REDHOTSTEF Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Στη Σαμο που υπηρετησα, στο Καρλόβασι, ειχαμε και τους μηχανικαριους στην ιδια μοναδα, οι οποιοι απο υπηρεσιες..ψιχουλα, σε σχεση με εμας. Αλλα οταν ημουν στο κεντρο, στην Αυλωνα, οι τεθωρακισμενοι κανανε πολυ περισσοτερες υπηρεσιες απο εμας (υγειονομικο). Γενικα εγω απο υπηρεσιες ημουν καπου στην μεση. Το πολυ δυο μερες υπηρεσια και μια εξω, ποτε δεν με πηγε εμπλοκη 5 μερες πχ, αλλα ουτε και εξοδουχος 5 μερες σερι. Βύσμα(τικό)(ς) εννούσα.. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Καλησπέρα.Ειχα παρει 2 χρόνια αναβολή για πανελλήνιες και δεν πέρασα ούτε πέρυσι για λίγο.Φετος ειναι η τελευταία χρονια της αναβολής αλλα δεν έχω την δύναμη ούτε να τρέξω για αιτήσεις ούτε για εξετάσεις.Να κόψω την αναβολή δεν παίζει γιατι πρόκειται να κάνω μια ψιλοεπεμβαση στο γόνατο(αρθροσκόπηση) σε 1-2 μήνες οποτε δεν μπορώ να πάω στρατό τώρα.Γνωριζετε τις συνέπειες θα εχω αν δεν πάω φέτος για πανελλήνιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Γιατί δεν πας και αφού κάνεις την επέμβαση να διακόψεις πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Γιατί δεν πας και αφού κάνεις την επέμβαση να διακόψεις πάλι; Γιατι δεν γνωριζω ποτε ακριβως θα κάνω την επέμβαση και αν τύχει να με πάρουν τότε.Εψαξα να βρω ποτε μπορώ να διακόψω την αναβολή και βρηκα αυτο http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/anavoli_6.asp όπου θεωρητικά αν την έκοβα τώρα θα έμπαινα με του Αυγούστου.Αλλα νομίζω έχουν προστεθεί αλλες 2 ΕΣΣΟ οποτε δεν μπορώ να βρω ακριβως τι παίζει.Γενικα είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση μου αλλα το ψάχνω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Mηχανικο ο mol, υγειονομικο ο STEF, ΣΕΜ εγω... καλα είμαστε! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Γιατι δεν γνωριζω ποτε ακριβως θα κάνω την επέμβαση και αν τύχει να με πάρουν τότε.Εψαξα να βρω ποτε μπορώ να διακόψω την αναβολή και βρηκα αυτο http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/anavoli_6.asp όπου θεωρητικά αν την έκοβα τώρα θα έμπαινα με του Αυγούστου.Αλλα νομίζω έχουν προστεθεί αλλες 2 ΕΣΣΟ οποτε δεν μπορώ να βρω ακριβως τι παίζει.Γενικα είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση μου αλλα το ψάχνω..! Καλά κάνεις και το ψάχνεις, αλλά γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την στρατολογία να σε βοηθήσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 290 σειρα εδω, Αεροπορια Στρατου (ελικοπτερα), και εννοειτε 3,5mm κι εγω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_7hill Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 11/3 ΚΕΜΧ παρουσιάζομαι και εγώ, από θεσσαλονίκη είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 κινητο με καμερα περναει "ευκολα" στο ναυπλιο; σε τσεπη απο μπουφαν πχ... παμε που παμε φανταροι, τουλαχιστον να χουμε καμια φωτο απ τις πρωτες ψαρωμενες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_7hill Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 μπαινει κανεις ναυπλιο στις 11/3? με πηραν μηχανικο. τι παιζει εκει; ελα ρε φίλε, και εμενα για μηχανικό με πήρανε στισ 11/3 ναυπλιο. αντε να δούμε αν και ακούω ότι είναι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 σε στειλα πμ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλά κάνεις και το ψάχνεις, αλλά γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την στρατολογία να σε βοηθήσουν; Ναι έχεις δικιο απλως σκέφτηκα πρώτα να γραψω εδω!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 ελα ρε φίλε, και εμενα για μηχανικό με πήρανε στισ 11/3 ναυπλιο. αντε να δούμε αν και ακούω ότι είναι μια χαρά! Κομπλε ειναι παιδες. Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ωραια τα νεα! Για κινητο με καμερα κανα τιπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Εγω το ειχα στην εσωτερικη τσεπη στο μπουφαν. Και μην πατε νωρις πρωι πρωι τραβατε κατα την 13:00 Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 α δε παιζει ψαξιμο δηλαδη. κατα τις 10-11 δεν ειναι καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 α δε παιζει ψαξιμο δηλαδη. κατα τις 10-11 δεν ειναι καλα; Βαλίτσα θα την ανοίξουν σίγουρα πιστεύω (το πόσο καλά θα την ψάξουν είναι και θέμα τύχης), Τώρα για αυτά που μπορεί να έχεις πάνω σου, εμένα με ρώτησαν απλά να τους δείξω το κινητό μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 καλα, για βαλιτσα δε με απασχολει το κινητο σε εσωτερικη τσεπη λοιπον. το πολυ πολυ να το κρατησουν μεχρι να φυγω απο κει με το ηλεκτρονικο τσιγαρο τι γινεται; θελω να παρω 3-4 λαδακια(+φορτιστης-καλωδιο) να με βρισκονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παρε να έχεις 2 3 evod και αρκετές κεφαλές kangertech (για protank) να εισαι κομπλέ. Μοντ έχεις η με τα ψέματα; :lol: :p Στο κεντρο καλύτερα πάρε ένα κινητό της πλακας με καλη αυτονομία γιατι πέφτει κλέψιμο. Κρίμα είναι να το χάσεις/χαλασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 τσιγαρο της πλακας εχω. με καλυπτει προς το παρων (αν μαζεψω κανα ευρω θα παω για καλυτερο) θα παρω το νοκια 101(2σιμ) για να το δειξω(να το χω ομιλια και σμσ) και καποιο σμαρτ (στην τσεπη) για ιντερνετ (ισα ισα να ενημερωνομαι και να τσεκαρω μειλ). δε θα παρω το καλο ;) κανα της πλακας ισα ισα να κανω τη δουλεια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Παιδιά αντικείμενα αξίας και στρατόπεδα δεν συμβαδίζουν.Ότι μπακατέλα έχετε αυτή να πάρετε. Αλλιώς θα κάνετε κανά κλεφτρόνι μάγκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) α δε παιζει ψαξιμο δηλαδη. κατα τις 10-11 δεν ειναι καλα; Δεν υπαρχει περιπτωση να μην σου ανοιξουν βαλιτσα οσο πιο νωρις μπεις τοσο πιο πολυ ψαξιμο θα φας κ χωσε επισης.Οταν παρουσιαστικα Κορινθο το πρωι εφτασα πηγα ηπια καφε εφαγα κ μετα μπηκα σειρες μου που πηγαν νωρις αλλους τσιμπησανε κ χωσανε μαγειρεια αλλους αποθηκη κτλ το μονο προβλημα αν μπεις αργα ειναι να μην βρεις νουμερα σε παραλλαγη η αρβυλες που ειναι δυσκολο αλλα οχι απιθανο.Επισης ποτε μην αφησεις κιν να φορτιζει στο κεντρο θα εισαι τυχερος αν βρεις τον φορτιστη Edited February 13, 2014 by efmakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 θα παρω το νοκια 101(2σιμ) για να το δειξω(να το χω ομιλια και σμσ) και καποιο σμαρτ (στην τσεπη) για ιντερνετ (ισα ισα να ενημερωνομαι και να τσεκαρω μειλ). δε θα παρω το καλο ;) κανα της πλακας ισα ισα να κανω τη δουλεια μου Γιατί δεν παίρνεις ενα φθηνό με gprs για να τσεκάρεις τα μειλ σου για να μην πάρεις μαζί σου το smart? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 εχεις να προτεινεις καποιο χωρις καμερα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 SE W950; Παλιό ε; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts