Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε σύγκριση με άλλα κέντρα είναι αρκετά πιο ζόρικα,όχι τίποτα τρελό απλά στα περισσότερα ξύνονται.

επίσης είναι μικρό το στρατόπεδο και δεν βολέυει για πολλά-πολλά.

τέλος πέρσι τέτοια εποχή που είχα μπει και εγώ είχε αρκετό κρύο τα βράδυα λόγω υγρασίας αν και τα πρωινά με το κοντομάνικο είχαμε σκάσει.οπότε θέλει προσοχή μην την αρπαξεις.

σεντονια και λοιπά άλλα αντικείμενα δικά σου αφήνουν "με δική σου όμως ευθύνη" αν σε τσιμπήσουν γενικά αλλά δεν λενε τίποτα γιατι αν τους θίξεις θεμα καθαριότητας δεν μπορούν να το αντικρούσουν.

το μονο θέμα είναι η φόρτιση του κινητού,θες οπωσδήποτε πολύπριζο μαζί σου,δεν εχουν μεσα οι θάλαμοι πρίζες οπότε αναγκαστηκα πάνε όλοι ΚΨΜ.

ό,τι άλλο χρειαστείς στείλε πμ:D

σε ποιον αναφερεσαι;

Αναφέρομαι στον φίλο που ρώτησε για το μεσολλόγι.

επίης δεν εχει καμια σχεση με ευζωνες κλπ.περνουν κανονικά και μαζευουν κοσμο όπως παντου,απλά το όνομα εχει μεινει ως Συνταγμα ευζωνων για ιστορικούς λογους.

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παίδες!! Μπαίνω Νοέμβρη κεεμ Σπάρτης και θα ήθελα από κάποιους που ήταν εκεί πρόσφατα λεπτομέρειες. Τι συνθήκες επικρατούν όπως τουαλέτες μπάνια ΚΨΜ και λοιπά. Επίσης τη διαδικασία της πρώτης μέρας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καταρχήν εγώ ήμουν εκεί το 2010. To KΨΜ δεν έλεγε και πολλά. Οι τουαλέτες πάντως ήταν εξαρτάται από ποιο λόχο ήσουν. Ο 1ος δεν είχε κακές νομίζω και λογικά και ο 3ος (ο νεότερος γενικά εχει κάποιες "ανέσεις" και θεωρείται βυσματικός). Ο 2ος όμως που ήμουν είχε χάλια τουαλέτες. Οι βρύσες και τα ντουζ επίσης όταν ήμουν υπολειτουργούσαν. Συγκριτικά με Αυλώνα που είχα φίλο που ήταν στους πεζοναύτες μου χε πει ότι της Σπάρτης του φάνηκαν χειρότερες. Αλλά στρατό αυτό που θα μάθεις δεν είναι να χειρίζεσαι όπλα κοκ...αλλά να ανέχεσαι την μπόχα και την βρώμα ορισμένων:lol:

Το φαί από την άλλη όταν πήγα ήταν πάρα πολύ καλό...Με συνοδεία αναψυκτικού, φρούτου, παγωτού ή γλυκού πολλές φορές.

• 3 weeks later...
τεθωρακισμένα αυλώνα 14 νοεμβριου κανείς ?

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Στο κεεμ εγώ που πήγα για εκπαίδευση, λόγω κόσμου οι τουαλέτες ήταν χάλια μόνιμα και είχε πολύ λίγα μπάνια για τόσα άτομα.με τόσο κόσμο επίσης οι υπηρεσίες μας πήγαιναν μια μέσα πέντε έξω. Φαγητά είχε πολύ καλά και κψμ με αρκετά πράγματα.Α στο κψμ έχει και ίντερνετ καφέ:D . Οι περιπολοι ήταν θυμάμαι τεράστιοι λόγω έκτασης του στρατοπέδου.Κατά τα άλλα καλά ήταν.

καλησπερα μου ειπε ο θειος μου που ειναι πυροσβεστης οτι μπορουμε να παμε φανταροι για λιγους μηνες να ξανα γυρισουμε σπιτια μας και συην συνεχεια οποτε θελουμε να ξανα μπουμε και ουτο καθε εξης πολυ ενδιαφερον!. ξερει κανενας τι προυποθεσεις εχει αυτο; με ενδιαφερει επειδη εχουμε οικογενειακα θεματα μεσα στο σπιτι..

καλησπερα μου ειπε ο θειος μου που ειναι πυροσβεστης οτι μπορουμε να παμε φανταροι για λιγους μηνες να ξανα γυρισουμε σπιτια μας και συην συνεχεια οποτε θελουμε να ξανα μπουμε και ουτο καθε εξης πολυ ενδιαφερον!. ξερει κανενας τι προυποθεσεις εχει αυτο; με ενδιαφερει επειδη εχουμε οικογενειακα θεματα μεσα στο σπιτι..

Προφανώς εννοείς να παίρνεις αναβολές. Δεν είναι και ότι καλύτερο... Μια και έξω θα έλεγα εγώ αλλά αν είναι ανάγκη τι να πω, κάνε το έτσι..

Στο κεεμ εγώ που πήγα για εκπαίδευση, λόγω κόσμου οι τουαλέτες ήταν χάλια μόνιμα και είχε πολύ λίγα μπάνια για τόσα άτομα.με τόσο κόσμο επίσης οι υπηρεσίες μας πήγαιναν μια μέσα πέντε έξω. Φαγητά είχε πολύ καλά και κψμ με αρκετά πράγματα.Α στο κψμ έχει και ίντερνετ καφέ:D . Οι περιπολοι ήταν θυμάμαι τεράστιοι λόγω έκτασης του στρατοπέδου.Κατά τα άλλα καλά ήταν.

Πότε ήσουνα κεεμ; Τόσο χάλια οι τουαλέτες; Net cafe; Πόσα pc;

Πότε ήσουνα κεεμ; Τόσο χάλια οι τουαλέτες; Net cafe; Πόσα pc;

Τέλη του 2010. Χάλια λόγω κόσμου. Είχε κάνα 8 υπολογιστές με χρονοχρέωση κάπως, αλλά εκεί ήτανε όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.βέβαια αν παρουσιαστεις εκεί δεν ξέρω αν θα τα έχουν ανοιχτά όλα αυτά.

Τέλη του 2010. Χάλια λόγω κόσμου. Είχε κάνα 8 υπολογιστές με χρονοχρέωση κάπως, αλλά εκεί ήτανε όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε.βέβαια αν παρουσιαστεις εκεί δεν ξέρω αν θα τα έχουν ανοιχτά όλα αυτά.

Για πες μου λίγο τη διαδικασία της πρώτης μέρας λίγο γιατί από όσα έχω ακούσει διαφέρει από κέντρο σε κέντρο.

Για πες μου λίγο τη διαδικασία της πρώτης μέρας λίγο γιατί από όσα έχω ακούσει διαφέρει από κέντρο σε κέντρο.

Θα σου πω όσα θυμάμαι, οταν παρουσιάστηκα ΚΕΕΜ το 2009.

- Δίνεις ότι χαρτιά έχεις σε ένα γραφείο

- Περνάς από έλεγχο πραγμάτων που φέρνεις. Σε όσους έβρισκαν κινητό με κάμερα υπήρχαν 2 επιλογές: α) κατάσχεση μέχρι να βγεις από το κέντρο β) σπάσιμο της κάμερας του κινητού με κατσαβίδι που είχαν

- συμπληρώνεις κάποια χαρτιά

- ιατρικές εξετάσεις (γδύσιμο) (συνεχίζονται και την επόμενη μερα)

- παραλαβή ρουχισμού (συνεχίζεται και την επόμενη μερα)

θα πέσει πολύ ορθοστασία

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Θα σου πω όσα θυμάμαι, οταν παρουσιάστηκα ΚΕΕΜ το 2009.

- Δίνεις ότι χαρτιά έχεις σε ένα γραφείο

- Περνάς από έλεγχο πραγμάτων που φέρνεις. Σε όσους έβρισκαν κινητό με κάμερα υπήρχαν 2 επιλογές: α) κατάσχεση μέχρι να βγεις από το κέντρο β) σπάσιμο της κάμερας του κινητού με κατσαβίδι που είχαν

- συμπληρώνεις κάποια χαρτιά

- ιατρικές εξετάσεις (γδύσιμο) (συνεχίζονται και την επόμενη μερα)

- παραλαβή ρουχισμού (συνεχίζεται και την επόμενη μερα)

θα πέσει πολύ ορθοστασία

Το προτελευταίο δεν πρέπει να ισχύει τώρα. Απλά σε ρωτάνε από όσο μου έχουν πει όλοι οι φίλοι μου που έχουν παρουσιαστεί εδώ και κάποιες σειρές. Όλα τα άλλα είναι πάνω κάτω ίδια;

Το 2010 στο ΚΕΥΠ πάντως γδυνόσουν και ο γιατρός τσέκαρε αν έχεις δύο.

Στη σειρα μου τυχαμε και γιατρεσες,,:rolleyes: Παλια νομιζω στα επιαναν κιολας(ανεξαρτητως φυλου) για να σιγουρευτουν..:lol:

Στη σειρα μου τυχαμε και γιατρεσες,,:rolleyes: Παλια νομιζω στα επιαναν κιολας(ανεξαρτητως φυλου) για να σιγουρευτουν..:lol:

τι ; μας δουλεύετε ; θa τρελaθουμε τελείως ! Ότι ναναι σε αυτήν την χωρά !! Τι να σιγουρευτουν ότι είναι δυο και τι ta εποιαναν για gay γιατρούς μιλαμε ; !

Πως κανεις ετσι; Σιγα. Εβαζαν το δαχτυλο αναμεσα ειχα ακουσει. Εξαλλου ουτε 5 δευτερολεπτα δεν παιρνει η διαδικασια, οποτε μην κανεις σκεψεις..:p

Αναβολη οπως ειπες πιο πριν, δεν συμφερει καθολου. Πηγαινε τωρα μονοκομματα η παρε αναβολη τωρα να πας μετα μονοκοματα. Νομιζω αυτοι που παιρνουν αναβολη και μετα ξαναπανε στο στρατο, οι αλλοι φανταροι τους θεωρουν και ψυχολογικα οχι καλα.. Γιατι κυριως αυτοι ειναι που φευγουν τουλαχιστον στις αρχες, ειτε στο κεντρο, ειτε στις εβδομαδες "εκπαιδευσης(και καλα)" οπου τα βλεπουν δυσκολα και ανχωνονται. Αλλα κυριως αυτοι που ειναι στα αληθεια ψυχακιδες, και πλακωνονται με αλλους στην μοδαδα, δημιουργουν φασαριες κτλ.

Και δυο της σειρας μου (σε διαφορετικες μοδαδες) που γνωρησα, στα μεσα της θητειας τους γενουσε η γυναικα τους. Σημαντικος λογος για να παρεις αναβολη για λιγο πιστευω. Αλλα δεν πηραν. Πηραν μεγαλη αδεια.

Επισης ενα σχετικο οχι με την αναβολη αλλα με τον διωγμο απο την μοναδα, αφορα στις ειδικες δυναμεις. Οσοι δεν περασουν με επιτυχια την εκπαιδευση, νομιζω (ειχα συναντησει περιπτωση) οτι σε στελνουν μετα σε κανονικη μοναδα (οχι ειδικων) δυναμεων ως Ι4 ψυχολογικο.

Οποτε παλι δεν συμφερει να πας καπου αν δεν εισαι σιγουρος οτι θα την βγαλεις μονομιας την θητεια..:ninja:

Πως κανεις ετσι; Σιγα. Εβαζαν το δαχτυλο αναμεσα ειχα ακουσει. Εξαλλου ουτε 5 δευτερολεπτα δεν παιρνει η διαδικασια, οποτε μην κανεις σκεψεις..:p

Αναβολη οπως ειπες πιο πριν, δεν συμφερει καθολου. Πηγαινε τωρα μονοκομματα η παρε αναβολη τωρα να πας μετα μονοκοματα. Νομιζω αυτοι που παιρνουν αναβολη και μετα ξαναπανε στο στρατο, οι αλλοι φανταροι τους θεωρουν και ψυχολογικα οχι καλα.. Γιατι κυριως αυτοι ειναι που φευγουν τουλαχιστον στις αρχες, ειτε στο κεντρο, ειτε στις εβδομαδες "εκπαιδευσης(και καλα)" οπου τα βλεπουν δυσκολα και ανχωνονται. Αλλα κυριως αυτοι που ειναι στα αληθεια ψυχακιδες, και πλακωνονται με αλλους στην μοδαδα, δημιουργουν φασαριες κτλ.

Και δυο της σειρας μου (σε διαφορετικες μοδαδες) που γνωρησα, στα μεσα της θητειας τους γενουσε η γυναικα τους. Σημαντικος λογος για να παρεις αναβολη για λιγο πιστευω. Αλλα δεν πηραν. Πηραν μεγαλη αδεια.

Επισης ενα σχετικο οχι με την αναβολη αλλα με τον διωγμο απο την μοναδα, αφορα στις ειδικες δυναμεις. Οσοι δεν περασουν με επιτυχια την εκπαιδευση, νομιζω (ειχα συναντησει περιπτωση) οτι σε στελνουν μετα σε κανονικη μοναδα (οχι ειδικων) δυναμεων ως Ι4 ψυχολογικο.

Οποτε παλι δεν συμφερει να πας καπου αν δεν εισαι σιγουρος οτι θα την βγαλεις μονομιας την θητεια..:ninja:

γιατί γίνεται αυτό ; για να δουν εάν έχεις κολλήσει τίποτα στα γεννητικά όργανα ;! καλά απο ότι φαίνεται πρέπει πολλά να συνήθισω στον στρατό για αυτό ολa μου φαινονται βουνό γενικa πέρα απο τον στρατό αφού δεν έχω πάει. Όσο για to τι θa πιστέψει ο κόσμος για κάποιον που σταμάτησε τον στρατό και to ξανά συνεχίζει δεν μπορώ να καταλάβω to γιατί ! Επίσης εάν κάποιος έχει άτομο με πρόβλημa υγείας στο σπίτι πχ αναπηρία ! Ο ίδιοσ δεν δουλεύεί και ο πατέρας του δουλεύεί και ο αδελφός του σπουδάζεί στην επαρχία και έχεις και την γιαγιά σου στο σπίτι με αννοια και θέλει τελειώνει τον στρατό λίγο λίγο δεν θa του ήτανε μια ευκαιρία να πάει για κανένα τρίμηνο και μετά ξανά επιστρέψει σπίτι για να βοηθήσει την κατάσταση άμα ta οικονομικά δεν φτάνουν για να βάλεις άτομο να φύλαεί την μήτερα μου που έχει αναπηρία αλλά και για την γιαγιά τι να κάνεις αναγκάστηκα βοηθάσ μέρα στο σπίτι.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Θα σου εστελνα pm αλλα το εχεις κλειδωμενο το προφιλ σου μαλλον και δεν μπορω. Στα πιανουνε/ή βλεπουνε κυριως για να δουν αν εχεις δυο, ή τρια ή ενα. Λογικα, δεν θελει πολυ σκεψη.! Μετα στα χαιδευδουν και στα πιεζουν για να δουνε αν ειναι φυσιολογικα και υπαρχει αντιδραση. Ελπιζω να σε καλυψα.. Πλεον εισαι ζωδιο ιχθης!..:baby: Και επισης κανω και πλακα. Δεν ξερω τι προβλημα εχεις εχεις και θελεις να κανεις την θητεια σου λιγο λιγο, και δεν νομιζω να γινεται κιολας εξ επιτηδες με το που θα μπεις στο στρατο. Edited by REDHOTSTEF

Θα σου εστελνα pm αλλα το εχεις κλειδωμενο το προφιλ σου μαλλον και δεν μπορω. Στα πιανουνε/ή βλεπουνε κυριως για να δουν αν εχεις δυο, ή τρια ή ενα. Λογικα, δεν θελει πολυ σκεψη.! Μετα στα χαιδευδουν και στα πιεζουν για να δουνε αν ειναι φυσιολογικα και υπαρχει αντιδραση. Ελπιζω να σε καλυψα.. Πλεον εισαι ζωδιο ιχθης!..:baby: Και επισης κανω και πλακα. Δεν ξερω τι προβλημα εχεις εχεις και θελεις να κανεις την θητεια σου λιγο λιγο, και δεν νομιζω να γινεται κιολας εξ επιτηδες με το που θα μπεις στο στρατο.

a καλά μιλαμε για τρελa στον στρατό με αυτό !! Τελος πάντων ολο αυτό δεν to καταλαβαίνω ναι να ta δουν και να τους ta δείξεις εσύ αλλά οχι και να ta ποιανουν και ότι άλλο είπες έβαλες και to η που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητα άνδρας γιατρός αλλά και γυναίκα ; ου γιατρέσα ; ου . Οκ άρα δεν to ψάχνω παραπάνω για μισό μισό στρατό με κάλυψες αυτό αν και θa με βολεύε μισό μισό !

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Βρε παιδιά, έλεος με τη συζήτηση για κάτι που δεν ισχύει κιόλας. Κανείς δε θα σας βάλει χέρι, χαλαρώστε.

Παιδιά χαλαρώστε. Κανείς δε σας ακουμπάει...

Στο συγκεκριμένο θέμα, στην καλύτερη απλά θα κοιτάξουν από μακριά, ενώ είστε μέσα στο -ατομικό- παραβάν.

Στη χειρότερη, θα σας ζητήσουν να βάλετε ανάμεσά τους το δάχτυλό ΣΑΣ για να χωρίσουν και να δουν ότι όντως είναι δυο.

Ειδικά όταν έχει κόσμο, σιγά μην καθίσουν οι γιατροί να σας παίρνουν μάτι και να σας κάνουν περίεργες εξετάσεις ανατομίας!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Σιγά μην σου βαρέσουν και μια μ@@@@κια στα γρήγορα. Ουτε 5δευτερόλεπτα δεν διαρκεί η συγκεκριμένη εξέταση και δεν σε αγγίζουν καν.

Σιγά μην σου βαρέσουν και μια μ@@@@κια στα γρήγορα. Ουτε 5δευτερόλεπτα δεν διαρκεί η συγκεκριμένη εξέταση και δεν σε αγγίζουν καν.

+1 το καλοκαίρι που έδωσα εξετάσεις για την σχολή Ευελπίδων, μας είπαν απλά να βάλουμε ανάμεσα το χέρι και περνούσαν από μπροστά μας!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Στις Ευελπινες κανουν κατι σχετικο ;.. Πχ το χερι αναμεσα στο στηθος για να δουνε αν εχουν δυο;..

Απ την μια ακουγεται χαζο να περνας απο τετοια διαδικασια, αλλα η σκεψη ειναι οτι απλως θελει ο Στρατός να ξερει οτι σε παρελαβε (για να κανεις την θητεια σου) αρτιμελη, και σε παρεδωσε το ιδιο, χωρις καποιο προβλημα υγειας πχ. Απο οτι εχω παρατηρησει στην θητεια μου οι Ανώτεροι, καθε βαθμιδας, προσεχουν πολυ τους φανταρους. Για τον ιδιο λογο δεν τους αφηνουν να παιξουν μπαλα πχ η να τους δινουν εντολες να μην πηγαινουν στην θαλασσα για κολυμπι τα καλοκαιρια. Για αυτο τον λογο η θητεια ειναι και λιγο βαρετη στις νεκρες ωρες, οταν εχεις τελειωσει την σκοπια πχ και η μονη σου ψυχαγωγια ειναι το ΚΨΜ, με αθλημα το.. πινγκ πογκ (που παντα ειναι πιασμενο, οπως και στην τηλεοραση ο καψιμιτζης αποφασιζει τι θα δεις). Επισης το παραδοξο ειναι οτι δεν σε αφηνουν ουτε να κοιμασαι οταν δεν εχεις κατι να κανεις. Ολο και και καποια γοπα θα σου ξεφυγε στο προαυλιο που πρεπει να καθαρισεις ολες τις ωρες της ημερας.. (Ζουγκλα 298)..

Γεια σας παιδες. Παρουσιαζομαι στην επομενη ΕΣΣΟ Τριπολη και ψαχνω φιλαρακι που να γουσταρει να ταραξουμε παρεα τα νερα και να δωσουμε μια γερη γροθια στον ομοφικο στρατο. Εχεις κανεις τα κοτσια ?