XASAPAKOS Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Παιδια εγω Αυλώνα ειμαι, σημερα ορκιστικα, και μας εδωσαν αδεια 5 ημερες :) αντι για 3 που ειναι το κανονικο, βεβαια ειμαστε 2581 ατομα αντι για 2000 ατομα που περιμενανε. Τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλα μεσα,λιγες αγκαριες και τρεξιματα αφου υπαρχουν παρα πολλα ατομα. Το φαγητο μετριο,ζεστο νερο λιγες μερες και για 2-3 ατομα αφου τελειωνει αλλα κατα τα αλλα μια χαρα. Αρκετη ζεστη λογο καυσωνα! Τωρα ειμαστε για βυσματα για να γλιτωσουμε την Κύπρο και να μας στειλουν σε καποια μοναδα κοντα στο σπιτι μας. 17/9 ειναι οι μεταθεσεις απο αυλωνα! Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Παιδια εγω Αυλώνα ειμαι, σημερα ορκιστικα, και μας εδωσαν αδεια 5 ημερες :) αντι για 3 που ειναι το κανονικο, βεβαια ειμαστε 2581 ατομα αντι για 2000 ατομα που περιμενανε. Τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλα μεσα,λιγες αγκαριες και τρεξιματα αφου υπαρχουν παρα πολλα ατομα. Το φαγητο μετριο,ζεστο νερο λιγες μερες και για 2-3 ατομα αφου τελειωνει αλλα κατα τα αλλα μια χαρα. Αρκετη ζεστη λογο καυσωνα! Τωρα ειμαστε για βυσματα για να γλιτωσουμε την Κύπρο και να μας στειλουν σε καποια μοναδα κοντα στο σπιτι μας. 17/9 ειναι οι μεταθεσεις απο αυλωνα! καλη θητεια φιλος...μια χαρα ειναι ο στρατος...απο την στιγμη που θα μπορεσεις να στειλεις το πρωτο ''φαξ'' στην τουαλετα τοτε ολα ειναι οκ... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_1987 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Όσοι έχουν προβλήματα υγείας να ξέρετε οτι η κατηγορία και το χαρτί Ι που θα πάρετε δεν καθορίζεται μεμονομένα από τον κάθε γιατρό εκεί αλλά με βάση ένα προεδρικό διάταγμα (ΠΔ) το οποίο υπάρχει και περιγράφει όλες τις παθήσεις. Εγώ ξέρω από πριν οτι θα βγώ Ι5 σε μερικούς μήνες θα διακόψω αναβολή για κατάταξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Παιδια εγω Αυλώνα ειμαι, σημερα ορκιστικα, και μας εδωσαν αδεια 5 ημερες :) αντι για 3 που ειναι το κανονικο, βεβαια ειμαστε 2581 ατομα αντι για 2000 ατομα που περιμενανε. Τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλα μεσα,λιγες αγκαριες και τρεξιματα αφου υπαρχουν παρα πολλα ατομα. Το φαγητο μετριο,ζεστο νερο λιγες μερες και για 2-3 ατομα αφου τελειωνει αλλα κατα τα αλλα μια χαρα. Αρκετη ζεστη λογο καυσωνα! Τωρα ειμαστε για βυσματα για να γλιτωσουμε την Κύπρο και να μας στειλουν σε καποια μοναδα κοντα στο σπιτι μας. 17/9 ειναι οι μεταθεσεις απο αυλωνα! Εγώ θα σε συμβούλευα να βάλεις βύσμα για να ΠΑΣ Κύπρο ;) 5 μέρες ε? γιατί όχι και σε εμάς αυτά?? :p Καλή θητεία να έχεις! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 χαιρετισμους και απο ΚΕΔΒ ΚΑλαματας. Φουλ το στρατοπεδο, λιγο τρεξιμο τις πρωτες ημερες και προβες παρελασης ορκομωσιας στην ζεστη.αδεια μεχρι Τεταρτη πρωί, μια χαρα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Αν έχεις βύσμα να σε ακολουθεί....η θητεία στις διαβιβάσεις εις είναι :lol: Όσοι έχουν προβλήματα υγείας να ξέρετε οτι η κατηγορία και το χαρτί Ι που θα πάρετε δεν καθορίζεται μεμονομένα από τον κάθε γιατρό εκεί αλλά με βάση ένα προεδρικό διάταγμα (ΠΔ) το οποίο υπάρχει και περιγράφει όλες τις παθήσεις. Εγώ ξέρω από πριν οτι θα βγώ Ι5 σε μερικούς μήνες θα διακόψω αναβολή για κατάταξη. Το προεδρικό διαταγμα ξέρει να ελέγξει αν καθένας που λέει είναι άρρωστος ,είναι πραγματικά ; -Aκολουθούνται οι συγκεκριμένοι κανόνες που ίσχυαν πάντα στο Στρατό με τις επιτροπές απαλλαγών:) Παιδια εγω Αυλώνα ειμαι, σημερα ορκιστικα, και μας εδωσαν αδεια 5 ημερες :) αντι για 3 που ειναι το κανονικο, βεβαια ειμαστε 2581 ατομα αντι για 2000 ατομα που περιμενανε. Τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλα μεσα,λιγες αγκαριες και τρεξιματα αφου υπαρχουν παρα πολλα ατομα. Το φαγητο μετριο,ζεστο νερο λιγες μερες και για 2-3 ατομα αφου τελειωνει αλλα κατα τα αλλα μια χαρα. Αρκετη ζεστη λογο καυσωνα! Τωρα ειμαστε για βυσματα για να γλιτωσουμε την Κύπρο και να μας στειλουν σε καποια μοναδα κοντα στο σπιτι μας. 17/9 ειναι οι μεταθεσεις απο αυλωνα! Με τόσα άτομα κατάταξη ,όπου και να πάτε θάχεις πολλά άτομα από την σειρά σου ,και οι υπηρεσίες θα είναι καλύτερες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Στα κέντρα καλά είναι... το θέμα είναι τι θα σου τύχει μετά στις Μονάδες. Και ποτέ μα ποτέ μην ακούτε τι λένε για τις υπηρεσίες στη Μονάδα, κάθε σειρά στέλνει και διαφορετικό αριθμό στρατιωτών στις Μονάδες οπότε εκεί που η υπηρεσία πάει 2 μέσα μια έξω μπορεί να πάει και 2 έξω μια μέσα αλλά και 5 μέσα μια έξω.. Παίζει ρόλο και πόσοι έχουν μείνει από τις προηγούμενες σειρές. Πάντως, όποιος πάει Πυροβολικό στη Κω μαύρο φίδι που τον έφαγε.. :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Oταν είναι πολλά άτομα στο κέντρο ,αναλογικά θα πάνε πολλά άτομα και σε κάθε μονάδα, και σαφώς θα ελαφρύνουν οι υπηρεσίες εκεί ,όσα άτομα και αν έχουν παραμείνει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_1987 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Το προεδρικό διαταγμα ξέρει να ελέγξει αν καθένας που λέει είναι άρρωστος ,είναι πραγματικά ; -Aκολουθούνται οι συγκεκριμένοι κανόνες που ίσχυαν πάντα στο Στρατό με τις επιτροπές απαλλαγών Δεν είπα οτι δεν θα ελέγξουν τι έχει κάποιος οι επιτροπές,αλλά από τι στιγμή που ξέρει ο καθένας τι έχει κοιτάει από πριν και μπορεί να ξέρει και τι Ι θα βγεί. Τώρα άμα μπαίνει ο καθένας και λέει είμαι άρρωστος βγάλτε με Ι4 κτλπ ενώ δεν ισχύει τότε απλά χαραμίζει τον χρόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Δεν είπα οτι δεν θα ελέγξουν τι έχει κάποιος οι επιτροπές,αλλά από τι στιγμή που ξέρει ο καθένας τι έχει κοιτάει από πριν και μπορεί να ξέρει και τι Ι θα βγεί. Τώρα άμα μπαίνει ο καθένας και λέει είμαι άρρωστος βγάλτε με Ι4 κτλπ ενώ δεν ισχύει τότε απλά χαραμίζει τον χρόνο του. Το σύστημα όμως ξέρεις πως λειτουργεί στην Ελλάδα...και η πράξη είναι διαφορετική από ότι λένε κάποιοι κανόνες. Πες ότι είναι κάποιος πραγματικά με κάποια πάθηση. Πχ μπορεί να έχει μυωπία 3 (τυχαίο νούμερο) και βγαίνει Ι3 από τον πίνακα γιατί το τσέκαρε σε κάποιους γιατρούς (με βεβαιώσεις κλπ) ....αλλά η επιτροπή των Στρατιωτικών γιατρών, σου λέει έχεις μυωπία 2 και δεν δικαιούσε να είσαι Ι3,και παρότι τις ενστάσεις σου,η πρακτική λέει ότι αυτό είναι δύσκολο να αλλάξει.....(εκτός αν πας δικαστικά,αλλά ώσπου να γίνει το δικαστήριο θα έχεις απολυθεί...και αν στο διαστημα αυτό σου συμβεί κάτι και είχες εσύ τελικά δίκιο, πάλι θα τραβιέσαι χρόνια μετά να αποδείξεις ότι φταίει ο Στρατός) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_1987 Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 (edited) Κατάλαβα από ποια μεριά το θέτεις το θέμα. Άμα είναι έτσι όπως το λές δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα,αν και νομίζω οτι κάνεις αίτηση για επανεξέταση. Εγώ μιλάω για ποιο "τρανταχτά" πράγματα λ.χ να έχει κάποιος πρόβλημα στην καρδιά και να του το εντοπίζουν και στον στρατό αλλά αντί Ι3 που λέει ο νόμος να τον βγάζουν Ι2. Οι περισσότεροι πάντως που πάνε δικαιολογητικά και βεβαιώσεις από ιδιώτες γιατρούς και ειδικά από ψυχιάτρους συνήθως γράφουν παραπάνω προβλήματα για να τους ανεβάσει το Ι η επιτροπή. Η επιτροπή του στρατού σπάνια κάνει λάθος,τώρα σε μυωπίες και τέτοια που παίζουμε με τους αριθμούς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό που λές. Edited August 28, 2010 by George_1987 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 (edited) Συνήθως ο Στρατός είναι αυστηρός στα κριτήρια ασθενιών,γιατί σου λέει ο ιδιώτης μπορεί να πληρώθηκε να βεβαιώσει κάτι ,πολλοί ιατροί κάνουν και λάθος κλπ....αλλά το βασικό δεν θέλουν από πολιτική να βγάζουν άτομα με Ι ,γιατί λόγω υπογεννητικότητας δεν συμπληρώνονται μάχιμες ειδικότητες. Φυσικά και ο Στρατός κάνει λάθη,και είναι και που θα πέσεις, να μην σου τύχει και αρρωστήσεις κλπ..:X Ββαιώσεις γιατρών μπορείς να τα καταθέσεις και με το δελτίο απογραφής ή όταν κόβεις την αναβολή.Τοτε (ίσχυε πριν λίγο καιρό,δεν ξέρω τώρα) μπορούν να σε καλέσουν και νωρίτερα για εξετάσεις και αποφεύγεις ταλαιπωρία,αλλά κανείς δεν έκανε,γιατί πληρώνεις παράβολα και δεν συμφέρει, όποτε αυτό έχει ατονίσει στην πράξη..... Edited August 29, 2010 by Starenios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Παιδια ποια ειναι τα δικιολογητικα που απαιτειται να κατα8εσω στο Σ/Γ που ανηκω γιατι πληρω εναν εκ των ορων για 8μηνο (συγκεκριμενα) μεγαλυτερος γιος γονεα που ειναι ανικανος για κα8ε εργασια (ποσοστο 70%). Στο κεντρο εκπαιδευσης που καταταχθηκα μου ειπαν οτι αυτοι μοπορουν να αναλαβουν για να υπηρετησω τους τελευταιους μηνες στην Αθηνα. Αλλα για μειωμενη θητεια πρεπει να απευθυνθω στο ΣΓ που ανηκξω. Τα διακιολογητηικα που τους εδωσα (τονιζω για 9μηνο) ειναι: a. Γνωματευση Α'βαθμιας Υγειον. Επιτροπης που αναγραφεται το ποσοστο αναπηριας κι η παθηση γονεα. β. Πιστοποιητικο οικογ. καταστασης γ. Υπευθ. Δηλωση του γονεα οτι μενω μαζι του!. Ξερει κανεις αν ειναι τα ιδια δικαιολογητικα και στο Σ/Γ? Δηλαδη για 8μηνo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_1987 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Ββαιώσεις γιατρών μπορείς να τα καταθέσεις και με το δελτίο απογραφής ή όταν κόβεις την αναβολή.Τοτε (ίσχυε πριν λίγο καιρό,δεν ξέρω τώρα) μπορούν να σε καλέσουν και νωρίτερα για εξετάσεις και αποφεύγεις ταλαιπωρία,αλλά κανείς δεν έκανε,γιατί πληρώνεις παράβολα και δεν συμφέρει, όποτε αυτό έχει ατονίσει στην πράξη..... Ισχύει και τώρα αυτό. Τις δικιές μου θα τις καταθέσω όταν κόψω αναβολή,συμπληρώνω και ένα δελτίο απογραφής εκεί που αναγράφω σε ενα σημείο τα προβλήματα υγείας και προσκομίζω και όλα τα δικαιολογητικά. Αυτό που ξέρω για τις εξετάσεις νωρίτερα είναι μια διαδικασία μέσω φρουραρχίου,αλλά από οτι είδα είναι γραφειοκρατική διαδικασία και πολύ τρέξιμο! Ουσιαστικά κάνεις τις εξετάσεις χωρίς να μεταβείς στην μονάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Καλησπερα και παλι! μας εκαναν μια ενημερωση στο κεντο οσο αναφορα για μεταθεση στην Κυπρο,σε περιπτωση λεει που μας παρουν δεν μπορουμε να αρνηθουμε. Εκτος αν υπαρχουν σοβαροι λογοι οπως πχ για 8μηνο,6μηνο. Τι μπορουμε να κανουμε για να μην παμε?? Μονο με Βυσμα μπορουμε να το γλιτωσουμε? Ξερει κανεις κατι? ευχαριστω!! Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Δυστυχώς στο Στρατό αν σε επιλέξουν για κάτι,μόνο με βύσμα αλλάζει,και όχι πάντα...:X Παιδια ποια ειναι τα δικιολογητικα που απαιτειται να κατα8εσω στο Σ/Γ που ανηκω γιατι πληρω εναν εκ των ορων για 8μηνο (συγκεκριμενα) μεγαλυτερος γιος γονεα που ειναι ανικανος για κα8ε εργασια (ποσοστο 70%). Στο κεντρο εκπαιδευσης που καταταχθηκα μου ειπαν οτι αυτοι μοπορουν να αναλαβουν για να υπηρετησω τους τελευταιους μηνες στην Αθηνα. Αλλα για μειωμενη θητεια πρεπει να απευθυνθω στο ΣΓ που ανηκξω. Τα διακιολογητηικα που τους εδωσα (τονιζω για 9μηνο) ειναι: a. Γνωματευση Α'βαθμιας Υγειον. Επιτροπης που αναγραφεται το ποσοστο αναπηριας κι η παθηση γονεα. β. Πιστοποιητικο οικογ. καταστασης γ. Υπευθ. Δηλωση του γονεα οτι μενω μαζι του!. Ξερει κανεις αν ειναι τα ιδια δικαιολογητικα και στο Σ/Γ? Δηλαδη για 8μηνo? Μην εμπιστεύεσαι τι σου λένε στο Κέντρο,γιατί είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις που ασχολούνται και το πιό πιθανό είναι να σε ξεχάσουν:cry: Για τα υπόλοιπα ρωτάς το στρατολογικό γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 χαιρετω την παρεα...θα ηθελα να ρωτησω,οταν επιστρεφουμε απο αδειες στο στρατοπεδο,φοραμε τα στρατιωτικα ή μπορουμε να μπουμε και με πολιτικα;ειμαι ψαρακας ακομα γι αυτο ρωταω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ρωτάς τι ισχύει στο κέντρο σου. Συνήθως κοιτάνε αν φοράς την στολή εξόδου,άλλωτε κάνουν τα στραβά μάτια,αλλου έχουν αποδυτήρια σε προθάλαμο του κυρίως στρατοπέδου κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλησπερα και παλι! μας εκαναν μια ενημερωση στο κεντο οσο αναφορα για μεταθεση στην Κυπρο,σε περιπτωση λεει που μας παρουν δεν μπορουμε να αρνηθουμε. Εκτος αν υπαρχουν σοβαροι λογοι οπως πχ για 8μηνο,6μηνο. Τι μπορουμε να κανουμε για να μην παμε?? Μονο με Βυσμα μπορουμε να το γλιτωσουμε? Ξερει κανεις κατι? ευχαριστω!! Από όσο ξέρω, η Κύπρος είναι υποχρεωτική, αν σε επιλέξουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 χαιρετω την παρεα...θα ηθελα να ρωτησω,οταν επιστρεφουμε απο αδειες στο στρατοπεδο,φοραμε τα στρατιωτικα ή μπορουμε να μπουμε και με πολιτικα;ειμαι ψαρακας ακομα γι αυτο ρωταω... Φοράς πολιτικά. Είναι θέμα στρατοπέδου αν θα είσαι όμως στην αναφορά με στρατιωτικά ή όχι γι' αυτό μόλις μπεις να ρωτήσεις τον ΑΥΔΜ Καλησπερα και παλι! μας εκαναν μια ενημερωση στο κεντο οσο αναφορα για μεταθεση στην Κυπρο,σε περιπτωση λεει που μας παρουν δεν μπορουμε να αρνηθουμε. Εκτος αν υπαρχουν σοβαροι λογοι οπως πχ για 8μηνο,6μηνο. Τι μπορουμε να κανουμε για να μην παμε?? Μονο με Βυσμα μπορουμε να το γλιτωσουμε? Ξερει κανεις κατι? ευχαριστω!! Μόνο βύσμα.. ή όπως είπε ο φίλος αν συντρέχει σοβαρός λόγος και μπορείς να τον αποδείξεις με δημόσια έγγραφα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Φοράς πολιτικά. Είναι θέμα στρατοπέδου αν θα είσαι όμως στην αναφορά με στρατιωτικά ή όχι γι' αυτό μόλις μπεις να ρωτήσεις τον ΑΥΔΜ Μόνο βύσμα.. ή όπως είπε ο φίλος αν συντρέχει σοβαρός λόγος και μπορείς να τον αποδείξεις με δημόσια έγγραφα. Εμας ρε παιδια στην θηβα μας ρωτησαν. Δεν αναγκασαν κανεναν να παει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εμας ρε παιδια στην θηβα μας ρωτησαν. Δεν αναγκασαν κανεναν να παει Πριν πόσο καιρό; Πέρσι τέτοια εποχή απλά μας ανακοίνωσαν ποιοι θα πάνε, τελεία και παύλα και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 χαιρετω την παρεα...θα ηθελα να ρωτησω,οταν επιστρεφουμε απο αδειες στο στρατοπεδο,φοραμε τα στρατιωτικα ή μπορουμε να μπουμε και με πολιτικα;ειμαι ψαρακας ακομα γι αυτο ρωταω... γυρνας το πρωι με πολιτικα, πας θαλαμο αλλαζεις και βγαινεις στην αναφορα ;) οσο για την Κυπρο, αν εισαι στους επιλεγμενους δυσκολα αλλαζει. Και πιο δυσκολα αν εχεις γραψει και επιθυμω στο χαρτι που συμπληρωνεις και μετα το μετανοιωσες. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Πριν πόσο καιρό; Πέρσι τέτοια εποχή απλά μας ανακοίνωσαν ποιοι θα πάνε, τελεία και παύλα και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Για πριν ενα χρονο περιπου μιλαω και εγω. Ρωτησαν μονο ποιοι θελουν να πανε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Από όσο ξέρω, η Κύπρος είναι υποχρεωτική, αν σε επιλέξουν. ας απανταμε ΜΟΝΟ αν ξερουμε κατι στανταρ οπουδιποτε ΕΚΤΟΣ ελλαδας ειναι παρανομο να σε πανε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts