος 5 μερες σερι.

Βύσμα(τικό)(ς) εννούσα.. :ninja:

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα.Ειχα παρει 2 χρόνια αναβολή για πανελλήνιες και δεν πέρασα ούτε πέρυσι για λίγο.Φετος ειναι η τελευταία χρονια της αναβολής αλλα δεν έχω την δύναμη ούτε να τρέξω για αιτήσεις ούτε για εξετάσεις.Να κόψω την αναβολή δεν παίζει γιατι πρόκειται να κάνω μια ψιλοεπεμβαση στο γόνατο(αρθροσκόπηση) σε 1-2 μήνες οποτε δεν μπορώ να πάω στρατό τώρα.Γνωριζετε τις συνέπειες θα εχω αν δεν πάω φέτος για πανελλήνιες?

Γιατί δεν πας και αφού κάνεις την επέμβαση να διακόψεις πάλι;

Γιατι δεν γνωριζω ποτε ακριβως θα κάνω την επέμβαση και αν τύχει να με πάρουν τότε.Εψαξα να βρω ποτε μπορώ να διακόψω την αναβολή και βρηκα αυτο http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/anavoli_6.asp όπου θεωρητικά αν την έκοβα τώρα θα έμπαινα με του Αυγούστου.Αλλα νομίζω έχουν προστεθεί αλλες 2 ΕΣΣΟ οποτε δεν μπορώ να βρω ακριβως τι παίζει.Γενικα είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση μου αλλα το ψάχνω..!

Mηχανικο ο mol, υγειονομικο ο STEF, ΣΕΜ εγω... καλα είμαστε!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Γιατι δεν γνωριζω ποτε ακριβως θα κάνω την επέμβαση και αν τύχει να με πάρουν τότε.Εψαξα να βρω ποτε μπορώ να διακόψω την αναβολή και βρηκα αυτο http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/anavoli_6.asp όπου θεωρητικά αν την έκοβα τώρα θα έμπαινα με του Αυγούστου.Αλλα νομίζω έχουν προστεθεί αλλες 2 ΕΣΣΟ οποτε δεν μπορώ να βρω ακριβως τι παίζει.Γενικα είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση μου αλλα το ψάχνω..!

Καλά κάνεις και το ψάχνεις, αλλά γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την στρατολογία να σε βοηθήσουν;

κινητο με καμερα περναει "ευκολα" στο ναυπλιο; σε τσεπη απο μπουφαν πχ...

παμε που παμε φανταροι, τουλαχιστον να χουμε καμια φωτο απ τις πρωτες ψαρωμενες μερες

μπαινει κανεις ναυπλιο στις 11/3?

με πηραν μηχανικο. τι παιζει εκει;

ελα ρε φίλε, και εμενα για μηχανικό με πήρανε στισ 11/3 ναυπλιο. αντε να δούμε αν και ακούω ότι είναι μια χαρά!

Καλά κάνεις και το ψάχνεις, αλλά γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την στρατολογία να σε βοηθήσουν;

Ναι έχεις δικιο απλως σκέφτηκα πρώτα να γραψω εδω!! :)

ελα ρε φίλε, και εμενα για μηχανικό με πήρανε στισ 11/3 ναυπλιο. αντε να δούμε αν και ακούω ότι είναι μια χαρά!

Κομπλε ειναι παιδες.

PaOk RE!!!!

Εγω το ειχα στην εσωτερικη τσεπη στο μπουφαν. Και μην πατε νωρις πρωι πρωι τραβατε κατα την 13:00
PaOk RE!!!!

α δε παιζει ψαξιμο δηλαδη.

κατα τις 10-11 δεν ειναι καλα;

Βαλίτσα θα την ανοίξουν σίγουρα πιστεύω (το πόσο καλά θα την ψάξουν είναι και θέμα τύχης), Τώρα για αυτά που μπορεί να έχεις πάνω σου, εμένα με ρώτησαν απλά να τους δείξω το κινητό μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

καλα, για βαλιτσα δε με απασχολει

το κινητο σε εσωτερικη τσεπη λοιπον. το πολυ πολυ να το κρατησουν μεχρι να φυγω απο κει

με το ηλεκτρονικο τσιγαρο τι γινεται; θελω να παρω 3-4 λαδακια(+φορτιστης-καλωδιο) να με βρισκονται

Παρε να έχεις 2 3 evod και αρκετές κεφαλές kangertech (για protank) να εισαι κομπλέ.

Μοντ έχεις η με τα ψέματα; :lol: :p

Στο κεντρο καλύτερα πάρε ένα κινητό της πλακας με καλη αυτονομία γιατι πέφτει κλέψιμο. Κρίμα είναι να το χάσεις/χαλασεις.

τσιγαρο της πλακας εχω. με καλυπτει προς το παρων (αν μαζεψω κανα ευρω θα παω για καλυτερο)

θα παρω το νοκια 101(2σιμ) για να το δειξω(να το χω ομιλια και σμσ) και καποιο σμαρτ (στην τσεπη) για ιντερνετ (ισα ισα να ενημερωνομαι και να τσεκαρω μειλ). δε θα παρω το καλο ;) κανα της πλακας ισα ισα να κανω τη δουλεια μου

Παιδιά αντικείμενα αξίας και στρατόπεδα δεν συμβαδίζουν.Ότι μπακατέλα έχετε αυτή να πάρετε. Αλλιώς θα κάνετε κανά κλεφτρόνι μάγκα.

α δε παιζει ψαξιμο δηλαδη.

κατα τις 10-11 δεν ειναι καλα;

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου ανοιξουν βαλιτσα οσο πιο νωρις μπεις τοσο πιο πολυ ψαξιμο θα φας κ χωσε επισης.Οταν παρουσιαστικα Κορινθο το πρωι εφτασα πηγα ηπια καφε εφαγα κ μετα μπηκα σειρες μου που πηγαν νωρις αλλους τσιμπησανε κ χωσανε μαγειρεια αλλους αποθηκη κτλ το μονο προβλημα αν μπεις αργα ειναι να μην βρεις νουμερα σε παραλλαγη η αρβυλες που ειναι δυσκολο αλλα οχι απιθανο.Επισης ποτε μην αφησεις κιν να φορτιζει στο κεντρο θα εισαι τυχερος αν βρεις τον φορτιστη

Edited by efmakis

θα παρω το νοκια 101(2σιμ) για να το δειξω(να το χω ομιλια και σμσ) και καποιο σμαρτ (στην τσεπη) για ιντερνετ (ισα ισα να ενημερωνομαι και να τσεκαρω μειλ). δε θα παρω το καλο ;) κανα της πλακας ισα ισα να κανω τη δουλεια μου

Γιατί δεν παίρνεις ενα φθηνό με gprs για να τσεκάρεις τα μειλ σου για να μην πάρεις μαζί σου το smart?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...